این اطلاعات برگه سفیدم خیلی ناجور خورده مثلا جلوی تاریخ تولدم شماه ملی خورده و جلوی تاریخ ورود به غیبتم(که ندارم) تاریخ فارقاتحصیلی زدن. میترسم یه دفه خر نشن غیبت دارم کنن الکی الکی!
این اطلاعات برگه سفیدم خیلی ناجور خورده مثلا جلوی تاریخ تولدم شماه ملی خورده و جلوی تاریخ ورود به غیبتم(که ندارم) تاریخ فارقاتحصیلی زدن. میترسم یه دفه خر نشن غیبت دارم کنن الکی الکی!
توسیستمشون ثبت شده .نگران نباش واسه منم اینجوریه.فک کنم پیرینترشون با برگها متچ نیس
سلام منم با شما هم دردم. منم افتادم مالک اشتر. مدرک شما چیه؟
مهندس IT هستم
البته دردی نیست. میریم اونجا رو هم .....
6 صبح 2 دی!!! میدان سپاه-تهران
دوست عزیز این الان چه ربطی داره به این جا؟؟؟؟؟؟
ا
کسی که میاد این تاپیک مشکلات بیشتری دارد !!!
سلام
بنظرتون خوبه قبل از اعزام به تهران [01 تهران افتادم] برم یک پوتین سبک و هم اندازه ی پام بخرم بعد اونی که میدن رو ببرم بفروشم؟؟ رفتم بخرم دیدم نوع های مختلفی داره که شکلشونم تقریبا متفاوت بود مگه سازمان های مختلف پوتینشون با فرق داره؟؟( البته همش سیاه بود)
این قضیه کد خوردن چیه ؟
از کجا میشه فهمید آدم کد خورده ؟
کیا مشکین شهر افتادن؟ دستا بالا
بله بهترین کار هست پوتین ها هم فرقی نمیکنند فقط زیپ دار نباشد . بهترین مارک ها هم شیما و کترپیلار اصل هست
صفحات قبل جناب پیام pami توضیح دادند لطفا سرچ کنیداین قضیه کد خوردن چیه ؟
از کجا میشه فهمید آدم کد خورده ؟
کیا مشکین شهر افتادن؟ دستا بالا
تا Page 1102 خوندم نیود ! نمی خوای بگی چرا ما رو می فزستی دنبال نخود سیاه
خیلی مبارکه ! ایشالا اونجا میبینمت ! راستی بهتره عجله نکنی و دست نگهداری تا بیای و استحقاقی هاتو بگیری و بد که 3-4 روز مرخصی میدن که بری و لباست رو اماده کنی ، قبل رفتن به شهرت بری میدن گمرک یا میدون امام حسین و اونجا پوتین خودت رو بدی و یه خوبش رو برداری و کمی سر بدی ! پوتین هم فرقی نداره هر کدوم سبک تر بود و پات توش راحت تر بود از همون بردار . ( من که خودم قصد این کار رو دارم و می خوام بعد اینکه استحقاقی رو دادن برم عوض بدل کنم وسایل هام رو بعد بندازم برم خونه تا پایان مرخصی )
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)