همون بازی اول هم omg سر دراگون دوم خفتشون کردن 3 تاشونو زدن ازاون به بعدش دیگه c9 هیچ کاری نکرد
همون بازی اول هم omg سر دراگون دوم خفتشون کردن 3 تاشونو زدن ازاون به بعدش دیگه c9 هیچ کاری نکرد
fnatic هم میبازه .![]()
تو سالن چه دادی میکشیدن وقت معرفی fnatic ولی با این پیک ها احتمالا skt میبره کره ای ها خدای گیم ان
فقط مید xpeke بهتره بقیه جاها skt سره
بلو رو خیلی قشنگ گرفتن لیی همین اول اوت پلی شد
Last edited by ezio7; 10-05-2014 at 18:12.
برای من که درست نشده
--------------------------------------------------------
الان رفتم نگاه کردم این پیامی که از وزیر تو این سایت زدن رو خود وزیر 5 ساعت پیش نوشته و گفته درست خواهد شد خدا میدونه چند ماه دیگه درست میشه.شایدم فردا درست بشه ......یعنی میشه ؟
![]()
Last edited by daniel'; 10-05-2014 at 18:44.
نخیر گفته که درست شده . نه اینکه درست خواهد شد .
برو خدا رو شکر کن . مال من بهتر نشده که هیچ بدتر هم شده . بازی هم نمیتونم stream کنم![]()
ا راست میگی رفته حذفش کرده پیامو گفته درست شده ادامه ی پست ها رو نخوندم همونایی که تو این فروم نوشته بود اون اولین کامنتی که گذاشته بود یه سر سری نگا کردم.پس دیگه واویلا![]()
بازی هم با درخشش faker تموم شد تیم مورد علاقه منم که حذف شد فینالو کی میبره به نظر شما من که میگم omg میبره با بازی امروزشون خیلی حال کردم
استریم چه حجمی میبره من این چهار تا بازی رو دیدم 2 گیگ مصرف کرد شانس آوردم تمدید کرده بودم
SKT FTW
در بردن SKT شک نکنید
ا راست میگی رفته حذفش کرده پیامو گفته درست شده ادامه ی پست ها رو نخوندم همونایی که تو این فروم نوشته بود اون اولین کامنتی که گذاشته بود یه سر سری نگا کردم.پس دیگه واویلا![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)