تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1202 از 1783 اولاول ... 2027021102115211921198119912001201120212031204120512061212125213021702 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,011 به 12,020 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه hitec's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

نه داداش از این روش هم باز میره تو پنل کاربری برای تمدید و باز هم تا 2 مگ رو بیشتر نداره !!!
    دوستان برای شارژ سرویس های بالاتر از 2 مگ امکان شارژ آنلاین از طریق پنل کاربری وجود نداره و بعد از پرداخت بصورت کارت به کارت یا شماره حساب و تماس با بخش فروش دفتر مرکزی یا نمایندگی شهرتون و اطلاع مشخصات واریزی ، سرویس مورد نظر رو برای شما فعال می کنند

2. 3 کاربر از hitec بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shylord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان برای شارژ سرویس های بالاتر از 2 مگ امکان شارژ آنلاین از طریق پنل کاربری وجود نداره و بعد از پرداخت بصورت کارت به کارت یا شماره حساب و تماس با بخش فروش دفتر مرکزی یا نمایندگی شهرتون و اطلاع مشخصات واریزی ، سرویس مورد نظر رو برای شما فعال می کنند
    پول مستقیم میره به حساب صبانت یا باید پول رو بریزیم به حساب نمایندگی ؟....... اگر مستقیم میره حساب صبانت شماره کارتش رو از کجا بیاریم ؟

اگر بری نمایندگی گرونتر حساب می کنن

چه گرفتاری برای مردم درست کردن.... خوب همین رو اینترنتی درست کنن دیگه

4. این کاربر از shylord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من یه دونه لودبالانسر دارم اما چون فعلا فقط یه خط تلفن دارم بلا استفاده هست برای یه خط تلفن دیگه ثبت نام کردم اگه اوکی بشه دوتا سرویس 8 مگ میگیرم تا با لود بالانسر به 16 مگ تبدیل بشه البته لودبالانسرم تا 4 تا خط و تا 50 مگ ساپورت میکنه که شاید در آینده اگه امکانش بود باز خط اضافه میکنم و سرعت را بالاتر میبرم

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

ذوست من با کلیک برروی به طور مثال خرید یا تمدید سرعت 12 مگابایت به صفحه کاربری خود فرستاده می شوید ولی در صفحه من بیشتر 2 مگابایت مجوزی نیست ........
    دوست من وقتی توی این صفحه روی گزینه ثبت نامه جلوی سرویس مثلا 12 مگ با 10 گیگ حجم و یکماهه میزنی میری توی این صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و این فرمو پر میکنی و بعدش فکر میکنم اینجاشو دیگه مطمئن نیستم خودشون از صبانت با شما تماس میگیرن.بازم دوستانی که تجربه دارن گفته منو اصلاح کنند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من یه دونه لودبالانسر دارم اما چون فعلا فقط یه خط تلفن دارم بلا استفاده هست برای یه خط تلفن دیگه ثبت نام کردم اگه اوکی بشه دوتا سرویس 8 مگ میگیرم تا با لود بالانسر به 16 مگ تبدیل بشه البته لودبالانسرم تا 4 تا خط و تا 50 مگ ساپورت میکنه که شاید در آینده اگه امکانش بود باز خط اضافه میکنم و سرعت را بالاتر میبرم
    چه مارکی داری؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

peplink هست هنوز خودم استفاده نکردم خطم که اوکی بشه وصلش میکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان برا خرید سرویس و حجم
    زنگ میزنم زحل مثلا 5 گیگ حجم رو شاید 500 تومن بالاتر میگه از تعرفه صبانت
    تعرفه سرویس ها هم تو سایت صبانت 44500 ه زحل میگه 47500
    درصورتی که اگه اول 44500 بریزی به حسابشون بعد تراکنش بدی و .....بازم سرویسو فعال میکنن برات و هیچی هم نمیگن !
    ولی احمق باشی از نمایندگی بپرسی بیشتر میگه .......ولی در هر دو صورت سرویس فعال میشه
    وقتی هم به حساب تهران بریزی ....دیگه پیگیریش با خداست
    اینم تجربه من.

10. این کاربر از WANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

بابا خیلی پولداری هر لود بالانسر پپ لینک حداقلش نزدیک ۵ میلیون تومان هزینه اش هستش کاشکی ما هم پول داشتیم یکی میخریدیم ولی خداییش گرونه البته واسه ما ایرانی های بدشانس که هر دلار ۳۱۵۰ تومانه نه خارجیها یادش بخیر اون قدیم قدیم ها با ۵ میلیون یک پراید تمیز میشد خرید ولی حالا یک کامپیوتر جدید هم نمیتونی اسمبل کنی
    Last edited by sorooshfm; 28-07-2014 at 16:20.

12. 4 کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

پول مستقیم میره به حساب صبانت یا باید پول رو بریزیم به حساب نمایندگی ؟....... اگر مستقیم میره حساب صبانت شماره کارتش رو از کجا بیاریم ؟

اگر بری نمایندگی گرونتر حساب می کنن

چه گرفتاری برای مردم درست کردن.... خوب همین رو اینترنتی درست کنن دیگه
    همون که از سایت صبانت بگیری میره به حساب تهران
    دوست دارن سود کنن دیگه
    اونقدی هم گرون تر حساب نمیکنن مثلا همین 12 مگ رو 3 هزار تومن بیشتر میگیرن
    قبلا اینترنتی از پنل راحت میشد
    ولی نمایندگیا طمع کار شدن

14. این کاربر از WANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

بابا خیلی پولداری هر لود بالانسر پپ لینک حداقلش نزدیک ۵ میلیون تومان هزینه اش هستش کاشکی ما هم پول داشتیم یکی میخریدیم ولی خداییش گرونه البته واسه ما ایرانی های بدشانس و کارمند که هر دلار ۳۱۵۰ تومانه نه خارجیها
    اینم که من دارم دست دومه اگه بهم جواب بده کلی حال کردم مدلهای پاینترش الان تو سایتها زده حدود یک و نیمه اگه دلار هنوز 1000 تومن بود قیمتش زیر 500 تومن میشد برای خارجیها که این چیزا پول خورده اصلا حتی نیازی ندارن چون اینترنت 100 مگ هم اونجا مفته دیگه لودبالانسر نمیخواد لودبالانسر برای اینترنتها ذغالی مثل ایرانه

16. این کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •