تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1202 از 1291 اولاول ... 20270211021152119211981199120012011202120312041205120612121252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,011 به 12,020 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

شیراز که خوب بود. من دو مگ داشتم اونجا همش بالای سیصد بود. اونجا هم خراب شد؟

داره خودمونی میشه stratocaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان کسی مودم FM-130 داره برای فروش ؟ سالم تمیز باشه

3. این کاربر از stratocaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shina_20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    mashad

پيش فرض

تعرفت هرچی هست اون مقدار پول میدی. اگر بخوای ترافیک اضافه بخری به ازای هر گیگ 8600 تومن ده برابر adsl باید پول بدی !!
    تعرفه م طرح 2 مگ یکساله هست با 24 گیگ حجم که الان بعد 3 ماه فقط 8 گیگش مونده....ینی من باید واسه 10 گیگ 86000 تومن بسلفم؟؟؟؟؟ اینکه خیلی افتضاحه...

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

تعرفه م طرح 2 مگ یکساله هست با 24 گیگ حجم که الان بعد 3 ماه فقط 8 گیگش مونده....ینی من باید واسه 10 گیگ 86000 تومن بسلفم؟؟؟؟؟ اینکه خیلی افتضاحه...
    نه بسته 10 گیگ 64500

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

دوست عزیز استفاده از تعرفه های بلند مدت وایمکس ایرانسل کاملا اشتباهه. چون معلوم نیست کیفیت سرویس چطور ادامه پیدا میکنه و فرد امکان داره قصد تعویض تعرفه رو داشته باشه و امکان داره مثل شما خیلی سریع ترافیکش رو مصرف کنه و اونوقت مجبور به ازای هر گیگ ۸۶۰۰ توامن پرداخت کنه که اصلا به صرفه است. من به دوستان به هیچ عنوان طرحهای بلند مدت حتی سه ماه ه رو توصیه نمیکنم دیگه چه برسه به یکسال

7. این کاربر از vidav بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

با سلام. دوستان خواهشا ی راهنمایی بهم بکنید!!! من مودم وایمکس usb دارم! راهی هست که بشه اونو به کابل lan یا وایرلس تبدیل کرد؟ من الان به وصیله برنامه کانکتیفی اونو به وایرلس تبدیل کردم! منتها این روش هی قظعی داره و از همه بدتر اینه که لپ تابم باید 24 ساعته روشن باشه!! توروخدا راهنمایی کنید!!

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

با سلام. دوستان خواهشا ی راهنمایی بهم بکنید!!! من مودم وایمکس usb دارم! راهی هست که بشه اونو به کابل lan یا وایرلس تبدیل کرد؟ من الان به وصیله برنامه کانکتیفی اونو به وایرلس تبدیل کردم! منتها این روش هی قظعی داره و از همه بدتر اینه که لپ تابم باید 24 ساعته روشن باشه!! توروخدا راهنمایی کنید!!
    والا اگر میدونستم کمکت میکردم حتما فرشاد جان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

آخه من احتمال خیلی زیاد میدم که این مورد وجود داشته باشه!! چون تبدیل مودم بی سیم وایمکس که بصورت lan باشه به وایرلس هست! تبدیل اینترنت بصورت lan به usb برای دستگاهایی که وایرلس ندارن و کابل usb میخورن، هم هست!
    منتها من هرچی میگردم نه چیزی پیدا کردم نه کسی هست که در این ضمینه وارد باشه و بگه آیا میشه اینترنت مودم usb رو به lan یا وایرلس تبدیل کرد یا نه؟؟؟!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه blacktiger's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بنظر من نمیشه.شما نیاز به یه دستگاهی داری که هم مودم یو اس بی رو بشناسه هم باهاش کانکشن بسازه و کانکت شه و هم وای فای داشته باشه و به اشتراک بذاره. چون این مودم خودش بصورت انفرادی قابلیت کانکت شدن نداره. لذا نمیشه بنظر من.

داره خودمونی میشه shina_20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    mashad

پيش فرض

دوست عزیز استفاده از تعرفه های بلند مدت وایمکس ایرانسل کاملا اشتباهه. چون معلوم نیست کیفیت سرویس چطور ادامه پیدا میکنه و فرد امکان داره قصد تعویض تعرفه رو داشته باشه و امکان داره مثل شما خیلی سریع ترافیکش رو مصرف کنه و اونوقت مجبور به ازای هر گیگ ۸۶۰۰ توامن پرداخت کنه که اصلا به صرفه است. من به دوستان به هیچ عنوان طرحهای بلند مدت حتی سه ماه ه رو توصیه نمیکنم دیگه چه برسه به یکسال
    چه تعرفه ای رو پیشنهاد می کنید؟ من نمی دونستم انقدر گرونه حجم اضافه خریدن...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •