شما جلوشون دفاع سرعتي بزار بعد يارگيري رو فعال كن
شما جلوشون دفاع سرعتي بزار بعد يارگيري رو فعال كن
سلام
توی pes 2010 تو مود B A L جایی مثل ترینینگ نداره؟؟
من همه جاش رو گشتم چیزی پیدا نکردم!!
جای دیگه نمی شه با بازیکن مود BAL تمرین کرد؟؟؟
اگه یه همچین چیزی داشت خوب می شد!
سلام دوستان من یه سری از این تاپیک یه برنامه دانلود کردم که وقتی اونو اجرا میکردم بعد میرفتم تو بازی توی مود بیکام لجند هر بازی که میگذشت قدرت بازی کن خیلی بیشتر از قبل زیاد میشد ولی متاسفانه الان اینقدر تاپیکا زیاد شده که نمیشه پیدا کرد
اگه کسی اون برنامه رو داره لطفا واسم بذاره خیلی گیرشم ممنونم ازتون
راهش اینه که بازیکنت رو از توی BAL اکسپورت کنی به صورت یه بازیکن خلق شده توی قسمت Created Players قرار میگیره از قسمت ترانسفر بازیکنان می تونی به یه تیم ترانسفر کنی بعد بری اون تیم رو برداری و تمرین کنی با بازیکن خودت. البته قبل اینا از فایل ادیت (آپشن فایل یه بک آپ بگیر که بعد برگردونی به حالت اول)
این برنامه برای 2010 نیومد یا حداقل من ندیدم. برای 2009 برنامه ای بود که بلوک ها رو روی 99 میذاشت و بازیکن سرع پیشرفت می کرد با همون برنامه اگه تعداد بلوک ها روی 32 قرار می گرفت توی هر بازی یک واحد به کل پارامترهاتون اضافه میشد عدد 32 برای اون ترینر طلائی بود و توی کمتر از یک فصل بازیکن شما به 99 مطلق می رسید!
Last edited by Spaniuly; 26-09-2010 at 14:44.
سلام
میشه یه لیست از بهترین بازیکنای تیمای کلاسیکpes2010بدین؟
با تشکر
خوب حالا ممکنه یه برنامه ایی چیزی بدین که بتونم باهاش یکم بازیکنم رو توی بال قوی تر کنم؟
یه برنامه دانلود کردم زبونش چینیه ولی وقتی میرم تو سیو بازی ها که اوپن کنم اصلا قبول نمیکنه فرمت سیو هامو![]()
تا حالا تو تیمتون اینهمه بازیکن با Overall Rate بالای 100 داشتین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم ذخیره هام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله داشتیم البته خودمون قدرت ها شون رو زیاد کردیم !
سلام
شمکا کلن ترکیب تیم هم بهم زدین!!!
سه بازیکن زیر 100 هم دارین : دی
این تیم مستر لیگ منه در سال 2020 - 2021
قدرت هیچ بازیکنیو هم خودم اضافه نکردم
فقط زیاد بهشون تمرین دادم که اینجوری شدن
به نظر من این ترکیب برای بارسلونا بهتره تا اون چهار چهار دو که تو همین سایت گفتن
چه با این بازیکن ها چه با بازیکن های اصلی تیم
هر کس هم خواست با همین ترکیب باهاش بازی میکنمیک گل هم بهش آوانس میدم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)