بفرما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
بفرما
من و نویز خط و سرعت پایینم رو یادتون هست؟
رفتم 512 نامحدود برنزی گرفتم، سرعتم معمولا بین 50 تا 70 است.
تهران هم دست آخر فرمودند که کاری از دستشون بر نمی یاد و مرکز چمران اهواز خیلی شلوغ هست. خلاصه از مرکز چمران اهواز آسیا تک نگیرین ولی پارس آنلاین سرعتش خوبه صد البته که نصف گیگ هاتون رو در ازاش می خوره
نامش networx هست.
اینم لینکش:
ازDU Meter هم میتونی استفاده کنی که مشابه همینه ولی پولیه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهتری 512 هست، کمترش نوسان داره، بیشترش سرعت از حداکثر کمتره.
فرضا سرعت دانلود 1 مگ که باید 128 باشه، کمتر میشه، طرفای 10-15% و سرویس های کمتر از 512، مثلا 256 خیلی نوسان دارن... مثلا سرعت دانلود 256 که باید 32KBps باشه، بین 26-36 نوسان میکنه.
وقت نخر دیگه، خودتم میدونی الکی گفتهفعلا درست نمیشه، زور نزن
برادرم داشت، سرعت 26-36 نوسان میکنه ولی خوبه بدک نیست... هزینه ی نهاییش هم فکر کنم 14700 میشه.
مهدی جان قول داده حداکثر تا تیر درست بشه این مشکل
من که نتم رو برای بازی میخوام![]()
من که کاره ای نیستم که بخوام چیزی رو عملی کنم.چیزیه که به من گفتن و من اطاع رسانی کردم.
این شمایی که زورت اومده که هنوز قطعت نکردن بری مخابراتبا پینگ عالی مخابرات بازی انلاین بزنی....و داری تا ته به خودت فشار میاری بکوفونی حرف های منو
ولی در دولت تدبیر و امید بنده امید دارم که این مشکلات تا تیر درست میشه
شما خودتو ناراحت نکن. کسی که تصمیم گرفته از اسیاتک بره نباید کاری به این چیزا داشته باشه....باید بگیری بسوزی و بسازی با اسیاتک
تدبیر و امیدتو جیب ما رو نزن، امید پیش کش
والا تحت فشارم، درک کن... امیدوارم تا شب قطع بشه![]()
ممنون، خب الان مخابرات دارم که مشکل پینگ داره، مشکل هیلترینگ، قیمت 256 نامحدود مخا با آسیا تک تقریبا یکی هست، فایده داره عوض کنم ؟من 512 داشتم تا 64 تا بهم می داد
اینم فکر کنم 256 هست
احتمالا تا 32 تا بهت می ده
ولی بازم بستگی به مرکز مخابراتی داره
دوستان یه چیز جالب:
شما از طریق خود سایت گوگل میتونید به you**tub بدون هیتلرشکن دسرسی داشته باشید. ولی نمیتونید ویدیویی بینید!
حداقل میشه با سرعت بالا بهش دسترسی داشت و پس از انتخاب ویدیو مورد نظر لینکشو کپی کنید و بعدا با لیچر مستقیمش کنید...
![]()
یکسال بعد... برای من قبلا اینجوری میشد، یعنی وقتی با https باز میکردم میشد... الان هم از توی گوگل و هم https یه کلی لودینگ میده، بعدش پیوندهای عزیز
الان فقط لینک پیدا میکنم و با mul.ir میلیچم
مال من اینطوری نیست....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)