تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1202 از 2376 اولاول ... 20270211021152119211981199120012011202120312041205120612121252130217022202 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,011 به 12,020 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

رجبي: مديريت باشگاه استقلال با حضور بازيكنان برزيلي موافقت كرده است
    دو بازيكن برزيلي كه براي حضور بدون تست فني در استقلال با مخالفت مديريت باشگاه استقلال مواجهه شده بودند مشكل شان حل شد و واعظي آشتياني اجازه حضور آنها در تيم را صادر كرد.

رضا رجبي آناليز در استقلال در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: مديريت باشگاه باحضور بازيكنان برزيلي بدون تست فني در استقلال موافقت كرده و ديگر مشكلي براي حضور آنها درتمرينات وجود ندارد و به زودي باآنها قرارداد منعقد مي شود.
    وي ادامه داد: تنها دليل عدم حضور بازيكنان برزيلي درايران به مخالفت مديريت باشگاه بود كه آن موضوع حل شده است.
    وي تصريح كرد: به بازيكنان برزيلي حق مي‌دهم كه با تست فني مخالفت كنند زيرا آنها در ليگ‌هاي حرفه‌اي بازي كرده اند و بازيكنان مستعدي هستند.
    رجبي خاطرنشان كرد: طي توافقي كه با آنها داشتم قرار شد بدون تست به استقلال بيايند در ضمن آنها خيلي مشكلات ما را برطرف مي‌كنند و يكي از آنها در پنج پست بازي مي‌كند و درجام باشگاه‌هاي آسيا كمك زيادي به ما مي‌كند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بيگ زاده در استقلال مي‌ماند
    هافبك جنجالي استقلال در فصل نقل و انتقالات اعلام کرد از نيمكت نشيني ناراحت هستم اما از استقلال نمي‌روم. براي گرفتن حقم تلاشم را دو چندان مي‌كنم.

هاشم بيگ زاده در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: هيچ بازيكني از نيمكت نشيني خوشحال نمي شود و تنها راه خلاصی از آن تغيير تيم نيست. در استقلال مي‌مانم و با تلاش بيشتر حقم را خواهم گرفت.

وي ادامه داد: كاملا آماده هستم و در روزهاي گذشته جزو بهترين هاي استقلال در تمرينات بودم و براي رسيدن به تركيب اصلي مشكلي ندارم. قرار است به جاي جباري كه با بد شانسي در روزهاي اوج مصدوم شده است در پست هافبك وسط بازي كنم.

بيگ زاده خاطرنشان كرد: هيچ مشكلي با منيعي ندارم و درگيري من با او در تمرينات كذب محض است. اميدوارم بازي هاي خوبش تداوم داشته باشد

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

دکتر نوروزي؛
    جباري را زودتر از موعد مقرر مهياي حضور در ميدان مي کنيم

پزشک تيم فوتبال استقلال گفت: ‌طول درمان مجتبي جباري يک ماه است اما او را زودتر آماده بازي مي کنيم.

دکتر امين نوروزي در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: با تدابير ويژه و کار زياد جباري را زود‌تر از موعد مقرر به بازي ‌‌هاي استقلال مي رسانم تا تيم بيش از اين بابت غيبت او متضرر نشود.

وي ادامه داد: طي سه هفته جباري کاملاً بهبود مي‌يابد و براي بازي مشکل نخواهد داشت.

وي تصريح کرد: جراحي روي پاي جباري به صورت ليزري خواهد بود که به بهبود زودهنگام او کمک زيادي خواهد کرد.

وي خاطرنشان کرد: از روند بهبود روانخواه رضايت کامل دارم و شرايط او خيلي خوب است و برنامه‌هاي فيزيوتراپي را به طور کامل و مرتب انجام مي دهد

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در پي شايعه درگيري بيگ زاده و منيعي؛
    منيعي: بعضي ها به دنبال ضربه زدن به استقلال هستند
    هافبك چپ تيم فوتبال استقلال گفت: خودم از شنيدن جريان درگيري با بيگ زاده شوكه شدم و اين خبر كذب محض است.

ميثم منيعي در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: بعضي ها با درست كردن شايعات قصد تخريب و ضربه زدن به استقلال را دارند، من هيچ مشكلي با بيگ زاده ندارم و در تمرينات روبروي هم قرار نمي گيريم كه بخواهیم درگير شويم.

وي اداه داد: هميشه از این قبيل شايعات در مورد بازيكنان هم پست وجود و تا زماني كه امير آبادي در دفاع چپ بازي مي كرد، خبر از درگيري با وي را مي دادند.

وي تصريح كرد: در تيم ما رفاقت و هم دلي حرف اول را مي زند و هيچ كس حق اعتراض به نيمكت نشيني ندارد و درگيري در تمرينات جريمه هاي سنگيني دارد.

منيعي خاطرنشان كرد: براي تيم ملي آرزوي موفقيت مي كنم، مطمئن هستم مقابل امارات به راحتي نتيجه مي گيریم زيرا فوتبال امارات در حد تيم دوم فوتبال ما هم نيست

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در تمرين امروز استقلال صورت گرفت

تمرين اختصاصي قلعه نويي با مهاجمان

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران امروز با مهاجمان اين تيم به طور اختصاصي به تمرين پرداخت.

به گزارش خبرگزاري فارس، بازيكنان استقلال از ساعت 15:30 در ورزشگاه دستگردي تمرين امروز خود را برگزار كردند.
    *امير قلعه نويي به دليل بيماري مادر خود و براي پيگيري امور وي، با تاخيري 20 دقيقه اي در ورزشگاه حاضر شد.
    *اشكان نامداري كه به دليل مصدوميت در تمرينات حاضر نمي شد، امروز به همراه ايمان صادقي دروازه بان جديد اين تيم تمرينات خود را پيگيري كرد.
    *بيژن كوشكي نيز با تاخير در تمرين حاضر شد.
    *هاشم بيك زاده به دليل سرماخوردگي از سوي نوروزي اجازه تمرين پيدا نكرد.
    *به دليل بازي ديروز اين تيم مقابل آپادانا، تمرين اين تيم ريكاوري بود.
    *در پايان تمرين امير قلعه نويي به صورت اختصاصي با مهاجمان استقلال به تمرين پرداخت.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در گفت و گو با فارس

طيري: استقلال دو جاي خالي در فهرست خود دارد

خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: در فهرست تيم دو جاي خالي داريم و با توجه به بازي در سه جام به بازيكن نياز داريم.

اميد طيري در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در خصوص ديدار با تيم آپادانا و پيروزي 10 بر يك اظهار داشت: در اين مسابقه به دنبال اهداف تاكتيكي بوديم كه به آن دست پيدا كرديم. نتيجه مسابقه چندان برايمان مهم نبود.
    مربي استقلال در مورد ديدار با تيمي ضعيف، گفت:بازي با تيم هاي ليگ برتري منظقي نبود. تيم هاي ليگ دسته يك و دسته دو نيز درگير مسابقات بودند، بنابراين با آپادانا كه در فوتبال باشگاهي تهران است بازي كرديم.
    طيري در مورد رويارويي با فولاد خوزستان در هفته پانزدهم ليگ برتر عنوان كرد: فولاد حريفي قابل احترام است؛ اما اگر بازيكنان ما فوتبال خود را بازي كند به راحتي مي توانيم اين تيم را شكست دهيم.
    مربي استقلال در مورد سرنوشت بازيكنان برزيلي مدنظر اين تيم، اظهار داشت: از اين مسئله اطلاعي ندارم؛ اما با توجه به اين كه در ليگ برتر، جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا به ميدان مي رويم طبيعي است كه نياز به جذب بازيكن داريم.
    وي در خصوص فهرست تيم استقلال و مصدوميت جباري گفت: فهرست تيم ما دو جاي خالي دارد و با توجه به غيبت موقت جباري اگر بازيكني پيدا كنيم كه هافبك - مهاجم باشد بهتر است. در اين فصل بدشانسي زيادي آورديم و علاوه بر جباري ،اميد رضا روانخواه نيز مصدوم است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در گفت و گو با فارس

برهاني: استقلال تهران به مهاجم جديد نياز ندارد

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران به بي‌نيازي باشگاهش از مهاجمين جديد تاكيد كرد.

آرش برهاني در گفت و گو با خبرنگار فارس گفت: از ديد من در استقلال مهاجمين ارزشمندي وجود دارند كه من هم در كنار آنها به انجام وظايف خود مي‌پردازم.
    وي ادامه داد: استقلال به مهاجم جديد نياز ندارد و مذاكره با گزينه هاي خارجي غير منطقي است.
    آرش برهاني با اشاره به اوضاع خوب باشگاه استقلال گفت:‌ مشكل روحي من به طور كامل برطرف شده و اكنون با تمام توان در خدمت باشگاه استقلال هستم و احساس مي‌كنم مي‌شود به طور منطقي به هواداران قول درخشش‌هاي بيشتر در آينده را داد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

تاكيد مديرعامل استقلال به عدم انتشار اخبار هيئت مديره

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه استقلال تهران به منتشر نشدن اخبار هيئت مديره تاكيد كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، در حالي كه روز گذشته جلسه هيئت مديره باشگاه استقلال برگزار شده است، مسئولان اين باشگاه به دليل تاكيد امير واعظ آشتياني اخبار اين جلسه را اعلام نمي كنند.
    واعظ كه خود سخنگوي هيئت مديره است، حاضر نيست در اين ارتباط صحبت كند و معتقد است دليلي ندارد اخبار اين جلسات در اختيار خبرنگاران قرار گيرد.
    روز گذشته اين جلسه با حضور همه اعضا در محل باشگاه و با محوريت مالي برگزار شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مرفاوي: فولاد براي كسب سه امتياز به تهران مي آيد

خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: فولاد تيم خوبي است كه براي كسب سه امتياز به تهران مي ايد.

به گزارش خبرگزاري فارس، صمد مرفاوي در مورد بازي تداركاتي ديروز اين تيم مقابل آپادانا كه به پيروزي 10 بر يك استقلال منجر شد، اظهار داشت: برگزاري اين بازي براي اين بود كه از شرايط مسابقه دور نشويم. نتيجه در چنين بازي هايي مهم نيست.
    وي افزود: با توجه به اين كه در تمرينات بدنسازي بوديم، قصد داشتيم بازيكنان را محك بزنيم كه خوشبختانه هم توانستند بازي رواني را در هر دو نيمه انجام دهند و گل هاي زيادي به ثمر برسانند.
    مرفاوي در مورد بازي مقابل فولاد در روز جمعه خاطر نشان ساخت: اين بازي تداركاتي را براي بازي با فولاد انجام داديم. سعي ما بر اين است در كه در ورزشگاه آزادي سه امتياز را كسب كنيم، البته اين را نيز مي دانيم كه هدف حريف نيز كسب هر سه امتياز است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در گفت و گو با فارس

روانخواه: در شش هفته پاياني ليگ برتر در استقلال بازي مي‌كنم

خبرگزاري فارس: هافبك مصدوم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: در شش هفته پاياني ليگ برتر مي توانم براي استقلال به ميدان بروم.

اميد رضا روانخواه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهارداشت: اكنون مشغول فيزيوتراپي و آب درماني هستم و و زير نظر دكتر نورزي تمرينات خود را انجام مي دهم. تا سه ماه آينده مي توانم پا به توپ شوم.البته تصور مي كنم در شش هفته پاياني ليگ برتر بتوانم براي استقلال به ميدان بروم.
    وي افزود: دلم براي فوتبال تنگ شده است. روز بازي استقلال با آبادانا به ورزشگاه رفتم تا مسابقه را از نزديك ببينم. اميدوارم بتوانم براي استقلال در ليگ قهرمانان آسيا هم بازي كنم.
    روانخواه در ابتداي فصل دچار پارگي رباط صليبي شد و تحت عمل جراحي قرار گرفت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •