تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1202 از 2014 اولاول ... 2027021102115211921198119912001201120212031204120512061212125213021702 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,011 به 12,020 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پس از تمرين امروز
    قطبي: ديدارم با كريمي ربطي به انتقال آتسو نداشت
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: با سرمربي صبا صحبت كردم؛ اما حرفي در خصوص انتقال مدافع توگويي به اين تيم مطرح نشد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي پس از تمرين امروز پرسپوليس اظهار داشت: فردا در ديداري دوستانه به مصاف استيل آذين مي رويم و فرصتي مناسب است تا تيم خود را محك بزنيم و بتوانم تركيب اصلي براي بازي مقابل پيكان را پيدا كنم.
    وي ادامه داد: متاسفانه عدم حضور واعظي و حقيقي ما را دچار مشكل خواهد كرد؛ اما دوست دارم جواني مانند الياسي يك روز رويايي را درون دروازه سپري كند. ما به او بسيار اميدواريم.
    سرمربي تيم ملي در خصوص شايعات اخير در مورد ديدارش با سرمربي صباي قم تاكيد كرد: با فيروز كريمي ديدار داشتم؛ ولي به هيچ عنوان با او در خصوص حضور آتسو در صبا حرفي نزدم و اين فقط يك شايعه است، چون من به تمام بازيكنانم احتياج دارم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

قرعه كشي مرحله چهارم جام حذفي
    پرسپوليس ميهمان طلايي سمنان شد
    خبرگزاري فارس: مراسم قرعه كشي مرحله چهارم مسابقات جام حذفي براي تعيين تيم هاي ميزبان و ميهمان برگزار شد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، اين مراسم عصر روز شنبه 25/8/87 در محل روابط عمومي فدراسيون فوتبال با حضور نمايندگان باشگاه ها برگزار شد.
    تيم‌هاي ميهمان و ميزبان به شرح زير مشخص شدند:
    (نام تيم ميزبان اول آمده است)
    ابومسلم خراسان-آرمين تهران
    پيكان قزوين-تراكتور سازي تبريز
    راه آهن تهران-پتروشيمي تبريز
    شهرداري بندرعباس-فولاد خوزستان
    طلايي سمنان-پرسپوليس تهران
    شموشك نوشهر-سايپا كرج

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اختصاصي ايرنا/ قطبي: وضعيت تيم پرسپوليس بسيار مطلوب است
    سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران با بيان اينكه شرايط تيم بسيار خوب و مطلوب است از وضعيت آمادگي تمامي بازيكنان ابراز رضايت كرد.
    افشين قطبي روز شنبه در حاشيه تمرين اين تيم كه در آكادمي ملي المپيك برگزار شد، در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: روزانه تمرينات فشرده اي در دو نوبت صبح و عصر برگزار مي‌شود و چنانچه روند تمرينات به همين شكل ادامه يابد، به مرز آمادگي مطلوبي خواهيم رسيد.
    وي درخصوص حضور رحمان رضايي در تركيب تيم پرسپوليس گفت: رضايي بازيكن بزرگي است كه بدون شك براي تيم ما كمك بسيار خوبي خواهد بود.
    سرمربي تيم پرسپوليس خارج شدن نام ميثاق معمارزاده از تركيب تيم و جايگزيني رضايي به جاي وي را منوط به نظر داريوش مصطفوي مديرعامل باشگاه پرسپوليس دانست.
    قطبي مهمترين هدف تيم خود را آمادگي براي حضور موفق در رقابتهاي ليگ برتر باشگاههاي كشور عنوان كرد و يادآور شد: تا ديدار بعدي كه با پيكان قزوين خواهد بود، بازيكنان به آمادگي كامل خواهند رسيد.
    تيم فوتبال پرسپوليس تهران با كسب ‪ ۲۲‬امتياز در رده چهارم جدول رده بندي ليگ برتر باشگاههاي ايران حضور دارد.
    اين تيم دوم آذر ماه سالجاري و از هفته پانزدهم ليگ برتر باشگاههاي برابر تيم فوتبال پيكان تهران به ميدان مي‌رود.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تمرينات بدنسازي بازيكنان تيم پرسپوليس درآكادمي ملي المپيك برگزارشد

بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس تهران صبح امروز (شنبه)در سالن بدنسازي آكادمي ملي المپيك و پارالمپيك به انجام تمرينات بدنسازي و آمادگي جسماني پرداختند.

به گزارش خبرنگار اعزامي ايرنا به محل آكادمي ملي المپيك، تمرينات زير نظر كادر فني كه افشين قطبي نظارت كامل بر كار بازيكنان داشت، برگزار شد.
    مسعود زارعي، عليرضا حقيقي ، مهدي واعظي به اضافه ملي پوشان پرسپوليس ( مازيار زارع و كريم باقري) در تمرينات صبح امروز حضور نداشتند.
    بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس تمرينات تاكتيكي را بعدازظهر امروز در زمين راه آهن تهران زيرنظر كادر فني برگزار خواهند كرد.
    از نكات جالب توجه در تمرينات صبح امروز تيم فوتبال پرسپوليس، حضور محمد خاكپور بازيكن اسبق اين تيم و تيم ملي فوتبال كشورمان در آكادمي ملي المپيك بود.
    براساس اين گزارش، كادر فني تيم پرسپوليس بخصوص افشين قطبي دقايقي با محمد خاكپور به گفت وگو پرداختند.
    اين تيم خود را براي رويارويي با تيم پيكان قزوين در هفته پانزدهم رقابتهاي ليگ برتر باشگاههاي ايران آماده مي‌كند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اعلام در جلسه با مصطفوي و قطبي
    خيرخواه به تراكتورسازي تبريز نمي رود
    خبرگزاري فارس: حضور مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران در تراكتورسازي تبريز منتفي است.
    به گزارش خبرگزاري فارس‌، فرهاد خيرخواه در جلسه اي با سرمربي و مديرعامل باشگاه در خصوص آينده اش با آنها گفت و گو كرد.
    مهاجم پرسپوليس در اين جلسه اعلام كرد علاقه اي به انتقال به تراكتورسازي تبريز ندارد.
    خيرخواه ابراز اميدواري كرد تا پايان فصل در پرسپوليس بماند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

محمد خاكپور در تمرينات پرسپوليس
    تمرين تيم فوتبال پرسپوليس صبح شنبه در سالن آكادمي مجموعه ورزشي انقلاب از رأس ساعت 9 صبح پيگيري شد.

به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، محمد خاكپور بازيكن سابق پرسپوليس از نزديك نظاره‌گر تمرين بازيكنان پرسپوليس بود. تمرين صبح امروز با حركات استقامتي همراه با استارت‌هاي كوتاه و بلند همراه بود و در پايان با وزنه زدن تمام شد.
    در اين تمرين گزارشگر هلندي «يان رولف» كه از دوستان افشين قطبي است نيز همراه با بازيكنان پرسپوليس به تمرين پرداخت .نيكبخت با هماهنگي قطبي به استخر رفت و زودتر از سايرين محل تمرين پرسپوليس را ترك كرد. ضمن آنكه علي كريمي نيز به مدت 45 دقيقه به طور اختصاصي به تمرين و كار با وزنه پرداخت. مسعود زارعي، سه بازيكن ملي‌پوش، واعظي و حقيقي غايبان تمرين صبح امروز پرسپوليس بودند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در گفتگو با ایسکانیوزعلوی: کل ایران به من اعتقاد داشتند الا قطبی!
    تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: مدافع سابق تیم فوتبال پرسپولیس گفت: با بازی های خوب درتیم پاس به حقی می رسم که در پرسپولیس به آن نرسیدم.محمد علوی در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز، اظهار داشت: با علاقه ای که به تیم پرسپولیس داشتم 14 هفته نیمکت نشینی و تمام سختی ها را به خاطر اینکه بالاخره روزی به چشم قطبی می ایم تحمل کردم ولی اطمینان یافتم اگر تا پایان فصل هم منتظر فرصت بازی کردن باشم بی فایده و به دور از دسترسم است.
    وی اضافه کرد: در شرایطی که با حضور در تیم ملی تجربه خوبی در انجام کار های دفاعی داشتم اما با این حال قطبی به من اعتقاد نداشت.
    علوی تاکید کرد: تمام مردم فوتبال دوست ایران به بازی من اعتقاد داشتند الا قطبی که با لجبازی و خودخواهی حتی فرصت 5 دقیقه بازی کردن را هم به من نمی داد.
    وی با اشاره به اینکه قطبی به هیچ وجه از نظرات دستیاران خود استفاده نمی کرد ، گفت: قطبی که توانسته بود فصل قبل پرسپولیس را قهرمان لیگ کند در این فصل تمام اختیارات را خودش بر دست گرفته و اصلا و ابدا از تجربه دستیارانش استفاده نمی کرد.
    مدافع سابق تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص پیوستن رضایی به این تیم اظهار داشت: هر چند که رحمان بازیکن با تجربه و مدافع مستحکمی است ولی مشکل پرسپولیس مدافع نبود بلکه در سازمان دفاعی تناقص های زیادی بود.
    وی با تاکید بر اینکه 70 درصد از مبلغ قراردادم را به خاطر دریافت رضایتنامه به باشگاه پرسپولیس داده ام ، به ایسکانیوز گفت: وقتی دیدم فوتبال با نیمکت نشینی در پرسپولیس در حال نابود شدن است با بخشیدن 70 درصد از مبلغ قراردادم تصمیم به جدایی از این تیم گرفتم.
    مدافع تیم فوتبال پاس همدان با ابراز خرسندی از بازگشت به این تیم گفت: تیم پاس همیشه خانه من بوده و بگوویچ هم مثل پدرم است و با آمادگی خوبی که از خودم سراغ دارم مطمئنم بازی هایی برای پاس انجام خواهم داد که قطبی حسرت از دست دادنم را بخورد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در واكنش به خروج معمارزاده از ليست پرسپوليس : واعظي: مديران تيم بايد يك دروازه‌بان باتجربه ديگر جذب كند
    به بازي با پيكان مي‌رسم

دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با وجود خروج معمارزاده از ليست پرسپوليس، مسوولان اين تيم بدون شك بايد يك دروازه‌بان با تجربه ديگر جذب كنند.

مهدي واعظي كه همچنان دوران مصدوميتش از ناحيه گردن را سپري مي‌كند، پيرامون آخرين وضعيت جسماني‌اش گفت: خوشبختانه وضعيت بهتري نسبت به گذشته پيدا كرده‌ام؛ پس از بازي پرسپوليس برابر صبا روند بهبودي‌ام سرعت بيشتري گرفت و اكنون بدون هيچ احساس دردي به طور مداوم دستورات پزشكي را انجام مي‌دهم.

وي افزود: پس از يك دوره يك‌ماهه بايد براي بررسي شرايط فيزيكي‌ام به پيش جراج مربوطه بروم تا وي درباره زمان شروع تمريناتم نظرش را بدهد اما با توجه به وضعيتي كه در حال حاضر دارم، فكر مي‌كنم به بازي آخر هفته مقابل پيكان قزوين برسم.

واعظي همچنين با اشاره به خارج شدن ميثاق معمارزاده از ليست تيم پرسپوليس بر اثر مصدوميتش و مهيا شدن شرايط جذب رحمان رضايي گفت: من به اين مساله كه معمارزاده به دليل امكان حضور رضايي در پرسپوليس، از ليست تيم كنار گذاشته شده كاري ندارم اما با اطلاعاتي كه از شرايط جسماني ميثاق دارم، او حداقل تا چهار ماه ديگر شرايط تمرين كردن را هم پيدا نمي‌كند و تازه پس از آن بايد به مرور تمرينات سبك و نرمالي را آغاز كند كه تا زمان رسيدن به آمادگي مطلوب زماني زيادي را مي‌برد.

وي افزود: به هر حال با اين شرايط معتقدم مسوولان پرسپوليس بايد حتما يك دروازه‌بان باتجربه ديگر جذب كنند، چرا كه علاوه بر فشردگي مسابقات ليگ و امكان مصدوميت دروازه‌بانان، حضور اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا نيز نيازمند داشتن چندين دروازه‌بان آماده و باتجربه است.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

كفاشيان با انتقاد از روندمذاكرات حق پخش:
    با پيش‌نويس قرارداد صداوسيما مخالفيم
    جدايي فوتبال ساحلي ازكميته فوتسال

علي كفاشيان گفت: مشكل حل نشدن حق پخش تلويزيوني از زماني شروع شد كه در جلسه ابتدايي نماينده‌اي از فدراسيون فوتبال حضور نداشت.
    رييس فدراسيون فوتبال ايران اظهار كرد: متاسفانه در جلسه اولي كه درباره حق پخش تلويزيوني برگزار شد، نماينده‌اي از فدراسيون فوتبال حضور نداشت و ما نتوانستيم نظرات‌مان را به صداوسيما اعلام كنيم.
    وي افزود: پس از اينكه دو هفته قبل ما پيش قرارداد حق پخش تلويزيوني را براي صداوسيما ارسال كرديم، صداوسيما نامه‌اي را براي علي‌آبادي نوشت كه آنها در اين نامه همان نظرات قبلي خودشان را اعلام كرده بودند. ما با اين وضع مخالفيم. چيزي كه ما در حق پخش آورده بوديم اين بود كه حاضريم براي سه سال حق پخش و تبليغ را با هم در اختيار بگيريم،‌ پيش نويس قرارداد صداوسيما خلاف نظر ماست.
    كفاشيان با بيان اينكه ما در پيش قرارداد نظر متفاوتي داشتيم، گفت: نظر ما اين است كه قرارداد يك ساله باشد و در اين قرارداد قضيه حق پخش و تبليغات محيطي به صورت دو موضوع جدا از هم ديده شود. اين نظر ما براساس قوانين فيفا و AFC است و صداوسيما بايد اين مساله را بپذيرد، در غير اين صورت مشكلات زيادي گريبان فوتبال ايران را مي‌گيرد و سهميه‌هاي‌مان در ليگ قهرمانان آسيا را از دست مي‌دهيم.
    وي از تهيه نامه‌اي براي ارسال به صداوسيما خبر داد و گفت: اين نامه را امروز براي صداوسيما ارسال مي‌كنيم و از آنها مي‌خواهيم به جاي نامه نگاري‌هايي كه مدت زمان زيادي وقت مي‌برد به صورت مستقيم پاي ميز مذاكره بنشينند و تا وقت از بين نرفته و با فدراسيون مذاكره كنند. در غير اين صورت مسوول مشكلاتي كه براي فوتبال ايران به وجود مي‌آيد فدراسيون نيست. آنها بايد فردي را به ما معرفي كنند كه بتوانيم با او طرف باشيم.
    وي افزود: مذاكره درباره موضوع حق پخش تلويزيوني مربوط به ماست و نه جاي ديگر و ما بايد در مذاكرات حضور داشته باشيم.
    وي درباره جلسه هفته گذشته هيات رييسه فدراسيون با رييس سازمان تربيت بدني گفت: در اين جلسه علي‌آبادي از مقام‌هايي كه توسط تيم‌هاي نوجوانان و فوتسال كسب شده بود، قدرداني كرد اما، از شرايطي كه براي تيم جوانان به وجود آمده بود گله داشت و تاكيد كرد كه بايد تيم جوانان در مسابقات آسيايي گوانگ‌جو و بازي‌هاي انتخابي المپيك ‌٢٠١٢ شركت كند.
    رييس فدراسيون فوتبال افزود: ما براي موفقيت اين تيم نظرات كارشناسان را خواهيم گرفت و با توجه به نظر آنها تصميم‌گيري مي‌كنيم.
    وي با اشاره به انتخاب فدراسيون فوتبال ايران به عنوان يكي از نامزدهاي دريافت جايزه بهترين فدراسيون سال ‌٢٠٠٨ آسيا گفت: AFC بي‌جهت فدراسيون را نامزد نمي‌كند. ما تمامي برنامه‌هايي كه بايد انجام مي‌داديم را پيگيري كرديم و AFC هم از شرايطي كه در فدراسيون فوتبال ايران وجود دارد، راضي است. تصميم داريم افزون بر اين برنامه‌ها كارهاي جديدي مثل انجام طرح ويژن در تمام استان‌ها را به پيش ببريم.
    كفاشيان درباره ساخت هتل كمپ تيم‌هاي ملي گفت: اين هتل توسط بخش خصوصي انجام شد. آكادمي فوتبال پيش از اين به مخروبه‌اي تبديل شده بود اما، با ورود بخش خصوصي به اين كار هتل جديدي تاسيس شد. نمي‌خواهيم بگوييم اين كار را ما انجام داديم بلكه كاري انجام شده كه به فوتبال ايران كمك مي‌كند. ما قصد داريم تا چند هفته آينده كلنگ مركز بدنسازي و فيزيوتراپي كمپ تيم‌هاي ملي را بزنيم تا بتوانيم كمپي داشته باشيم در حد شان تيم ملي ايران.
    وي در پاسخ به اين سوال كه آيا درست است كه دايي اعلام كرده اجازه نمي‌دهد تيم ملي در اين هتل مستقر شود، گفت: خير، چنين نيست. اين هتل دو، سه كار جزيي دارد كه پس از رفع آن تيم ملي در آن مستقر مي‌شود. امكاناتي كه اين هتل دارد مانند هتل المپيك است.
    كفاشيان درباره واگذاري اين هتل به بخش خصوصي گفت: وظيفه ما چيز ديگري است و نمي‌توانيم هتلداري هم بكنيم. بنابراين با همكاري بخش خصوصي آن را اداره مي‌كنيم و پول اجاره اتاق‌هاي آن را مي‌گيريم.
    وي در ادامه درباره وضعيت "عليرضا واحدي نيكبخت" گفت: تيم ملي هميشه براي ما در اولويت است، نه بحث فدراسيون مطرح است و نه بحث فرد خاصي. تيم ملي براي مملكت است و ما كوتاهي را از هيچ كس در قبال تيم ملي نمي پذيريم و از كنار آن نمي‌گذريم. شما خواهيد ديد كه در اين قضيه فدراسيون چه تصميمي مي‌گيرد. ضمن اينكه من از كميته انضباطي خواسته‌ام خيلي سفت و سخت در اين موضوع بايستد.
    كفاشيان درباره تغييراتي كه در چارت كميته فوتسال و فوتبال ساحلي ايجاد مي‌شود، گفت: آيين‌نامه سازمان ليگ فوتسال امروز منتشر مي‌شود و ما آن را به باشگاه‌ها و هيات‌هايي كه تيم فوتسال داريم مي‌دهيم تا اگر نظر خاصي دارند به ما اعلام كنند و ما پس از جمع‌بندي آن را به هيات رييسه بدهيم. اين آيين‌نامه در مجمع بعدي كه دي برگزار مي‌شود، مطرح خواهد شد و در صورت تصويب اجرا مي‌شود. ما نظرمان اين است كه فوتبال ساحلي از زير سايه فوتسال خارج شود و به صورت كميته‌اي جداگانه كار كند.
    وي افزود: به دنبال ساختماني دو طبقه هستيم كه يك طبقه آن به سازمان ليگ فوتبال برسد و يك طبقه آن هم در اختيار سازمان ليگ فوتسال قرار گيرد.
    كفاشيان درباره درج نام اسپانسر بر روي پيراهن تيم ملي و احتمال برخورد فيفا با اين قضيه گفت: در بازي‌هاي دوستانه فيفا محدوديتي ايجاد نكرده چه بسا اگر دقت كنيد مي‌بينيد تيم ملي آلمان در بازي دوستانه با ايران از آرم بنز بر روي پيراهنش استفاده كرد. ما هم در بازي با قطر براي اينكه به تيم ملي كمكي شده باشد اقدام به درج اسم اسپانسر بر روي پيراهن تيم ملي كرديم.
    وي افزود: با سايپا در حال مذاكره هستيم اما، قراردادي براي اسپانسري تيم ملي انجام نگرفته است.
    وي درباره مشكلات مالي فدراسيون فوتبال گفت: اين مشكلات ما را اذيت مي‌كند. مي‌بينيد كه وقتي با اين وضع توانستيم يكي از نامزدهاي دريافت جايزه بهترين فدراسيون شويم چگونه مي‌توانيم با داشتن وضعيت مالي بهتر چه كارهايي را انجام دهيم. بي‌پولي كارمان را با ركود روبه‌رو مي‌كند و نمي‌توانيم آن طور كه بايد براي تيم‌هاي ملي برنامه خوبي داشته باشيم. با اين حال اميدواريم ‌٥/١٢ ميليارد باقي مانده از كمك رييس جمهور را دريافت كنيم و اقدامات كميته بازاريابي هم به نتيجه برسد تا بتوانيم برنامه خوبي را براي تيم‌هاي ملي فراهم كنيم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    پتروويچ: كاش سرمربي صربستان بازي مرا در ايران مي‌ديد
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت‌: دوست دارم ملي پوش شوم؛ اما ‌به دليل مشكلات رسانه‌اي، سرمربي صربستان بازي مرا در ايران نمي‌بيند.
    ايوان پتروويچ در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: روزهاي خوبي را پس از چند بازي ناكامي سپري مي‌كنيم و آماده هستيم تا يك ديدار زيبا را هفته آينده برگزار كنيم.
    من نيز در شرايط خوبي هستم و اميدوارم بتوانم با فراموش كردن بازي با صباباتري، دوباره روزهاي خوبي داشته باشم.
    وي در خصوص خبري مبني بر حضورش در تيم ملي ايران گفت: من كشور خودم را دوست دارم و نمي‌دانم معني اين خبر چيست. از من پرسيدند اگر دايي تو را دعوت كند به تيم ملي مي‌آيي و من هم در جواب گفتم هيچكس از فرداي خود خبر ندارد.
    پتروويچ ادامه داد: دوست دارم براي تيم كشورم به ميدان بروم؛ اما متاسفانه سرمربي تيم ملي صربستان به دليل مشكلات رسانه‌اي، بازي مرا در ايران نمي‌تواند ببيند و كاش اين اتفاق رخ مي داد.
    وي خاطرنشان كرد: مي‌دانم اگر بازيكن بسيار موثري باشم اين خبر به گوش سرمربي كشورم خواهد رسيد، پس بايد سعي كنم به گونه اي در پرسپوليس بازي كنم كه خبر موفقيتم را همگان بشنوند.
    انتهاي پيام/

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •