اگه شما گزارش ندی عمرن دو ماه هم بگذره کسی نمیاد وصله پینه بزنه!
تلفن مستقیم مرکز تعمیرات کابل مخابرات رو توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قبلا گذاشتم یک نگاهی بیاندازی پیدا میکنی
اگه شما گزارش ندی عمرن دو ماه هم بگذره کسی نمیاد وصله پینه بزنه!
تلفن مستقیم مرکز تعمیرات کابل مخابرات رو توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قبلا گذاشتم یک نگاهی بیاندازی پیدا میکنی
این بخش از صحبت شما درسته ولی اینم در نظر داشته باشین که ispها در سوء استفاده از این قضیه خیلی دم کلفت ترن و دارن هر گیگ رو به بهای 3925 ت! به مشترکین می فروشن(البته برای اینکه تشویق به خرید بیشتر بشین برای حجمهای بالاتر تخفیف و هدیه در نظر میگیرن!!) ولی هر گیگ ایرانشل بمراتب خیلی ارزونتر از اونا میفته
بله درسته ولی اگه MTN بخواد بسته 3روزه 10 گیگ بزاره و بسته های زماندار رو حذف کنه میشه مثل همین isp های کلاهبردار، منتها با یه روش دیگه ای میخواد بچاپه جیب ملت فقیر و بدبخت ایرانو!
البته هنوز این اتفاق نیوفتاده و ما داریم طبق حرفای آقارضا راجبش بحث میکنیم که امیدوارم یه آدم با انصاف بینشون باشه این کارارو نکنن.
سلام آقا رضا از این پروژه TD_LTE شرکتهای خصوص مثل شاتل خبر دارید؟ امسال راه اندازی صورت میگیره؟ در چه شهرهایی؟
سوال و مشکل دیگه ای که داشتم اینکه الان همراه اول پوشش نسل سومش در ورامین بسیار بسیار ناقصه هنوز... در حالی که ایرانسل پوشش نسل 4 خودشو کامل کرده
اگر با پیمانکار همراه اول در ارتباط هستید بفرمایید بهشون پوشش منطقه رو کامل کنن! کلا تا اونجایی که من دیدم همراه اول از پارسال 2تا BTS تجهیز کرده دیگه هم پیداش نشده بیاد بقیه سایتها رو ارتقا بده!
سپاس![]()
سوال دیگه ای که دارم اینکه این اختلالات کی تموم میشه؟ الان وایب تعطیل شده اینستگرام خیلی خیلی بد باز میشه یا اصلا باز نمیشه
در ساعاتی از شبانه روز می بینیم که پینگ میره بالا و بطور کلی قیلترشکنها درست کار نمی کنن!
باید منتظر خبری جدیدی در اردیبهشت ماه باشیم؟
سلام اقا رضا شهر دورود تو 6 ماه فقط ی سایت تجهیز شده،پوشش شهر الا 10درصدم نیست پس کی سایتهای دیگر رو اتقا میدن؟؟باتشکر
این اختلال بسته گروهی کی تموم میشه؟ اصلا هیچی از بسته چند کاربره کم نمیشه، مستقیم از شارژ اصلی کم میکنه..... اصلا ایرانسل باید به این صورت عمل کنه که در صورت اتمام بسته اینترنت، از شارژ اصلی کم نکنه و اینترنت به صورت خودکار قطع بشه. الان من 15گیگ تو بسته گروهی دارم بعد شارژ 8تومنی که داشتمو صفر کرد.
آقا رضاي عزیز خمینی شهر کی تجهیز میشه? هنوز هیچ خبری نیست
نمیدونم.منم مثل شما منتظرم که درست بشه و استفاده کنم...
دیروز تماس گرفتن و نتونستن درستش کنن.امروزم خبری از تماسشون نیست.....
یک سایت رو تجهیز کردن تو این چند ماه ؟ هه خسته نباشه ایرانسل !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)