تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1201 از 1849 اولاول ... 2017011101115111911197119811991200120112021203120412051211125113011701 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,001 به 12,010 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

یک سوال کوچیک دارم سرعت دانلود 250 تا 340 مناسبه آِیا

برا نت 8 مگ ؟
    مناسب نیست ولی چون ضریب اشتراک 1 به هشت هست شما حق اعتراض نداری
    هر وقت سرعت زیر 128 رفت میشه شکایت کنین که اونم زیر بار نمیرن میگن با idm دانلود کنین
    خلاصه وضعیت این شرکت بین ساعت 8 شب تا 2 شب برای من در وضعیت غیر قابل استفادس
    سرویس 8 مگ من همین الان

خطم هم 8 مگ بسته شده
    Last edited by ho3in2012; 30-12-2015 at 23:50.

2. این کاربر از ho3in2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

کی میگه تست فقط باید از testmy.net باشه !؟ قانون جدیده ؟!

سرعت تک کانکشن توی ساعت های شلوغ همیشه پایینه!
    نه من که قانونگذار نیستم ولی های وب ظاهرا قانونش IDM با 32 کانکشنه ! حداقل معیار تمام کادر پشتیبانیش تا حالا برای من همین بوده و IDM هم به درد من نمیخوره قرار به دانلود فایل باشه 4G ایرانسل میزنم گیگی 100 تومن سرعت 3‌ الی 4 مگابایت بر ثانیه. و البته سرعت تک کانکشن که خوب تو همین تاپیک تو پست های زیادی پارس و های وب رو مقایسه کردم و نتیجه مشخصه : سرعت تک کانکشن های وب داغونه و نمیشه جمع بست !

ملت وقتی میان میپرسن های وب چطوره باید همه چیز رو بهشون گفت. باید گفت که اگه با IDM میخوای دان کنی خوبه اما اگه عصر که اومدی خونه میخوای بری سراغ اینترنت وب گردی و شبکه های اجتماعی موبایلی و ... اگر بدترین نباشه در دسته بدترین ها قرار میگیره.

ما تو منطقمون نه پارس نه شاتل پورت نداره برا تک کانکشن خوب کجا میتونم برم؟
    زیاد که گزینه نداریم،‌ صبانت و پیشگامان و دو تا دیگه هستن که نمیدونم وضعشون چطوره

4. این کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

کی میگه تست فقط باید از testmy.net باشه !؟ قانون جدیده ؟!

سرعت تک کانکشن توی ساعت های شلوغ همیشه پایینه!
    درسته کم میشه ولی نباید در حد 5-10 کیلوبایت بشه حداقلش, برای سرویس 8 مگ بالای 250 باشه , دیگه
    در ضمن مهمتر از سرعت دانلود در idm
    پینگ و تک کانکشن هست چون 90 درصد افراد اینترنت رو فقط برای دانلود نمیخوان و ملاک تمام نرم افزارهای ارتباطی و اجتماعی و وبگردی پینگ و تک کانکشن هست

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

6. 2 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه megax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نه من که قانونگذار نیستم ولی های وب ظاهرا قانونش IDM با 32 کانکشنه ! حداقل معیار تمام کادر پشتیبانیش تا حالا برای من همین بوده و IDM هم به درد من نمیخوره قرار به دانلود فایل باشه 4G ایرانسل میزنم گیگی 100 تومن سرعت 3‌ الی 4 مگابایت بر ثانیه. و البته سرعت تک کانکشن که خوب تو همین تاپیک تو پست های زیادی پارس و های وب رو مقایسه کردم و نتیجه مشخصه : سرعت تک کانکشن های وب داغونه و نمیشه جمع بست !

ملت وقتی میان میپرسن های وب چطوره باید همه چیز رو بهشون گفت. باید گفت که اگه با IDM میخوای دان کنی خوبه اما اگه عصر که اومدی خونه میخوای بری سراغ اینترنت وب گردی و شبکه های اجتماعی موبایلی و ... اگر بدترین نباشه در دسته بدترین ها قرار میگیره.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یعنی شما فکر میکنی بنده فقط استفاده ام دانلوده! وب گردی نمیکنم ! از واتس اپ یا تلگرام استفاده نمیکنم!
    من بیشترین استفاده از نت آپلود پروژه های شخصیم روی github ئه
    من از پارس آنلاین / شاتل / مخابرات نت داشتم ، همشون این مشکلات رو داشتند و دارند.
    های وب برای من تا الان خوب جواب داده ؛ به محض اینکه حس کنم جواب نمیده سریع عوضش میکنم ؛ یک جوری صحبت میکنید انگار بنده کارمند های وب هستم!

درسته کم میشه ولی نباید در حد 5-10 کیلوبایت بشه حداقلش, برای سرویس 8 مگ بالای 250 باشه , دیگه
    در ضمن مهمتر از سرعت دانلود در idm
    پینگ و تک کانکشن هست چون 90 درصد افراد اینترنت رو فقط برای دانلود نمیخوان و ملاک تمام نرم افزارهای ارتباطی و اجتماعی و وبگردی پینگ و تک کانکشن هست

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
    مگه من گفتم پینگ و تک کانکشن مهم نیست!

در این حد که شما میگی نیست :

Last edited by megax; 31-12-2015 at 02:40.

8. این کاربر از megax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

یعنی شما فکر میکنی بنده فقط استفاده ام دانلوده! وب گردی نمیکنم ! از واتس اپ یا تلگرام استفاده نمیکنم!
    من از پارس آنلاین / شاتل / مخابرات نت داشتم ، همشون این مشکلات رو داشتند و دارند.
    های وب برای من تا الان خوب جواب داده ؛ به محض اینکه حس کنم جواب نمیده سریع عوضش میکنم ؛ یک جوری صحبت میکنید انگار بنده کارمند های وب هستم!

نه آقا کی گفت شما کارمند های وبی، کارمند های وب بودی که اینجا هی میگفتی اختلال تا ساعت فلان رفع می شود

بسیار هم خوب github که رسما نیمه تعطیله در اون ساعاتی که گفتم. سرعتتون هم چندان خوب نیستا ! الان که ساعات مشکل برطرف شده باید اینطوری باشه :

در اون ساعات به همون شدتی که میگیمه ! آقا باور نداری خوب فردا شب ساعت 11 خودت یک تست بگیر

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای من github مشکلی نداره! به راحت repo ام رو سینک میکنم / cherry pick انجام میدم.

مگر من گفتم سرعت تک کانکشن من خوبه!؟ همینکه زیر 250 نباشه برای من کفایت میکنه.( در ضمن سروی که شما ازش تست گرفتید با سروری که من تست گرفتم متفاوته ! )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوست عزیز شما تو شهر خودتون مشکلی نداری دلیل نمیشه بقیه تو شهرای دیگه ایران هم مشکل نداشته باشن

تست همین الان تهران
    سرویس 1 مگ 8 گیگ

Last edited by bhdanathema; 31-12-2015 at 03:16.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزیز شما تو شهر خودتون مشکلی نداری دلیل نمیشه بقیه تو شهرای دیگه ایران هم مشکل نداشته باشن
    چه ربطی داره!؟
    من دارم از وضعیت سرویس خودم تست قرار میدم ، کجا من گفتم هیچ کس مشکلی نداره!

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای من github مشکلی نداره! به راحت repo ام رو سینک میکنم / cherry pick انجام میدم.

مگر من گفتم سرعت تک کانکشن من خوبه!؟ همینکه زیر 250 نباشه برای من کفایت میکنه.( در ضمن سروی که شما ازش تست گرفتید با سروری که من تست گرفتم متفاوته ! )

پس در حد کامیته، یه کلون حجیم بزن تو ساعات شلوغی تا دوشواری رو درک کنی. اره سرور اشتباهی الکی شد. پس شما یه روزی (اگه دلت خواست)‌ ساعت 10 تا 12 یه تست بذار فیض ببریم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigbang0661's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بابا این های وب هم معلوم نیست فازش چیه!! دیشب بزور تلگرام رو واسم باز میکرد الان این جوری سرعت میده... اصلا معلوم نیست دارن چیکار میکنن تو این شرکت.

15. این کاربر از bigbang0661 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •