داداشای گلم اون مثلث کوچیکه توی تصویر که با فلش قرمز مشخص کردم و تو دایره آبی رنگ هستش رو میزنی یک منویی باز میشه (کرکره ای)که تمام سرویسها تا 12 مگ هم حتی توش هست و شما کافیه بری روش و انتخابش کنی.به همین راحتی به همین خوشمزگی
![]()
داداشای گلم اون مثلث کوچیکه توی تصویر که با فلش قرمز مشخص کردم و تو دایره آبی رنگ هستش رو میزنی یک منویی باز میشه (کرکره ای)که تمام سرویسها تا 12 مگ هم حتی توش هست و شما کافیه بری روش و انتخابش کنی.به همین راحتی به همین خوشمزگی
![]()
Last edited by david-ebi; 28-07-2014 at 01:50.
برا ما که نیست![]()
دوست عزیز من 10 مگم.اینکه میگم زیاد دلخوش نکن واسه تجربه شبانه ای که دوستم wang داره از دانلود شبانه 12 مگ در مشهد و فعلا تا جایی که من یادمه تنها 12 مگیه مشهدی این تاپیکه.اگر اشتب کردم دوستان 12 مگیه مشهدی پرچما بالا ما بشناسیمشون![]()
دوستان گلم بینهایت شرمنده.من اشتباه بزرگی کردم.الان تو این منوی کرکره ای رو نگاه کردم و دیدم توی اونم متاسفانه از سرویس 2 مگ بیشتر نداره.بنابراین تنها را عوض کردن سرویس برای کاربران قدیمی و یا گرفتن سرویس 12 مگ برای کاربران جدید فقط رفتن به صفحه تعرفه ها هستش و اونجا دیگه همه سرویسها موجوده و جلوی هر سرویس گزینه تمدید یا ثبت نام به صورت اینترنتی وجود داره عکسی از این صفحه که مربوط به بخشی از سرویسهای 12 مگ میشه رو واستون میزارم.بازم بی نهایت شرمنده از اشتباهی که کردم.
اینم آدرس این صفحه که خودتون اصلا برید و ببینید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by david-ebi; 28-07-2014 at 02:10.
نه بابا نداره واسه مااااااااااااااااااا
ذوست من با کلیک برروی به طور مثال خرید یا تمدید سرعت 12 مگابایت به صفحه کاربری خود فرستاده می شوید ولی در صفحه من بیشتر 2 مگابایت مجوزی نیست ........
همین الآنشم با همین وضعیتی که داره این دوستمون، تا 23مگابیت رو خطش میکشه. (تو attainable rate نوشته 23296). مگه ADSL2+ حداکثر سرعت داوناستریمش چنده؟ 24 مگابیت در ثانیه اونم تو دیوار به دیوار مرکز مخابراتی. وضعیت این دوستمون خیلی عالیه.
بله. درست گفته این عزیز. یه دستگاهی به نام ADSL Loop Extender یا ADSL Repeater هست که برای فاصلههای بیشتر از 4-5 کیلومتر تا مرکز مخابراتی (معمولاً در مناطق روستایی و حومه شهرها) استفاده میشه. داخل شهرها معمولاً مراکز مخابراتی به گونهای جایابی میشن که فاصله بین اونها کمتر از 10 کیلومتره. بنابراین در بدترین حالت یه مشترک ممکنه حداکثر 5 کیلومتر تا مرکز مخابراتی فاصله داشته باشه. واسه همینم نیازی به استفاده از این تجهیزات نیست. اما خوب اون مشترک به خاطر فاصلهاش حداکثر سرعتی که میتونه بگیره 2مگابیت در ثانیه است. (بین ADSL و ADSL2+ هم فرقی تو این زمینه وجود نداره خیلی.)
بنابراین معمولاً تو شهرها چنین تجهیزاتی استفاده نمیشه مگه تو مناطق حاشیهای شهرها که فاصله زیادی با نزدیکترین مرکز مخابراتی داشته باشن. اما اگه جایی قرار باشه یه همچین دستگاهی استفاده باشه قاعدتاً باید شرکت مخابرات (تو ایران شرکت زیرساخت) اقدام به نصب اون کنه.
نه داداش از این روش هم باز میره تو پنل کاربری برای تمدید و باز هم تا 2 مگ رو بیشتر نداره !!!
بعد سالی خواستم برم نمایندگی فروش بسته بود
سرعت تورنت روزانه ام هم داغون شده چندتا تورنت با سید زیاد حداکثر 50
Last edited by sleeplessness; 28-07-2014 at 11:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)