تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1201 از 1783 اولاول ... 2017011101115111911197119811991200120112021203120412051211125113011701 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,001 به 12,010 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

اقا شما این سرویس بالای 2 مگ رو از کجا تمدید میکنی و پولش رو از چه طریقی واریز میکنی؟
    داداشای گلم اون مثلث کوچیکه توی تصویر که با فلش قرمز مشخص کردم و تو دایره آبی رنگ هستش رو میزنی یک منویی باز میشه (کرکره ای)که تمام سرویسها تا 12 مگ هم حتی توش هست و شما کافیه بری روش و انتخابش کنی.به همین راحتی به همین خوشمزگی

Last edited by david-ebi; 28-07-2014 at 01:50.

2. 3 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

برا ما که نیست

4. 2 کاربر از WANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

بیشتر توضیح میدی همشهری؟
    اصلا میشه یه تست با سرور تهران همین حالا بگیری؟
    دوست عزیز من 10 مگم.اینکه میگم زیاد دلخوش نکن واسه تجربه شبانه ای که دوستم wang داره از دانلود شبانه 12 مگ در مشهد و فعلا تا جایی که من یادمه تنها 12 مگیه مشهدی این تاپیکه.اگر اشتب کردم دوستان 12 مگیه مشهدی پرچما بالا ما بشناسیمشون

6. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

داداشای گلم اون مثلث کوچیکه توی تصویر که با فلش قرمز مشخص کردم و تو دایره آبی رنگ هستش رو میزنی یک منویی باز میشه (کرکره ای)که تمام سرویسها تا 12 مگ هم حتی توش هست و شما کافیه بری روش و انتخابش کنی.به همین راحتی به همین خوشمزگی

دوستان گلم بینهایت شرمنده.من اشتباه بزرگی کردم.الان تو این منوی کرکره ای رو نگاه کردم و دیدم توی اونم متاسفانه از سرویس 2 مگ بیشتر نداره.بنابراین تنها را عوض کردن سرویس برای کاربران قدیمی و یا گرفتن سرویس 12 مگ برای کاربران جدید فقط رفتن به صفحه تعرفه ها هستش و اونجا دیگه همه سرویسها موجوده و جلوی هر سرویس گزینه تمدید یا ثبت نام به صورت اینترنتی وجود داره عکسی از این صفحه که مربوط به بخشی از سرویسهای 12 مگ میشه رو واستون میزارم.بازم بی نهایت شرمنده از اشتباهی که کردم.

اینم آدرس این صفحه که خودتون اصلا برید و ببینید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by david-ebi; 28-07-2014 at 02:10.

8. 3 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض سلام

نه بابا نداره واسه مااااااااااااااااااا

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

دوستان گلم بینهایت شرمنده.من اشتباه بزرگی کردم.الان تو این منوی کرکره ای رو نگاه کردم و دیدم توی اونم متاسفانه از سرویس 2 مگ بیشتر نداره.بنابراین تنها را عوض کردن سرویس برای کاربران قدیمی و یا گرفتن سرویس 12 مگ برای کاربران جدید فقط رفتن به صفحه تعرفه ها هستش و اونجا دیگه همه سرویسها موجوده و جلوی هر سرویس گزینه تمدید یا ثبت نام به صورت اینترنتی وجود داره عکسی از این صفحه که مربوط به بخشی از سرویسهای 12 مگ میشه رو واستون میزارم.بازم بی نهایت شرمنده از اشتباهی که کردم.

اینم آدرس این صفحه که خودتون اصلا برید و ببینید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ذوست من با کلیک برروی به طور مثال خرید یا تمدید سرعت 12 مگابایت به صفحه کاربری خود فرستاده می شوید ولی در صفحه من بیشتر 2 مگابایت مجوزی نیست ........

11. 2 کاربر از t2download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

طبق گفته و فرمول دوست عزیز bilmazlar تو الان احتمالا باید پنجره خونتون رو به حیاط مرکز مخابراتی منطقتون باز بشه عدد attenuation واسه تو 13.5 هست.یعنی 900 متر فاصله کابلی داری و قطعا فاصله پیاده رو یا ماشین روت توی مایه های 400 یا 500 متره.خوشا به حالت ای مخابراتی.اگر snr بهتر بود بهت تضمین میدادم تا 24 مگ هم بتونی بگیری
    همین الآنشم با همین وضعیتی که داره این دوستمون، تا 23مگابیت رو خطش می‌کشه. (تو attainable rate نوشته 23296). مگه ADSL2+ حداکثر سرعت داون‌استریمش چنده؟ 24 مگابیت در ثانیه اونم تو دیوار به دیوار مرکز مخابراتی. وضعیت این دوستمون خیلی عالیه.

13. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزیزم حالا که شما رو گیر آوردم یک سوال دیگه هم ازت دارم.چند صفحه پیش یکی از دوستان گفت دستگاهی به اسم repeater سر راه مرکز مخابرات تا دیوایس مشترک میزارن تا سیگنال تقویت بشه.آیا این به نظر شما هم درسته و بعدش کار گذاشتن این دستگاه کار مخابراته یا شرکت سرویس دهنده اینترنت.متشکرم.
    بله. درست گفته این عزیز. یه دستگاهی به نام ADSL Loop Extender یا ADSL Repeater هست که برای فاصله‌های بیشتر از 4-5 کیلومتر تا مرکز مخابراتی (معمولاً در مناطق روستایی و حومه شهرها) استفاده می‌شه. داخل شهرها معمولاً مراکز مخابراتی به گونه‌ای جایابی می‌شن که فاصله بین اونها کمتر از 10 کیلومتره. بنابراین در بدترین حالت یه مشترک ممکنه حداکثر 5 کیلومتر تا مرکز مخابراتی فاصله داشته باشه. واسه همینم نیازی به استفاده از این تجهیزات نیست. اما خوب اون مشترک به خاطر فاصله‌اش حداکثر سرعتی که می‌تونه بگیره 2مگابیت در ثانیه است. (بین ADSL و ADSL2+ هم فرقی تو این زمینه وجود نداره خیلی.)

بنابراین معمولاً تو شهرها چنین تجهیزاتی استفاده نمی‌شه مگه تو مناطق حاشیه‌ای شهرها که فاصله زیادی با نزدیکترین مرکز مخابراتی داشته باشن. اما اگه جایی قرار باشه یه همچین دستگاهی استفاده باشه قاعدتاً باید شرکت مخابرات (تو ایران شرکت زیرساخت) اقدام به نصب اون کنه.

15. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

نه داداش از این روش هم باز میره تو پنل کاربری برای تمدید و باز هم تا 2 مگ رو بیشتر نداره !!!

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بعد سالی خواستم برم نمایندگی فروش بسته بود
    سرعت تورنت روزانه ام هم داغون شده چندتا تورنت با سید زیاد حداکثر 50
    Last edited by sleeplessness; 28-07-2014 at 11:17.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •