نامحدود دو مگ من ندارم ولی کلا ایرانسل سرویس هاش اسمی هست و اگر جای خلوتی باشه سرعتت فیکس و تکون نمیخوره. ولی زیاد دانلود کنی پیامک میاد که حد مصرف منصافه رو رد کرد جتد روز سرعتت پایین میاد . یه توصیه هم دارم وایمکس داغون شده اگر خوزستان هستی نگیر
نامحدود دو مگ من ندارم ولی کلا ایرانسل سرویس هاش اسمی هست و اگر جای خلوتی باشه سرعتت فیکس و تکون نمیخوره. ولی زیاد دانلود کنی پیامک میاد که حد مصرف منصافه رو رد کرد جتد روز سرعتت پایین میاد . یه توصیه هم دارم وایمکس داغون شده اگر خوزستان هستی نگیر
نامحدود دو مگ من ندارم ولی کلا ایرانسل سرویس هاش اسمی هست و اگر جای خلوتی باشه سرعتت فیکس و تکون نمیخوره. ولی زیاد دانلود کنی پیامک میاد که حد مصرف منصافه رو رد کرد چند روز سرعتت پایین میاد . یه توصیه هم دارم وایمکس داغون شده اگر خوزستان هستی نگیر
عزیز سرعتش که قانونی هست یعنی 256kb حداکثرش هست
برای دانلود خوب هست البته باید ببینید مصرف شما چه قدره ؟ اگه بالای 150 گیگ باشه مصرفتون در ماه اذیت میشید
چون چند وقته که محدودیت برای سرویس ها قرار دادن تا جایی که آخرین بار آمارش رو داشتم بالای 100 تا 120 گیگ اگه بره حجم مصرفی شما (سرعت رو براتون محدود میکنن)
اگه ماهی 100 گیگ یا کمتر دانلود داشته باشید مناسب هست برای دانلود
و اینکه الان کلا چند وقته توی همه مناطق وضعیتش خیلی بد شده
خوزستان دوستان گفتن
کرج که خودم هستم مشکل داره و سرعت به شدت نوسان داره و سایت ها رو دیر باز میکنه
تهران هم گزارش شده مشکل هست
که این نشون میده که مشکل سراسری هست متاسفانه در حال حاظر
سلام بچه ها لطفا اگه کسی میتونه یک عکس از اداپتور مودم bm632w بزاره میخوام ببینم روی اداپتور چی نوشتهممنون
سرعت وایمکس ایرانسل در اهواز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 مگ پایه اصفهان الان 1 ماهه اینجوریه همسایمون الان 4 ماهه اینجوریه
![]()
Last edited by احسان.ح; 05-12-2014 at 20:59.
پینگ من که افتضاحه. رو 250 هستش. پایین تر نمیاد. تو تهران هم هستیم.
میرم از خونه اسپید تست میگذارم ببینید....
مرسی دوست عزیز.متوجه شدم.فقط اینکه به ازای هر گیگ باید چه مبلغی رو وارد کنم؟؟؟؟
تعرفت هرچی هست اون مقدار پول میدی. اگر بخوای ترافیک اضافه بخری به ازای هر گیگ 8600 تومن ده برابر adsl باید پول بدی !!
شیراز 1 مگ نامحدود به شدت نوسان داره صبح تا ظهر سرعت 100/120 الان که ساعت 3 هست سرعت شده 30-40 چه وضعشه اخه اصلا پایداری نداره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)