مرسي ببينم 3 تا ليدر شيب با 1 دكس چطوره بايد كاراكتر سرباز هم باشم كه تفنگ بهتر داشته باشم
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
مرسي ببينم 3 تا ليدر شيب با 1 دكس چطوره بايد كاراكتر سرباز هم باشم كه تفنگ بهتر داشته باشم
شما چرا اینقدر زود قاطی میکنین و میخواید از سیلور برید ؟
من قبول دارم اونا تعطیلن اما میبنم روزی رو که شما دارید مینالید که ای وای این سیلورها دارن ما رو پس اوت میکنن چی کار کنیم !!
به قول چاقال اگه خيال كردين ميرين ميدل تون و اونا ازتون با آغوش باز استقبال مي كنن بايد بگم زهي خيال باطل!!
گيرم شما از سيلور اومدين بيرون اگه ميدلتون شما رو نپذيرفت چي؟!
اصلا اگه دلتون ميخواد برين چانگ آن!! چطوره؟! از ميدلتون هم قويتره!
در هر صورت من حاضر نيستم هيچ رقم با ميدل و چانگ آن متحد بشم!!! هر چند كه الان عضو هيچ شهري نيستم!
===
جناب سروش، براي كاركتر كه سرباز بهتره! چون جون بيشتري ميده و اين توي فورت خيلي به كار ميا!(به شرطي كه مثل من ده برابر چيزي كه ميزني نخوري!!!)
ولي در مورد اسكيل ها شايد چاقال و شايد هم هادي بتونن كمكت كنن!
مرسي. منم بنظرم سرباز بهتر باشه. فعلا كه دارم ميرم لول 4 اسكيلارو روي ليدر شيپ گذاشتم. اما اتريبارو دست نزدم ببينم موبيليتي بهتره يا دكس!
صحبتهاي جالبي شده چرا اينقدر بازي رو سخت ميگيريد.
من از اول با يك تيم پنج نفره بودم كه فقط دوتامون توي همه ي ورلدها مونده.
يكيمون كلا جدا شد(زندگي واقعيش فرصت بازي بهش نميداد). من و يك نفر ديگه هم توي سه، چهارتا ورلد هستيم.
ما آهسته رفتيم جلو و تازه داره شهرامون توي ورلد 1 تموم ميشه. شما چند تا شهر تموم كردين و فورت دارين بازم درگيريد!!! مشكل چيه؟ حالا يك بار در جنگ تجربه كسب كرديد چي شد مگه؟
چيزي كه من توي اين دوستان ديدم اونا مثل ما انقدر بازي رو جدي نميگيرن و براشون فقط تفريحه. اما ما و احتمالا چيني ها خيلي سخت ميگيريم. غير از اينه كه اين فقط يك تفريحه؟
تایید میشه ... این فقط یه بازیه ... همینو بس
1- بازی فقط دوئل نیست
2- بازی فقط فورت نیست
3- بازی برد و باخت داره
ما ایرانی ها عادت داریم بازی خودمون و دیگران رو خراب کنیم . قبول کنید همیشه نمیشه پیروز بود
به خدا همون زمان که کنار چانگان بودیم و هر 48 ساعت پاس اوت میشدیم خیلی حالش بیشتر بود تا اینجا
اونجا همه با هم هماهنگ و متحد بودیم و برای هم تلاش میکردیم .
تا قبل از فورت که کسی صداش در نمیومد بریم میدلتون چون اونا در دوئل ضعیف تر بودن حالا که فورت اومده میگین بریم میدلتون !
از کجا معلوم ما رفتیم میدلتون تونستیم با حمله به فورت سیلور اونجا رو بگیریم ؟ بر فرض هم که موفق شدیم آخرش چی میرسه به ما ؟
جون من این ایرونی بازی ها رو بذارید کنار همیشه که نمیشه رنک 1 بود ! مگه اونی که رنک 5000 از بازی لذت نمیبره ؟
من آرش رو خیلی دوست دارم ولی کارش اشتباه بود از اون طرف هم سعید نباید همچین کاری رو میکرد .حالا هم که همه چی تموم شده بیاین تا ورد 10 مثل آدم بازی کنیم و تجربه کسب کنیم .
دارم یه آموزش درست میکنم واسه اونایی که میخوان روی اسکیل های دوئل یا فورت کار کنن واسه ورد 10 به همراه نحوه کوئست زدن و کار کردن . اینجا شده چت روم و جای جنگ و دعوا بیاین تاپیک رو مفید کنیم . هر کی هر چی بلده رو کنه .
دو سه ساعت دیگه توی ورد 5 به یه فورت حمله میکنیم ببینم چندتا دمیج میزنم (کاراکتر لیدرشیپ) فقط امیدوارم تعداد کم نباشه![]()
حالا اگه من می گفتم من مخالفم نریم میدیل همه می پریدند سرم و می گفتند که تو ... می کنی ما نمی خواهیم سیلور را خالا خودم گفتم بیایین نظر خواهی کنیم هر خواست بگه چی کار کنیم و الان همه می گند سیلور بمونیم من خودمم نظرم سیلوری ها است
با دراکولا هم صحبت کردم که من عقب نشینی می کنم هر چی دوستان در تاپیک بگند می کنم ولی می دونم که بعدا می گند که اشتباه بود
الان این جنگ که من راه انداختم خیلی ها را از خواب در آورد بیرون چون سیلوری ها فکر می کردند که می تونند مثل دوئل لول پایینی ها و ... را زود زود همشون را همیشه پس اوت که می کنند این جنگ فورت را هم با نفرات خیلی کم می تونند ببرند که حالا دیدند کور خوندند
بابا این یارو *س خله.مگه خودش نگفته بود حمله کنید؟
الان گفته که دفعه بعد که خواستید حمله کنید قبلش به من بگید تا رای گیری کنم ببینم همه موافق حمله هستن یا نه.میگه در این صورت افراد بیشتری شرکت میکنن!!!
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)