سلام
این snr به چه درد می خوره ؟ به سرعت ریط داره ؟
الان اس ان ار خط تلفن من اینه :
به نظرتون کمه یا زیاده ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
این snr به چه درد می خوره ؟ به سرعت ریط داره ؟
الان اس ان ار خط تلفن من اینه :
به نظرتون کمه یا زیاده ؟
Last edited by svb93; 10-04-2013 at 12:06.
عکسی که باز نمیکنه![]()
خطت . یعنی خط تو . نه خط طو
جواب سوالم ندادینا
عکسو یه جا دیگه اپلود کردم
هیچی دیگه خجالت کشیدم . وضعیت
من از بیشتر چیزایی که شما میگین هیچی نمیدونم خواهشا زیر دیپلم راهنمایی بفمایید!
سرویسم چند روز دیگه تموم میشه میخوام Classic + تمدید کنم. چند تا سوال دارم لطفا به همشون جواب بدین:
1- الان چطوری میتونم سرویسم رو به مخابرات تغییر بدم؟ سرعتم تو مخابرات چقد فرق میکنه؟ شما چند صفحه قبل گفتین که همارا Classic + نداره ولی مال من هست جریان چیه؟
2- مودمم میخوام عوض کنم چی بخرم؟ میخوام Tp-link مدل ،TD8950ND بگیرم نظرتون چیه؟
اینم عکس از اپ و دان استریم لطفا یه بررسی بکنید:
![]()
Last edited by kiar; 10-04-2013 at 12:24.
این سرویس مگای مخابرات سرعت دانلودش روزا و شبا چقدره ؟ سرویس توربوش چی ؟
میشه تو ثبت نام اول یه ماهه زد یا مثل مکس باید سه ماهه باشه ؟![]()
من کلا نظری ندارم
1 - برو به نمایندگی وقتی میخوای تمدید کنی بگو پپم رو مخابرات کنین . اگه کلاسیک + تمدید کنی همینجوری که بچه ها گفتن همارا ندارن و میبندن خطت رو روی مخابرات
2 - دان و آپ استریم یه چیز خوبه . کلا خوبه دیگه. تو صفحه مودمت نوشته . مال من ک تی پی لینکه مودمم با آدرس 192.168.1.1 میره ولی اطلاع ندارم که بقیه مودم ها ادرس دیگه ای دارن یا نه که اونم رو جعبه مودمت هست . حداکثر سرعتیه که خطت میتونه سرویس بگیره که تو کاریت نباشه وقتی تمدید میکنی خود به خود با سرویسی که انتخاب کردی سته . البته اگه سرعتت کمتر از حالت عادی بود اونم یه بررسی بکن
3 - اگه که وایرلسه و مودم الانت معمولیه خوب بخر به نظرم مارک و اینا مهم نیس ولی اگه اینجوری نیست شنیدم اطراف بوشهر زلزله اومده پولی که براش گذاشتی کنار برا اون زلزله زده ها بده![]()
اگه درست فهمیده باشم اگه Classic+ تمدید کنم خودشون خطم رو روی مخابرات میبندن؟ نگفتی سرعتم فرقی میکنه؟
یه وسوال دیگه:
اخیرا مشکلی که دارم اینه که هر سایتی رو که میخوام باز کنم ارور Server not Found میده باید چندبار Refresh کنم تا صفحه باز بشه
دلیل این مشکل چی میتونه باشه؟
Last edited by kiar; 10-04-2013 at 12:31.
میخواستی آپدیت نکنی به من چه ؟ چه کاریه
در مورد سرعت ها اطلاعی ندارم ولی اگه از همارا بیایین رو مخابرات فک کنم تا جایی که اطلاع دارم مخابرات سرعت روزانه و شبانش یکیه ولی همارا سرعت شبانش کمتره
آره دیگه اگه همارا کلاسیک + نداشته باشه پس میبندنت به مخابرات با گیره
بگذا منم یه آپدیتی کنم حالا که اینجوری شد
داون استریمت 2 مگه و آپ استریم 1 مگ . یعنی نهایت سرعت دانلودی که میتونی داشته باشی الان دانلود 256 و آپلود 128
Last edited by razmjoo; 10-04-2013 at 12:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)