تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1201 از 2365 اولاول ... 20170111011151119111971198119912001201120212031204120512111251130117012201 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,001 به 12,010 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام به همه اساتید
    ما پرایدمون رو تازه تحویل گرفتیم، اما پخش نداره و بجاش 100 تومن پول برگردوندند.
    راستش من اصلا سیستم باز نیستم ، فقط میخام یه پخشی بگیرم که حتما فلش بخوره (سی دی مهم نیست بخوره یا نه) و کیفیت مناسبی هم داشته باشه.
    اهل باند بستن هم نیستم و همون باندها فابریک پراید واسم کافیه.
    حالا میخاستم شما راهنمایی کنید که چه پخشی بگیرم؟
    حداکثر تا 150 تومن
    اگه مدل خاصی مد نظر دارین بگین
    سلام دوست عزیز شما پخش 155 پایونیر یا 1550 بخرید مناسب حال شما هستش
    موفق باشید

Sent from my HTC One X

2. این کاربر از BIG-BANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه parsa_s313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام کسی میدونه امپلی 525 کنوود ورودی باند از پخش داره؟چون یکی از دوستان میخواد روی ظبط فابریک نصب کنه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با این حال اگه میگی کواک بهتره که بگو چه مدلیش حداقل یه سرو گردن از 6975 بهتره و چه قیمتی هست (راستش من حتی اسمشم نشنیدم خخخخ )

و اینکه این امپلی که گفتی به این قیمت ساب رو هم ساپورت می کنه؟؟
    ممنون میشم مدلایی که انتخاب میکنیو با قیمت بگی تا یه سرچی در موردش بتونم بزنم
    راستی نظرت در مورد 7150 چیه؟؟ مرسیییی
    با سلام

دوست خوبم واسه استیج عقب شما میتونی dls1073 برداری که بیس خوبی هم داره ولی اگه کیفیتی بخوای برداری co609 و mc609 هست که رنج قیمتی 450 تا 500 دارن البته کیفیت و قدرت co609 بالاتره . حداقل هم میتونی واسه درایوشون از امپ 4 کاناله جی وی سی 8004 استفاده کنی با قیمت 400 تومن و اگه بخوای امپ با کیفیت بالاتر برداری میتونی gladen rs100c4 رو انتخاب کنی با قیمت 1100 .

موفق باشید

5. این کاربر از ali_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

دوست عزیز این امپلی که شما فرمایش میکنین ورودی اسپیکر هم داره؟چون این دوست من میخواد رو ظبط فابریک نصب کنه
    اگه منظورت ورودی hi ولتاژ هست اره هم 525 هم 3500 هر دو دارند

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

راستی یه نکته هم خدمت دوستان بگم، اگه یه پست گذاشتید و جواب نگرفتید به حساب بی توجهی بقیه دوستان نذارید لطفا ، چون همه دوستان اینجا هستن که تجربیاتشون رو در اختیار هم قرار بدن و اگه اطلاعاتی از جواب سوال شما ندارند طبیعی هست که پاسخ ندن
    پس خواهشن صبر داشته باشید و از اینکه پست یا سوالتون مثلا تو 24 ساعت گذشته جواب داده نشده دلگیر نشید
    به قول قدیمی ها جوینده یابندست
    ببخشید که وقتتون رو گرفتم
    مخلص، امیر
    سلام امیر جون نوکرتم
    دقیقا والا منم تو زمینه آمپ و ساب چیزی نمیدونم به خصوص قیمت بالا همین یه خورده چیزی هم که میدونم فوقش تا 500 تومن چه صدایی بشه گرفت با چیزایی دست دوم ... همینم از صدقه سر اقا حمید بقیه دوستان میدونم
    بچه ها ناراحت نشن وقتی میبینن انلاینیم ولی ج نمیدیم ج ندیم سنگین تره تا الکی بگیم
    کوچیک همه
    چرا تو این سایت قسمت خرید و فروش اضافه نمیکنید؟؟؟؟
    دیگه پی تی . تی تی . ایسامو...
    هستن الکی شلوغ نشه بهتر والا بعد مشکلاتشم زیاده کلاه برداری ... این حرفا
    سلام کسی میدونه امپلی 525 کنوود ورودی باند از پخش داره؟چون یکی از دوستان میخواد روی ظبط فابریک نصب کنه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by لنگرود1371; 23-08-2013 at 22:19.

8. 4 کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دمت گرم که باز جواب دادی مومن
    والا من دنبال بترکون نیستم که بمب بمب صدا کنه سر آدم بترکه ! از اونورم پول ندارم من دنبال یه سیستم هستم که وقتی تو ماشین میشینی بیسش راضیت کنه نه که دیگه یه حالیم بخوام به ملت پیاده رو بدم
    منم سیستم باز نیستم فقط از قدیمو ندیمو کسایی که این کاره بودن همیشه تعریف 6975 رو شنیدم با اینکه میدونم سیستم های بهتر از اونم هست ولی چون به حرف مغازه دار اعتمادی ندارم ترجیح میدم یه چیزی بگیرم که خیالم تخت باشه. الان قیمت 6975 حدود 400 الی 450 هست.
    با این حال اگه میگی کواک بهتره که بگو چه مدلیش حداقل یه سرو گردن از 6975 بهتره و چه قیمتی هست (راستش من حتی اسمشم نشنیدم خخخخ )
    پخشم به مدلی بگو که اگر بعدا به فرض 1% خواستم ساب بندازم ساپورت کنه و اوکی باشه.
    کامپ هم به نظرم خیلی نیازه چون سیستم 405 باندای جلوش داغونن و صدای گوشیت ازونا قشنگتره از یه طرفم اگه کامپ نندازی به نظرم اینکه همش صدا از پشت بیاد باعث میشه قشنگی صدا کم بشه و یه جوارایی تو آهنگ محو نشی ))) هم اینکه یه موقعه سر نشینای عقب اگه خسته بشن از صدا اگه صدارو بدم به جلو یه صدای گوش خراش نباشه!

و اینکه این امپلی که گفتی به این قیمت ساب رو هم ساپورت می کنه؟؟
    ممنون میشم مدلایی که انتخاب میکنیو با قیمت بگی تا یه سرچی در موردش بتونم بزنم
    راستی نظرت در مورد 7150 چیه؟؟ مرسیییی
    من یه توصیه میکنم ، چند روز وقت بذار ، فروم های مشاوره سیستم صوتی رو زیر و رو کن و با اطلاعات خرید کن و سیستم رو ببند. چرا اینو میگم؟؟ چون بعضی دوستان بعنوان مثال 3 میلیون سیستم می بندند بعد که 1 هفته گذشت متوجه میشن واقعا نیازی نبود انقدر هزینه کنند و بر عکس بعضی دوستان بعد از خرید به این نتیجه میرسند که چرا مشورت و تحقیق نکردن، به همین دلیل سعی کن حتما یه اطلاعات کلی در مورد سیستم صوتی داشته باشی تا بعدا نه دوستانی که راهنمایی میکنن شرمنده شن ، نه خودت که داری وقت و هزینه صرف میکنی خدایی نکرده دلزده شی.

اگه بخای یه کواک و یه کامپ رو درایو کنی باید یا دو تا آمپ دو کانال داشته باشی یا یه آمپ 4 کانال ، که معمولا برای استفاده روزمره و عادی مورد دوم توصیه میشه ، در بعضی از آمپ ها که توان خروجی مناسب دارند از دو تا خروجیشون برای یه جفت کواک یا کامپ استفاده میشه و از دو تا خروجی دیگه( به صورت بریج) برای درایو کردن یه ساب استفاده میشه. پس استفاده از یه آمپ برای درایو کردن یه ساب بستگی به توان خروجی آمپ و ظرفیت و توان ساب داره.
    در مورد استیج جلو من با شما موافقم ، برای سرنشین های جلو خیلی مهم و تاثیر گذاره
    همه پیشنهاد ها نهایتا به بودجه و خواست شما برمیگرده
    چند تا کواکی که بنظر من میتونی روشون مانور بدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست ، هر سه این کواک ها از 350تا 450 قیمت دارند(بسته به کرم فروشنده و قیمت دلار)
    در مورد کامپ هم میتونی یه سرچی بکنی و به نمایندگی آلپاین ، هرتز و پایونیر یه سر بزنی ، البته باز میگم بستگی به هزینه داره و تنوع نسبتا زیاده ، یه کامپ خوب حدودا 450 تا 550 قیمت داره مثل هرتز hcx 165 باقیمت 500 تومن یا گلیدن RS 165 با قیمت حدود 550 تومن و یا آدیو سیستم mx 165 plus با قیمت 360 تومن
    اینا همه توان های بالایی دارن و انتخابای خوبی هستن ، میشه برای کاهش هزینه یا از کامپ هایی با توان کمتر استفاده کرد یا از کواکسیال برای استیج جلو استفاده کرد
    بنظر من کامپ آدیو سیستم mx 165 plus با توجه به قیمت و کیفیتش ارزش خرید رو داره
    پخش 7150 سه تا خروجی (3 ولت) داره که برای کنترل ساب مناسبه، نمی دونمالان حدودا قیمتش چنده
    کنود پخش های خوبی داره که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی از بهترین هاشه و تنظیمات زیادی روی صدای اعمال میکنه حدود 600 قیمت داشت که اگه الان پیدا بشه باید کمی کاهش قیمت داشته باشه، 8016 کنود هم از همون خانوادست و حدود 530 قیمت داشته.
    اگه عقب کواک و جلو کامپ استفاده کنی آمپ های 4 کانال JVC KS-AR8004 حدود 400 تومن و PIONEER ِD8604 حدود 450 تومن رو میتونی استفاده کنی ،اگه همراه اینا ساب هم بخای باید از یه آمپ جدا برای ساب استفاده کنی که در اینصورت هم از آمپ های مونو که فقط برای ساب ها استفاده میشه میتونی بگیری و هم میتونی یه آمپ دو کانال ( بصورت بریج) برای ساب استفاده کنی
    روی این قطعات و تجربه دوستان یه تحقیقی بکن انشاءا... که سیستم خوبی رو جمع میکنی.
      محتوای مخفی: 7150 
    Last edited by pahama1; 23-08-2013 at 22:37.

10. 7 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

با سلام

دوست خوبم واسه استیج عقب شما میتونی dls1073 برداری که بیس خوبی هم داره ولی اگه کیفیتی بخوای برداری co609 و mc609 هست که رنج قیمتی 450 تا 500 دارن البته کیفیت و قدرت co609 بالاتره . حداقل هم میتونی واسه درایوشون از امپ 4 کاناله جی وی سی 8004 استفاده کنی با قیمت 400 تومن و اگه بخوای امپ با کیفیت بالاتر برداری میتونی gladen rs100c4 رو انتخاب کنی با قیمت 1100 .

موفق باشید
    والا من برام هم کیفیت مهمه هم بیس اینجور که سرچ کردم dls1073 بیس خوبی داره ولی خودت میگی ظاهرا co609 کیفیت و قدرتش بیشتره(یعنی بیس خوبی هم داره مثل dls1073?)
    و اینکه یه خورده نسبت به co609 میترسم یه تاپیک تویه سایتی بود که طرف2 ساعت بود باندو گرفته بود و میگفت نتونسته ازش صدای خوبی بگیره داشته ردش میکرده!
    dls1073 به نظرم خوب میاد فقط کیفیت صدا و شفافیت صدا همچنین تریبلشو تضمین میکنی ؟؟
    چون نمیخوام جای تریبلشم صدای بم بشنوم
    در مورد آمپ هم همین رنج 400 میخوام نه بیشتر بازم اگه مورد بهتری سراغ داری که همین قیمته راهنمایی کن.

در آخر چه پخشی برای این موارد که ذکر شد مد نظرت هست؟

12. 2 کاربر از m03tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

من یه توصیه میکنم ، چند روز وقت بذار ، فروم های مشاوره سیستم صوتی رو زیر و رو کن و با اطلاعات خرید کن و سیستم رو ببند. چرا اینو میگم؟؟ چون بعضی دوستان بعنوان مثال 3 میلیون سیستم می بندند بعد که 1 هفته گذشت متوجه میشن واقعا نیازی نبود انقدر هزینه کنند و بر عکس بعضی دوستان بعد از خرید به این نتیجه میرسند که چرا مشورت و تحقیق نکردن، به همین دلیل سعی کن حتما یه اطلاعات کلی در مورد سیستم صوتی داشته باشی تا بعدا نه دوستانی که راهنمایی میکنن شرمنده شن ، نه خودت که داری وقت و هزینه صرف میکنی خدایی نکرده دلزده شی.

اگه بخای یه کواک و یه کامپ رو درایو کنی باید یا دو تا آمپ دو کانال داشته باشی یا یه آمپ 4 کانال ، که معمولا برای استفاده روزمره و عادی مورد دوم توصیه میشه ، در بعضی از آمپ ها که توان خروجی مناسب دارند از دو تا خروجیشون برای یه جفت کواک یا کامپ استفاده میشه و از دو تا خروجی دیگه( به صورت بریج) برای درایو کردن یه ساب استفاده میشه. پس استفاده از یه آمپ برای درایو کردن یه ساب بستگی به توان خروجی آمپ و ظرفیت و توان ساب داره.
    در مورد استیج جلو من با شما موافقم ، برای سرنشین های جلو خیلی مهم و تاثیر گذاره
    همه پیشنهاد ها نهایتا به بودجه و خواست شما برمیگرده
    چند تا کواکی که بنظر من میتونی روشون مانور بدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست ، هر سه این کواک ها از 350تا 450 قیمت دارند(بسته به کرم فروشنده و قیمت دلار)
    در مورد کامپ هم میتونی یه سرچی بکنی و به نمایندگی آلپاین ، هرتز و پایونیر یه سر بزنی ، البته باز میگم بستگی به هزینه داره و تنوع نسبتا زیاده ، یه کامپ خوب حدودا 450 تا 550 قیمت داره مثل هرتز hcx 165 باقیمت 500 تومن یا گلیدن RS 165 با قیمت حدود 550 تومن و یا آدیو سیستم mx 165 plus با قیمت 360 تومن
    اینا همه توان های بالایی دارن و انتخابای خوبی هستن ، میشه برای کاهش هزینه یا از کامپ هایی با توان کمتر استفاده کرد یا از کواکسیال برای استیج جلو استفاده کرد
    بنظر من کامپ آدیو سیستم mx 165 plus با توجه به قیمت و کیفیتش ارزش خرید رو داره
    پخش 7150 سه تا خروجی (3 ولت) داره که برای کنترل ساب مناسبه، نمی دونمالان حدودا قیمتش چنده
    کنود پخش های خوبی داره که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی از بهترین هاشه و تنظیمات زیادی روی صدای اعمال میکنه حدود 600 قیمت داشت که اگه الان پیدا بشه باید کمی کاهش قیمت داشته باشه، 8016 کنود هم از همون خانوادست و حدود 530 قیمت داشته.
    اگه عقب کواک و جلو کامپ استفاده کنی آمپ های 4 کانال JVC KS-AR8004 حدود 400 تومن و PIONEER ِD8604 حدود 450 تومن رو میتونی استفاده کنی ،اگه همراه اینا ساب هم بخای باید از یه آمپ جدا برای ساب استفاده کنی که در اینصورت هم از آمپ های مونو که فقط برای ساب ها استفاده میشه میتونی بگیری و هم میتونی یه آمپ دو کانال ( بصورت بریج) برای ساب استفاده کنی
    روی این قطعات و تجربه دوستان یه تحقیقی بکن انشاءا... که سیستم خوبی رو جمع میکنی.
      محتوای مخفی: 7150 
    دست گلت درد نکنه مرد یاده دورانه جونیه خودم افتادم که توو فروم های -- و امنیت 2 ساعت پستو آموزش میذاشتم افتادم! ممنون بابت راهنمایی هات !
    راستش من بابت همه چیز تحقیق میکنم حتی بستنی کیم ولی راستش در مورد سیستم ماشین اصلا حوصلشو ندارم زیاد که با مفاهیمش آشنا بشم هم مشغله ی کاریم شدیدا زیاده ووقت نمیکنم!
    اینطور که به نظر میاد dls1073 و co609 موردهایی هستن که هم شما و هم دوسته دیگه ای پیشنهادش رو دادین و خوبن! منم الان توو نت یه سرچی زدم دیدم که جالب هستن و بد نیستن به خصوص در مورد dls1073 ظارها بیس خوبی داره! از اونجایی که زیاد اهل ساب نیستم فکر و اینطور که از بیس این باند تعریف کردین به نظرم قضیه ساب منتفی باشه که بخوام در آینده ساب بندازم!
    انتخاب الانه من همیناست که گفتین!
    بین 1073 و 609 باید یه سرچی بزنم ولی فکر کنم 1073 رو بردارم! کامپ هم 100% mx165plus رو میگیرم چون محدودیت مالی زیادی دارم.

بازم اگر بین همینا که الان گفتی هر کدوم به نظرت بهتره پیشنهادت رو بده تا بیشتر روش فکر کنم !
    ممنون که وقت گذاشتی

14. این کاربر از m03tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام.من تا تونستم تاپیکو خوندم ولی چیزی نفهمیدم.اصطلاحات زیاد بود!!میخوام ماشین بخرم،۲۰۶.شایدم پارس!از سیستم سر در نمیارم.موزیکم راک و ترنس گوش میدم.یه سیستم تا ۱ تومن بهم معرفی کنید.یکم بیشترم شد اشکال نداره.میخوام بترکون باشه و کیفیت عالی.خیلی بیس برام مهم نیس.مهمه ولی کم.قیمتم بهم بگید که هر کدوم چند میشه.خلاصه ممنونتون میشم اساتید...
    یکی از اساتید مارو هم کمک کنه خوب!ما اشنا نیسیم نباید کمک کنید برادران!یه سیام تا ۱.۵ بگید.همین!

16. این کاربر از iArdavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دست گلت درد نکنه مرد یاده دورانه جونیه خودم افتادم که توو فروم های -- و امنیت 2 ساعت پستو آموزش میذاشتم افتادم! ممنون بابت راهنمایی هات !
    راستش من بابت همه چیز تحقیق میکنم حتی بستنی کیم ولی راستش در مورد سیستم ماشین اصلا حوصلشو ندارم زیاد که با مفاهیمش آشنا بشم هم مشغله ی کاریم شدیدا زیاده ووقت نمیکنم!
    اینطور که به نظر میاد dls1073 و co609 موردهایی هستن که هم شما و هم دوسته دیگه ای پیشنهادش رو دادین و خوبن! منم الان توو نت یه سرچی زدم دیدم که جالب هستن و بد نیستن به خصوص در مورد dls1073 ظارها بیس خوبی داره! از اونجایی که زیاد اهل ساب نیستم فکر و اینطور که از بیس این باند تعریف کردین به نظرم قضیه ساب منتفی باشه که بخوام در آینده ساب بندازم!
    انتخاب الانه من همیناست که گفتین!
    بین 1073 و 609 باید یه سرچی بزنم ولی فکر کنم 1073 رو بردارم! کامپ هم 100% mx165plus رو میگیرم چون محدودیت مالی زیادی دارم.

بازم اگر بین همینا که الان گفتی هر کدوم به نظرت بهتره پیشنهادت رو بده تا بیشتر روش فکر کنم !
    ممنون که وقت گذاشتی
    خواهش میکنم مصطفی جان ، کاری نکردم ، ارادت
    در مورد هرتز 690 هم تحقق کن
    1073 بیس و لو بیس خوبی داره اما درایو کردنش یکم سخته و آمپ قوی میخواد تا درایو شه، خودش 100 وانه ولی من از دوستانی که شخصا تجریه بستنشو داشتن شنیدم که باید 130 تا 140 وات بهش بدی تا صدای واقعیشو بشنوی، کلیپ هاش تو وب هست میتونی ببینی. این موضوع فقط یکم آدم رو قلقک میده که توان ورودی بیش از حد توان کواک ، باعث شه عمر کواک کم شه
    اما تو کوام های دیگه من این مسئله رو ندینم یا نشنیدم
    در مورد 609 co هم که گفتی شندیم نتونستن صدای خوبی ازش بگیرن، شاید مشکل همین باشه، چون توان های بالایی دارن این کواک ها باید با آمپ هایی درایو شن که بتونن این توان رو بهشون برسونن و با توان ها پپایین صدای واقعی کواک در نمیاد. نمیشه به یه کواک 140 واتی 80 وات ورودی داد و انتظار صدای خاصی داشت.
    استاد در مورد امنیت هم ما حاضریم درس پس بدیم هااا
    Last edited by pahama1; 24-08-2013 at 00:06.

18. 5 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

1. Saeidgs53

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •