سلام دوست عزیز شما پخش 155 پایونیر یا 1550 بخرید مناسب حال شما هستش
موفق باشید
Sent from my HTC One X
سلام دوست عزیز شما پخش 155 پایونیر یا 1550 بخرید مناسب حال شما هستش
موفق باشید
Sent from my HTC One X
سلام کسی میدونه امپلی 525 کنوود ورودی باند از پخش داره؟چون یکی از دوستان میخواد روی ظبط فابریک نصب کنه.![]()
با سلام
دوست خوبم واسه استیج عقب شما میتونی dls1073 برداری که بیس خوبی هم داره ولی اگه کیفیتی بخوای برداری co609 و mc609 هست که رنج قیمتی 450 تا 500 دارن البته کیفیت و قدرت co609 بالاتره . حداقل هم میتونی واسه درایوشون از امپ 4 کاناله جی وی سی 8004 استفاده کنی با قیمت 400 تومن و اگه بخوای امپ با کیفیت بالاتر برداری میتونی gladen rs100c4 رو انتخاب کنی با قیمت 1100 .
موفق باشید
اگه منظورت ورودی hi ولتاژ هست اره هم 525 هم 3500 هر دو دارند
سلام امیر جون نوکرتم
دقیقا والا منم تو زمینه آمپ و ساب چیزی نمیدونم به خصوص قیمت بالا همین یه خورده چیزی هم که میدونم فوقش تا 500 تومن چه صدایی بشه گرفت با چیزایی دست دوم ... همینم از صدقه سر اقا حمید بقیه دوستان میدونم
بچه ها ناراحت نشن وقتی میبینن انلاینیم ولی ج نمیدیم ج ندیم سنگین تره تا الکی بگیم
کوچیک همه
دیگه پی تی . تی تی . ایسامو...
هستن الکی شلوغ نشه بهتر والا بعد مشکلاتشم زیاده کلاه برداری ... این حرفا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by لنگرود1371; 23-08-2013 at 22:19.
من یه توصیه میکنم ، چند روز وقت بذار ، فروم های مشاوره سیستم صوتی رو زیر و رو کن و با اطلاعات خرید کن و سیستم رو ببند. چرا اینو میگم؟؟ چون بعضی دوستان بعنوان مثال 3 میلیون سیستم می بندند بعد که 1 هفته گذشت متوجه میشن واقعا نیازی نبود انقدر هزینه کنند و بر عکس بعضی دوستان بعد از خرید به این نتیجه میرسند که چرا مشورت و تحقیق نکردن، به همین دلیل سعی کن حتما یه اطلاعات کلی در مورد سیستم صوتی داشته باشی تا بعدا نه دوستانی که راهنمایی میکنن شرمنده شن ، نه خودت که داری وقت و هزینه صرف میکنی خدایی نکرده دلزده شی.
اگه بخای یه کواک و یه کامپ رو درایو کنی باید یا دو تا آمپ دو کانال داشته باشی یا یه آمپ 4 کانال ، که معمولا برای استفاده روزمره و عادی مورد دوم توصیه میشه ، در بعضی از آمپ ها که توان خروجی مناسب دارند از دو تا خروجیشون برای یه جفت کواک یا کامپ استفاده میشه و از دو تا خروجی دیگه( به صورت بریج) برای درایو کردن یه ساب استفاده میشه. پس استفاده از یه آمپ برای درایو کردن یه ساب بستگی به توان خروجی آمپ و ظرفیت و توان ساب داره.
در مورد استیج جلو من با شما موافقم ، برای سرنشین های جلو خیلی مهم و تاثیر گذاره
همه پیشنهاد ها نهایتا به بودجه و خواست شما برمیگرده
چند تا کواکی که بنظر من میتونی روشون مانور بدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست ، هر سه این کواک ها از 350تا 450 قیمت دارند(بسته به کرم فروشنده و قیمت دلار)
در مورد کامپ هم میتونی یه سرچی بکنی و به نمایندگی آلپاین ، هرتز و پایونیر یه سر بزنی ، البته باز میگم بستگی به هزینه داره و تنوع نسبتا زیاده ، یه کامپ خوب حدودا 450 تا 550 قیمت داره مثل هرتز hcx 165 باقیمت 500 تومن یا گلیدن RS 165 با قیمت حدود 550 تومن و یا آدیو سیستم mx 165 plus با قیمت 360 تومن
اینا همه توان های بالایی دارن و انتخابای خوبی هستن ، میشه برای کاهش هزینه یا از کامپ هایی با توان کمتر استفاده کرد یا از کواکسیال برای استیج جلو استفاده کرد
بنظر من کامپ آدیو سیستم mx 165 plus با توجه به قیمت و کیفیتش ارزش خرید رو داره
پخش 7150 سه تا خروجی (3 ولت) داره که برای کنترل ساب مناسبه، نمی دونمالان حدودا قیمتش چنده
کنود پخش های خوبی داره که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی از بهترین هاشه و تنظیمات زیادی روی صدای اعمال میکنه حدود 600 قیمت داشت که اگه الان پیدا بشه باید کمی کاهش قیمت داشته باشه، 8016 کنود هم از همون خانوادست و حدود 530 قیمت داشته.
اگه عقب کواک و جلو کامپ استفاده کنی آمپ های 4 کانال JVC KS-AR8004 حدود 400 تومن و PIONEER ِD8604 حدود 450 تومن رو میتونی استفاده کنی ،اگه همراه اینا ساب هم بخای باید از یه آمپ جدا برای ساب استفاده کنی که در اینصورت هم از آمپ های مونو که فقط برای ساب ها استفاده میشه میتونی بگیری و هم میتونی یه آمپ دو کانال ( بصورت بریج) برای ساب استفاده کنی
روی این قطعات و تجربه دوستان یه تحقیقی بکن انشاءا... که سیستم خوبی رو جمع میکنی.
محتوای مخفی: 7150
Last edited by pahama1; 23-08-2013 at 22:37.
والا من برام هم کیفیت مهمه هم بیس اینجور که سرچ کردم dls1073 بیس خوبی داره ولی خودت میگی ظاهرا co609 کیفیت و قدرتش بیشتره(یعنی بیس خوبی هم داره مثل dls1073?)
و اینکه یه خورده نسبت به co609 میترسم یه تاپیک تویه سایتی بود که طرف2 ساعت بود باندو گرفته بود و میگفت نتونسته ازش صدای خوبی بگیره داشته ردش میکرده!
dls1073 به نظرم خوب میاد فقط کیفیت صدا و شفافیت صدا همچنین تریبلشو تضمین میکنی ؟؟
چون نمیخوام جای تریبلشم صدای بم بشنوم
در مورد آمپ هم همین رنج 400 میخوام نه بیشتر بازم اگه مورد بهتری سراغ داری که همین قیمته راهنمایی کن.
در آخر چه پخشی برای این موارد که ذکر شد مد نظرت هست؟![]()
دست گلت درد نکنه مرد یاده دورانه جونیه خودم افتادم که توو فروم های -- و امنیت 2 ساعت پستو آموزش میذاشتم افتادم! ممنون بابت راهنمایی هات !
راستش من بابت همه چیز تحقیق میکنم حتی بستنی کیمولی راستش در مورد سیستم ماشین اصلا حوصلشو ندارم زیاد که با مفاهیمش آشنا بشم هم مشغله ی کاریم شدیدا زیاده ووقت نمیکنم!
اینطور که به نظر میاد dls1073 و co609 موردهایی هستن که هم شما و هم دوسته دیگه ای پیشنهادش رو دادین و خوبن! منم الان توو نت یه سرچی زدم دیدم که جالب هستن و بد نیستن به خصوص در مورد dls1073 ظارها بیس خوبی داره! از اونجایی که زیاد اهل ساب نیستم فکر و اینطور که از بیس این باند تعریف کردین به نظرم قضیه ساب منتفی باشه که بخوام در آینده ساب بندازم!
انتخاب الانه من همیناست که گفتین!
بین 1073 و 609 باید یه سرچی بزنم ولی فکر کنم 1073 رو بردارم! کامپ هم 100% mx165plus رو میگیرم چون محدودیت مالی زیادی دارم.
بازم اگر بین همینا که الان گفتی هر کدوم به نظرت بهتره پیشنهادت رو بده تا بیشتر روش فکر کنم !
ممنون که وقت گذاشتی![]()
یکی از اساتید مارو هم کمک کنه خوب!ما اشنا نیسیم نباید کمک کنید برادران!یه سیام تا ۱.۵ بگید.همین!
خواهش میکنم مصطفی جان ، کاری نکردم ، ارادت
در مورد هرتز 690 هم تحقق کن
1073 بیس و لو بیس خوبی داره اما درایو کردنش یکم سخته و آمپ قوی میخواد تا درایو شه، خودش 100 وانه ولی من از دوستانی که شخصا تجریه بستنشو داشتن شنیدم که باید 130 تا 140 وات بهش بدی تا صدای واقعیشو بشنوی، کلیپ هاش تو وب هست میتونی ببینی. این موضوع فقط یکم آدم رو قلقک میده که توان ورودی بیش از حد توان کواک ، باعث شه عمر کواک کم شه
اما تو کوام های دیگه من این مسئله رو ندینم یا نشنیدم
در مورد 609 co هم که گفتی شندیم نتونستن صدای خوبی ازش بگیرن، شاید مشکل همین باشه، چون توان های بالایی دارن این کواک ها باید با آمپ هایی درایو شن که بتونن این توان رو بهشون برسونن و با توان ها پپایین صدای واقعی کواک در نمیاد. نمیشه به یه کواک 140 واتی 80 وات ورودی داد و انتظار صدای خاصی داشت.
استاد در مورد امنیت هم ما حاضریم درس پس بدیم هااا![]()
Last edited by pahama1; 24-08-2013 at 00:06.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 3 مهمان)