تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1201 از 2376 اولاول ... 20170111011151119111971198119912001201120212031204120512111251130117012201 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,001 به 12,010 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

جلسه هيأت مديره باشگاه استقلال برگزار شد

درحالى كه مسئولان تيم استقلال اعلام كرده بودند جلسه هيأت مديره اين باشگاه روز سه شنبه برگزار مى شود اما ساعت ۱۵ ديروز اين جلسه در ساختمان باشگاه استقلال برگزار شد. بحث اصلى اعضاى هيأت مديره بر سر بودجه لازم در ليگ قهرمانان بود. پس از صحبت هاى مطرح شده در اين جلسه اعضا، برنامه ريزى هاى اوليه را براى حضور تيم در ليگ قهرمانان آسيا انجام دادند و به طور تقريبى بودجه لازم را نيز تخمين زدند. گفتنى است اولين ديدار استقلال در ليگ قهرمانان روز ۲۱ اسفندماه سال جارى برگزار خواهد شد.

ماندن قلعه نويى و رضايت استقلالى ها

امير قلعه نويى سرمربى استقلال در جلسه اى با واعظى آشتيانى به توافق رسيد و هرگونه شايعه در مورد كناره گيرى از هدايت اين تيم را تكذيب كرد. تداوم سرمربى استقلال باعث خوشحالى بازيكنان اين تيم شده است چرا كه آنها اعتقاد دارند اگر سرمربى استقلال از اين تيم كناره گيرى مى كرد باز هم حاشيه و بى نظمى در تيم حاكم و تيم مثل فصل پيش به وضعيت بحرانى مبتلا مى شد.ناگفته نماند كه در اين جلسه امير قلعه نويى و آشتيانى بر سر بسيارى از مسائل به توافق رسيده و به شايعات پايان دادند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

برخى ها مهاجمند و نمى توانند هافبك نفوذى كاملى باشند

استقلال بى ژنرال

استقلال مجتبى جبارى را حداقل براى ۳ هفته ندارد. اين واقعيتى است كه قلعه نويى هم بايد با آن كنار بيايد. يكسرى از بازيكنان غيبتشان آنقدرها دردسرساز نيست اما جبارى يك بازيكن خاص است. بازيكنى كه نبودش مى تواند «مشكل» بازى استقلال را هم عوض كند. مجتبى كه باشد خيال قلعه نويى از هر نظر راحت است اما در غياب او بايد ديد قلعه نويى چه بازيكنى را مى تواند جايگزين كند تا چرخه تهاجمى تيمش دچار مشكل نشود؟
    •••
    در بندر انزلى قلعه نويى از فرهاد مجيدى در خط هافبك و به جاى جبارى استفاده كرد. فرهاد هم بد كار نكرد اما مشكل اينجا بود كه او ناخودآگاه به كنارها متمايل مى شد و به عنوان يك «هافبك نفوذى» بازدهى لازم را نداشت. البته مجيدى قبلاً هافبك نفوذى هم بوده اما در انزلى كه نتوانست جاى خالى جبارى را پر كند. اساساً نوع پاس هاى مجتبى و سهمى كه او در برنامه هاى تهاجمى استقلال دارد به شكلى است كه كمتر كسى مى تواند جاى خالى اش را پر كند. طبعاً مهاجمان استقلال هم دوست دارند هميشه بازيكنى با خصوصيات فنى جبارى پشت سرشان بازى كند كه آنها را در هر بازى چندبار با دروازه بان حريف تك به تك كند اما به حال وقتى مجتبى مصدوم است و تحت هيچ شرايطى نمى تواند بازى كند بايد به فكر چاره بود.
    •••
    شايد يك راه حل اين باشد كه قلعه نويى به جان واريو نقش تهاجمى ترى بدهد. او مقابل فولاد در برابر همبازيان سابقش قرار مى گيرد و انگيزه هاى بسيارى دارد. حتى به يدالله اكبرى هم مى توان نقش تهاجمى ترى داد اما بعيد است فرهاد در آن پست كارساز باشد. او يك مهاجم است و وقتى در خط هافبك بازى مى كند بيشتر در قالب يك هافبك كنارى فرو مى رود. پس چاره اى نيست جز آنكه سرمربى استقلال در غياب ژنرال خط ميانى تيمش يكى از هافبك ها را جايگزين جبارى كند نه مهاجمان را.
    •••
    استقلال با ۳۰ گل زده در ۱۴ بازى از نظر آمارى تهاجمى ترين تيم ليگ است. در اين ميان نقش جبارى را به هيچ وجه نمى توان ناديده گرفت اما به هر حال بايد فكر روزهايى كه او مصدوم است را هم كرد. در فصل نقل و انتقالات و وقتى جبارى نزد فيروز كريمى رفت، استقلالى ها همين جان واريوى برزيلى را از فولاد خريدند تا جايگزين مجتبى كنند. پس حالا وقت آن رسيده تا اعتماد بيشترى به وى داشته باشند. البته استقلال در نقل و انتقالات ميلاد نورى را هم خريد اما انگار قلعه نويى هيچ اعتقادى به اين بازيكن ندارد و اصلاً كسى نمى داند دليل خريد نورى چه بود. از اردوى آبى پوشان خبر رسيد كه شايد اين تيم مقابل فولاد ۲-۴-۴ بازى كند. يك دليل عمده اتخاذ چنين تصميمى مى تواند همين مسأله غيبت جبارى باشد. البته برخى مى گويند چون خط دفاعى استقلال در روش ۲-۵-۳ و در انزلى خوب كار نكرد، امير مى خواهد ولو براى يك بازى دفاع ۴ نفره را هم امتحان كند. در آن صورت شايد مهدى اميرآبادى هم بعد از مدت ها اين شانس را داشته باشد كه در تركيب استقلال قرار بگيرد اما آنچه مسلم است همه مى خواهند ببينند استقلال بى ژنرال در ۳ ديدار آينده تا پايان نيم فصل مقابل فولاد، سايپا و پيام مشهد چه نتايجى كسب مى كند. آيا آبى پوشان مى توانند با كسب حداقل ۷ امتياز از اين ۳ بازى نيم فصل خود را با صدر كمتر كنند؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مرفاوي: فولاد براي كسب سه امتياز به تهران مي آيد

خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: فولاد تيم خوبي است كه براي كسب سه امتياز به تهران مي ايد.

به گزارش خبرگزاري فارس، صمد مرفاوي در مورد بازي تداركاتي ديروز اين تيم مقابل آپادانا كه به پيروزي 10 بر يك استقلال منجر شد، اظهار داشت: برگزاري اين بازي براي اين بود كه از شرايط مسابقه دور نشويم. نتيجه در چنين بازي هايي مهم نيست.
    وي افزود: با توجه به اين كه در تمرينات بدنسازي بوديم، قصد داشتيم بازيكنان را محك بزنيم كه خوشبختانه هم توانستند بازي رواني را در هر دو نيمه انجام دهند و گل هاي زيادي به ثمر برسانند.
    مرفاوي در مورد بازي مقابل فولاد در روز جمعه خاطر نشان ساخت: اين بازي تداركاتي را براي بازي با فولاد انجام داديم. سعي ما بر اين است در كه در ورزشگاه آزادي سه امتياز را كسب كنيم، البته اين را نيز مي دانيم كه هدف حريف نيز كسب هر سه امتياز است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    كوشكي: دوباره به تركيب اصلي استقلال بازمي گردم

خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: با سعي و تلاش، دوباره در تركيب ثابت تيم قرار مي‌گيرم.

بيژن كوشكي در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره رفع مصدوميت خود اظهار داشت: خوشبختانه توانستم مصدوميت را پشت سر بگذارم و مجددا در تمرينات شركت كنم.
    وي افزود: اكنون هم سرحال هستم و مي توانم دوباره در تركيب قرار گيرم؛ البته اين موضوع به نظر كادر فني بستگي دارد.
    اين مدافع در مورد بازي مقابل فولاد عنوان كرد: آنها تيم خوب و بزرگي هستند. در چند سالي كه در ليگ برتر بوده اند، توانسته‌اند پديده‌هاي خوبي را به فوتبال معرفي كنند. از مربي خوبي هم سود مي برند.
    كوشكي خاطر نشان ساخت: انگيزه هاي بازيكنان ما هم كم نيست و براي صدر نشيني چاره‌اي جز پيروزي نداريم.

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

در گفتگو با ایسکانیوز
    رجبی: تصمیم درباره برزیلی ها فقط با قلعه نوعی است!
    تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: آنالیزور تیم استقلال گفت: تصمیم گیری در مورد برزیلی ها فقط بر عهده قلعه نوعی است.
    رضا رجبی روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز، خاطر نشان کرد: در تمام دنیا این حق سرمربی تیم یک تیم است که در مورد مسائل فنی تیمش حق دخالت به دیگران را ندهد چراکه در هرتیمی همچنان که برد و باخت با سرمربی است مسئولیت بازیکنان را هم باید عهده دار باشد.
    وی ادامه داد: آشتیانی به عنوان یک مدیرعامل قدرتمند باید آنچه که نیاز تیم و مربی است را باید فراهم آورد تا استقلال منسجم تر شود.
    آنالیزور استقلال اضافه کرد: من تعهد و امضا می دهم که اگر این بازیکنان برزیلی به استقلال ملحق شوند این تیم در آسیا قهرمان خواهد شد ضمن اینکه این بازیکنان تا 30 درصد کلاس بازی استقلال را نیز افزایش می دهند.
    رجبی در خصوص روند رو به رشد استقلال به خبرنگار ایسکانیوز گفت: استقلال روند خوبی را در پیش گرفته و من مطمئن هستم اگر حاشیه ها وارد تیم نشود می توانیم امسال قهرمان لیگ شویم.
    رجبی در پایان اظهار داشت: امیدوارم استقلال با تقویت شدن و جذب این بازیکنان برزیلی به اهداف خود دست پیدا کند./

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ياورزاده در غرفه ايسنا:
    حضور در استيل آذين اشتباه بود
    اميدوارم بتوانم روزي براي استقلال بازي كنم

بهشاد ياورزاده گفت: اميدوارم بتوانم روزي براي استقلال بازي كنم و به قهرماني اين فصل اين تيم اطمينان دارم.

بهشاد ياورزاده پس از حضور در غرفه‌ي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: تمريناتم را با استقلال آغاز كرده‌ام چرا كه تمرينات اين تيم به گونه‌اي است كه يك بازيكن مي‌تواند در آن به آمادگي كامل برسد. درباره‌ي احتمال حضورم در استقلال نيز منتظر رسيدن زمان نقل و انتقالات نيم فصل هستم با اين حال بحث تيم‌هاي ديگري نيز وجود دارد.

وي افزود: چه به عضويت تيم استقلال دربيايم و چه به باشگاه ديگري بروم، همواره استقلالي مي‌مانم و براي اين تيم آرزوي موفقيت دارم.

ياورزاده درباره‌ي دور ماندنش از سطح اول فوتبال ايران نيز گفت: در هر صورت هر بازيكني در طول عمر ورزشي خود ممكن است اشتباهي انجام دهد و من نيز با رفتن به استيل آذين اين اشتباه را انجام دادم. اكنون تمام تلاش خود را انجام مي‌دهم تا بتوانم بار ديگر به سطح اول فوتبال ايران برگردم و در صورتي كه شانس حضور در تيم استقلال را پيدا كنم، تلاش مي‌كنم تا حتي به تيم ملي نيز راه پيدا كنم.

ياورزاده در پايان گفت: من به قهرماني تيم استقلال در اين فصل ليگ برتر اطمينان كامل دارم و معتقدم استقلال مي‌تواند قهرمان شود. با اين حال استقلال اين قابليت را دارد كه در آسيا نيز براي ايران كسب موفقيت كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

درپي شكست سنگين ده بر يك تيم آپادانا مقابل استقلال تهران
    فروتن: بازيكنانم تحت تاثیر نام بزرگ استقلال قرار گرفتند
    سرمربي تیم دسته اولي آپادانا تهران گفت: استقلال تيم بزرگي است و تيم من جوان و كم تجربه است و در اين بازي بازيكنانم تحت تاثیر نام بزرگ استقلال تهران قرار گرفتند.

بهمن فروتن در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: در بازي با استقلال تهران نتيجه اهميت نداشت و فقط به دنبال محك زدن توان بازيكنان آپادانا بودم تا آماده ديدارهاي رسمي و سنگين باشيم.

وي ادامه داد: استقلال تهران تيم بزرگ و پرقدرتي است كه از بخت قهرماني ليگ برتر برخوردار است و بسيار خشنودم كه آنها تمام قدرت خود را در مقابل ما به نمايش گذاشتند.

فروتن در مورد تيم فوتبال آپادانا گفت: تيم ما از تعدادي دانشجوي جوان و تحصيل كرده كه اكثر آنها براي اولين بار بازي رسمي را تجربه مي كنند تشكيل شده و به طور حتم در آينده نزديك از تيم فوتبال آپادانا در فوتبال ايران بيشتر خواهيد شنيد

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

جويباري:
    مشكل طالب لو را قبل از بازي حل مي كنيم
    سرپرست تيم فوتبال استقلال تهران گفت: مشكلي براي پرداخت پول طالب لو نداريم و قبل ازبازي مبلغ قراردادش را پرداخت مي كنيم.

علي نظري جويباري در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: در تماسي كه با طالب لو داشتم بحثی پيش نيامده و اينكه او ما را تهديد كرده حقيقت ندارد و در ضمن قبل از بازي با فولاد مشكل را حل مي كنيم.

وي ادامه داد: مشكلي مالي طالب لو بيش از اندازه بزرگ شده و چيزي نيست كه قابل حل نباشد .

وي تصريح كرد: مشكلاتي كه درجذب دو بازيكن برزيلي داشتيم حل شده و به زودي با آنها قرارداد مي بنديم.

جويباري خاطرنشان كرد: وضعيت تيم ما بسيار خوب است و بعضي ها قصد دارند از راه هاي غيرفوتبالي سد راه تيم ما شوند و با ايجاد حاشيه قصد تخريب دارند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

درپي مصدوميت شكوري و محروميت قرباني
    فكري: در مقابل فولاد كمبود مدافع نداريم
    مربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: در غياب قرباني و شكوري مدافعان جايگزين نياز ما را تأمين مي كنند.

محمود فكري مربي تيم فوتبال استقلال تهران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: مدافعان بسيار خوب و باتجربه اي در اختيار داريم كه در غياب شكوري و قرباني در مقابل فولاد از آنها استفاده مي كنيم و هيچ مشكلي بابت غيبت آنها نخواهيم داشت.

وي ادامه داد: اميدوارم شكوري به بازي فولاد برسد و مصدوميتش بهبود يابد در غير اين صورت از كوشكي و تقي پور استفاده مي كنيم.

وي تصريح كرد: بازيكنان ذخيره تيم در سطح نفرات اصلي هستند همگي در يك سطح قرار دارند و در غياب چند بازيكن به مشكلي برنمي خوريم.

فكري خاطرنشان كرد: تيم فوتبال فولاد خوزستان با مربیگری مجيد جلالی در هفته هاي اخیر نمایش خوبی از خود نشان داده است و ما بايد مقابل آنها با قدرت تمام بازي كنيم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ياور زاده: فقط براي حفظ آمادگي در تمرينات استقلال شركت مي كنم
    هافبك سابق تيم فوتبال استيل آذين كه امسال بدون تيم است در تمرينات استقلال حضور فعالي دارد كه معتقد است براي حفظ آمادگي با اين تيم تمرين مي كند.

بهشاد ياورزاده در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: استقلال در پست من بازيكنان خوي دارد و نيازي به من نيست من فقط براي حفظ آمادگي خود با اين تيم تمرين مي كنم.

وي ادامه داد: پيشنهاداتي از چند تيم دارم اما شرايطي دارم كه نمي توانم به آن تيم ها بروم و تاكنون بدون تيم مانده ام.

وي تصريح كرد: با حضور در تمرينات استقلال به شرايط خوبي رسيده ام و از اينكه كادرفني اين تيم به من اجازه حضور در تمرينات شان را داده اند ممنون هستم.

ياورزاده خاطرنشان كرد: حضور در تمرينات استقلال براي من خاطراتي را زنده كرده كه جزء بهترين روزهاي زندگي ورزشي من است و اميدوارم دوباره شرايطي مهيا شود كه به اين تيم بزرگ برگردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •