تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1201 از 2014 اولاول ... 2017011101115111911197119811991200120112021203120412051211125113011701 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,001 به 12,010 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

"فردوسي‌پور فوتبال هلند" در تمرينات پرسپوليس

ايان رولف:
    من براي آوردن بازيكن به اينجا نيامده‌ام!
    پيشرفت در گرو رعايت اصول حرفه‌يي است

مفسر هلندي فوتبال گفت: تمام تيم‌هاي بزرگ اروپا رشد نكرده‌اند جز اينكه اصول حرفه‌اي را رعايت كردند.
    "ايان رولف" مفسر هلندي فوتبال كه در يكي از كانال‌هاي تلويزيوني هلند مشغول به فعاليت است، و در تمرينات پرسپوليس حاضر شده،اظهار كرد: من براي ديدار با افشين قطبي به ايران آمده‌ام و در طول يك هفته‌اي كه در ايران هستم، شرايط فني پرسپوليس را هم مي‌بينم. شنيده‌ام كه ماركو دستيار برزيلي قطبي بازيكني را براي اين تيم آورده بود اما، من براي آوردن بازيكن به اينجا نيامده‌ام و تنها قصد ديدار با قطبي و ارزيابي شرايط كاري او را داشتم.
    وي درباره‌ي احتمال همكاري آينده‌اش با سرمربي تيم پرسپوليس گفت: افشين مربي خوبي است و من هميشه دوست داشتم و دارم كه با او كار كنم. من فيلم بازي‌هاي پرسپوليس را به صورت DVD ديده‌ام و بسيار هيجان‌زده شده‌ام از اين كه 90 هزار تماشاگر براي ديدن بازي‌هاي اين تيم به استاديوم مي‌آيند. با شناختي كه از فوتبال كره و يا ديگر كشورهاي آسيايي دارم فكر مي‌كنم پرسپوليس بزرگترين باشگاه آسياست و واقعا حيف است كه با چنين امكاناتي تمرين مي‌كند.
    وي افزود: در همين مدت كوتاه مي‌بينم كه بازيكنان ايراني و فضاي فوتبال در ايران چقدر پتانسيل پيشرفت دارد و البته شنيده‌ام حاشيه‌هاي زيادي در اين فوتبال وجود دارد كه از نظر من اصلي‌ترين مانع براي رشد فوتبال ايران است.
    وي در پاسخ به اين سوال كه حاشيه‌هاي فوتبال همه جا وجود دارد و اين تيم‌هاي بزرگ هستند كه بايد با قدرت كار كرده و موفق شوند، گفت: قبول دارم كه حاشيه‌هاي فوتبال در همه جا وجود دارد، به طور مثال در اروپا وليگ كشورهايي چون انگلستان و اسپانيا حاشيه‌هاي فراواني دارد اما، فراموش نكنيد كه آنجا پول و امكانات نسبت به ساير كشورهاي اروپايي بيشتر است. همه جاي دنيا فوتبال زماني رشد مي‌كند كه حاشيه‌هاي آن با مسايل فني اين ورزش بالانس باشد؛ در صورتي كه اين بالانس به هم بخورد و حاشيه‌ها از اصل اين ورزش پيشي بگيرد، فوتبال آن كشور عقب رفت خواهد داشت و متوقف مي‌شود.
    اين مفسر ورزشي كه به گفته‌ي قطبي و تاييد خودش دست راست گاس هيدينگ در تيم ملي كره جنوبي در جام جهاني 2002 بوده است، گفت: زماني كه با هيدينگ كار مي‌كردم ياد گرفتم كه مديريت در شرايط حساس فوق‌العاده اهميت پيدا مي‌كند و مربيان بايد از تجربه‌هاي قبلي خود براي بهبود شرايط تيم‌شان استفاده كنند و فكرهاي مختلف را به كار گيرند. اين مساله‌اي است كه گمان مي‌كنم قطبي آن را دارد و مي‌تواند به طور كامل در اختيار پرسپوليس قرار دهد، منتهي شرايط جانبي هم بايد فراهم باشد تا تيم‌ها بتوانند بدون استرس كار كنند. من امروز مي‌بينم كه تماشاگران و خبرنگاران زيادي براي ديدن تمرين پرسپوليس آمده‌اند اما، براي مثال تيم‌هاي بزرگي چون منچستريونايتد يا رئال مادريد به اين شكل اجازه‌ي بازديد از تمرين‌شان را نمي‌دهند و سعي مي‌كنند بدون استرس كار كنند.
    اين مفسر ورزشي كه قطبي لقب "فردوسي‌پور هلند" را به او مي‌داد، در ادامه گفت: تمام تيم‌هاي بزرگ اروپا چون بارسلونا، رئال، منچستر و... رشد نكرده‌اند جز اينكه اصول حرفه‌اي را رعايت كردند. آنها تمامي عوامل را به كار مي‌گيرند تا انگيزه براي بازيكنان‌شان از بين نرود. هنگام تمرينات و حتي در حين مسابقات سعي مي‌كنند بيشترين تمركز را داشته باشند تا بهترين نتيجه را كسب كنند.
    وي در ارزيابي‌اش از كيفيت فني بازيكنان پرسپوليس پس از بررسي كه در تمرينات اين تيم داشت گفت: فكر مي‌كنم كيفيت بازيكنان فعلي پرسپوليس پايين‌تر از سطح تيم‌هاي مختلف اروپايي و حتي پايين‌تر از بازيكنان كره‌ي جنوبي است. بازيكنان كره‌اي توانايي بازي با هر دو پا را دارند و به شدت تاكتيك پذير هستند كه اين معمولا باعث پيشرفت‌شان شده است. البته اينجا بازيكنان زيادي را مي‌بينم كه انگيزه‌ي بسيار بالايي دارند. شايد ايران بتواند با آموزش حرفه‌اي جوانان فوتباليستش پيشرفت كند. اين كاري است كه كره جنوبي انجام مي‌دهد.
    وي همچنين با اشاره‌ي مجدد به حواشي فوتبال كه مانع رشد يك تيم مي‌شود، گفت: همه جاي دنيا خبرنگاران و مفسرين فوتبال را به دقت ارزيابي كرده و پيرامون آن صحبت مي‌كنند اما، ظاهرا اينجا تا حد بسيار زيادي حواشي فوتبال زير ميكروسكوپ خبرنگاران مي‌رود. البته من قبول دارم كه در ايران شرايط كاري خبرنگاران چندان هم مناسب نيست. بالاخره ظاهرا چنين مسايلي در فوتبال ايران طرفدار بيشتري دارد كه باعث جهت‌گيري خبرنگاران به آن سو شده است. شايد حتي اگر وضعيت امكاناتي و معيشتي خبرنگاران خوب باشد، آنها به اصل فوتبال توجه بيشتري داشته و به حاشيه‌ها كمتر بپردازند.
    وي در پايان با اشاره به امكانات تيم پر سپوليس گفت: متاسفم كه مي‌بينم كه امكانات اين تيم حتي در حد كوچكترين باشگاه‌هاي آماتور هلند نيست. برخي از اين باشگاه‌ها هشت يا نه زمين چمن دارند و در رده‌هاي مختلف به شدت كار مي‌كنند اما، اينجا شرايط خوبي فراهم نيست. وقتي ما از پرسپوليس به عنوان بزرگترين تيم آسيايي ياد مي‌كنيم اين تيم بايد حداقل امكانات لازم را هم براي موفقيت داشته باشد. واقعا نمي‌شود در شهر بزرگ و قشنگي مثل تهران چنين امكاناتي را به كار گرفت؟ همه‌ اين را مي‌دانند كه اگر بچه‌اي را خوب بزرگ كنيم، او در آينده انسان بزرگ و مفيدي خواهد بود و ثمره‌ي بسيار زيادي مي‌دهد. اينها تماما اصول حرفه‌اي است كه در كشورهاي مختلف دنيا رعايت مي‌شود و البته نتيجه‌اش را هم مي‌گيرند.
    اين مفسر فوتبال پس از ديداري كه روز گذشته (پنج‌شنبه) از تمرين پرسپوليس داشت، هنگام خروج از محل تمرين به طور اتفاقي با عادل فردوسي‌پور مواجه شد. فردوسي‌پور به همراه قطبي و رولف با يكديگر پيرامون مسايل مختلف فوتبال به خصوص در شبكه‌هاي تلويزيوني صحبت كردند. قطبي با حالتي طنز آميز به رولف مي‌گفت كه به فردوسي‌پور نگو كه دست راست هيدينگ در جام جهاني 2002 بوده‌اي زيرا او الان به طور مفصل در اينترنت جستجو مي‌كند و پرونده‌ي تو را از اول زندگي تا آخر آن درمي‌آورد و آن قدر اوضاع شلوغ مي‌شود كه شايد برداشت‌هاي نادرستي هم از اين مساله به وجود آيد.
    قطبي به فردوسي‌پور گفت: "رولف يك هفته‌اي ميهمان من است و اگر خواستي مي‌تواني با او بيشتر صحبت كني."
    فردوسي‌پور نيز پس از اين صحبت‌ها گفت: "اين مفسر فوتبال مي‌گويد كه من دست راست هيدينگ در جام جهاني بوده‌ام و برنامه‌هاي مختلفي را اجرا كرده‌ام اما، من تاكنون اسم او را نشنيده‌ام و حتما دست راست رسانه‌اي هيدينگ بوده است. "

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خوردبین : پرسپولیس مشکل مالی ندارد

سرپرست تیم فوتبال پیروزی تهران افزود : اکنون همه بازیكنان این تیم دستمزد خود را دریافت كرده اند و محمدعلی آبادی رییس سازمان تربیت بدنی هم كمك های زیادی به این باشگاه كرده است و ما این فصل، مشكل مالی نداریم .

سرپرست تیم فوتبال پیروزی تهران گفت :این تیم یكی از بهترین تیم هایی است که در سال های اخیر بسته شده است و ما به قهرمانی می اندیشیم 0

خوردبین درباره حواشی تیم پیروزی هم گفت :حاشیه های تیم تمام شدنی نیست و متاسفانه برخی رسانه ها بیشتر به حواشی دامن می زنند.

وی با ابراز تاسف از رفتن دی كارمو جوان برزیلی از تیم پیروزی اظهار داشت :این بازیكن می توانست بهترین بازیكن تیم شود اما به هرحال این مهم صورت نگرفت و وی به كشورش بازخواهد گشت 0

سرپرست تیم فوتبال پیروزی تهران درباره الونگ هم گفت :رفتن وی به تیم استقلال تهران صحت ندارد و در كنار تیم پیروزی در حال تمرین است .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

الونگ در گفت و گو با ايپنا: در پرسپوليس همه وعده مي‌دهند/ رحمان و دي كارمو نيامده پول گرفتند/ تا دوشنبه قول داده‌اند مشكلم را حل كنند

الونگ مدافع تيم فوتبال پرسپوليس در حالي با خبرگزاري ورزش ايران ايپنا گفت و گو كرد كه در خانه خود بوده و براي حضور در تمرينات اين تيم شرايطي را براي مسئولين پرسپوليس در نظر گرفته است.
    الونگ مدافع تيم فوتبال پرسپوليس در حالي با خبرگزاري ورزش ايران ايپنا گفت و گو كرد كه در خانه خود بوده و براي حضور در تمرينات اين تيم شرايطي را براي مسئولين پرسپوليس در نظر گرفته است.

وي در گفت و گويي تفصيلي با خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، مشكلات خود را شرح داد. شرح گفت و گوي وي در ذيل آمده است؛
    * چرا قهر كردي و در تمرينات تيم پرسپوليس حضور نداري؟
    - موضوع قهر كردن نيست، من يك بازيكن حرفه‌اي هستم و تا زماني كه قرارداد امضا نكنم در تمرينات حاضر نمي‌شوم. در اين مدت هم به درخواست قطبي در تمرينات حضور داشتم.
    * مصدوميتي كه داشتي برطرف شده؟
    - از ابتداي فصل باشگاه به من اعلام كرده بود كه استراحت كنم تا مصدوميتم رفع شود و حدود يك ماه است كه مصدوميتم برطرف شده و در تمرينات گروهي تيم حضور دارم. اما مسئولان باشگاه هر روز به من وعده مي‌دهند.
    * به باشگاه اعلام كرده‌اي كه در تمرينات حاضر نمي‌شوي؟
    - روز دوشنبه به مسئولان باشگاه اولتيماتوم دادم كه تكليفم را مشخص كنند. قطبي نيز به من گفته بود كه تا چهارشنبه وضعيتم را روشن مي‌كند اما روز چهارشنبه به جاي من با رحمان قرارداد بسته‌اند.
    * مي‌دانستي كه پرسپوليس جايي براي جذب بازيكن ندارد؟
    - در برنامه نود هفه گذشته ديدم كه اعلام كردند پرسپوليس نمي‌تواند بازيكن جذب كند و اين حرف را باور كردم كه فدراسيون و قوانين به اين تيم اجازه نمي‌دهد كه بازيكن جذب كند اما چطور آنها بعد از اين خبر با رحمان قرارداد امضا كردند؟ نمي‌دانم چه كسي حرف راست مي‌زند .
    * حالا قصد داري چه كار كني؟
    - من با بشگاه قرارداد ندارم و اگر بروم سر تمرين و مصدوم شوم چه كسي جوابگو خواهد بود؟ به باشگاه گفته ام تا تكليفم را روشن نكند در تمرينات حاضر نمي‌شوم.
    * در باشگاه كسي پيگير كارهاي تو هست؟
    - امروز خردبين با من تماس گرفت و گفت برگرد سر تمرين، هدايتي تا روز يكشنبه هم كار قرار دادم را درست مي‌كند و هم به من پول مي‌دهد.
    * جواب تو چه بود؟
    - من حرف قبلي ام را زدم وگفتم تا زماني كه قرارداد نبندم در تمرينات حاضر نمي‌شوم. تا به حال در باشگاه پرسپوليس همه به من وعده داده اند.متاسفانه بازيكناني همچون رحمان و دي‌كارمو نيامده پول خود را مي‌گيرند. مگر من براي اين تم بد بازي كرده ام كه اينگونه با من رفتار مي‌شود؟
    * خودت چه فكر مي‌كني؟
    - من فهميدم كه در فوتبال ايران تا زماني كه بازي كني و بدرخشي تحئيلت مي‌گيرند اگر ستاره هم باشي و مدتي مصدوم شوي كسي تحويلت نمي‌گيرد.
    * شنيده‌ايم با چند تيم مذاكراتي داشته اي؟
    - بله و تا روز دوشنبه هم تيم جديدم را اعلام مي‌كنم اميدواردم پرسپوليس مشكلم را حل كند و در اين تيم ادامه دهم.
    * براي بازيكردن در فوتبال ايران انگيزه داري؟
    - آماده ام تا خيلي چيزها را ثابت كنم اميدوارم در پرسپولي بمانم و انگيزه‌ام را در اين تيم خرج كنم اما اگر در تيم ديگري بروم خيلي از مسائل را ثابت مي‌كنم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

رحمان رضایی نمی تواند به پرسپولیس برود

عزیز محمدی" در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر با اشاره به پرشدن فهرست بازیكنان پرسپولیس تهران گفت : رحمان رضایی نمی تواند قرارخود را با پرسپولیس ثبت كند، مگر اینكه یكی از بازیكنان پرسپولیس از فهرست این تیم خارج شود .

نایب رئیس فدراسیون فوتبال گفت : پرسپولیس می خواهد یكی از بازیكنان مصدوم خود را از فهرست خارج كند و در صورت تایید فدراسیون پزشكی ورزشی، این کار شدنی است .

محمدی تاكید كرد : برای خارج كردن بازیكن مصدوم از فهرست تیم علاوه بر تایید پزشك باید رضایت خود بازیكن هم جلب شود .

وی گفت : اگر بازیكنی مثل آتسو از فهرست پرسپولیس خارج شود می تواند در تیم لیگ برتری دیگری بازی كند .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سايت گل: استقلال - پرسپوليس، بزرگترين شهرآورد جهان

سايت فوتبال گل در گزارش مبسوطي كه درباره بزرگترين شهرآوردهاي (داربي) فوتبال جهان نوشته، شهرآورد تهران ميان دو باشگاه استقلال و پرسپوليس را به عنوان بزرگترين شهرآورد جهان نام برده است، مسابقه‌اي چنان حساس كه داوران آن از كشورهاي خارجي انتخاب مي‌شوند.
    نويسنده گزارش در بررسي شهرآوردهاي مهم قاره‌هاي مختلف، در مورد آسيا نوشته است: شهرآورد تهران ميان پرسپوليس و استقلال بزرگترين شهرآورد جهان است چراكه به خاطر اهميت و حساسيت بسيار زياد آن، معمولا داوراني از ساير كشورها براي قضاوت اين ديدار دعوت مي‌شوند،شهرآوردي كه نبض تمام كشور فوتبال دوست ايران را براي مدتي متوقف مي‌كند.
    بنابراين گزارش، ترافيك شهر تهران نيز به خاطر سرازير شدن بيش از ‪۱۰۰‬ هزار مرد به سمت ورزشگاه آزادي براي تماشاي مصاف قرمزها (پرسپوليس) برابر آبي‌ها (استقلال) قفل مي‌شود، پيروزي در اين مسابقه آنقدر اهميت دارد كه سرنوشت سرمربي تيم برنده را هر چقدر هم كه در تمام فصل ضعيف بوده باشد، نجات مي‌دهد.
    ساير شهرآوردهاي مهم جهان بر اساس قاره‌ها عبارتند از:
    اروپا/ايتاليا:
    رم - لاتزيو
    ميلان - اينتر
    جنوا - سمپدوريا
    اسپانيا: رئال مادريد - اتلتيكو مادريد
    سوي يا - بتيس
    بريتانيا: آرسنال - تاتنهام
    ليورپول - اورتون
    سلتيك - رنجرز
    جنوب شرقي اروپا:
    پاناتينايكوس - المپياكوس
    گالاتاسراي - فنرباغچه
    استريا وين - راپيد وين
    آمريكاي جنوبي:
    بوكاجونيورز - ريور پلات
    اينديپندينته - ريسينگ
    فلامنگو - فلوميننزه
    ناسيونال - پانيارول
    كولو كولو - يونيورسيداد د چيله
    آمريكاي شمالي:
    لس آنجلس گالكسي - چيواس يو.اس.اي
    اطلس - چيواس
    آسيا: پرسپوليس - استقلال
    ايست بنگال - موهون باگان
    شاندونگ لوننگ- شانگهاي شينگهوا
    سوون سامسونگ - سئول اف.سي
    پرسيجا - پرسيتارا
    آفريقا: اورلاندو پيراتس - كايزر چي يفس

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دايي در پايان تمرين بعد از ظهر:
    كريم باقري كاپيتان تيم ملي فوتبال ايران است
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال گفت: كريم باقري بدون شك كاپيتان تيم ملي ايران است.
    به گزارش خبرگزاري فارس، علي دايي پس از تمرين بعدازظهر تيم ملي با اشاره به موضوعات منتشر شده در رسانه‌ها مبني بر اينكه از بين نكونام و باقري چه كسي پيراهن شماره 6 را مي پوشد و بازوبند به مهدوي كيا مي رسد يا باقري، اظهار داشت: به نظر من شماره‌ها در زمين فوتبال بازي نمي‌كنند، بلكه توانايي بازيكنان است كه عملكردشان را نشان مي‌دهد.
    وي ادامه داد: كريم باقري كاپيتان تيم ملي فوتبال است و بازيكنان خودشان اين مسئله را حل مي‌كنند.
    سرمربي تيم ملي با اشاره به شرايط تيم گفت: همه چيز خوب است و تمرينات به خوبي پيگيري مي‌شود. بازيكنان براي ديدار با امارات انگيزه بالايي دارند. تيم ملي فردا صبح راهي امارات مي‌شود و دو لژيونر ايراني شاغل در اروپا فردا شب و دو تن ديگر دوشنبه به ما ملحق مي‌شوند.
    وي با بيان اين مطلب كه ايران بدون شك مقابل امارات بازي سختي در پيش دارد،‌ تصريح كرد: بازي با ايران آخرين فرصت براي امارات است تا بخت صعود داشته باشد. براي ما نيز اين شانس بزرگ وجود دارد كه در صورت پيروزي، صدرنشي‌ خود را در گروه B تثبيت كنيم.
    دايي افزود: اگر چه قبول دارم حساسيت اين مسابقه براي اماراتي‌ها بيشتر از ما است؛ اما توانايي تيم فوتبال ايران بالاتر از امارات است و قوي‌تر هستيم. چنانچه اتفاقي رخ ندهد ما مسابقه را خواهيم برد.
    وي در مورد اهميت نتيجه ديدار تيم‌هاي عربستان و كره جنوبي از گروه B گفت: در وهله نخست ما نبايد به نتيجه حريفان خود تمركز كنيم بلكه بايد بازي‌هاي خود را ببريم، سپس به نتايج ديگران توجه كنيم. هر چند نتايج بدست آمده حريفانمان اگر به نفع ما باشد به مراتب در اين زمينه سود خواهيم برد.
    دايي با تاكيد بر اين نكته كه تا روز مسابقه ارنج تيم ملي مشخص نمي شود، گفت: در اين سفر دوست داشتيم زندي و تيموريان همراه تيم ملي باشند؛ ولي متاسفانه به دليل مصدوميت نمي‌توانيم آنها را همراه داشته باشيم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در تمرين بعدازظهر امروز
    هواداران پرسپوليس خواستار عفو نيكبخت واحدي شدند
    خبرگزاري فارس: هواداران پرسپوليس در حاشيه تمرين امروز اين تيم با سر دادن شعارهايي خطاب به مسئولان كميته انضباطي فدراسيون فوتبال، خواستار عفو مهاجم تيم خود شدند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين تيم فوتبال پرسپوليس امروز بعد از ظهر از ساعت 10/15 در زمين شماره دو ورزشگاه راه آهن آغاز شد و بازيكنان به گرم كردن، حركات كششي، پاسكاري در گروه هاي 2و 3 نفره، حفظ توپ و پرسينگ و حمله به دفاع در 3 گروه پرداختند.
    * مهدي واعظي، عليرضا نيكبخت واحدي، مسعود زارعي، ملي پوشان و محمود خوردبين غايب بودند.
    * حدود 150 هوادار در محل تمرين حضور داشتند و با سر دادن شعارهايي ضمن حمايت از عليرضا نيكبخت واحدي از مسئولان كميته انضباطي فدراسيون فوتبال خواستار بخشش او شدند. اين بازيكن به دليل عدم همراهي تيم ملي در سفر به قطر در آستانه محروميت قرار دارد.
    * تشويق هواداران باعث شد تا يان رولف مفسر و خبرنگاران هلندي كه دوست افشين قطبي است، دقايقي از آنها گزارش تهيه كند.
    * عليرضا حقيقي پس از دو جلسه غيبت در تمرين بعد از ظهر حضور پيدا كرد و زير نظر زرينه(پزشك پرسپوليس) تمرينات خود را پيگيري كرد. وي تا روز سه شنبه بدون توپ تمرين خواهد كرد.
    * الونگ الونگ كه مدت ها مصدوم بود، در تمرين امروز پا به توپ شد و در تمرينات گروهي شركت كرد.
    * احمد رضا عابدزاده تمرينات ويژه اي را براي الياسي دروازه بان سوم پرسپوليس در نظر گرفت. به احتمال فراوان وي مقابل پيكان به ميدان مي رود.
    * ابراهيم توره، هادي نوروزي و فرهاد خيرخواه در پايان تمرين زير نظر افشين پيرواني به شوتزني پرداختند.
    * الونگ 15 دقيقه به صورت اختصاصي با افشين قطبي در مورد مشكلاتش به گفت و گو پرداخت.
    * تمرين ساعت 30/16 به پايان رسيد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس: منتظر كوچكترين فرصت از سوي كادر فني هستم

بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: پس از اتمام مصدوميتم آماده بازي شده ام و منتظر كوچكترين فرصت از سوي كادر فني تيم هستم تا آمادگي بالاي خود را نشان دهم.

حسين بادامكي روز شنبه خاطرنشان ساخت: خوشبختانه پرسپوليس در شرايط بسيار خوبي قرار دارد و همه بازيكنان با انگيزه بالا در تمرينات شركت مي‌كنند.
    وي افزود: بازيكنان ناكامي‌هاي هفته‌هاي اخير را فراموش كرده‌اند و با روحيه بالا، خود را براي ديدار مقابل پيكان آماده مي‌كنند.
    بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به نيمكت‌نشين شدنم اعتراضي ندارم ولي اين به آن معنا نيست كه علاقه‌اي به بازي كردن نداشته باشم.
    وي افزود: به عنوان يك بازيكن هميشه به نظرات كادر فني تيم احترام مي گذارم و بدون شك تا زماني كه نيمكت‌نشين باشم كوچكترين اعتراضي نخواهم كرد.
    وي تصريح كرد: مهم موفقيت من نيست بلكه مهم‌ترين چيز براي من موفقيت پرسپوليس و شادي هواداران تيم است و قصد ندارم هيچ گاه تيم را به حاشيه ببرم.
    تيم فوتبال پرسپوليس تهران با كسب ‪ ۲۲‬امتياز در رده چهارم جدول رده بندي ليگ برتر باشگاههاي ايران حضور دارد.
    اين تيم دوم آذر ماه سالجاري و از هفته پانزدهم ليگ برتر باشگاههاي برابر تيم فوتبال پيكان تهران به ميدان مي‌رود.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

عابدزاده: عليه استيلي مصاحبه نكرده‌ام
    مربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: عليه حميد استيلي كه همبازي خوب من در پرسپوليس و تيم ملي بود، مصاحبه نكرده‌ام.

احمدرضا عابدزاده اظهار داشت: اميدوارم مشكل عليرضا نيكبخت واحدي هر چه سريع‌تر حل شود، چون مسئولان باشگاه اعلام كردند مقصر مشكل گذرنامه وي هستند و اميدوارم مسئولان كميته انضباطي محروميتي براي اين بازيكن در نظر نگيرند.
    وي افزود:‌ محروميت نيكبخت به سود پرسپوليس نخواهد بود، چون در حال حاضر در بهترين شرايط بدني ممكن قرار دارد و جزو برترين‌ بازيكنان ايران است.
    عابدزاده ادامه داد: حركت نيكبخت اشتباه بود؛ اما به نظرم علي دايي و مسئولان فوتبال بايد به طور جدي به وي تذكر بدهند و يا از باشگاه پرسپوليس توضيح بخواهند نه اينكه با شخص نيكبخت برخورد داشته و مقدمات محروميتش را فراهم كنند.
    وي در خصوص مصاحبه عليه حميد استيلي گفت: آنقدر جرات دارم كه اگر از استيلي ناراحت باشم در چشمان او نگاه كنم و حرفم را بزنم. مشكلي با وي ندارم و حاشيه‌سازان مي‌خواهند رابطه من و دوستانم را خراب كنند.
    وي افزود:‌ مصاحبه اي كه از قول من عليه استيلي منتشر شد كذب محض است. وي همبازي من در پرسپوليس و تيم ملي بود و هرگز نگفتم به ليدرها خط مي‌دهد چون اصلا معنايي ندارد.
    عابدزاده در پايان در مورد وضعيت دروازه بانان پرسپوليس خاطرنشان كرد: متاسفانه حقيقي و واعظي در شرايط مطلوب نيستند. احتمالا الياسي (دروازه بان سوم) مقابل پيكان بازي مي كند و اميدوارم جايگزين خوبي باشد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

عدم تمايل قطبي به صحبت درباره اظهارات مرزبان
    تمرين پرسپوليس با حضور الونگ برگزار شد

مدافع كامروني تيم فوتبال پرسپوليس تهران پس از چند روز قهر، بار ديگر در تمرين اين تيم شركت كرد.

تمرين صبح امروز از ساعت 40/9 در آكادمي ملي المپيك برگزار شد و بازيكنان به تمرينات استقامتي و كار با وزنه پرداختند.
    * مسعود زارعي، مهدي واعظي، عليرضا حقيقي و بازيكنان ملي‌پوش غايب بودند. عليرضا نيكبخت واحدي نيز با لباس شخصي در محل تمرين حاضر شد و تمرين نكرد.
    * الونگ الونگ پس از سه روز غيبت به خاطر اعتراض به عدم دريافت مطالبات خود در تمرين امروز حاضر شد. مسئولان باشگاه به وي قول داده اند كه به زودي طلب خود را دريافت مي كند. الونگ دقايقي با قطبي نيز گفت و گو كرد.
    * شوخي‌هاي افشين قطبي با احمدرضا عابدزاده و افشين پيرواني از نكات جالب تمرين امروز بود كه سوژه عكاسان حاضر در محل تمرين بود.
    * يان‌رولف مفسر ورزشي تلويزيون هلند كه از دوستان قطبي است، نيز امروز با بازيكنان پرسپوليس به تمرين پرداخت.
    * تمرين امروز زير نظر پرويز كماسي برگزار شد و هر گاه بازيكنان كم كاري مي‌كردند، افشين قطبي تمرين را متوقف كرده و به بازيكنان تذكر مي‌داد.
    * محمود ميران كاپيتان سابق تيم ملي جودو و بازيكنان تيم بسكتبال صباي مهر كه در آكادمي حضور داشتند، با افشين قطبي دقايقي گفت و گو كردند.
    * تمرين ساعت 45/10 به پايان رسيد و امروز بعد ازظهر پيگيري مي شود.
    * قطبي در پايان تمرين در خصوص اظهارات اخير مرزبان گفت:‌ هيچ حرفي براي جواب دادن به او ندارم، چون نمي خواهم وارد حاشيه شوم. كار خود را انجام مي‌دهم و آنهايي كه مرا مي‌شناسند همه چيز را مي‌دانند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •