تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1200 از 1321 اولاول ... 200700110011501190119611971198119912001201120212031204121012501300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,991 به 12,000 از 13209

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز مشکل اینه که اصلا سیم کارت به اسم ما نیست.من نماینده هم رفتم گفت چون خط دائمی هست نمیشه تغییر مالکیت داد ولی اعتباری مشکلی نداره.ولی مشکل اینجاست سیم کارت دائمی هست

این تعهد 3 ماهه رو کسی چیزی به ما نگفت حتی خود دفتر همراه اول.

البته الان میخوایم بریم دفتر همراه اول ببینیم چیکار میشه کرد
    خوب دیگه مشکل شما اینجا بود همون بار اول میزدی بنامت خوب اعتماد اینجا مشکل سازشد

اشتباه دومتون اینکه بدون زنگ زدن به طرف و در صورتی که سیمکارت رو داشتی و فعال بود به نمایندگی گریدa میرفتی و با 8000تومن که روی قبضتون میومد انتقال مالکیت میگرفتید تا 3ماه تعهد که نه میتونستی بفروشی و تغیر مالک بدی به شخص دیگه و ترابرد هم نمیتونستی بزنی

اون سند کاغذی هم بندازش تو اشغالی ارزش دیگه نداره
    و حتی اگر دادگاه هم بری شکایت کنی دستت100درصد به سیمکارتت نمیرسی و اصلا نمیتونی شکایت کنی چون مدت زمان زیادی خریدنتون میگذره و هیچ مدرکی ندارید
    فقط راهش این هست

1طرفو ببینی و باهاش صحبت کنی راضی بشه سیمو بهتون بده

2پول میگیره و سیمو به قیمت روز میفروشه بهت

3 بهت نمیده و میگه برو هر کار دوست داری بکن

ضمنا اون نمایندگی هم شما رفتی یا خدمات فروش بوده و بلد نبود
    دوستان در بالا اشاره کردن
    فقط نمایندگان گریدA

2. 2 کاربر از ALIRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

13

برای اطلاع از تعداد سیم کارت هایتان استعلام بگیرید

mobilecount.cra.ir

اگر از تعداد سیم‌کارت‌هایی که به نامتان است اطلاع ندارید، با مراجعه به سامانه استعلام تعداد سرویس‌های مشترکین اپراتورهای مخابراتی از این موضوع باخبر شوید و درصورتی که بدون اطلاع شما خطی به نامتان ثبت شده است، نسبت به قطع آن اقدام کنید.

به گزارش ایسنا، ارزان بودن سیم‌کارت‌ها بعضا باعث شده تا افراد در نگهداری سیم‌کارت‌ها دقت لازم را نداشته و در پی آن چندین سیم‌کارت داشته باشند، در حالی که نمی‌دانند که این سیم‌کارت‌ها کجا و در دسترس چه کسی است. عدم دقت در نگهداری سیم‌کارت ممکن است باعث شود این سیم‌کارت در دسترس افراد سودجو قرار گیرد و آن‌ها با فعال کردن سیم‌کارت، در شبکه‌های اجتماعی عضو شده و به فعالیت‌های مجرمانه اقدام کنند.

پدیده سیم‌کارت‌های جعلی و ناقص یا همان سیم‌کارت‌های بدون هویت که به اقدامات خلاف‌کارانه از جمله کلاهبرداری و حتی قتل منجر شد، طی سال های گذشته مشکلات متعددی ایجاد کرد و از طرفی به‌واسطه این سیم‌کارت‌ها قاچاق ترافیک انجام می‌شد و حجم این قاچاق نیز بسیار بالا اعلام شده بود. درنهایت این مشکلات موجب شد سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در این زمینه به اقدامی جدی دست بزند.

در این راستا سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرده که در طرح احراز هویت و ساماندهی سیم‌کارت‌ها برای جلوگیری از سوءاستفاده احتمالی و برای این‌که دیگر در ایران سیم‌کارت بدون هویتی وجود نداشته باشد، سامانه استعلام تعداد خطوط مشترکین را راه اندازی کرده است.

بدین ترتیب کاربران با مراجعه به پورتال سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در بخش خدمات الکترونیکی و یا در نشانی اینترنتی mobilecount.cra.ir می‌توانند از تعداد خطوطی که با کد ملی آنان ثبت شده، آگاه شده و نسبت به غیرفعال کردن خطوطی که از آن‌ها استفاده نمی‌کنند، اقدام کنند.

هم‌چنین کاربران می‌توانند علاوه بر استفاده از سایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، با ارسال کد ملی مالک خط به یکی از شماره‌های ۳۰۰۰۱۵۰ و ۳۰۰۰۵۰۴۹۰۱ از طریق یکی از خطوط تحت مالکیت، نسبت به استعلام تعداد خطوط ثبت‌شده به نام خود اقدام کنند.

بر این اساس درصورت هرگونه ایجاد مزاحمت از طریق سیم‌کارت و یا ارتکاب اعمال مجرمانه، این مالک سیم‌کارت است که در وهله‌ی اول باید در محاکم قضایی پاسخگو باشد، زیرا قانون وی را دارنده سیم‌کارت می‌شناسد؛ هرچند بعد از بررسی‌های فنی می‌توان مشخص کرد که این تماس از سوی وی صورت نگرفته است، اما قانون در ابتدا مالک سیم‌کارت را می‌خواهد و وی باید پاسخ‌گوی محاکم قضایی و شاکی باشد تا بعد که مجرم اصلی شناسایی شود.

به همین دلیل اکیدا به دارندگان سیم‌کارت‌ها توصیه شده حتما در نگهداری سیم‌کارت‌های خود دقت لازم را داشته باشند و سیم‌کارت‌هایی را که نیاز ندارند حتما از طریق اپراتور مربوطه غیرفعال کنند و به هیچ وجه سیم‌کارت تلفن همراه خود را در اختیار دیگران قرار ندهند، زیرا هرگونه استفاده خلاف قانون، عواقب آن بر عهده مالک اصلی سیم‌کارت بوده و وی مقصر شناخته خواهد شد.

مشترکان تلفن همراه درصورت مشاهده هرگونه مغایرت در تعداد خطوط ثبت‌شده به نام خودشان می‌توانند برای جلوگیری هر نوع سوءاستفاده احتمالی، شخصا به دفاتر خدمات مشترکین اپراتورها مراجعه کنند و با ارائه کارت ملی از تمامی خطوط به نامشان که ممکن است بدون اطلاع مشترک به نام وی ثبت شده باشد، آگاه شده و برای قطع هر یک از سیم‌کارت‌ها اقدام کنند.

https://www.isna.ir/news/97082512028

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

ممنون از دوستان

طرف زنگ زد،گفت قبلش بیا دفترخونه رسمی تعهد بده که توی این چند سال سیم دست من بوده.حالا سیم کارت برای خواهرمه.انگار مثلا عضو داعش بوده.

حتی پست بانکیه بهش گفت بابا مطمئن باشه اگر مشکلی داشتند توی این 13 سال الان 10بار باهات تماس میگرفتند.

اصلا طرف نمیدونست چنین سیم کارتی داشته.چون از طریق خواهرش و دوست خواهرم رسید دست ما و ما ازش خریدیم.

همش هم تقصیر این رمز پویا بوده.بانک ملت میخواستیم انتقال بدیم از طریق آپ،خطا میداد که به اسم شما نیست.
    Last edited by محمد7966; 29-12-2019 at 22:25.

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

خوب دیگه مشکل شما اینجا بود همون بار اول میزدی بنامت خوب اعتماد اینجا مشکل سازشد

اشتباه دومتون اینکه بدون زنگ زدن به طرف و در صورتی که سیمکارت رو داشتی و فعال بود به نمایندگی گریدa میرفتی و با 8000تومن که روی قبضتون میومد انتقال مالکیت میگرفتید تا 3ماه تعهد که نه میتونستی بفروشی و تغیر مالک بدی به شخص دیگه و ترابرد هم نمیتونستی بزنی

فقط نمایندگان گریدA

دوست عزیز اگر برم نماینده گرید a ،بدون اینکه اذیت کنند این کارو برای ما انجام میدند؟چون به غیر از سیم کارت خواهرم که شرح مشکلش توی این چند پست رفت،سیم کارت من و سیم کارت پدرم هم به نام هیچکدوم از ما نیست.
    Last edited by محمد7966; 29-12-2019 at 22:26.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

ممنون از دوستان

طرف زنگ زد،گفت قبلش بیا دفترخونه رسمی تعهد بده که توی این چند سال سیم دست من بوده.حالا سیم کارت برای خواهرمه.انگار مثلا عضو داعش بوده.

حتی پست بانکیه بهش گفت بابا مطمئن باشه اگر مشکلی داشتند توی این 13 سال الان 10بار باهات تماس میگرفتند.

اصلا طرف نمیدونست چنین سیم کارتی داشته.چون از طریق خواهرش و دوست خواهرم رسید دست ما و ما ازش خریدیم.

همش هم تقصیر این رمز پویا بوده.بانک ملت میخواستیم انتقال بدیم از طریق آپ،خطا میداد که به اسم شما نیست.

چرا عاقل کند کاری که باز اید به کنعان غم مخور ؟

7. 2 کاربر از morteza_mombeini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز اگر برم نماینده گرید a ،بدون اینکه اذیت کنند این کارو برای ما انجام میدند؟چون به غیر از سیم کارت خواهرم که شرح مشکلش توی این چند پست رفت،سیم کارت من و سیم کارت پدرم هم به نام هیچکدوم از ما نیست.
    بله انجام میدن بشرطی که سیمکارت دست شما وروی گوشی شما فعال باشه

9. 2 کاربر از ALIRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

وای دوستان این دیگه کی بود؟اصلا تقصیر من بود بهش زنگ زدم گفتم بیا یه مرامی بذار تغییر مالکیت بده.آقا چند روز بعدش رفته بود اعلام مفقودی زد و سیم کارت رو از دسترس خارج کرد.البته خودش گفت اعلام مفقودی زده ولی اگه اعلام مفقودی زده چرا براش بسته 20 گیگ فعال شده.

حالا برای اطمینان گفت بیا دفترخونه رسمی اقرارنامه بنویس و امضا کن.ما هم قبول کردیم.از شانس ما سیستم ثبت احوال چند روزیه از ساعت 11 به بعد خراب هست.

هرچقدر گفتم بیا شما تغییر مالکیت بده،من تضمین میدم فردا پس فردا امضا کنم.ولی ظاهرا مرغش یه پا داره.و تا اقرارنامه ثبت نشه قبول نمیکرد.گفت اگر امروز نشه تا 10 دیگه نمیام.

تئوری توطئه هم داشت.میگفت نه اینها یعنی دفترخونه نمیخاد کار راه بندازه.زنگ زد دفترخونه تهران(ما خوزستانیم)تهرانیها هم گفتند قطعی و وصلی داره.

ببین کار ما گیر کیا افتاده.اخرش 61500 هم از جیب دادم چون تو حین قطع و وصلی سیستم ثبت اسناد هزینه پرداخت شد و آخرش مجبور شدم از جیب بدم.

پست بانک به من گفت برو نماینده همراه اول ( فکر کنم همون گرید a) بهش بگو فلانی اینکارو کرده .یه پرینت هم از تماسهات روی گوشیت داری،اونا هم میبینن .ولی نمیدونم برام کاری میکردن یا نه.
    Last edited by محمد7966; 30-12-2019 at 14:54.

11. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2019

پيش فرض

یه سم کارت دیگه میخریدید دردسرش کمتر بود. تازه نت رایگانم میگرفتید

13. 2 کاربر از یخ فروش جهنمم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

وای دوستان این دیگه کی بود؟اصلا تقصیر من بود بهش زنگ زدم گفتم بیا یه مرامی بذار تغییر مالکیت بده.آقا چند روز بعدش رفته بود اعلام مفقودی زد و سیم کارت رو از دسترس خارج کرد.البته خودش گفت اعلام مفقودی زده ولی اگه اعلام مفقودی زده چرا براش بسته 20 گیگ فعال شده.

حالا برای اطمینان گفت بیا دفترخونه رسمی اقرارنامه بنویس و امضا کن.ما هم قبول کردیم.از شانس ما سیستم ثبت احوال چند روزیه از ساعت 11 به بعد خراب هست.

هرچقدر گفتم بیا شما تغییر مالکیت بده،من تضمین میدم فردا پس فردا امضا کنم.ولی ظاهرا مرغش یه پا داره.و تا اقرارنامه ثبت نشه قبول نمیکرد.گفت اگر امروز نشه تا 10 دیگه نمیام.

تئوری توطئه هم داشت.میگفت نه اینها یعنی دفترخونه نمیخاد کار راه بندازه.زنگ زد دفترخونه تهران(ما خوزستانیم)تهرانیها هم گفتند قطعی و وصلی داره.

ببین کار ما گیر کیا افتاده.اخرش 61500 هم از جیب دادم چون تو حین قطع و وصلی سیستم ثبت اسناد هزینه پرداخت شد و آخرش مجبور شدم از جیب بدم.

پست بانک به من گفت برو نماینده همراه اول ( فکر کنم همون گرید a) بهش بگو فلانی اینکارو کرده .یه پرینت هم از تماسهات روی گوشیت داری،اونا هم میبینن .ولی نمیدونم برام کاری میکردن یا نه.
    طرف یا پارانویا داشته یا OCD احتمالا خخخخخ

داداش اگه میرفتی یه سیم کارت صفر میخریدی با انتخاب شماره خودت و 30گیگ هم نت داره سرجمع میشد 100هزار تومن
    بعدم به اقوام و اشنا میگفتید خط عوض کردم و به شماره جدید زنگ بزنید
    این طرفی که شما گفتید، اگه خط هم به نامت بزنه و تغییر مالکیت بشه، هر موقع یه شکی کنه باز زنگت میزنه و رو مخت میره

15. 2 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

بله انجام میدن بشرطی که سیمکارت دست شما وروی گوشی شما فعال باشه
    سلام

من تازه رفتم پیش پست بانک که قدیمی هست و چند سالی هست نماینده همراه اوله.ازش پرسیدم نماینده گرید آ.گفت فقط اهواز داره.(ما خوزستانیم)

بعدش گفت اینکه تعهد میدی بعد از 3 ماه تا قطعش کنند فقط برای اعتباری ها صدق میکنه و دائمی ها رو اینکار نمیکنند.

حالا نمیدونم اطلاعاتش به روز نبوده یا واقعا داره درست میگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •