تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1200 از 3347 اولاول ... 20070011001150119011961197119811991200120112021203120412101250130017002200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,991 به 12,000 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

این بنده خدا آقا رضا یک ریسک اداری بزرگی بضرر خودش میکنه و میاد اینجا با دقت و محبت پاسخ سوالها رو تایپ میکنه و تاپیک رو از مردگی و روزمرگی هم در میاره بعد بعضیها سختشونه روی دکمه ی تشکر بزنن؟!
    نترسین من امتحان کردم پولی نیست! از گوشت تن هم کم نمیشه!

Last edited by HardwareMaster; 17-04-2015 at 12:02.

2. 4 کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

با عرض سلام . و وقت بخیر به همه دوستان فاز یک شبکه ملی در اهواز و اصفهان و تهران وارد فاز اجرایی شد. با توجه به هم ریختگی مسیر ها ممکن است شبکه با کندی یا اختلال همراه باشد. از صبوری شما متشکریم.
    آقا ضمن تشکر یکمی اطلاعات فنی درباره ی این شبکه ی ملی محبت کن بده چون عده ای با اینترانت اشتباه گرفتن عده ای هم شایعه دربارش زیاد ساختن شده در هاله ای از ابهام
    ضمن اینکه راه اندازی اون چرا باعث اختلال در ترافیک بین الملل شده
    یک ضمنن دیگه : تا جایکه شما اطلاع دارین این فشار بیسوادان به وزیر اثری منفی در کاهش پهنای باند هم داشته؟ سیاست دولت یا اوپراتورها در قبالش چیه؟ بعبارتی وقتی پیوست فرهنگی توسط مجلس و سازمانهای ذیربط تهیه نشده تقصیر وزارت و اوپراتورها چیه این وسط؟

با تشکر از ایثار و پایمردی شما

4. 6 کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

تا چند ساعت دیگر فعلا خدا حافظ..
    با سلام
    3g ایرانسل کی در شهر بروجرد راه اندازی میشه؟ الان همراه اول و رایتل خیلی وقته راه اندازی شده. متشکرم

6. 2 کاربر از m2music بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام آقا رضا خسته نباشید.میخواستم ببینم چرا من یه بسته روزانه 40 مگابایتی میزنم سریع میخوره.من فقط وایبر میرم اونم با 2G

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

آقا رضا میشه یه عکس دکل 4G ایرانسل بزاری و توضیح بدی چه چیزایی روش نصبه.ممنون

9. این کاربر از mohebronaldo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mrhamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    من از مخابرات Adsl دارم ولی مرکز مخابراتی من (مشهدی مهدی) بسیار بی سروسامان است، حداقل یک هفته در هر ماه یا اینترنت قطعه یا کلا تلفن و اینترنت قطعه!
    الان هم بالغ بر دوهفته هست که تلفن بدلیل کابل دزدی قطعه و نمیان درست کنن! به همین دلیل میخام بیسیم استفاده کنم، چند روزی تحقیق کرد و رسیدم به 3g ، حالا که تاپیک رو خوندم چندتا سوال برام پیش اومده:

->واقعا اشتباه از adsl بیام روی بیسیم؟؟

->وایمکس هم به دلایلی قصد ندارم استفاده کنم ، همچنین قصد ندارم از گوشیم بعنوان مودم استفاده کنم پس بنظرتون کدام مودم را بخرم؟ Tp-link M7350 یا huawei E5786

ممنون
    Last edited by mrhamed; 17-04-2015 at 10:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

در کلیبر
    تنها ترین سایت مرکز شهر اماده بهره برداری است. سایت داخل بیمارستان
    تو مجلس میگفتن 5% پیشرفت داشته شبکه ملی اطلاعات که!!!
    شما برگشتین ایران؟تا کی در انجمن هستین
    Last edited by mf70; 17-04-2015 at 11:28.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    من از مخابرات Adsl دارم ولی مرکز مخابراتی من (مشهدی مهدی) بسیار بی سروسامان است، حداقل یک هفته در هر ماه یا اینترنت قطعه یا کلا تلفن و اینترنت قطعه!
    الان هم بالغ بر دوهفته هست که تلفن بدلیل کابل دزدی قطعه و نمیان درست کنن! به همین دلیل میخام بیسیم استفاده کنم، چند روزی تحقیق کرد و رسیدم به 3g ، حالا که تاپیک رو خوندم چندتا سوال برام پیش اومده:

->واقعا اشتباه از adsl بیام روی بیسیم؟؟

->وایمکس هم به دلایلی قصد ندارم استفاده کنم ، همچنین قصد ندارم از گوشیم بعنوان مودم استفاده کنم پس بنظرتون کدام مودم را بخرم؟ Tp-link M7350 یا huawei E5786

ممنون
    خوب ی سیمکارت بنداز رو گوشیت یه طرح یه هفته ای بزن امتحان کن اگه خوب بود ادامه بده دیگه!!!

13. 2 کاربر از mf70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mrhamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

الان با گوشی هستم، حداقل در حد استاندارد مملکتمون هست :/ چاره ای ندارم باید مودم بخرم :| پس بنظرتون کدام مودم را بخرم؟ Tp-link M7350 یا huawei E5786

ممنون

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

با این حرفای آقا رضا معلوم شد ایندفه ایرانسل نقشه جدید واسه جیب ملت کشیده
    میخواد با افزایش سرعت(راه اندازی شدن شبکه ملی و افزایش سرعت دسترسی به داخلی) و همچنین افزایش حجم و کاهش زمان بسته ها مردم رو به مصرف سریع بسته ها و خرید پی در پی اونها مجبور کنه.

توجه داشته باشین پهنای باند داخلی قیمت تمام شده بسیار بسیار پایینتری نسبت به پهنای بین المللی برای ایرانسل داره ، این در حالیه که ایرانسل با همون نرخ بین المللی به ملت میفروشه.

اگه شما بخواین پول بدین یه بسته با حجم بالا و زمان کم بخرین و بخواین از سرور خارجی دانلود کنین چون سرعتش کمه و نمیشه تمومش کرد عملا پولتون رو بیخودی ریختین به جیب ایرانسل. در واقع شما اگه بسته رو با سرور داخلی تموم کنید هیچ فشار مالی به ایرانسل نمیارید چون ایرانسل پول زیادی بابتش نداده ، با سرور خارجی هم که اصلا نمیشه چون سرعتش کمه.

باید قانونی چیزی گذاشته بشه که اپراتور ها رو ملزم کنه پهنای باند داخلی رو با قیمت کمتر مثلا یک سوم قیمتی که برای پهنای باند بین المللی در نظر میگیرن به مردم بفروشن.
    حالا اگه توانایی فنی دارن به صورت اتوماتیک استفاده از سرور داخلی و خارجی رو توی بسته اعمال کنن یا اگه نمیتونن، به صورت میانگین باید از قیمت بسته ها کم کنن.

--البته یکی از موانع مهم همون قانون عجیب هر کیلوبایت 0.75 ریالی هست که دولت واسه اپراتور ها وضع کرد و دست اپراتور ها رو برای گرانفروشی حسابی باز کرد.--
    Last edited by starpars; 17-04-2015 at 12:04.

16. 11 کاربر از starpars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •