عجب. اخه همون برگ سبز هم برا من نیومد!! با المثنی امریه گرفتم
عجب. اخه همون برگ سبز هم برا من نیومد!! با المثنی امریه گرفتم
محل آموزشیتون تفاوتی نکرده؟؟ سازمان بکارگیرنده چی؟؟ بنظرم همون اصلیه ملاکه، ولی شما یه المثنی دیگه بگیر ببین توی اونم عوض شده یا نه؟؟ لطفا به ما هم بگو
Last edited by momech; 08-12-2012 at 22:45.
دادا به پلیس +10 زنگ هم بزنی بهت میگن کجا افتادی،
اگه ندادن بزن به این شماره 01112206396 ،شماره پلیس +10 شهرمون،بهت میگن که کجا افتادی
نه دادا هیچکدوم تغییری نکرده، جالب اینجاست که دوستم که (بنا به دلایل نامعلوم!) کد محل آموزشش هم تغییر کرده همون آدرس اصفهان توی محل مراجعه ی برگه اصلی اش نوشته شده!! اما برای من تغییر کرده![]()
فکر کنم چون من ساکن استان اصفهانم در برگه ی اولیه آدرس محلی رو زدن که همه ی سربازای استان اصفهان برن اونجا و بعد تقسیم بشن، اما در این حالت باید دوباره همون آدرس باشه که نمیدونم چرا عوض شده! البته مبنا همین اصلیه ، ولی میخواستم ببینم از دوستان کسی هست که توی برگه ی سفیدش آدرس محل مراجعه رو آدرس پادگان آموزشی زده باشن؟ یا اینکه آدرس محل تجمع سربازای استان خودشون رو میزنن؟!
شما ساکن اصفهان هستید یا یزد ؟ ساکن هر کجا هستید به نظرم به اونجا اول مراجعه کنید
خودشون با اتوبوس اعزام میکنن
محل و سازمان و... فرق نمیکنه، اون یه مورد هم مورد خاص بوده.
برای من فرق کرده ولی تفاوت من اینه که تو شهر خودمم، زده جلو مرکز که خیلی بهتره برای من دیگه چند ساعت صف و اسیر شدن تو هنگ رو نداریم.
ولی اصولا برای شما باید میزدن هنگ اصفهان تا با ماشین ببرنتون.
سلام دوستان.....
من افتادم 02 شهید انشایی تهران...چند تا سوال داشتم..ممنون میشم راهنمایی کنید..
1- چه رشته هایی کد میخورن؟؟من لیسانس علوم تربیتی هستم..چند درصد احتمال داره کد بخودم؟؟یا اصلا رشته من کد میخوره یا نه؟؟
2-دوستانی که 02 خدمت کردن..روز اول چه چیزایی با خودشون بردن تا منم ببرم؟؟ روز اول پادگان 02 مرخی 3 روزه میدن یا نه؟؟
3-- (خیلی مهمه) من و رفیق صمیمیم با هم افتادیم 02 تهران...چیکار کنیم تا تو یک گروهان بیوفتیم؟؟؟؟(خواهشا راهنمایی کنید این مورد رو)
پیشاپیش تشکرررررررررر
فکر نمیکنم شما کد بخوری ، رشته شما تو هر یگانی کاربرد داره ، هر یگان قسمت آموزش و ورزش داره که اگه بهشون بگید میتونن تقسیم تون کنن اونجاها
امروز رفتم نظام وظیفه ومعاف شدم از طریق چشمم وخیلی هم خوشحالم.
امروز برگه محل آموزش من اومد
تاریخ درست شده بود نوشته 2/10
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)