آره داداش واسه 12 مگ مشکلی نداری.منظورم این بود اگه تو یک کشور پیشرفته بودی با همین فاصله 36 مگ هم مثل آب خوردن بهت میدادن..12 مگت مبارکت باشه
![]()
آره داداش واسه 12 مگ مشکلی نداری.منظورم این بود اگه تو یک کشور پیشرفته بودی با همین فاصله 36 مگ هم مثل آب خوردن بهت میدادن..12 مگت مبارکت باشه
![]()
تا جایی که میدونم صصصصفففففررررر میشه.البته مطمئن نیستم.شنیدم یک شرط و شروطی واسه انتقال حجم گذاشته.بچه هایی که دقیقا اطلاع دارن جواب بدن.تو سایتشم فکر کنم نوشته.تعجب نکن خبر ندارم چون من بیشتر با اون خطم که آسیاتک کار میکنم.بزار خط تلفن جدیدمو بگیرم با قدرت میام روی صبانت.پشتیبانیش تضمین داده روی خط جدید بدون مشکل 36 مگم بهم بده
![]()
قبلا میشد شرایط داشت !
ولی الان واس من که میگن نه باید بسوزونی همرو
بعدشم که میدونیم چی میشهبا قدرت میام روی صبانت
![]()
Last edited by WANG; 27-07-2014 at 21:56.
اقا شما این سرویس بالای 2 مگ رو از کجا تمدید میکنی و پولش رو از چه طریقی واریز میکنی؟
با من که نبودی بهرحال
تعرفه صبانت هست توسایتش
شماره حساب های نمایندگی رو زده تو سایتشون
من که کارت به کارت میکنیم
تراکنش میدم به نمایندگی
میفعالن
اگرم از نمایندگی بپرسی قیمتو بیشتر میگن حروم خرا
اگه از پنل بخای بگیری تا 2 مگ بیشتر نیست
بعدشم پول مستقیم میره بحساب تهران و ...........
من از زحل گرفتم که ین مراسما رو داره
Last edited by WANG; 27-07-2014 at 22:16.
خط من چطوره؟![]()
دوستان لطفا بگید سر.یس 12 مگ بقیه سرویس ها حداکصر سرعت دانلود در شبانه و مقداری که میشه گرفت چقدره
پینگ از من امشب نزدیک 400 از 8.8.8.8 از مابقی دوستان هم به همین صورته تجربه ثابت کرده هر وقت پینگ 8.8.8.8 زیاد بشه سرعت دانلودم حسابی افت میکنه![]()
بسیار عالیست و مناسب برای 12 مگ.البته اگر در مشهدی زیاد به 12 مگ دلخوش نکن خودتو.ولی در بقیه جاها 12 مگ عالیست و خط شما هم باهاش مشکلی ندارد![]()
بیشتر توضیح میدی همشهری؟
اصلا میشه یه تست با سرور تهران همین حالا بگیری؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)