اگر امکانش هست ، میشه مدلی رو معرفی کنید که این قابلیت رو داشته باشه.![]()
اگر امکانش هست ، میشه مدلی رو معرفی کنید که این قابلیت رو داشته باشه.![]()
قبلا اینجا بحث شده :
در مورد Dlink هم یکی از دوستان اومد گفت از pptp پشتیبانی میکنه ولی من چیزی تو منوالش ندیدم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان میشه بفرمایید وایرلس مودم linksys wag120n چگونه غیر فعال می شود ؟
با سلام
وارد کنسول تنظیمات مودم بشید
سپس به قسمت Wlan برید و از قسمت Security setting غیرفعال کنید
موفق باشید.
192.168.1.1 رو داخل مروگرتون بزنید یوزر و پسورد هر دو رو admin بزنید به قسمت مشاهده شده در عکس بروید و تنظیمات رو انجام بدید و save کنید :
ویرایش : ببخشید این پست رو reply زده بودم از قبل باز مونده بود تکرار حرف دوستمون joe_satriani شد
Last edited by sei_pm; 11-05-2011 at 15:11. دليل: ...
سلام
دوستان من مودم زایکسل P-660HW-T1 v2 دارم ولی باگوشیم نمیتونم به وایرلسش وصل کنم هر کارمیکنم ارور میده ایا تنظیمات خاصی داره؟؟یا مشکل از جای دیگست
در همون مودم linksyswag120n بعد از وارد کردن 192.168.1.1 در مرورگر در کادری که می آید یوزر و پسورد را بایستی admin وارد کرد تا داخل تنظیمات مودم شد آیا امکان تغییر این یوزر و پسورد است ؟
سلام.دوستان فرق PPPoE با Bridge چیه؟
من مودمم رو روی PPPoE تنظیم کردم و وقتی browser رو باز می کنم مستقیم به اینترنت وصل میشه. دوستم روی Bridge تنظیم کرده اونم وقتی browser رو باز می کنه مستقیم به اینترنت وصل میشه. پس چه فرقی داره؟
و یه سوال دیگه، وقتی کامپیوترو خاموش می کنم آیا نیازه مودمم خاموش کنم؟
سلام بر دوستان عزیز
من مودمم رو روی حالت Bridge تنظیم کردم مشکلم اینه که روی کامپیوتر اینترنت به راحتی وبا سرعت وصل میشه ولی هرکاری میکنم نمیتونم با وایرلس گوشی به نت وصل شم میخواستم ببینم مشکل از کجاست؟ ممنون
راستی مدل مودمم TP-LINK 8901 هست
با سلام
وايرلس شما اصلا درست كار ميكنه يا خير؟
مثلا اينكه فعال هست؟ و گوشي ميشناستش؟
يا تونستيد با دستگاهي ديگه بهش وصل بشيد يا خير؟
موفق باشيد.
با سلام
پس از اينكه به همون قسمت كنسول مودم وارد شديد يه قسمتي رو به اسم admin ببينيد داره يا نه
اونجا ميتونيد عوض كنيد پسورد رو
موفق باشيد.
با سلام
PPPoE اگه تنظيم كنيد هم ميتونيد از قابليت وايرلس مودمتون استفاده كنيد و هم اينكه بدون روشن شدن كامپيوتر به اينترنت وصل بشيد و هيچ كانكشني رو اجرا نكنيد
اما Bridge شما ابتدا بايد وارد ويندوز بشيد و كانكشن رو اجرا كنيد و به اينترنت وصل بشيد
در اين حالت هم از وايرلس نميتونيد استفاده كنيد
زمانيكه كامپيوتر رو خاموش ميكنيد و از مودم استفاده نميكنيد بله خاموش كنيد
اما اگه از وايرلسش ميخوايد استفاده كنيد خوب روشن باشه بهتره
موفق باشيد.
با سلام
فعال هست؟ و گوشي ميشناستش؟
موفق باشيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)