تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1200 از 2014 اولاول ... 2007001100115011901196119711981199120012011202120312041210125013001700 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,991 به 12,000 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پرسپوليس يكشنبه به ديدار استيل‌آذين مي‌رود

کانون هواداران پرسپولیس : تيم فوتبال پرسپوليس تهران يكشنبه به ديدار استيل آذين كاشان مي‌رود. حسين هدايتي رئيس هيئت مديره باشگاه پرسپوليس و مالك باشگاه استيل آذين كاشان، مقدمات برگزاري يك ديدار دوستانه بين دو تيم را فراهم كرده است.
    اين ديدار ساعت 11 روز يكشنبه در زمين شماره يك ورزشگاه راه‌آهن واقع در اكباتان برگزار مي‌شود.

پروفشنال sentimental's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها این دلقک(فیروز کریمی) تو برنامه نود چی گفته یود؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    قطبي: اميدوارم نيكبخت با هيچ محروميتي مواجه نشود
    خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت:‌ نيكبخت‌واحدي جزو بازيكنان ممتاز تيم من است و اميدوارم به خاطر مشكلش در تيم ملي، با هيچ محروميتي مواجه نشود.
    افشين قطبي در گفت‌ و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: نيكبخت يكي از بهترين بازيكنان من در حال حاضر است و اميدوارم با توجه به اتفاقات پيش آمده در مورد غيبتش در سفر تيم ملي به قطر، محروميتي او را تهديد نكند، چون براي من سخت و باورنكردني است.
    وي ادامه داد: هيچ مربي در هيچ كجاي دنيا دوست ندارد يكي از بهترين بازيكنان خود را در اين شرايط حساس از دست دهد. اميدوارم مسئولان فدراسيون در اين زمينه بزرگواري خود را نشان دهند و او بتواند كماكان در خدمت باشگاه و تيم ملي باشد.
    سرمربي پرسپوليس در مورد حضور كاپيتان اين تيم در اردوي تيم ملي تصريح كرد: خوشحالم كه كريم باقري دوباره به تيم ملي بازگشت و مطمئن هستم او براي دايي مهره اي موثر و قابل اعتماد خواهد بود.
    وي در خصوص رحمان رضايي گفت: بايد به رضايي وقت دهيم تا در تمرينات بتواند خود را نشان دهد و مانند دوران حضورش در ليگ ايتاليا بازيكني مفيد و مؤثر باشد. مطمئن هستم مي‌تواند به پرسپوليس كمك كند.
    قطبي همچنين در خصوص حضور دوست هلندي خود در تمرينات پرسپوليس گفت: اين مفسر بزرگ هلندي يكي از بهترين برنامه‌هاي تلويزيوني ورزشي را در كشور خود اجرا مي‌كند و براي آشنايي و ديدار با من و فوتبال ايران به تهران آمده است. سعي مي كنم از تجربيات وي استفاده كنم. وي يك هفته ميهمان من است.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اخبار كوتاه از پرسپوليس/
    استقبال از حضور شيث رضايي در تمرين شاگردان قطبي
    خبرگزاري فارس: مدافع فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس تهران در محل تمرين اين تيم حاضر شد و مورد استقبال گسترده هواداران قرار گرفت.
    به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال راه آهن امروز در ديداري دوستانه ميزبان صباباتري بود و همزمان با اين ديدار تيم پرسپوليس تهران نيز در اكباتان تمرين كرد.
    اين همزماني باعث شد تا شيث رضايي مدافع صباباتري دقايقي در محل تمرين پرسپوليس حاضر شده و با هم تيمي هاي سابق خود ديدار كند.
    هواداران حاضر در اكباتان نيز به گرمي از رضايي استقبال كرده و با سر دادن شعارهايي خواستار بازگشت وي به پرسپوليس شدند.

* قرارداد رحمان رضايي شنبه ثبت مي شود
    مسئولان باشگاه پرسپوليس از ثبت قرارداد مدافع جديد خود در روز شنبه خبر دادند.
    به گفته آنها رضايي شنبه عازم هيئت فوتبال مي شود و يك جلسه از تمرين دو جلسه اي پرسپوليس را نيز از دست مي دهد.

* الونگ با هدايتي ديدار كرد
    هافبك كامروني تيم فوتبال پرسپوليس كه به دليل عدم پرداخت مطالبات و نامشخص بودن وضعيت حضورش در تيم، حضور در تمرينات را تحريم كرده است، روز گذشته با رئيس هيئت مديره باشگاه ديدار كرد.
    هدايتي در اين جلسه به الونگ اطمينان خاطر داد كه به زودي مشكلاتش رفع مي شود.

* مصدوميت كريمي و نيكبخت واحدي جدي نيست
    پزشك تيم فوتبال پرسپوليس تهران از جدي نبودن مصدوميت علي كريمي و عليرضا نيكبخت واحدي خبر داد.
    زرينه در گفت و گو با خبرنگار فارس گفت: علي كريمي در تمرين روز چهارشنبه به دليل عدم گرم كردن قبل از تمرين لازم از ناحيه زانو احساس درد كرد و تصميم گرفتيم به يخ‌درماني بپردازد. خوشبختانه وضعيت او حاد نيست و مشكلش با 2 جلسه فيزوتراپي حل مي شود.
    وي افزود: نيكبخت واحدي هم به دليل كشيدگي عضله پا كمي دچار مشكل شد و امروز 2 جلسه فيزيوتراپي مي‌كند. مشكل وي نيز جدي نيست و مي تواند فردا به همراه كريمي در تمرينات گروهي شركت كند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    رضايي: انتظارات بالا كار مرا در پرسپوليس سخت كرده است
    خبرگزاري فارس: مدافع جديد تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: انتظارات بالا كار مرا در تيم جديدم بسيار سخت كرده است.
    رحمان رضايي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: با تمام قوا به پرسپوليس آمده ام تا موثر باشم؛ اما انتظارات بالا در اين شرايط حساس كار من را چندبرابر سخت‌تر مي‌كند. بايد قبول كرد من هم نياز به زمان دارم.
    رضايي ادامه داد:‌دنبال بهانه نيستم و براي تمام دقايق حضورم در زمين برنامه ويژه خواهم داشت؛ اما اميدوارم در اين راه دوستانم در تيم مرا ياري كنند.
    رضايي در پايان خاطرنشان كرد: دو جلسه تمريني بسيار خوب را برگزار كرديم و بستري مناسب براي من آماده است كه بتوانم خودم را مجددا نشان دهم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مهاجم مصدوم تيم فوتبال پرسپوليس شش هفته ديگر از آلمان به ايران بازخواهد گشت.

محسن خليلي مهاجم مصدوم تيم فوتبال پرسپوليس، پس از نشست با پزشك معالجش، مجوز بازگشت به ايران را پس از شش هفته ديگر مي‌گيرد.
    وي از روز شنبه دويدن را شروع مي‌كند.
    پزشك اصلي خليلي به او اطلاع داده كه حداقل از شش هفته ديگر و پس از ترك آلمان، مي‌تواند تمرينات سبك با توپ را آغاز كند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مشكلي در مورد شماره پيراهن و بازوبند كاپيتاني نداريم

كاپيتان تيم ملي فوتبال ايران گفت: تمام بازيكنان تيم ملي براي سربلندي ايران دور هم جمع شده‌اند و هيچ حرف و حديثي درباره‌ي شماره‌ي پيراهن‌ها و يا مسايلي از اين قبيل در تيم ملي وجود ندارد.
    كريم باقري پيرامون وضعيتش در تيم ملي گفت: خوشحالم كه مصدوميتم كاملا برطرف شد و من به طور جدي در تمرينات گروهي شركت مي‌كنم و مشكلي از اين بابت ندارم.
    وي درباره‌ي صحبت‌هايي كه پيرامون پوشيدن پيراهن شماره‌ي شش تيم ملي توسط او يا نكونام مطرح است، گفت: اين مسايل به هيچ وجه در تيم ملي نيست و ما هيچ مشكلي درباره‌ي پيراهن تيم ملي و يا در اختيار داشتن بازوبند كاپيتاني نداريم. اينها تماما بيرون تيم است كه مطرح مي‌شود. مسلما اگر تا چند روز ديگر صبر كنيد، مشخص مي‌شود چه شماره‌هايي به چه بازيكناني تعلق مي‌گيرد. معتقدم تمامي بچه‌ها براي موفقيت و سربلندي تيم ملي كشورشان دور هم جمع شده‌اند و به هيچ وجه مسايلي از اين قبيل مهم نيست و وجود ندارد.
    وي درباره‌ي بازي تيم ملي مقابل امارات نيز تصريح كرد: با انگيزه و نشاطي كه در تمرينات وجود دارد و همچنين اضا فه شدن بازيكنان لژيونر به تيم ما قدرت مضاعفي پيدا مي‌كنيم. شما در تمرينات مي‌بينيد كه بازيكنان چقدر با جديت و انگيزه‌ي بالا كار مي‌كنند. امارات شايد حريف سختي باشد اما، در مقابل اين بازيكنان و اين تيم راهي جز شكست ندارد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پنجعلي: پرسپوليس به مدافع و دروازه‌بان نياز دارد
    مشكل عدم هماهنگي بازيكنان است

محمد پنجعلي، مشكل پرسپوليس را عدم هماهنگي ميان بازيكنان قلمداد مي‌كند.
    كاپيتان اسبق تيم فوتبال پرسپوليس با بيان اينكه پرسپوليس مشكل مهره‌اي ندارد، اظهار كرد: پرسپوليس مشكل بازيكن ندارد. پرسپوليس نياز به كار بيشتري دارد. دفاع چپ اين تيم هميشه مشكل داشته است. البته رحمان رضايي بازيكن خوبي است و بايد مشكلات اين تيم را در جاي ديگر جستجو كرد.
    وي افزود: پرسپوليس به لحاظ چيدمان بازيكن و كارهاي گروهي ضعف دارد. ما اين مشكل را از آغاز فصل داريم كه متاسفانه تاكنون نيز رفع نشده است. پرسپوليس در شرايطي كه در جريان مسابقه تحت فشار قرار مي‌گيرد، پراشتباه ظاهر مي‌شود. قطعا هدف از تمرين كردن رفع مشكل تيم است واگرنه كسي تمرين نمي‌كرد! مشكلات پرسپوليس با حرف درست نمي‌شود. آنها بايد آن قدر براي رفع ضعف‌هايشان تمرينات را تكرار كنند تا حركات ملكه ذهن‌شان شوند.
    مدافع اسبق تيم ملي با بيان اينكه دفاع پرسپوليس باز است، متذكر شد: فاصله ميان مدافعان و نحوه پوشش دادن پرسپوليس نيز مشكل دارد. پرس كردن در دفاع خوب صورت نمي‌گيرد، حمايت‌ها نيز ضعيف است. بارها گفتم كه با اين وضعيت، قطعا پرسپوليس ليگ قهرمانان آسيا را از دست مي‌دهد. اين واقعيت است كه ساير تيم‌ها به مراتب حرفه‌يي‌تر از ما هستند.
    پنجعلي درخصوص خارج كردن نام "معمارزاده" از فهرست پرسپوليس اضافه كرد: پرسپوليس به دروازه‌بان احتياج دارد. اگر حقيقي نيز آسيب ببيند، كس ديگري نيست كه درون دروازه بايستد. معتقدم پرسپوليس حداقل دو دروازه‌بان ديگر نياز دارد.
    وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا خروج يك دروازه‌بان و جذب يك مدافع در شرايط فعلي به نفع پرسپوليس است، خاطرنشان كرد: پرسپوليس هم مدافع چپ ندارد و هم احتياج به جذب دروازه‌بان دارد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

علي پروين در ديدار خيرخواهانه استقلال: پرسپوليس تيم اول و سايپا تيم دوم من است
    در ورزش ما پهلوان زنده را مي‌خواهند
    تيم ملي به آساني به جام جهاني مي‌رود

علي پروين در بازي دوستانه و خيرخواهانه تيم‌هاي فوتبال استقلال تهران و منتخب كرج حاضر شد.
    سرمربي اسبق تيم فوتبال پرسپوليس درباره‌ي حضورش در اين ديدار گفت: با توجه به اينكه يكي از دوستان نزديكم كه در كارهاي خير شهر كرج نقش بسياري دارد پايه‌گذار اين كار بود و همچنين حضور بابك معصومي از بازيكنان خوب تيم ملي فوتسال در اين بازي حاضر شدم و اميدوارم همواره چنين برنامه‌هاي زيبايي برگزار شود. البته نبايد تنها به چنين مراسم‌هايي كه با حضور ما برگزار مي‌شود، بسنده كنيم. مي‌توان برنامه‌ها و مراسم‌هاي بسيار زيباتري را نيز براي حمايت از ورزشكاران جوان و همچنين پيشكسوتان در نظر گرفت.
    وي افزود: متاسفانه در ورزش كشور ما همه پهلوان زنده را مي‌خواهند و مدت زماني كه از دوران بازنشستگي يك قهرمان مي‌گذرد، ديگر كسي او را تحويل نمي‌گيرد.
    علي پروين درباره‌ي بازي تيم ملي فوتبال ايران برابر امارات نيز گفت: در هر صورت بازي مهمي براي تيم ملي است اما، اعتقاد من اين است كه تيم فوتبال ايران به آساني به جام جهاني مي‌رود و امارات را نيز شكست مي‌دهد تا راهش براي صعود آسان‌تر شود.
    پروين درباره‌ي وضعيت تيم فوتبال پرسپوليس تهران نيز گفت: پرسپوليس همواره تيم اول من بوده و اين تيم را دوست دارم و پس از پرسپوليس نيز سايپا تيم دوم من است. در هر صورت معتقدم پرسپوليس با يك پيروزي از شرايطي كه اكنون دارد خارج مي‌شود و روند صعودي پيدا مي‌كند. بي‌ترديد بايد حاشيه‌هاي اين تيم جمع شود كه با برطرف شدن حاشيه‌ها پرسپوليس با قدرت‌تر كار خود را ادامه مي‌دهد.
    علي پروين درباره‌ي احتمال همكاري‌اش با باشگاه سايپا كرج نيز گفت: به هيچ عنوان با هيچ باشگاهي كاري ندارم و تنها به عشق تماشاگران است كه به ورزشگاه مي‌آيم.
    وي افزود: دليل حضورم در بازي‌هاي تيم سايپا نيز پنجاه درصد به خاطر حضور محمد فرزندم در اين تيم و پنجاه درصد هم به خاطر خود تيم سايپاست

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مجتبي شريفي: بايد ادعاهاي نيكبخت ثابت شود
    تا پايان هفته حكم را صادر مي‌كنيم

رييس كميته‌ي انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: درباره ادعاهاي نيكبخت ابهاماتي وجود دارد كه ما بايد با گرفتن استعلام به صحت ادعاهاي او برسيم.
    مجتبي شريفي درباره وضعيت پرونده عليرضا نيكبخت واحدي اظهار كرد: جلسه‌اي كه نيكبخت در آن حاضر شد، توضيحاتي را درباره همراهي نكردن تيم ملي در سفر به قطر ارايه كرد. او مي‌گفت اگر نمي‌خواستم تيم ملي را همراهي كنم، چه نيازي بود كه به فرودگاه بروم. او گفت حتي من ساكم را هم تحويل داده بودم و تنها به خاطر اينكه پاسپورت دوم‌ام در اختيار باشگاه بود، نتوانستم در اين سفر همراه تيم ملي باشم.
    وي افزود: در اين جلسه بحث‌هايي درباره ممنوع الخروج بودن يا دوپينگ مطرح شد كه نيكبخت گفت هفته قبل تست داده و جواب اين تست منفي بوده اما، ما براي رسيدن به صحت ادعاهاي نيكبخت درباره مسايل مختلف از جمله دوپينگ استعلام‌هايي را انجام داده‌ايم و بايد ابهامات برطرف شود.
    وي در پايان گفت: صد درصد تا پايان هفته با استناد به مواد 33 و 37 آيين‌نامه انضباطي حكم را صادر خواهيم كرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •