چند تا سوال داشتم می خواستم بدونم psp 3004 zxb رو میشه کپی خور کرد؟ اگر میشه چه جوری؟ اگر نمیشه چجوری باید بازی هاشو تهیه کرد؟
چند تا سوال داشتم می خواستم بدونم psp 3004 zxb رو میشه کپی خور کرد؟ اگر میشه چه جوری؟ اگر نمیشه چجوری باید بازی هاشو تهیه کرد؟
بايد ورژن دستگاهو نگاه كني،اگه 5.03 يا پايين تر بود ميشه
سلام ممنون از wonderful .
دو سوال داشتم:
1: من gen-c full رو ریختم. برای این که به 5.3 mhu بر گردونم باید چی کار کنم؟
2:وقتی میخواد بازی اجرا بشهه قبل از اون صفحه سبز میشه بعد بازی اجرا میشه . میخواستم بدونم واسه همه این طوریه؟
آره...برای بعضی بازیها اینطوری میشه....گاهی قرمز...گاهی سبز...گاهی....
مهم نیست
من gen c full شده بعد ديگه هر كار ميكنم هك هم ميكنم باز نميشه ...مينويسه no game هر كار ميكنم ..چي كار كنم بر گرده به همون حالت mhu ? هر كار كردم نشد restore هم كردم باز تا برنامه هاي هكي كه بچه ها گفتم انجام دادم باز برگشت به همون حالت gen c full .. چي كنم![]()
آدم بعضی مواقع چیز هایی می شنوه مخش دود می کنه .
PSP رو خاموش کلی کن ( 5 ثانیه دکمه رو در حالت بالا نگه دار )
یا از منو System restart کن .
یا از داخل Gen-C برو و Restart کن .
بعد MHU رو نصب کن . ( الان دیگه این فریم ویر به قول معروف خز شده )
اگه طبق آموزش برید هیچ چی نمی شه . بعضی ها می گیرند از فریم ویر 5.3 Mhu آبدیت می کنند به 5.3 gen-C . معلومه کی چی می شه . ( منظورم با شما نیست . بعضی ها این جوری هستند )
الان بهترین فریم ویر همین 5.3 Gen-C هستش .
اگه M33 نصب کنید باید بازی ها را بنشینید و سه ساعت پچ کنید .
مرسي... .. من خواستم gen c كنم يكي از بچه ها گفتش بايد اول gen a بعد gen b بعد gen c كنيد... منم رفتم اول gen a كردم نوشت تو system information كه gen a full بعد رفتم gen b بريزم ..رست شد بعد صفحه سياه شد نوشت gen b instal done rebot بعد روشن شد ولي باز همون gen a full بود ...چند بارم كردم ولي باز همون gen a full نوشت...بعد رفتم gen c بريزم اونم همينجور شد صفحه سياه شد نوشت gen c full done instal ولي وقتي مياد بالا باز همون gen a full نوشته.... چي كار كنم
2) من بازي ميريزم تو iso بازي ميكنم ....بعد ي هو قاطي ميكنه..مينويسه no game ميرم رم رو فرمت ميكنم دوباره ميريزم درست ميشه..ولي باز همونجور ميشه...مشكل از رم؟ يا چيزه ديگه اي ..؟ اگه از رم ميشه درست كرد با برنامه اي fix كرد يا ديگه نميشه... ؟
3) اين داستان ريختن them هاي كه پسوندش ptf يا ctf چيه؟ دوستم slim داره ميريزه ...كل قالبش عوض ميشه با اين تم ها ...ولي مال من ميريزم نميشناسه ووووگفت بايد ي سري برنامه بريزي..چه جوريه؟
4) یا از منو System restart کن .
یا از داخل Gen-C برو و Restart کن
اين ها يعني كجا برم ..ميشه دقيق بگيد؟
Last edited by sosk666; 12-02-2010 at 18:56.
داش یه سوال مدل psp من 3000 با فریمور m33-6 5.3 حالا نمیدونم چرا کرمم گرفته میخوام این یارو gen-c رو نصب کنم مشکلی نیست؟ بریک مریک نمیکنه که دستگاه؟ قبلش باید یه چیز دیگه ای نصب کنم؟
من که مشکلی نداشتم....فقط قبلش برو توی منوی ریکاوری و کاستم فریمور فعلی رو آنیستال کن بعد gen-b و بعد gen-c رو نصب کن...البته من gen-a رو نصب نکرده بودم . gen-b داشتم بعدش gen-c رونصبیدم ....بدون مشکل کار کرد و حالا هم هر وقت میخوام دوباره نصب کنم مستقیما gen-c رو نصب میکنم.
سلام
من psp ام ورژنش 4.01 بود (psp 2000 V4.01 slim) بعد update کردم ورژنش شد 5.50 ،می شه یه راهنمایی کنید من باید چی کار کنم تا psp ام کپی خور موقت بشه ؟؟؟
آیا باید صبر کنم تا این ورژن ---- بشه ؟ آیا روشی هست Unbrick کرد مثلا با یه umd یا چیزی دیگر ؟
دوستان لطفا کمک کنید.
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)