سلام
ممنون دوست خوبم
این 22 اینچ خوب بود . ولی اگه 22 یا بیشتر تا 27 اینج هم اگه سراغ دارین بگین از بینشون یه دونه رو گلچین کنم
راستی حتما خروجی واسه هدفون داشته باشه و مانیتور باشه نه tv
سلام
ممنون دوست خوبم
این 22 اینچ خوب بود . ولی اگه 22 یا بیشتر تا 27 اینج هم اگه سراغ دارین بگین از بینشون یه دونه رو گلچین کنم
samung 2770 میتونه انتخاب خوبی باشه که 27 اینج هست. که در دو مدل تیونر دار و ساده موجود هست اما به نظره من 2261 یا 2262 چیزه دیگریست.
سلام
میخوام یه دسته اضافی برای 360 بگیرم /تو بازار دو نوع جننس هست که یکیش بالای پکش یه نوار هولوگرامه که البته ایت دسته ها سفیدهبه قیمت 35تومنه
و مدل دیگه که مشکی هست این نوار هولوگرامو نداره ولی فروشندهه میگفت که این مشکی ها مهم اصلن....
کدوم رو بگیرم.
من خودم W2261v دارم و به نظرم من بهترین برای بازی هست.قیمتش هم بین 220 تا 230 تومن هست.سلام
ممنون دوست خوبم
از این بزرگتر ارزش خرید نداره و کیفیتش خیلی افت میکنه
فکر نکنم دسته اصل 35 تومن داشته باشیم..سلام
میخوام یه دسته اضافی برای 360 بگیرم /تو بازار دو نوع جننس هست که یکیش بالای پکش یه نوار هولوگرامه که البته ایت دسته ها سفیدهبه قیمت 35تومنه
و مدل دیگه که مشکی هست این نوار هولوگرامو نداره ولی فروشندهه میگفت که این مشکی ها مهم اصلن....
کدوم رو بگیرم.
امسال دسته های غیر اصل زیاد شدن و بعضی فروشنده ها دسته اصلی رو از رویه دستگاه برمیدارن و بدلی جاش میگزارن ولی خوبی که داره فرق آنچنانی نمیکنن.
ٌW2261vp قیمتش اینه، من دیروز قیمت کردم بازار رضا، W2261v مدل قدیمیترشه که خیلی هم کم گیر میاد،اگه گیر بیاد باید قیمتش پایینتر از ۲۰۰ باشه، تفاوتشون فقط تو نسبت کنتراسته که VP بیشتره ولی واقعا" فرق زیادی هم نمیکننمن خودم W2261v دارم و به نظرم من بهترین برای بازی هست.قیمتش هم بین 220 تا 230 تومن هست.
فول hd هست ؟با این مشخصات فقط LG 2261VP رو میشناسم ،که ورودی HDMI داره و خروجی برای اسپیکر هم داره، میشه هدفون هم بهش وصل کرد، نسبت تصویرش هم 16:9 هستش که برای کنسول خیلی مناسبه بنظر من، قیمتش هم حدود ۲۱۵ هزار تومن باید باشه
نمیدونم شاید اومده باشه پایین من که سری اول 245 خریدمٌW2261vp قیمتش اینه، من دیروز قیمت کردم بازار رضا، W2261v مدل قدیمیترشه که خیلی هم کم گیر میاد،اگه گیر بیاد باید قیمتش پایینتر از ۲۰۰ باشه، تفاوتشون فقط تو نسبت کنتراسته که VP بیشتره ولی واقعا" فرق زیادی هم نمیکنن
100 درصد.فول hd هست ؟
مقایسه رزولوشن های مختلف برای کسانی که میخواهند کنسول بخرند ، تا متوجه بشوند که کنسول خفن با تلویزیون بوقی مثل مال من یعنی پشمک
صفحه ی اول تایپیک فتحی زده 35 تومن یعنی تقلبیه ؟؟؟(فکر نمی کنم)
نامردا تقلبی رو هم خودشون مثل اصل پلمپ میکنن؟؟؟
من که از پاساز لباف طبقه اول (مغازه ی ایرج) دسته خریدم 35تومن امدم خونه با دسته اصلی کنسول مقایسه کردم دیدم اصل نیست...
رفتم پسش دادم ...گفتم من دسته ی اصل خاستمطرف رفت یکی دیگه آورد که اصل بود و گفت اینها دست هایی هستن که یه هفته استفاده شدن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)