harooz sobh hengame toolooe aftab to bozorgtarin soale zendgiye man mishavi va man bavaram nemishe ke shoniz kareye sobhane bashe
harooz sobh hengame toolooe aftab to bozorgtarin soale zendgiye man mishavi va man bavaram nemishe ke shoniz kareye sobhane bashe
gofte boodam ke agar boose dahi tobe konam ...ke degarbare az ingoone khataha nakonam.boose ra dado cho bardasht labash az labe man....tobe kardam ke degar tobeye bija nakonam
اينو بدون كه هميشه يك قلب هست كه به خاطر تو مي تپه.........................
اونم قلبه خودته!!!
بعضي ها باعث ميشن حق بعضي ديگه بسوره
حالا كه ديگران قوانين اين بخش رو رعايت نميكنن و انگليسي مينويسن من هم رعايت نميكنم و انگليسي مينويسم
هر موقع همه فارسي نوشتن منم فارسي مينويسم
كبريت جون ! بيشتر sms ها انگليسي هستند ديگه ، بنده خدا چي كار كنه !نوشته شده توسط كبريت
كبريت جان yar عزيز راست ميگه بيشتر sms ها انگليسي هستند و مافيا جان هم چند بار تويا اين تاپيك گفته چون sms ها انگليسيش به درد ميخوره اشكال نداره كه انگليسي بنويسين.
به من چه
ولي آخه كسي حوصلش نميگيره انگليسي بخونه
با سلام به همه اعضا انجمن من یه مشت جوک با حال دارم که میخوام تو این تایپیک بزارم ولی ترکی و رشتی قاطیشه منظورم توهین به اعضا این انجمن نیست فقط خواستم اینا رو بخونین کیف کنین به هر حال اگه بازم کسی ناراحت شد من معذرت میخوام
جبرییل از ترکه میپرسه ۱ آرزو بکن :ترکه میگه:میخوام خدا رو ببینم .حبرییل میگه:نمیشه که خدارو دید. ترکه میگه: پس میخوام آدم بشم جبرییل میگه: بیا بابا بریم خدا رو نشونت بدم
ترکه داشته کباب میپخته یدفه میبینه گربه ها دورش جمع شدن داد میزنه بلالیه بلال
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)