عزیز باید یا xs فلش کنی نه بافار![]()
عزیز باید یا xs فلش کنی نه بافار![]()
حالا كي گفته ما ميخايم فلش كنيم.بله شما درست ميگي بايد با xs فلش كرد با داوينچي هم ميشه.
ولي اين يه روش ديگه هست براي هك كردن گوشي نه فلش كردنش چون با فلش كردن رجيستر ميپره.ولي تو اين روش مشكلي براي رجيستر پيش نمياد.
من 2 تا پست قبل و اشتباه نقل قول کردم...منظورم ایم بود که فایل rest باید با xs فلش کرد رو گوشی ..چون اگه درست حدس زده باشم اون دوستمون مثه اینکه با فار فلش کرده بود ...
من خودم گوشیمو که ریجستر دستی تا حالا شونصد بار منو و اکوستیک و لایوت و درایور دوربیتشو عوش کردم ..البته چون گوشی من براون هست احتیاجی به ssw و rest ندارم ....![]()
یه نکته دیگه اینکه دوستان به هیچ وجه گوشیشونو از طریق سایت سونی اریکسون اپدیت نکنند چون erom اونو به 51 تبدیل میکنه و حالا حالا نمی تونن گوشیشنو دستکاری کنند![]()
سلام ...
گوشی من k750- CID49- BROWN
fs اون به راحتی با فار قابل دسترسی هست، اما وقتی می خوام پچ اضافه کنم تو قسمت FLASH ارور میده...
از دوستان کسی می دونه چه جوری میشه واسه گوشی های brown پچ ریخت ؟...البته نه با xs++ ...چون کلی گیر داره من هم که گوشیم ریحستر دستی ... اونجوری iemi میپره
سلام دوست عزیز .. اگه گوشیت brown ه میشه بگی چطور پچ ریختی! بعد iemi عوض نشده؟
در ضمن اون پست بالایی هم نوشته های خودته (پست 763) (چشمک)![]()
*من کی گفتم پچ ریختم ؟ رو گوشی براون نمیشه با فار پچ ریخت ...
*من خودم از پست 763 تا همین الان دنبال پچ ریختن واسه گوشب براون هستم![]()
سلام اقا یکی نیست لینک برنامههای داخل اموزشهها رو درست کنه؟
اقا من داخل برنامه فار منجر کل قسمتهای داخل settings در قسمت ifs رو با کلبد F8 پاک کردم و حالا داخل فولدر settings هیچی نیست برای تغییر درایو . لطفا یکی کل پوشه IFS رو برام اپ کنه اگه راه دیگهای هم هست بگید؟
گوشی K750I
بهترین راه اینه که شما رنگ گوشی رو به RED تغییر بدین.
سلام دوست عزیز... میشه بگی چطور این کار رو انجام بدم؟... گوشی من k750- CID49- BROWN
آخه آموزش تبدیل Brown به RED داخل PDF مخصوص cid36 ه؟
اگر هم بخوام از همین آموزش استفاده کنم گفته، با فار وارد فولدر فلش بشین، که مشکل همین جاست که اصلا وارد این قسمت نمیشه و ارور میده...ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)