تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 120 از 170 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 1693

نام تاپيک: Alan Wake

آخر فروم باز 2lombe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    هر جایی دور از دست شیطان!!

پيش فرض

آقا این برا پیسی نمیاد؟
    فکر نکنم ولی دارن مذاکرات شده.

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

آقا این برا پیسی نمیاد؟
    نه دوست من احتمالش بسیار بسیار کم هست برا PC بیاد!
    فکر نکنم ولی دارن مذاکرات شده.
    مذاکرات با کی؟ چی؟

3. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 2lombe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    هر جایی دور از دست شیطان!!

پيش فرض

بالاخره جواب قطعی شد که برای pc میاد یا نه!

در 2 سایت زیر متوجه خواهید شد!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

دوست عزیز این دو تا سایت کاملا غیر معتبر هستند!!!
    یجوری گفتی سرانجام مشخص شد گفتیم تو سایت رسمی رمدی زده !!!
    این سایتایی که گزاشتی تازه تاسیسن هیچ گونه اعتمادی هم نمیشه به مطلبش کرد .

6. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

کار ندارم میاد یا نه ولی از 2005 که پیگیر ساخت این بازی بودم از 2005 استارت ساخت برای پی سی زده شده بود یعنی بازی برای پی سی تا سال 2008-2009 داشت پیش میفرت بعدا متوقف شد ...

داره خودمونی میشه Martanima 21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

نه دوست من احتمالش بسیار بسیار کم هست برا PC بیاد!

مذاکرات با کی؟ چی؟
    ممکن نیست مسه گیرز او وار یه سال بعد برا پیسی بیاد؟

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

بالاخره منم این بازی رو شروع کردم چون میخواستم سر صبر و با تمرکز بازی کنم .... اول از همه بگم گرافیک بازی پایینه! ؛ کاملاً مشخصه تیم بازی قسمت اعظم کار خودشون رو روی مساله گیم پلی و داستان قرار دادن گرافیک در مراحل بعد قرار داشته ..
    این گرافیکی که من دارم میبینم حس مکس پین و کلاً گرافیک بازی های سال 2005 رو زنده میکنه (به موی الن دقت کنید تا ببینید من چی میگم، تکسچرهای ماشین و زمین و سطل آشغال و .... ) اما واقعا این گرافیک من رو ناراحت و زده نکرد .... برعکس، مثل مکس پین این استیل گرافیکی به بازی میاد و اون رو باور پذیر تر کرده به نظرم..

اما ...
    اون چیزی که من رو هاج و واج کرده و تو فکر برده گیم پلی کوبنده و داستان فوق العاده پیچیده و فلسفی این بازی هست..

سم لیک رو باید نابغه ی داستان نویسی بازی های ویدیویی معاصر بدونیم... شخصاً عاشق تماشای سریال Night Springs شدم و در طول بازی همش اینور اونور رو میگردم تا یه تلویزیون پیدا کنم و این سریال رو تماشا کنم.. نحوه ی صداگذاری ناهماهنگ با لبها، استایل فیلم برداری و ... من رو شدیداً یاد Max Payne میندازه.

در اپیسود اول نظریه ی Quantum Suicide و جهان های موازی توسط دکتر Barclay Colvin مطرح شد... این مسائل جای بحث و تبادل نظر بسیار زیادی داره.
    من در مورد این بازی میگم : پیچیده ترین بازی سال 2010 ... یا دهه.
    Last edited by p3yman_xl; 17-08-2010 at 08:02.

10. 2 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بالاخره منم این بازی رو شروع کردم چون میخواستم سر صبر و با تمرکز بازی کنم .... اول از همه بگم گرافیک بازی پایینه! ؛ کاملاً مشخصه تیم بازی قسمت اعظم کار خودشون رو روی مساله گیم پلی و داستان قرار دادن گرافیک در مراحل بعد قرار داشته ..
    این گرافیکی که من دارم میبینم حس مکس پین و کلاً گرافیک بازی های سال 2005 رو زنده میکنه (به موی الن دقت کنید تا ببینید من چی میگم، تکسچرهای ماشین و زمین و سطل آشغال و .... ) اما واقعا این گرافیک من رو ناراحت و زده نکرد .... برعکس، مثل مکس پین این استیل گرافیکی به بازی میاد و اون رو باور پذیر تر کرده به نظرم..

اما ...
    اون چیزی که من رو هاج و واج کرده و تو فکر برده گیم پلی کوبنده و داستان فوق العاده پیچیده و فلسفی این بازی هست..

سم لیک رو باید نابغه ی داستان نویسی بازی های ویدیویی معاصر بدونیم... شخصاً عاشق تماشای سریال Night Springs شدم و در طول بازی همش اینور اونور رو میگردم تا یه تلویزیون پیدا کنم و این سریال رو تماشا کنم.. نحوه ی صداگذاری ناهماهنگ با لبها، استایل فیلم برداری و ... من رو شدیداً یاد Max Payne میندازه.

در اپیسود اول نظریه ی Quantum Suicide و جهان های موازی توسط دکتر Barclay Colvin مطرح شد... این مسائل جای بحث و تبادل نظر بسیار زیادی داره.
    من در مورد این بازی میگم : پیچیده ترین بازی سال 2010 ... یا دهه.
    گرافیکش مورد قبول بود به نظر من،
    _
    به نظر من این بازی ظرفیتش رو داشت که همچین چیز هایی در اون مطرح شه،یه سوال از خودت دارم(به بازی ربطی نداره)،خودت به Quantum Suicide اعتقاد داری؟خیلی درک بالایی میخواد،نه؟ من که احتمالا هنوز درکم به اون حد نرسیده،ممکنه به همین دلیل از اپیسود اول خوشم نیومد(خوشم اومد،ولی چندان منو مجذوب نکرد،اپیسودهای بعدی منو علاقه مند تر کرد،) برای اینکه بتونیم در مورد این بازی و مخصوصا داستانش نظر بدیم،باید مطالعات زیادی هم داشته باشیم،این بازی اومده خیلی از موارد علمی رو قاطی هم کرده،البته باز هم باید متشکر سم باشیم که همچین ذهن خلاقی داره(این بشر چه هست؟؟!)

12. این کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

این گرافیکی که من دارم میبینم حس مکس پین و کلاً گرافیک بازی های سال 2005 رو زنده میکنه (به موی الن دقت کنید تا ببینید من چی میگم، تکسچرهای ماشین و زمین و سطل آشغال و .... ) .
    گرافیک بازی بسیار بالاست .
    کاراکتر ها خوب کار نشدن و شاید منظور شما از گرافیک پایین ، کاراکتر ها باشه ولی جنگل بسیار خوب کار شده و آدم از دیدن جنگل زیبا لذت میبره .

14. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

.
    یعنی واقعا اون گرافیک و اون نورپردازی خارقالعاده به بازی های سال 2005 میخوره ؟ تمام سایت ها و مجلات اگه از هر جای بازی هم انتقاد کرده باشن ولی در مقابل گرافیک و نورپردازی هیچ ایرادی نگرفته اند .

16. 2 کاربر از mehdi30nema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •