فکر نکنم ولی دارن مذاکرات شده.
فکر نکنم ولی دارن مذاکرات شده.
نه دوست من احتمالش بسیار بسیار کم هست برا PC بیاد!آقا این برا پیسی نمیاد؟
مذاکرات با کی؟ چی؟فکر نکنم ولی دارن مذاکرات شده.![]()
بالاخره جواب قطعی شد که برای pc میاد یا نه!
در 2 سایت زیر متوجه خواهید شد!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز این دو تا سایت کاملا غیر معتبر هستند!!!
یجوری گفتی سرانجام مشخص شد گفتیم تو سایت رسمی رمدی زده !!!
این سایتایی که گزاشتی تازه تاسیسن هیچ گونه اعتمادی هم نمیشه به مطلبش کرد .
کار ندارم میاد یا نه ولی از 2005 که پیگیر ساخت این بازی بودم از 2005 استارت ساخت برای پی سی زده شده بود یعنی بازی برای پی سی تا سال 2008-2009 داشت پیش میفرت بعدا متوقف شد ...
ممکن نیست مسه گیرز او وار یه سال بعد برا پیسی بیاد؟
بالاخره منم این بازی رو شروع کردم چون میخواستم سر صبر و با تمرکز بازی کنم .... اول از همه بگم گرافیک بازی پایینه!؛ کاملاً مشخصه تیم بازی قسمت اعظم کار خودشون رو روی مساله گیم پلی و داستان قرار دادن گرافیک در مراحل بعد قرار داشته ..
این گرافیکی که من دارم میبینم حس مکس پین و کلاً گرافیک بازی های سال 2005 رو زنده میکنه (به موی الن دقت کنید تا ببینید من چی میگم، تکسچرهای ماشین و زمین و سطل آشغال و .... ) اما واقعا این گرافیک من رو ناراحت و زده نکرد .... برعکس، مثل مکس پین این استیل گرافیکی به بازی میاد و اون رو باور پذیر تر کرده به نظرم..
اما ...
اون چیزی که من رو هاج و واج کرده و تو فکر برده گیم پلی کوبنده و داستان فوق العاده پیچیده و فلسفی این بازی هست..
سم لیک رو باید نابغه ی داستان نویسی بازی های ویدیویی معاصر بدونیم... شخصاً عاشق تماشای سریال Night Springs شدم و در طول بازی همش اینور اونور رو میگردم تا یه تلویزیون پیدا کنم و این سریال رو تماشا کنم.. نحوه ی صداگذاری ناهماهنگ با لبها، استایل فیلم برداری و ... من رو شدیداً یاد Max Payne میندازه.
در اپیسود اول نظریه ی Quantum Suicide و جهان های موازی توسط دکتر Barclay Colvin مطرح شد... این مسائل جای بحث و تبادل نظر بسیار زیادی داره.
من در مورد این بازی میگم : پیچیده ترین بازی سال 2010 ... یا دهه.
Last edited by p3yman_xl; 17-08-2010 at 08:02.
گرافیکش مورد قبول بود به نظر من،
_
به نظر من این بازی ظرفیتش رو داشت که همچین چیز هایی در اون مطرح شه،یه سوال از خودت دارم(به بازی ربطی نداره)،خودت به Quantum Suicide اعتقاد داری؟خیلی درک بالایی میخواد،نه؟ من که احتمالا هنوز درکم به اون حد نرسیده،ممکنه به همین دلیل از اپیسود اول خوشم نیومد(خوشم اومد،ولی چندان منو مجذوب نکرد،اپیسودهای بعدی منو علاقه مند تر کرد،) برای اینکه بتونیم در مورد این بازی و مخصوصا داستانش نظر بدیم،باید مطالعات زیادی هم داشته باشیم،این بازی اومده خیلی از موارد علمی رو قاطی هم کرده،البته باز هم باید متشکر سم باشیم که همچین ذهن خلاقی داره(این بشر چه هست؟؟!)
گرافیک بازی بسیار بالاست .
کاراکتر ها خوب کار نشدن و شاید منظور شما از گرافیک پایین ، کاراکتر ها باشه ولی جنگل بسیار خوب کار شده و آدم از دیدن جنگل زیبا لذت میبره .
یعنی واقعا اون گرافیک و اون نورپردازی خارقالعاده به بازی های سال 2005 میخوره ؟ تمام سایت ها و مجلات اگه از هر جای بازی هم انتقاد کرده باشن ولی در مقابل گرافیک و نورپردازی هیچ ایرادی نگرفته اند .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)