تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 120 از 376 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130170220 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

هنگام خوندن پستهای قبلی چندین بار با کلمه "aXXo" برخورد کردم. این چی هست؟
    axxo نام مستعار شخصی هست که فیلم های جدید رو با کیفیت قابل قبول رو با نام axxo رو ترکر های عمومی اپلود میکنه برا همین وقتی کسی بخواد یه فیلم جدید رو که از لحاظ کیفیت مطمعن هست دانلود کنه نام axxo رو سرچ میکنه
    البته خیلی ها برا خراب کردن اعتبار این اقا تورنت ها fake رو با نام axxo اپلود میکنن برا همین اګه خواستی فیلمی از axxo دانلود کنی باید حتما کامنت های کسایی که فیلم رو دانلود کردن رو بخونی و مطمعن شی که فیک نیست

چطوری میشه یک فایل را seed کرد. البته با توجه به اینکه خودمون اون فایل را دانلود نکرده باشیم. مثلا هودمون اون فایل را داشته باشیم.
    اګه شما یه فایل رو داشته باشین و بخواین سیدش کنین
    1 . باید یه فایل تورنت واسش بسازین و اون فایل رو داخل یه ترکر خصوصی یا عمومی فرقی نمیکنه اپلود کنین بعد از اپلود فایل باز همون فایلی که اپلود کردین رو دانلود میکنین و با برنامه ی تورنت بازش میکنین حالا از این به بعد هر کس دیګه ای اون فایل رو دانلود کنه و با برنامه ی تورنت بازش کنه به شما کانکت میشه و از سیستم شما دانلود میکنه و در این حالت شما سیدر هستین
    2. راه دوم اینکه قبلا یه تورنت ساخته شده توسط به فرد دیګه و اون تورنت اپلود شده رو ترکر حالا شما اګه فایل هایی که داخل اون تورنت هستن رو داشته باشین از قبل واسه این که اون تورنت رو سید کنین اول فایل تورنت رو از ترکر دانلود میکنین بعد محل save فایل ها رو همون فولدری قرار میدین که فایل های شما داخلش هستن ، در این حال برنامه چک میکنه اګه فایل های داخل تورنت با فایل هایی که شما رو سیستم دارین کاملا شبیه هم باشن برنامه شروع به سید کردن فایل میکنه

داره خودمونی میشه Helen_Farhani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آقا پیمان ممنون که پاسخ سوالات منو میدین.

1- اگر یک تورنت را از یک جایی گیر بیارم ( از خود ترکر دانلود نکرده باشم ) چطور میشه به صحت و سقم اون پی برد. مثلا چطور میشه فهمید که برای اون تورنت کامنتی وجود داره یا نه!
    حتی توی پستهای قبلی، جایی اشاره کرده بودید که: "این تورنت را خود axoo آپلود کرده و مطمئن هست".
    چطوری میشه فهمید؟

2- اگر یک فایل را seed کردیم و به هر دلیلی خواستیم ارتباطمون را قطع کنیم و مجددا برگردیم و کانکت بشیم ( مثلا با فواصل زمانی زیاد ) آیا دوباره seeder اون فایل هستیم یا نه؟

مرسی

Last edited by Helen_Farhani; 06-11-2007 at 21:28.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

1- اگر یک تورنت را از یک جایی گیر بیارم ( از خود ترکر دانلود نکرده باشم ) چطور میشه به صحت و سقم اون پی برد. مثلا چطور میشه فهمید که برای اون تورنت کامنتی وجود داره یا نه!
    حتی توی پستهای قبلی، جایی اشاره کرده بودید که: "این تورنت را خود axoo آپلود کرده و مطمئن هست".
    چطوری میشه فهمید؟
    بهترین راه واسه اینکه مطمعن بشین تورنتی که دانلود میکنین سالم هست و عیبی نداره ، دانلود از ترک های خصوصی هست که تورنت هاش همه سالم و مطمعن هستن.
    اګه یه تورنت رو از یه جایی دانلود کرده باشین که کامنتی در موردش وجود نداره و ترکرش هم خصوصی نیست میتونین اسم تورنت رو داخل ګوګل سرچ کنین اینجوری هر سایتی که اون تورنت رو اپلود کرده رو میاره و از بین اون سایتها به احتمال زیاد سایتهایی پیدا میشن که کامنت داشته باشن ( فقط اسم تورنت رو باید به صورت کامل مثل خودش تایپ کنین )
    اکثر فیلم هایی که داخل تورنت اپلود میشن یه فایل sample دارن که در این صورت شما میتونین هنګام باز کردن فایل تورنت در برنامه ی تورنت فقط فایل sample رو واسه دانلود انتخاب کنین با دیدن فایل sample می تونین به کیفیت اون فیلم پي ببرین
    یه چیزی که موقع دانلود فیلم از سایت های تورنت عمومی باید بهش توچه کنین اینه که هیچ وقت فیلم با پسوند rar یا پسورد دار رو دانلود نکنین در 99٪ موارد این فیلم ها فیک هستن
    داخل هر سایتی که تورنت رو دانلود میکنی مشخصات مربوط به تورنت مثل : ترکر ، تعداد سیدر و لیچر (‎(peers ، اسم و نام فایل ها ی داخل تورنت رو نشون میده با استفاده زا اون اطلاعت هم میشه یه چیزا های رو فهمید
    مثلا اګه فایل ترکرش demonoid.com بود میشه بهش اطمینان داشت که فیک نیست البته شاید کیفتش خوب نباشه (کیفت فیلم همراه با اسم فیلم نوشته میشه ts, cam ,dvdrip, xvid etc...

2. تا زمانی که شما اون فایل ها رو داخل کامپیوترتون دارین میتونین اون رو از ادامه سید یا دانلود کنین ، البته واسه دانلود باید سیدر وجود داشته باشه ولی سید کردن رو هرزمان میتونین واګه دانلودری باشه به شما کانکت میشه )

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

از این تصویر چه چیزی دستگیرتون میشه؟

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

از این تصویر چه چیزی دستگیرتون میشه؟
    سلام.
    یعنی به 33 تا از 5322 سیدر و 20 تا 6537 دانلود کننده اون فایل متصل هستید

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام.
    یعنی به 33 تا از 5322 سیدر و 20 تا 6537 دانلود کننده اون فایل متصل هستید
    اولا:
    چرا اینقدر کم؟ ( منظورم تعداد کانکت شده ها هست ) چه سیدر چه دانلود کننده ها
    البته نمیدونم این ربطی به اون pach ویندوز هست یا نه ( سرویس پک 2 )

دوما:
    در اون قسمت که تعداد سیدر ها ذکر شده، نوشته 33 از 315 کانکت و داخل پرانتز نوشته 5322.
    مگر نه اینکه swarm ها کسانی هستند که بیشتر آپلود میکنند و کمتر دانلود؟
    بنابراین در انتخاب یک تورنت، دچار اشتباه میشیم درسته؟
    چون تعداد خیلی زیادی از سیدر ها درواقع swarm هستند.
    اگر اشتباه میکنم، لطفا منو راهنمایی کنید.

مرسی

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

چرا اینقدر کم؟ ( منظورم تعداد کانکت شده ها هست ) چه سیدر چه دانلود کننده ها
    البته نمیدونم این ربطی به اون pach ویندوز هست یا نه ( سرویس پک 2 )
    اون پچ ویندوز اجازه میده که ویندوز قابلیت کانکت شدن به peers بیشتری رو داشته باشه ولی بازم باید خود برنامه ی تورنت رو تنظیم کنی که مثلا برا هر تورنت چه تعداد دانلود\اپلودر کانکت کنه تعداد کل کانکشن ها چقدر باشه و ...

در اون قسمت که تعداد سیدر ها ذکر شده، نوشته 33 از 315 کانکت و داخل پرانتز نوشته 5322.
    مگر نه اینکه swarm ها کسانی هستند که بیشتر آپلود میکنند و کمتر دانلود؟
    بنابراین در انتخاب یک تورنت، دچار اشتباه میشیم درسته؟
    چون تعداد خیلی زیادی از سیدر ها درواقع swarm هستند.
    اگر اشتباه میکنم، لطفا منو راهنمایی کنید.
    خیلی از دانلود در ها در تورنت به صورنت ناشناس هستن یعنی ترکر اون ها رو تشخیص نمیده ، اونا میتونن به شما کانکت بشن ولی شما نمیتونین بهشون کانکت بشین ( امکان dht که داخل برنامه دانلود تورنت هستش اګه فعال باشه اجازه میده این افراد ناشناس به شما کانکت بشن ‎)
    عداد داخل پرانتز مربوط به کل تعداد کانکت به ترکر و غیر کانکت به ترکر هستش و اون عدد خارج از پرانتز هم فکر کنم ( مطمعن نیستم ) مربوط به تعداد افرادی هست که به ترکر کانکت شدن

داره خودمونی میشه mahyar49's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام و خسته نباشید
    بی زحمت به این سوال من پاسخ دهید:

من فیلم اره4 رو از تورنت گرفتم تا 99.5 هم دانلود کرد ولی الان دیگه اصلا دانلود نمی کنه فقط داره آپلود می کنه از اون اول هم اصلا seeds نداشت فقط peers کسی می دونه اشکال از کجاست؟تا 99.5خوب دانلود کرد یدفعه خود به خود دانلود قطع شد فقط فقط داره آپلود می کنه

ممنون از شما

داره خودمونی میشه mokhe_donia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    در اعماق گم شدن

12 طریقه نصب

با سلام من چجوری بتونم اون زبانها رو که دانلود کردم استفاده کنم ورژن µTorrent v1.7.5 ..اگه توی این صفحات بود من نگشتم لطف کنید دوباره برام لینکشو بزارید

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

سلام و خسته نباشید
    بی زحمت به این سوال من پاسخ دهید:

من فیلم اره4 رو از تورنت گرفتم تا 99.5 هم دانلود کرد ولی الان دیگه اصلا دانلود نمی کنه فقط داره آپلود می کنه از اون اول هم اصلا seeds نداشت فقط peers کسی می دونه اشکال از کجاست؟تا 99.5خوب دانلود کرد یدفعه خود به خود دانلود قطع شد فقط فقط داره آپلود می کنه
    سلام
    خوب شما خودتون پاسخ دادین ، از همون اول سید نداشته یعنی اینکه هیچ کسی اون فایل رو به صورت کامل نداشته پس نباید انتظار داشته باشین مال شما 100٪ میشه ، همیشه باید به تعداد سیدر و peers ها نیګا کنین و سید نداشت نباید دانلود کنین
    حالا واسه اینکه بتونین تا اخر دانلود کنین یا باید به سایت ترکر تورنت برین و درخواست سید بدین یا اینکه همون تورنت رو داخل ګوګل یا سایت جستجوی تورنت سرچ کنین و سعی کنین تورنتی ازش پیدا کنین که سیدر داشته باشه بعد ترکر اون تورنت رو به اینی که خودتون دارین اضافه کنین
    با سلام من چجوری بتونم اون زبانها رو که دانلود کردم استفاده کنم ورژن µTorrent v1.7.5 ..اگه توی این صفحات بود من نگشتم لطف کنید دوباره برام لینکشو بزارید
    کدوم زبانها ؟ متوجه منظورتون نمیشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •