با سلام ایا ویندوز ویستا انتی ویروس لازم داره اگر لازم دارد بهترین انتی ویروس سازگار با ویستا را معرفی بفرمایید با تشکر![]()
با سلام ایا ویندوز ویستا انتی ویروس لازم داره اگر لازم دارد بهترین انتی ویروس سازگار با ویستا را معرفی بفرمایید با تشکر![]()
با سلام مجدد . ایا سایت و یا کتابی که اموزش کار با ویندوز ویستا را داشته باشد وجود دارد در صورت امکان راهنمایی بفرمایید . اموزش اسان باشد .با تشکر و قدر دانی از زحمات شما![]()
ویستا از نظر مایکروسافت امن است ولی تا همین لحظه حفرهای زیادی داشته است و بهترین آنتی ویروس برای ویستا
هم NOD32 است چون سرعت ویستا را هم زیاد پایین نمیاورد.
در مورد ويندوز ويستا و Internet Explorer آن مشكلي داشتم.وقتي از IE در ويستا استفاده ميكنم و مثلا روي لينكي كليك راست ميكنم تمام گزينه ها مشاهده ميشوند ولي عملا همگي آنها غيرفعال هستند و امكان اينكه با موس روي آنها رفت و آنها را انتخاب كرد وجود نداره.مشكل از كجاست؟راه حل چيست؟
با تشكر.
دوستان این کرکی که تو shop.p30word گفته شده که کامل ویندوز رو اکتیو می کنه و کلا تایمر رو بر می داره رو کسی داره ؟
بچه ها كسي با ياهو مسنجر مشكل فارسي نوشتن نداره ؟
راستي من با نرو هم مشكل دارم آيا راه حلي داره ؟
ممنون
یاهو مسنجر نسخه جدیدش هیچ مشکلی نداره و نرو هم از همین چند نسخه چدید که اومده مشکلی با ویستا نداره.
دوستانی که با مودم Zoltrix Smart Spirit مشکل داشتند ( در ویستا) آیا مشکلشون حل شد ؟
ضاهرا یه درایور برای ویستا اومده اما جواب نمیده به بعضی از مودمها .
سلام اول تشکر میکنم از توجه شما
باید خدمت شما عرض کنم که من از یاهو مسنجر 8.1.0.239 استفاده میکنم . اگر ورپنه جدیدتری هم هست ممنون میشم راهنمایی کنید .
در ضمن نرو هم ورپن 6.6 و 7 آلترا را امتحان کردم خوب جواب نمیده وقتی میخام دیتا رایت کنم پیغام میده که سی دی جای خالی به حد کافی نداره .
ببخشید یه مشکل جدید هم اینه که جای حروف (پ) و ( ژ ) روی کیبورد عوض شده .
در مورد این قضیه هم امتحان کردم جواب نداد .
ممنون میشم کمک کنید![]()
مطمعنی جواب نداد من دارم استفاده می کنم دو تا مانیتور هم روشن خاموش می شوند یاهو هم از ورژن 8.1.0.244
اسفاده کنید جواب میده در ضمن نرو هم ورژن 7.8.5 و7.9.6 برای ویستا کار می کنند به خصوص آخری که از aero هم
استفاده میکنه وبجای ژ از کلید های ترکیبی shift,c اسفاده کنید پ هم که همون کلید ژ هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)