درایور کارت تیوی زولتریکس رو می خواستم من یه درایور زولتریکس دیگه ای رو امتحان کردم که یک سال جدید تر بود
ولی قبول نکرد
تنها تفاوت در این دو کارت یکی روی کارت rg نوشته و دیگری یک حروف هک شده در روی کارت است
اینم مشخصات
zoltrix
KB44
RG:244614
درایور کارت تیوی زولتریکس رو می خواستم من یه درایور زولتریکس دیگه ای رو امتحان کردم که یک سال جدید تر بود
ولی قبول نکرد
تنها تفاوت در این دو کارت یکی روی کارت rg نوشته و دیگری یک حروف هک شده در روی کارت است
اینم مشخصات
zoltrix
KB44
RG:244614
با سلام .
درایور ویندوز ویستا برای مودم AzTech مدل 7850 رو میخوام .
گیر میاد ؟
سلام به دوستان من یک وایو VGN_N230E دارم و XP روش نصب کردم ولی هر کار می کنم نمی تونم مودمش رو (HDAUDIO Softv92 Data Fax Modem with SmartCP) نصب کنم درایورهاش رو از سایت شرکت سازنده دانلود کردم باز هم جواب نداد اگر کسی این مشکل رو داشته و تونسته حلش کنه من رو راهنمایی کنه
سلام بچه ها اینجا کسی درایور وب کم جنروس را داره؟ ممنون میشم کمکم کنید
با سلام
دوستان من درایور ویستا مودم Adsl مدل 522t رو میخواهم در ضمن درایور ویستا مودم Adsl به نام Pheenet مدل Adm-31ua رو هم می خواستم.
با تشکر از زحمات شما
من میخوام روی ویندوز vista x64-bit مودم اینتل رو نصب کنم.وقتی روی xp نصب میکنم مدلش رو این نشون میده Intel(R)82536EP. لطفا کمکم کنید![]()
سلام
شما اولین نوشته ی این تاپیک رو بخون
با توجه به اینکه تراشهی ( Chipset ) مادربورد لپتاپ شما ، مدل Mobile Intel® 945GM
Express Chipsetاست ، شما باید درایور این تراشه رو نصب کنی تا درگاههای ( Port )
یواسبی فعال بشن .
این راهاندازها برای ویندوز XP نسخهی 32 بیت هستند :
INF Update Utility 8.3.1.1009 : downloadmirror.intel.com/14528/a08/infinst_autol.exe
Intel Graphics Media Accelerator 14.32.4 : downloadmirror.intel.com/15605/a08/win2k_xp14324.exe
Intel Matrix Storage Manager 7.8.0.1012 : downloadmirror.intel.com/14848/eng/iata78_enu.exe
از تمامی دوستانی که در این تاپیک و یا در تاپیک زیرمجموعهی بخش سختافزار ،
نسبت به درخواست راهانداز افدام کرده و جوابی دریافت نکردهاند ، خواهشمند است
با پیغام خصوصی به من اطلاع دهند تا در صورت امکان ، راهانداز درخواستیشان را
معرفی کنم .
سلام
forum.p30world.com/showpost.php?p=1286049&postcount=1
سلام
شما مدل تراشه ( Chipset ) مودم رو بگو ، به احتمال زیاد روی خود تراشه نوشته شده
Last edited by aa12; 20-05-2008 at 23:02.
سلام
شما این رو امتحان کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)