تو مشهد تا هزار سال دیگر فیبر کشی کامل نمیشه فقط برای آقا زاده ها و بچه پولدارها فیبر کشی انجام شده بعدشم قیمت های فضاییش و پرسنل بی سواد خودش داستانیه
فرستاده شده از C6903ِ من با Tapatalk
تو مشهد تا هزار سال دیگر فیبر کشی کامل نمیشه فقط برای آقا زاده ها و بچه پولدارها فیبر کشی انجام شده بعدشم قیمت های فضاییش و پرسنل بی سواد خودش داستانیه
فرستاده شده از C6903ِ من با Tapatalk
اینها که گفتی همش به کنار به قول یکی از بچه ها ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مخابرات عقده ای همانند دولتش هست همیشه به فکر کرم بازی و انگولک و خراب کردن استفاده شما هستند. یعنی انواع طرحهای خراب ریزی رو برات پیاده می کنند که خود به خود عادت بکنی. چون ریشه و مشکل در چیز دیگست مشکل در عقده ای بودن و حس مزاحمت هستش نه این چیزها. تا زمانی که این رویه و این ذهنیت "مرض وار گونه" در وجودشون هست هیچ وقت اصلاح نمیشه.![]()
Last edited by italodance; 03-07-2018 at 09:20.
از سر کوچه تا وسطش زمین رو کندن کابل کشیدن برای یه دفتر شرکتی که زیر شاخه یکی از ارگان ها هست
![]()
سلام
در منطقه غرب تهران (دهکده المپیک) کسی تانوما گرفته؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
دوستان لطفا کسانی که از این سرویس استفاده میکنند یه تست سرعت دانلود و اپلود بزارند و بگند سرویسی هم که دارند چند مگ هستند .
سلام
دوستان کسی مودم Huawei HG8245H داره اینجا؟
ممنون میشم از تنظیمات و ... برام عکس بگیره بفرسته
مودم ریست شده، اینا هم پشت تلفن نمیگن تنظیمات رو، فقط باید کارشناس بیاد. اونم خدا میدونه کی میاد
خدا خیرتون بده
خودم پیدا کردم
هرکی به مشکل خورد ایمیل بزنه توضیح بدم براش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشهد که گذاشته بود فیبر رایگان انجام میشه. چرا اون موقع درخواست ندادید؟
اتفاقا مرکز مخابراتی ما کلا نواحی تحت پوششش هیچ کدوم فیبر نیستن فقط بعضی از شرکت ها و یا دانشگاه ها رو فیبر کرده ولی رییس خود مرکز که ساکن همین منطقه هست منزلش فیبرنوری هست .
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)