من در ابتدا میخواستم یه مودم ارزون قیمت یعنی E8372 و یه آنتن تقویتکننده بیرونی 4G بخرم
متاسفانه تو ایران فروشگاهی که آنتن تقویتی بیرونی 4G خوب داشته باشه ندیدم، دوستان اگه میشناسن لطفا معرفی کنن
یه سایت novinphone رو پیدا کردم که آنتنهاش فوقالعاده گرون هست، به طوری که یه مدلشون W435 که ۲۰۹ هزار تومن میفروشن، تو سایتهای خارجی بین ۲۰ تا ۲۵ دلار قیمت داره، خودتون حساب کنین چقدر روش میخورن
و اینکه تو جزئيات محصول هم یه اعداد عجیب غریبی مثل 35db و 49db نوشته شده که خودم نمیدونستم چیه، اما با کمک دوستان در این تاپیک متوجه شدم که این اعداد همش فیکه و تبلیغاتیه، علاوه بر این موارد تو کل سایتشون هم خبری از مارک یا برند سازنده آنتنها وجود نداره و اسم همین مدل یعنی w435 رو هم من از روی کامنت یکی از افرادی که قبلا خریداری کرده بود فهمیدم
خلاصه فعلا بیخیال خرید آنتن تقویتی بیرونی 4G از این سایت اون هم با یه همچین قیمت گزافی شدم، باز هم میگم دوستان اگه سایت خوبی میشناسن که آنتنهای خوب با قیمت مناسب داره لطفا معرفی کنن
بعدش با خودم گفتم حالا که میخواستم تا ۴۰۰ برای E8372 و آنتن بیرپنی خرج کنم، چرا نرم کلا یه مودم رومیزی با قدرت دریافتکنندگی خوب نخرم، یه خرده تحقیق کردم که مدل b315 چشمو گرفت، دیدم عطا هم همینو خریده
تو منطقه ما آنتندهی 4G ضعیفه، راستین بازار میگه در شرایطی که سیگنال ضعیف باشه در بین مودمهای رومیزی b315 بهتر عمل میکنه، امیدوارم که اینطور باشه و قدرت گیرندگی امواج 4G این مودم خوب باشه
تازه این مودم آنتن جداگانه هم میخوره، که شاید بعدها اگه فروشگاهی آنتنهای بهتری موجود کرد میشه خرید و به b315 وصل کرد، اصن شاید تا اون موقع خوده ایرانسل شبکه 4G رو گستردهتر کرد و وضعیت سیگنال منطقه ما هم خوب شد، خدا رو چی دیدین