تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 120 از 419 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130170220 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 4183

نام تاپيک: تاپیک جامع مودم های 3G و 4G ( مشکلات - آنلاک - فلش و ...)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من در ابتدا میخواستم یه مودم ارزون قیمت یعنی E8372 و یه آنتن تقویت‌کننده بیرونی 4G بخرم

متاسفانه تو ایران فروشگاهی که آنتن تقویتی بیرونی 4G خوب داشته باشه ندیدم، دوستان اگه میشناسن لطفا معرفی کنن

یه سایت novinphone رو پیدا کردم که آنتن‌هاش فوق‌العاده گرون هست، به طوری که یه مدلشون W435 که ۲۰۹ هزار تومن میفروشن، تو سایت‌های خارجی بین ۲۰ تا ۲۵ دلار قیمت داره، خودتون حساب کنین چقدر روش میخورن

و اینکه تو جزئيات محصول هم یه اعداد عجیب غریبی مثل 35db و 49db نوشته شده که خودم نمی‌دونستم چیه، اما با کمک دوستان در این تاپیک متوجه شدم که این اعداد همش فیکه و تبلیغاتیه، علاوه بر این موارد تو کل سایتشون هم خبری از مارک یا برند سازنده آنتن‌ها وجود نداره و اسم همین مدل یعنی w435 رو هم من از روی کامنت یکی از افرادی که قبلا خریداری کرده بود فهمیدم

خلاصه فعلا بیخیال خرید آنتن تقویتی بیرونی 4G از این سایت اون هم با یه همچین قیمت گزافی شدم، باز هم میگم دوستان اگه سایت خوبی میشناسن که آنتن‌های خوب با قیمت مناسب داره لطفا معرفی کنن

بعدش با خودم گفتم حالا که میخواستم تا ۴۰۰ برای E8372 و آنتن بیرپنی خرج کنم، چرا نرم کلا یه مودم رومیزی با قدرت دریافت‌کنندگی خوب نخرم، یه خرده تحقیق کردم که مدل b315 چشمو گرفت، دیدم عطا هم همینو خریده

تو منطقه ما آنتن‌دهی 4G ضعیفه، راستین بازار میگه در شرایطی که سیگنال ضعیف باشه در بین مودم‌های رومیزی b315 بهتر عمل میکنه، امیدوارم که اینطور باشه و قدرت گیرندگی امواج 4G این مودم خوب باشه

تازه این مودم آنتن جداگانه هم میخوره، که شاید بعدها اگه فروشگاهی آنتن‌های بهتری موجود کرد میشه خرید و به b315 وصل کرد، اصن شاید تا اون موقع خوده ایرانسل شبکه 4G رو گسترده‌تر کرد و وضعیت سیگنال منطقه ما هم خوب شد، خدا رو چی دیدین

داره خودمونی میشه EDWARD WHITE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

b315
    یا
    mr200

مسئله این است !
    " هملت "

3. این کاربر از EDWARD WHITE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه EDWARD WHITE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

بده چین شیپ واست بخره به ادرس خودت من تا حالا دهها انتن و موبایل و سایر تجهیزات و کانکتور دادم واسم خریده بین 20 تا 30 روزم درب خونم تحویل گرفتم. خیلی هم منصفه

خیلی دلم می خواد
    Huawei E5186 4G Cat6

رو بگیرم
    حساب کردم از 1 میلیون تومن هم بیشتر میشه برام

5. این کاربر از EDWARD WHITE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirdiba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من در ابتدا میخواستم یه مودم ارزون قیمت یعنی E8372 و یه آنتن تقویت‌کننده بیرونی 4G بخرم

متاسفانه تو ایران فروشگاهی که آنتن تقویتی بیرونی 4G خوب داشته باشه ندیدم، دوستان اگه میشناسن لطفا معرفی کنن

یه سایت novinphone رو پیدا کردم که آنتن‌هاش فوق‌العاده گرون هست، به طوری که یه مدلشون W435 که ۲۰۹ هزار تومن میفروشن، تو سایت‌های خارجی بین ۲۰ تا ۲۵ دلار قیمت داره، خودتون حساب کنین چقدر روش میخورن

و اینکه تو جزئيات محصول هم یه اعداد عجیب غریبی مثل 35db و 49db نوشته شده که خودم نمی‌دونستم چیه، اما با کمک دوستان در این تاپیک متوجه شدم که این اعداد همش فیکه و تبلیغاتیه، علاوه بر این موارد تو کل سایتشون هم خبری از مارک یا برند سازنده آنتن‌ها وجود نداره و اسم همین مدل یعنی w435 رو هم من از روی کامنت یکی از افرادی که قبلا خریداری کرده بود فهمیدم

خلاصه فعلا بیخیال خرید آنتن تقویتی بیرونی 4G از این سایت اون هم با یه همچین قیمت گزافی شدم، باز هم میگم دوستان اگه سایت خوبی میشناسن که آنتن‌های خوب با قیمت مناسب داره لطفا معرفی کنن

بعدش با خودم گفتم حالا که میخواستم تا ۴۰۰ برای E8372 و آنتن بیرپنی خرج کنم، چرا نرم کلا یه مودم رومیزی با قدرت دریافت‌کنندگی خوب نخرم، یه خرده تحقیق کردم که مدل b315 چشمو گرفت، دیدم عطا هم همینو خریده

تو منطقه ما آنتن‌دهی 4G ضعیفه، راستین بازار میگه در شرایطی که سیگنال ضعیف باشه در بین مودم‌های رومیزی b315 بهتر عمل میکنه، امیدوارم که اینطور باشه و قدرت گیرندگی امواج 4G این مودم خوب باشه

تازه این مودم آنتن جداگانه هم میخوره، که شاید بعدها اگه فروشگاهی آنتن‌های بهتری موجود کرد میشه خرید و به b315 وصل کرد، اصن شاید تا اون موقع خوده ایرانسل شبکه 4G رو گسترده‌تر کرد و وضعیت سیگنال منطقه ما هم خوب شد، خدا رو چی دیدین

عزیزم قیمت تو خارجه اونقدره. شما بخر همین حدود بهت میرسه تو ایران. من تا الان بالای 20 تا انتن برای خودم و دوستانم خریدم. کی میگه اون اعداد فیکه؟؟؟ سیگنال منفی 110 رو میکنه 65 یا 90 رو میکنه 70 و یا جایی که موبایل نمیگیره انتن مودم روپر میکنه کجاش فیکه؟؟ خیلی از دوستان همین جااا انتن خریدن و دارن استفاده میکنن. من خودم ی 40 دی بی ای خریدم واقعا معرکس. اعداد واقعی باشه یا نه سیگنال منو که فوق العاده خوب کرده. شما انتن از چین بخر مدتی که بهت میرسه پولی که میدی و ماندش. پول گمرکی که میدی تقریبا همین درمیاد. اصلا گرون نیست پول بدی فرداش تحویل بگیری.البته انتن واسه جاهایی که سیگنال ر و گوشی خوبه نیاز نیست ولی بودنش واقعااا موجب پایداری اینترنت میشه.

7. 2 کاربر از amirdiba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستانی که از سایت‌های خارجی، آنتن تقویتی بیرونی 4G خریدن و براشون واقعا جواب داده و واقعا ارزش خرید داره، لطفا معرفی کنن ما هم آشنا بشیم و اگه بودجمون رسید خرید کنیم
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirdiba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستانی که از سایت‌های خارجی، آنتن تقویتی بیرونی 4G خریدن و براشون واقعا جواب داده و واقعا ارزش خرید داره، لطفا معرفی کنن ما هم آشنا بشیم و اگه بودجمون رسید خرید کنیم
    ممنون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این انتن بهترینه به نظر من اگه از چین سفارش با پول گمرگ واسه من شد 126 ولی اون سایت هم قیمت هاش بدک نیست.
    تستش هم تو این تاپیک باید باشه . بالای 14 تا از همین تا الان گرفتم

10. 2 کاربر از amirdiba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

عزیزم قیمت تو خارجه اونقدره. شما بخر همین حدود بهت میرسه تو ایران. من تا الان بالای 20 تا انتن برای خودم و دوستانم خریدم. کی میگه اون اعداد فیکه؟؟؟ سیگنال منفی 110 رو میکنه 65 یا 90 رو میکنه 70 و یا جایی که موبایل نمیگیره انتن مودم روپر میکنه کجاش فیکه؟؟ خیلی از دوستان همین جااا انتن خریدن و دارن استفاده میکنن. من خودم ی 40 دی بی ای خریدم واقعا معرکس. اعداد واقعی باشه یا نه سیگنال منو که فوق العاده خوب کرده. شما انتن از چین بخر مدتی که بهت میرسه پولی که میدی و ماندش. پول گمرکی که میدی تقریبا همین درمیاد. اصلا گرون نیست پول بدی فرداش تحویل بگیری.البته انتن واسه جاهایی که سیگنال ر و گوشی خوبه نیاز نیست ولی بودنش واقعااا موجب پایداری اینترنت میشه.
    داداش ۲۵ دلار رو چجوری حساب میکنی که ۲۰۹ هزار تومن میشه؟ اجناس زیر ۵۰ دلار که میگن اصلا هزینه گمرک نداره؟ ارسال ۲۰ تا ۳۰ روزه هم که ۵ تا ۱۰ دلار بیشتر نیست؟

در مقالات راستین بازار و کامنت یکی از کاربرا همینجا که آنتن 28db خریده بود و میگفت اگه ۱۰ یا ۱۵ دسی‌بل هم باشه خیلیه

شما از همین سایت نوین‌فون خرید داشتی؟ کدوم مدل رو خریدی؟ واقعا برات جواب داده؟ یه تست میذاری

الان از آنتن‌های 4G استفاده میکنی که واقعا برات موثره؟ از کدوم سایت خارجی خریدی؟ اگه واقعا برات جواب داده ممنون میشم یه تست گیرندگی با/بدون آنتن بذاری

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این انتن بهترینه به نظر من اگه از چین سفارش با پول گمرگ واسه من شد 126 ولی اون سایت هم قیمت هاش بدک نیست.
    تستش هم تو این تاپیک باید باشه . بالای 14 تا از همین تا الان گرفتم
    عزیز اگه بتونی یه تست از قدرت گیرندگی سیگنال این آنتن و سرعت اینترنت بگیری و اینجا بذاری ثواب کردی به خدا

اگه تست‌ها خوب باشه، یکی از این ۱۴ تا رو ازت به قیمت خوبی میخرم

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوست عزیز ادعای شما کاملا رد میشه مگر اینکه خلافشو به ما بصورت کامل ثابت کنید.
    من با چندین نفر که در این حوزه تخصص دارن صحبت کردم گفتن محاله همچین dbi بالایی داشته باشن. حتی انتن های یاگی که بهترین عملکرد را دارند در حد 14-15 dbi میتوانند تاثیر گذار باشند. اینا حرف من نیست و توضیحات یکی از سازنده های انتن های یاگی هست و اطلاعات زیادی در این موارد داره!

14. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

از دوستانی که تسلط به زبان عربی دارند لطفا یکی آموزش های لازم برای مودم e5577sرا که در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داده شده را بزاره ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •