پيدا كردي يه خبرم به من بده لطفا![]()
پيدا كردي يه خبرم به من بده لطفا![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جای نقطه چین تلگرام دات می بزارید
اینو من پیدا کردم اگه گروه یا کانال قویتری هست دوستان معرفی کنن لطفا
این تاپیک شاتلی تو همین انجمن چطوری میشه عضوش شد؟
Last edited by m_saeed63; 30-01-2017 at 14:48.
لانتوری 720.اگه با قوانین سایت مغایرت داره بگید بر دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی جریان اسکریپت شاتل لند میدونه چیه؟ شنیدم مشکلات رو حل میکنه؟
دوستان گویا دیگه کار سرویس شاتل لند هم تموم شد و باید به فکر سرویس دهنده جدید باشیم
طبق اطلاعیه جدیدشون میزان دانلود مجاز در ماه رو از 5000 گیگ رسوندن به 50 گیگ که دیگه عملا به هیچ دردی نمیخوره و یک سری سایت رو هم در همین 50 گیگ گنجوندن که باز کردن سایت اصولا ترافیک خاصی مصرف نمیکنه که حالا رایگان باشه یا نباشه فرقی نمیکنه البته رایگان هم نیست و 10 تومن بابتش میگیرن
و قیمت اینترنت رو هم که به صورت مناسبتی 50 یا 60 درصد تخفیف میدادن این بار فقط 20 درصد تخفیف دادن
یعنی اینکه دیگه قیمت اینترنتشون خیلی گرون درمیاد و باید به فکر یک سرویس دهنده جایگزین باشیم
![]()
سرویس دهنده جدیدی در کنار نیست اون از اسیا تک اینم از شاتل فردا هم پارس آنلاین پس فردا هم ... . یکم دیگه باید یواش یواش بیخیال نت شیم بعدشم میان میگن موبایل ها و کامپیوتر ها و... بیارید بدید :|
Sent from my SM-J510F using Tapatalk
درود
من قصد داشتم، بخاطر شاتلند از مخابرات تخلیه کنم، شاتل بگیرم!!!! کار اینا برعکسه! الان که اینترنت داخلی و خارجی جدا شد، هزینه اینا کمتر شده ولی اومدن گیگو کمتر کردن!![]()
اینا هر وقت میگن داریم ارزون میکنیم و یا بهبود میدیم آدم باید منتظر گرونی و بدتر شدن سرویس باشه
هفته پیش هم گفته بودن داریم شاتل لند رو مشکلاتش رو رفع می کنیم
شاتللند هم پنچر شد
اصل اطلاعیه که توی سایتشون گذاشتن رو هم در زیر میارم که نوشته حداقل 50 گیگ رو تضمین میکنن ولی داخل پنل که آدم میخواد خرید کنه به جای 5000 که قبلا بود دقیقا نوشته 50 و ننوشته حداقل 50
علاقه مندیم به اطلاع برسانیم با توجه به استقبال چشمگیر مشتریان از بسته ترافیک نامحدود شاتللند برای استفاده از خدمات محتوایی شاتل همچون تماشای آنلاین فیلم و سریال، اخبار فناوری اطلاعات، گیم و… از سویی و برای ترویج فرهنگ استفاده از شبکه ملی اطلاعات از سویی دیگر، شرکت شاتل، «بسته ترافیک ایران» را از تاریخ ۱۹ بهمن تا ۳۰ اسفند به کاربران ارایه میکند.کاربرانی که بسته ترافیک پیشنهادی شاتل را در مدت زمان یاد شده خریداری کنند، افزون بر دارا بودن امکان ترافیک رایگان در شاتللند، از ترافیک رایگان بیش از ۲۰۰ سایت پربازدید کشور بهرهمند خواهند شد.این امکان از ۱۹ بهمن ۱۳۹۵ تا پایان اسفند ۱۳۹۵ در اختیار کاربران شاتل خواهد بود. به عبارت دیگر چنانچه مشتریان سرویسهای اقتصادی (ECO) شاتل در بازه زمانی یاد شده، بسته ترافیک ایران را خریداری کنند، ترافیک سرویس اینترنت آنها در وب سایت شاتللند و بیش از ۲۰۰ سایت پربازدید (که فهرست آنها در این لینک قابل مشاهده است) رایگان خواهد بود.گفتنی است قیمت این بسته ماهانه فقط ۱۰ هزار تومان است و شاتل مصرف حداقل ۵۰ گیگابایت را تضمین میکند.
دستشون درد نکنه ک 5000 گیگ و کردن 50 گیگ یه عده دیگه گندش و در آورده بودن منظورم ملت همیشه در صحنست که موقع نذری دادن فک میکنن چوم مال مفته حق بقیه رو پایمال میکنن و سرویس آپلودسنتر و بارها ب خاطر همین افراد از دسترس خارج میدیدم ایول ب شاتل![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)