تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 120 از 165 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 1646

نام تاپيک: دانلود رایگان با استفاده از سرور شاتل لند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ادرس گروه تلگرام که ملت فایلای اپلودی شون رو به اشتراک میزارن چیه؟
    این ایده خیلی خوبیه هرکی که میتونه لینکاشو اشتراک بزاره هم صواب داره هم در کل در وقت صرفه جویی میشه
    پيدا كردي يه خبرم به من بده لطفا

داره خودمونی میشه m_saeed63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پيدا كردي يه خبرم به من بده لطفا
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به جای نقطه چین تلگرام دات می بزارید
    اینو من پیدا کردم اگه گروه یا کانال قویتری هست دوستان معرفی کنن لطفا
    این تاپیک شاتلی تو همین انجمن چطوری میشه عضوش شد؟
    Last edited by m_saeed63; 30-01-2017 at 14:48.

3. 2 کاربر از m_saeed63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه oomidd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

لانتوری 720.اگه با قوانین سایت مغایرت داره بگید بر دارم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از oomidd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

کسی جریان اسکریپت شاتل لند میدونه چیه؟ شنیدم مشکلات رو حل میکنه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

دوستان گویا دیگه کار سرویس شاتل لند هم تموم شد و باید به فکر سرویس دهنده جدید باشیم

طبق اطلاعیه جدیدشون میزان دانلود مجاز در ماه رو از 5000 گیگ رسوندن به 50 گیگ که دیگه عملا به هیچ دردی نمیخوره و یک سری سایت رو هم در همین 50 گیگ گنجوندن که باز کردن سایت اصولا ترافیک خاصی مصرف نمیکنه که حالا رایگان باشه یا نباشه فرقی نمیکنه البته رایگان هم نیست و 10 تومن بابتش میگیرن
    و قیمت اینترنت رو هم که به صورت مناسبتی 50 یا 60 درصد تخفیف میدادن این بار فقط 20 درصد تخفیف دادن

یعنی اینکه دیگه قیمت اینترنتشون خیلی گرون درمیاد و باید به فکر یک سرویس دهنده جایگزین باشیم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

دوستان گویا دیگه کار سرویس شاتل لند هم تموم شد و باید به فکر سرویس دهنده جدید باشیم

طبق اطلاعیه جدیدشون میزان دانلود مجاز در ماه رو از 5000 گیگ رسوندن به 50 گیگ که دیگه عملا به هیچ دردی نمیخوره و یک سری سایت رو هم در همین 50 گیگ گنجوندن که باز کردن سایت اصولا ترافیک خاصی مصرف نمیکنه که حالا رایگان باشه یا نباشه فرقی نمیکنه البته رایگان هم نیست و 10 تومن بابتش میگیرن
    و قیمت اینترنت رو هم که به صورت مناسبتی 50 یا 60 درصد تخفیف میدادن این بار فقط 20 درصد تخفیف دادن

یعنی اینکه دیگه قیمت اینترنتشون خیلی گرون درمیاد و باید به فکر یک سرویس دهنده جایگزین باشیم
    سرویس دهنده جدیدی در کنار نیست اون از اسیا تک اینم از شاتل فردا هم پارس آنلاین پس فردا هم ... . یکم دیگه باید یواش یواش بیخیال نت شیم بعدشم میان میگن موبایل ها و کامپیوتر ها و... بیارید بدید :|

Sent from my SM-J510F using Tapatalk

9. 3 کاربر از Abmt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

درود
    من قصد داشتم، بخاطر شاتلند از مخابرات تخلیه کنم، شاتل بگیرم!!!! کار اینا برعکسه! الان که اینترنت داخلی و خارجی جدا شد، هزینه اینا کمتر شده ولی اومدن گیگو کمتر کردن!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سرویس دهنده جدیدی در کنار نیست اون از اسیا تک اینم از شاتل فردا هم پارس آنلاین پس فردا هم ... . یکم دیگه باید یواش یواش بیخیال نت شیم بعدشم میان میگن موبایل ها و کامپیوتر ها و... بیارید بدید :|

Sent from my SM-J510F using Tapatalk
    اینا هر وقت میگن داریم ارزون میکنیم و یا بهبود میدیم آدم باید منتظر گرونی و بدتر شدن سرویس باشه
    هفته پیش هم گفته بودن داریم شاتل لند رو مشکلاتش رو رفع می کنیم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

درود
    من قصد داشتم، بخاطر شاتلند از مخابرات تخلیه کنم، شاتل بگیرم!!!! کار اینا برعکسه! الان که اینترنت داخلی و خارجی جدا شد، هزینه اینا کمتر شده ولی اومدن گیگو کمتر کردن!
    شاتللند هم پنچر شد
    اصل اطلاعیه که توی سایتشون گذاشتن رو هم در زیر میارم که نوشته حداقل 50 گیگ رو تضمین میکنن ولی داخل پنل که آدم میخواد خرید کنه به جای 5000 که قبلا بود دقیقا نوشته 50 و ننوشته حداقل 50

علاقه مندیم به اطلاع برسانیم با توجه به استقبال چشم‌گیر مشتریان از بسته ترافیک نامحدود شاتل‌لند برای استفاده از خدمات محتوایی شاتل همچون تماشای آنلاین فیلم و سریال، اخبار فناوری اطلاعات، گیم و… از سویی و برای ترویج فرهنگ استفاده از شبکه ملی اطلاعات از سویی دیگر، شرکت شاتل، «بسته ترافیک ایران» را از تاریخ ۱۹ بهمن تا ۳۰ اسفند به کاربران ارایه می‌کند.کاربرانی که بسته ترافیک پیشنهادی شاتل را در مدت زمان یاد شده خریداری کنند، افزون بر دارا بودن امکان ترافیک رایگان در شاتل‌لند، از ترافیک رایگان بیش از ۲۰۰ سایت پربازدید کشور بهره‌مند خواهند شد.این امکان از ۱۹ بهمن ۱۳۹۵ تا پایان اسفند ۱۳۹۵ در اختیار کاربران شاتل خواهد بود. به عبارت دیگر چنانچه مشتریان سرویس‌های اقتصادی (ECO) شاتل در بازه زمانی یاد شده، بسته ترافیک ایران را خریداری کنند، ترافیک سرویس اینترنت آن‌ها در وب سایت شاتل‌لند و بیش از ۲۰۰ سایت پربازدید (که فهرست آن‌ها در این لینک قابل مشاهده است) رایگان خواهد بود.گفتنی است قیمت این بسته ماهانه فقط ۱۰ هزار تومان است و شاتل مصرف حداقل ۵۰ گیگابایت را تضمین می‌کند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

دستشون درد نکنه ک 5000 گیگ و کردن 50 گیگ یه عده دیگه گندش و در آورده بودن منظورم ملت همیشه در صحنست که موقع نذری دادن فک میکنن چوم مال مفته حق بقیه رو پایمال میکنن و سرویس آپلودسنتر و بارها ب خاطر همین افراد از دسترس خارج میدیدم ایول ب شاتل

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •