من ازین مودم دارم و نیازی نیست تنظیماتی کنید..بعد از چند دقیقه که سیم کارتو درون دستگاه میذارید و روشن میکنید خودش تنظیمات رو دریافت میکنه.![]()
من ازین مودم دارم و نیازی نیست تنظیماتی کنید..بعد از چند دقیقه که سیم کارتو درون دستگاه میذارید و روشن میکنید خودش تنظیمات رو دریافت میکنه.![]()
منم تو نوت 4 وقتی رو اتوکانکت میذارپ پیدا نمیکنه ولی وقتی میذارم رو wcdma وبه صورت دستی شبکه رو پیدا میکنم به راحتی وصل میشه
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
مودم خیلی سبک راحت و تروتمیزیه! هیچ کاری لازم نیست انجام بدید فقط ئ فقط سییمکارت را داخل دستگاه قرار بدید همین. و بقیه علامت های روی صفحه هم شبیه مودم دی اس ال هست مثلا کره زمین یعنی اتصال به اینترنت برقرار هست... و...
این هم نمونه سرعت اتصال به وای فای مودم
![]()
Last edited by arman809; 12-12-2014 at 18:26.
دوست عزیز آخه نمیشه گذاشت رو WDCDMA only چون سیمکارت از دسترس خارج میشه
منظورم گزینه وسطی تو عکس زیر (کلیک کن)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب عزیزم وقتی میذاری رو گزینه وسط بعدش باید شبکه رو به صورت دستی پیدا کنی اگه پیدا کرد که هیچ اگه پیدا نکرد یعنی تو منطقه شما هنوز فعال نشده
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
خب تو منطقه شما انتن کمه که اینجور میشه... من خودم تو خونه انتن 3g یک خط هست ولی بیرون فول انتن میشه . سرعتشم از 500 کیلوبیت تا1 مگابایت بعضی وقتا دانلود میده...
مدل خوبی نیست چون از نسل 4 پشتیبانی نمی کنه... تا چند ماه دیگه همراه اول هم نسل 4خودشو راه اندازی می کنه....
نسل چهارم اصلا قرار نیست سراسری باشه و فقط در نقطه های خاصی مثل بعضی دانشگاهها یا مناطق تجاری و... راه اندازی میشه.
توی نمایشگاه یکی از کارشناسای همراه اول می گفت راه اندازی هر سایت نسل چهارم دقیقا 10 برابر گرونتر از نسل سوم تموم میشه و برای ما و یوز عادی به صرفه نیست ما فقط برای مناطقی محدود و بصورت استفاده تجاری فعلا راه اندازی می کنیم
ایرانسل راه اندازی میکنه و همراه اولم نهایتا مجبور میشه راه بندازه !
من فکر نمی کنم اینجوری باشه
پس چرا ایرانسل داره داره نسل 4 راه اندازی می کنه؟؟؟؟؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)