همه خوب بودن
ژاوی بنظرم عالی بود!!
ترکیب بارسا هم انگار 4-2-1-3 بود
عجب نتیجهای! بهتر از این نمیشد. فقط ایکاش MATS میتونست کلینشیت کنه!
موشک کاوانی نتونست دروازهاش رو باز کنه، اما پیچومهرههای شُل پای متیو تسلیمش کرد
از اول فصل انتظار گل بخودی این بشر رو داشتم. هرچند اینبار رو در رفت و به نامش ثبت نشد.
سوارز دوتا از اون گلهای لیورپولی خودش زد. هردو هم با تونلهای ریزی که به لوییز زد.
نیمار و مسی هم مثل بازی با سویا عالی بودن.
ژاوی وقتی جای اینیستا رو گرفت، چه تاثیر سنگینی روی بازی گذاشت! عالی بود.
بوسکتس توپگیریهای مهمی داشت و گل اول نتیجه یکی از اونا بود. مثل همیشه کمنقص.
خط دفاع در مجموع خوب بود و فقط مونتویا طبق انتظار ضعیفتر از سطح تیم بود.
یه لحظه فکر کنید تعویض مونتویا-آدریانو انجام نمیشد. در صحنهی آخرای بازی به احتمال زیاد مونتویا یا روی لاوتزی خطا میکرد و پنالتی میداد یا جا میموند و گل میخوردیم. البته در ادامهاش متیو هم تکل جانانهای کرد.
من هنوز تو کف توپیام که تراشتگن از کاوانی گرفت
حالا باید با همین شدت و انگیزه بریم برای دو بازی بعدی لالیگا.
Last edited by romantic; 16-04-2015 at 11:39.
ولی گل به خودی نبود بعد از پله شدن توپ اونجوری به پای متیو خورد و تغییر جهت داداز اول فصل انتظار گل بخودی این بشر رو داشتم
بازیه قشنگی بود حیف مسی نتونست گل زنی کنه
سوارز دوتا گل خوب زد
درمجموع همه خوب بودن![]()
همونطور که انتظار داشتم کار راحتی داشتیم . سوآرز نیمه دوم خیلی خوب شد و تونست رو دوتا حرکت انفجاری کار پی اس جی رو تموم کنه . فک کنم دوتا لایی خورد رو هر دو گل سوآرز داوید لوئیز !مصدوم شدن اینیستا تنها نکته منفی بازی بود . ولی قبلا هم گفتم استفاده از زوج ژاوی - راکی به نفع تیم هست که نتیجش رو هم دیدیم امشب . متأسفانه اشتباه متیو شب خوب تراشتگن رو خراب کرد . ولی تکلی که زد بعدش و مانع گل حتمی شد بنظرم جبران کرد یجوری اشتباهش رو !
سمت راست بارسا وقتی دنی نباشه واقعا تعطیل هست . البته باز آدریانو خوبه ، مونتویا بنده خدا که اصن وضعیت ناجوری داره . از سیو تراشتگن مقابل شوت کاوانی هم نمیشه گذشت . انصافا این روزا خیلی بهتر از براوو بوده . باید ازین به بعد تو لیگ هم ازش استفاده کنه انریکه . با اون افتضاحی که براوو تو بازی با سویا رقم زد حقش هست یه چندتا بازی رو نیمکت بشینه . امیدوارم مسی تو بازی برگشت ناکامی امشب تو گلزنیش رو با یه هتریک جواب بده . البته بازی برگشت به مراتب سخت تر هست با وجود وراتی ، زلاتان و موتا .
جا داره از تله آفساید بازیکنای بارسا هم یادی کنیم خیلی صحنه جالبی بود!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خوب بودیم مخصوصا تو دفاع و پرسی که از جلوی دروازه psg انجام می شد و بهتر از همه ماسکرانو بود توی دفاع که واقعا فوق العاده هستش......
نکته ضعیف دفاعی تیم هم بدون شک مونتویا بود که فکر کنم آمار خیره کننده 0 نفوذ موفق از جناح راست رو از خودش به جا گذاشت
بعد من فقط نمی دونم چطوری یه سری ها می گن دنی آلوز بره از تیم ....دنی 32 سالشه 90 دقیقه نفوذ داره و به موقعش هم سر جاش تو دفاع هست.جاهایی هم هست که خب بالاخره اشتباه می کنه که اون اشتباه ها رو همه می کنن.
برد فوق العاده ای بود و فقط ای کاش اون گل رو هم نمی خوردیم که تکمیل می شد همه چیز تیم....اما 90 درصد راه صعود رو رفتیم و اگه تو 10 -20 دقیقه اول بازی برگشت هم یه دونه بزنیم تمومه کار پاریسی ها.....
و در کل (به قول یه نفر)با مداد تبریک بابت صعود به مرحله نیمه نهایی......و اگه تو برگشت هم نتیجه ها به همین سبک باشه نیمه نهایی تیم های بارسا -پورتو-یوونتوس-اتلتیکو مادرید(چون که تو خونه حریف بازی داره و حتی به قول رئالی ها صعود با مساوی ای که تو کالدرون انجام شد،خیلی سخته)که فکر کنم یکی از عجیبترین نیمه نهایی های چند سال اخیر باشه.
----------------------------------------------------------------------------------
اما در مورد یه سری اخبار که شنیده می شه پیرامون وضعیت تیم که مربوط به سرمربی تیمه که با اینکه انریکه واقعا امیدوارمون کرده به یه سه گانه اما کلوپ از دورتموند داره جدا می شه و می گن بارسا مذاکره هایی باهاش شروع کرده که گزینه مد نظر هم بارتومئو و هم لاپورتا و هم آگوستو بندیتو گزینه ها مدنظرشون برای سرمربیگری تیم در فصل آینده هست و واقعا شخصی هست که می تونه نسل جدید بارسا رو همونطوری که تو دورتموند ساخت بسازه....که امیدوارم بشه.
Last edited by E.G_band; 16-04-2015 at 11:51.
Picture of the day: Easy now, Ney
The Front: Mundo Deportivo 16.4.2015
The Front: Sport 16.4.2015
پیکه: همه اینها بی معنی است اگر جام نبریم
لوییز انریکه مصدومیت آندرس اینیستا را تأیید کرد، اما اشاره داشت که این مصدومیت جدی نیست.
محتوای مخفی: ترول های داوید لاییز!!! :دی
Last edited by urumchi; 16-04-2015 at 17:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)