تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 120 از 203 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 2021

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها |

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به نظر من تیم چه تو بازی رفت، چه برگشت، خوب کار کرد. اما بدشانس بودیم و از اون طرف اتلتیکو خوش شانس.

کلاً دوتا موقعیت پیدا کردن و تو بهترین دقایق گل ها رو زندن.

دیگه ۱۱ نفره تو دفاع بودن، چه توقعی میشد داشت. دفاع کردنشون هم واقعاً خوب هست، تیم ضعیفی نیستن.

بردن اتلتیکو ناممکن نیست، فصل پیش این رو تو همین جام حذفی نشون دادیم. اما برای بردنشون به تیم کامل رئال (با حضور مودریچ) نیاز هست، باضافه اینکه همه بی اشتباه باشن.

به هر حال، با این مساوی، ۴ بازی از تقویم تیم حذف شد. کار تیم کمی سبک تر شد. ما الان برای حفظ آبرو و روحیه به لیگ بیشتر نیاز داریم تا جام حذفی. و رقبامون (بارسا و اتلتیکو) باید به مصاف هم برن و از اونجایی که انریکه خیلی به سیستم چرخشی علاقه داره، بعدی نیست که باز هم امتیاز از دست بدن.

2. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

از موقع رفتن مودریچ تیم یه جوری شده
    باخت به والنسیا
    بعد باخت به آتلتیکو
    و دشیب هم مساوی !!

3 باخت و 1 مساوی در 5 بازی گذشته حاصل نبود مودریچ تو بازی های حساس شده (( به جز بازی میلان ))
    فصل قبل هم همین مصدومیت ها اذیت کرد و لیگ رو بد امتیاز از دست دادیم !!

ایسکو خوبه ولی تو اون پست مودریچ واقعا ویران کننده هست (( پاس های بیرون پاش تک بود ))

تو 20 روز آینده 2 بازی حساس تو لیگ با آتلتیکو و سویا داریم
    فقط امیدوارم تو اون 2 بازی امتیاز از دست ندیم !!

4. 6 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

ایسکو وافعا بازیکن بسیار عالیه ... ولی هنوز جوونه ... مطمن باشین سالهای آینده به یکی از بهترین های جهان تبدیل می شه ... یه مقدار دیگه باید تجربه کسب کنه ...
    به نظر من خوب شده یه مدت مودریچ نیستش ... بیشتر بهش بازی می رسه و اینکه جام حذفی رو از دست دادیم به نظرم چیز بدی نیستش ...

6. 6 کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

اتفاقا" من قبل بازی با اتلتیکو به همین شاره کردم ولی انگار کسی پستامو نمیخونه....:|
    نبود مودریچ خیلی بد شده...وسط میدون هیچ کی نیست...کروس خوبه ولی انصافا" پا بند کردنش وسط میدون خیلی حال گیره هم برا خودش هم برا طرفدارا....خدیرا ام که نتیجه ی آوردنش تو زمینو تو بازی اول هفته ی پیش دیدیم.....وسط میدون سیاه چاله میشه.....
    ایسکو خیلی خوبه ولی زیاد پا به توپ بودنش رو اعصابه....پا به توپیشم خوبه ها...ولی خیلی از سرعت بازی و زد حمله ها کم میکنه.....
    حالا مصدومیتش کی تموم میشه!؟
    اگه دقت کنید در نبود مودریچ توپم کمتر به رونالدو میره.....

8. 5 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

نیمه اول بازی واقعا خوبی بود ، که اگه رونالدو ، بنزما دقت میکردن میتونست رئال خیلی راحت نتیجه رو جبران کنه ولی ...
    گل هایی که خوردیم به مسخره ترین شکل ممکن بود ، رو گل اول که مدافع ها مقصر بودن با یه کم دروازبان ولی رو گل دوم بیشتر دروازبان مقصر بود
    قبلش راموس اشتباه بدی کرد ولی توپ ، توپی نبود که اونقدر راحت گل بشه
    هر چقدر بازی تو نیمه اول خوب بود تو نمیه ی دوم خوب نبود ، طبیعی هم بود دوباره دقیقه یک نیمه دوم گل خوردیم دیگه انگیزه ای نموند
    فقط یه سوالی که برم پیش اومده که کارلتو چه اصراری داره همش از خسه استفاده کنه ؟؟
    خسه بازیکن بدی نیست ولی قبلا هم من ازنوع بازی خسه و موراتا بدم میومد و میاد ، موراتا که رفت
    فقط توپ رو برمیداره از گوشه تا آخر میره و بعدش ؟؟؟؟ هیچی ، توپ از دست میره
    به نظرم چیچاریتو خیلی تند و تیز تری هست و میتونست بیشتر از خسه کمک کنه ( البته چیچاریتو به جای بنزما میومد بهتر بود ، واقعا تو چند صحنه نمیدونم چطوری گل نزد بنزما )

دیگه از این جام حذف شدیم ، امیدوارم هر چه سریعتر مودریچ برگرده و تیم تو لالیگا و لیگ قهرمانان دوباره بدرخشه

+

چند خبر :

رونالدو هم از شایک جدا شد
    امروز تولد 32 سالگی آربلوا بود
    په په بخاطر مصدومیت دنده ، 3 هفته از میادین دور هست

محتوای مخفی: مصاحبه رونالدو بعد بازی با اتلتیکو 

کریستیانو قول داد:” دو هفته دیگر من و تیم مثل قبل می شویم”

مرجع خبري رئال مادريد : کریستیانو رونالدو در مورد شکست رئال در مقابل اتلتیکومادرید صحبت کرد.

بازی :” می دانستیم که انها صاحب برتری هستند و ازی مشکلی است. در دقیقه اول گل خوردیم. می دانستیم که چه اتفاقی ممکن است رخ بدهد. چنین باختی ناراحت کننده است. از عملکردمان در نیمه اول خوشحال شدم. بهتر از این نمی توانستیم باشیم. خودمان را نان دادیم. بدشانس بودیم که این قدر زود گل ها را خوردیم.”
    توپ طلا :” مرا عوض نکرده است. همیشه می خواهم به رئال کمک کنم. در لالیگا صدرنشین هستیم و در چمپیونزلیگ فرصت داریم. بازیها خسته کننده هستند و امیدواریم که تا دو هفته دیگر مثل پیش از کریسمس باشیم.”
    حریف:” اتلتیکو فوتبال جذابی را بازی نمی کرد. خیلی دفاعی بودند. همیشه منتظر ضربه ایستگاهی بودند. باید به بازیکنان و مربیشان احترام می گذاشتند.”
    هواداران :” به نمایندگی از تیم از هواداران عذرخواهی می کنم چرا که در نیمه دوم می توانستیم بهتر باشیم. از حمایت و استقبالشان از اتوبوس و تجلیلی که از من داشتند متشکرم.”
    حریف:” اتلتیکو یک تیم منسجم است. والنسیا بهتر شده است و حریف قابل بحثی است. رئا و ابرسا نیز بخت های اصلی همه جامها هستند. این به سود لالیگاست.”
    دور شدن از بهترین شرایط :” قرار نیست که همیشه گل بزنی و عالی باشی. عذرخواهی می کنم اگر گفته ام که یک بازیکن همیشه باید عالی باشد. من از سیاره دیگری نیستم. شاید در بهترین شرایطم نباشم اما آماده هستم. مشکل زانویهم گذشته است. عادت نداشتم که با درد بازی کنم. تا دو سه هفته دیگر من و تیم به سطح خودمان می رسیم.”
    کوپا :” نمی خواهم از ارزشهای این جام کم کنم اما لالیگا و چمپیونزلیگ مهمتر هستند. می خواستیم قهرمان شویم اما می توان از شکست ها نتایج مثبتی گرفت. گاهی یک گام به عقب بر می داری و دو گام به جلو می روی.”

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

ایسکو وافعا بازیکن بسیار عالیه ... ولی هنوز جوونه ... مطمن باشین سالهای آینده به یکی از بهترین های جهان تبدیل می شه ... یه مقدار دیگه باید تجربه کسب کنه ...
    به نظر من خوب شده یه مدت مودریچ نیستش ... بیشتر بهش بازی می رسه و اینکه جام حذفی رو از دست دادیم به نظرم چیز بدی نیستش ...
    این 2 هم پست هستن ولی سیستم بازیشون فرق داره
    مودریچ تو کارهای دفاعی بهتره و ایسکو تو کارهای هجومی
    یه جورایی مثل دفاع چپ که مارسلو فاز هجومیش بیشتر از کنترائو هست !!

فقط امیدوارم هرچه زودتر برگرده و به روزهای خوبش برسه !!
    بعد از مصدومیت موریچ دیگه تیم اون تیم سابق نیست
    کنترل بازی رو از دست میده !!

12. 2 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

برگشتن لوکا قطعا کمک می کنه ولی معجزه نمی کنه. خط دفاعی باید به خودش بیاد. دو گلی که زدیم برای مساوی کردن بازی کافی بود، اما عملکرد ضعیف خط دفاع باعث شد از همون دقیقه یک حذف بشیم عملا

14. 4 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

از صحتش خبر ندارم اما تو سطح اینترنت شایعه شده که رونالدو به خاطر مادرش با شایک قطع رابطه کرده.
    به خاطر اینکه شایک تو مراسم تولدی که برای 60 سالگی مادرش ترتیب داده شده شکرت نکرده.
    همه هم به طرفداری از رونالدو روی اوردن.
    این جمله ها تو ;کامنت خبرایی که واسه این جدایی دیدم بیشتر از همه به چشم میخورد :
    family first
    respect
    hats off

محتوای مخفی: عکس 
    Last edited by SA3EDLORD; 18-01-2015 at 09:13.

16. 2 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

گویا وکیل ایرنا هم تایید کرده که رابطشون قطع شده.

هیچ کدام از دو طرف نگفتن چرا اما گویا چند وقتی بوده که ایرنا با مادر رونالدو مشکل داشته و حتی به مراسم تولد مادرش نرفته، رونالدو هم طرف مادرش رو گرفته...

18. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

پيش بازي ختافه-رئال مادريد

دو تيم ختافه و رئال مادريد امروز در ورزشگاه آلفونسو پرز شهر مادريد به مصاف يکديگر خواهند رفت.

به گزارش "ورزش سه"، صدرنشین رئال پس از حذف از کوپا دل ری، برای کسب پیروزی و نشان دادن واکنشی مناسب پا به میدان خواهد گذاشت.

ختافه

شاگردان فلورس تا به اینجای فصل از 18 بازی، 17 امتیاز کسب کرده اند و در رده ی پانزدهم جدول قرار دارند. آنها در 5 بازی اخیر خود، 1 پیروزی، 2 شکست و 2 تساوی به دست آورده اند و حالا یکی از سخت ترین بازی‌های فصل انتظار آنها را می‌کشد. ختافه تنها 3 امتیاز با منطقه ی سقوط فاصله دارد و باید شرایطش را بهبود ببخشد تا خطر سقوط را احساس نکند. در 5 بازی اخیر بین دو تیم، 4 پیروزی سهم رئال مادرید و 1 پیروزی سهم ختافه بوده است.

رئال مادرید

صدرنشین لالیگا و بهترین تیم جهان در سال 2014، سال جدید را اصلا خوب شروع نکرده است. در حقیقت، رئال در 4 بازی که در دیدارهای رسمی 2015 انجام داده، 2 شکست، 1 تساوی و 1 پیروزی کسب کرده و این در حالیست که در سال 2014، رکورد 22 بازی پیروزی پیاپی از شاگردان آنچلوتی به ثبت رسیده بود. با شکست و تساوی مقابل اتلتیکو، رئال از کوپا دل ری حذف شد و حالا تمرکز این تیم روی لالیگا و چمپیونزلیگ خواهد بود. میانگین گلزنی رئال در ورزشگاه آلفونسو پرز، 2.4 است و انتظار می‌رود امروز نیز شاهد بازی پرگلی باشیم. په‌په و مودریچ مصدومین رئال هستند که برای این بازی آماده نخواهند بود.

20. 4 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •