خسته نباشی واقعا![]()
عزیز بعد اینکه ضربتو یا ظربتو یا شایدم زربتو زدی ، جهتو نگه دار تا وقتی که بازیکن به توپ نزدیک شد زود ول کن.
خسته نباشی واقعا![]()
عزیز بعد اینکه ضربتو یا ظربتو یا شایدم زربتو زدی ، جهتو نگه دار تا وقتی که بازیکن به توپ نزدیک شد زود ول کن.
تنظیمات بازی روی چیه ؟
مینیموم یا پایینترین حد سیستم واسه بازی فیفا15 اینه ، غیر این ممکنه توو بازی شما دچار اشکال یا همون لگ بشی حالا شما خودت ببین میتونی با سیستمت بازی کنی یا نه.
CPU: Intel Q6600 Core2 Quad @ 2.4Ghz (or AMD Phenom 7950 Quad-Core, AMD Athlon II X4 620 equivalent
RAM: 4GB
Hard Drive Space Required: 13.0 GB
Minimum Supported Video Cards: ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650
DirectX: 11.0
Single System Multiplayer: 2-4 players + 1 keyboard on a PC
Disc Drive: DVD-ROM at 8x Speed
Input:
با سلام و عرض ادب[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز در این سایتقرار مسابقات آنلاین فیفا رو برگزار کنیم. ایشاله مسابقات هر هفته جمعه ها بعد از ظهر برگزار میشه
چند نکته هست که لازمه دیدم یاد آوری کنم.
1- قوانین رو حتما مطالعه کنید.
2- اکثر گیمر های حرفه ای فیفا شرکت می کنن.
3- هفته اول شرکت در مسابقات رایگانه و از هفته های بعد به احتمال زیاد با ورودی و همراه با جوایز هستش
4- سایت در حال تکمیل شدنه و به مرور زمان کامل میشه
5- آی دی اریجین ادمین اصلی مسابقاقت هم FCB_Novatactix هستش
6-در ابتدا در خود سایت ثبت نام کنید و سپس موقعی که ثبت نام برای کاپ هفتگی در سایت در دسترس بود (معمولا از چهارشنبه یا پنج شنبه ها) برای شرکت در کاپ همان هفته ثبت نام کنید
منتظر شما هستیم. هرگونه انتقاد و پیشنهادی داشتین حتما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید
با تشکر![]()
بچه ها شما CD-key رو از چه ساینی خریدین ؟
کجا معتبرتره ؟
حتی با تنظیمات "حداقل" هم نمیشه رو اون لپ تاپ بازی کرد FIFA15 رو ؟!!
یعنی هیچ رقمه امکانش نیست که من رو اون لپ تاپ فیفا15 بازی کنم؟!!
(ظاهرا ناچارم برای خرید کنسول ایکس باکس وان یا پلی استیشن4 اقدام کنم!!!)
راستی؛چرا نقل و انتقالات بازیکنا آپدیت نیست در فیفا15؟
مثلا هنوز "فرناندو تورس" در چلسی هست،یا "رمی" به چلسی نیومده و غیره .... !!!
اگه نسخه ی اورجینال FIFA15 رو برای کنسول "ایکس باکس وان" تهیه کنیم،میشه به راحتی نقل و انتقالات رو آپدیت کرد؟!!
آخی ی ی ی ی
ببین میتونی نصب کنی بازی کنی ولی انقد تووش لگ برات پیش میاد که کلا منصرفت میکنه.
بنظره من برو یه ایکس باکس وان بگیر خودتو راحت کن . تا سالها میتونی همه فیفاها رو ام تووش بدون هیچ مشکلیه با بالاترین کیفیتو گرافیک بازی کنی. آپدیت هم به راحتی میتونی تووش کنی. وصل میشه خودش به سرورهای EA هر هرفته که بازیا برگزار میشه(توو واقعیت) روزه بعدش آپدیت میاد براش خودش آپدیت میکنه برات.
editland.ir
نه نشده،معلومم نیست کی میشه یا اصن میشه یا نه !
باید CD - Key بخری یا اینکه اورجینالشو بگیری.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)