تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 120 از 300 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130170220 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    N/A

پيش فرض

سلام دوستان.
    یک سوال داشتم :
    سریع ترین و آسون ترین راه برای جمع آوری Dark Elixir و آزاد سازی Barbarian King در TH 7 چیه ؟؟.
    همین الان (Dark Elixir Drill) رو به لول دو ارتقا دادم ... ولی خب بازم خیلی طول میکشه تا مخزن پر شه!!...
    بنظرتون دریل رو هر روز Boost کنم بهتره یا این کار اشتباهه؟؟.
    .
    .
    مـوفق باشــید.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

سلام دوستان.
    یک سوال داشتم :
    سریع ترین و آسون ترین راه برای جمع آوری Dark Elixir و آزاد سازی Barbarian King در TH 7 چیه ؟؟.
    همین الان (Dark Elixir Drill) رو به لول دو ارتقا دادم ... ولی خب بازم خیلی طول میکشه تا مخزن پر شه!!...
    .
    .
    مـوفق باشــید.
    ینظر من بالا بردن کاپ و اتک هست با تمرکز روی دارک یعنی با گوبین جوری اتک برنی که یراس برن سمت مخزن و با اسپل زرد محافظت کنی

دریل خوبه ولی زیاد کارایی نداره
    وار هم خیلی خوب لوت میده

3. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بهترین کار بیخیال شدن قضیه دارک توی تاون هفت هست هرکی تازه میاد تاون هفت یک سر و صد سودا داره که دارک باراک بچینه دارک الیکسیر دریل بذاره نمی دونم کینگ بگیره اپش کنه ولی خوب اینا راحت یه ماه طول می کشه جفت و جور بشه وقتی می رسید تاون هال هفت بهتره تا یه مدت اصلا دارک رو بیخیال بیشید و هر چیزی که به دارک مربوط میشه چون واقعا ذهنتون رو درگیر می کنه و باعث میشه از روند اصولی که از اول در پیش گرفتید فاصله بگیرید تاون هال هفت رو که فول آپ شدید و رفتید تاون هشت و دومین دریل و گرفتید و دریل ها رو لول سه کردید همین طوری دارک خودش جمع میشه و توی اتکا هم هر طور شده دارک جمع می کنید فقط مخزن دارکتون رو تا می تونید ارتقا بدید ولی اوایل تاون هال هفت زمان مناسبی نیست برای درگیرکردن خودتون با دارک الیکسیر نیست به عقیده من

اینم بگم بعضیا فکر می کنن بربر کینگ لول یکی که میگیرن یه نیروی فوق العاده بدست میارن که واقعا اینطور نیست کینگ لول یک واقعا ضعیفه و چیزی در حد 5 تا بربر لول پنجه قدرتاش خیلی ضعیف تر از یه پکای لول یکه

یا فکر می کنن اگه دارک باراک بذارن کلی استفاده می کنن ازش که اینطور نیست مینیون لول دو هم به درد شما نمی خوره چه برسه به لول یکش که همون اول میده براتون. هوگ لول یک و دو هم که من همیشه گفتم توی نطفه خفه هستن واقعا دوزار نمی ارزه هوگ لول یک و دو والکایری گولم ویچ اینا لول یکشون خیلی روتین نیستن و معمولا استفاده نمیشن توی لول یک من اتکام همیشه آرچر میشه و توی وارها معمولا فول دراگ می زنم. به هر حال توصیه می کنم زیاد عجله نکنید برای آنلاک کردنا وقتی چیزی رو آنلاک می کنید فکر میکنید خیلی چیز خاصی بدست آوردید ولی به مرور متوجه میشید داشتن بربر و آرچر و ویزارد لول پنج و بالاتر براتون خیلی جذاب تر و سودمند تره توصیه می کنم روی ویزارد سرمایه گذاری کنید ضرر نمی کنید

5. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

بهترین کار بیخیال شدن قضیه دارک توی تاون هفت هست هرکی تازه میاد تاون هفت یک سر و صد سودا داره که دارک باراک بچینه دارک الیکسیر دریل بذاره نمی دونم کینگ بگیره اپش کنه ولی خوب اینا راحت یه ماه طول می کشه جفت و جور بشه وقتی می رسید تاون هال هفت بهتره تا یه مدت اصلا دارک رو بیخیال بیشید و هر چیزی که به دارک مربوط میشه چون واقعا ذهنتون رو درگیر می کنه و باعث میشه از روند اصولی که از اول در پیش گرفتید فاصله بگیرید تاون هال هفت رو که فول آپ شدید و رفتید تاون هشت و دومین دریل و گرفتید و دریل ها رو لول سه کردید همین طوری دارک خودش جمع میشه و توی اتکا هم هر طور شده دارک جمع می کنید فقط مخزن دارکتون رو تا می تونید ارتقا بدید ولی اوایل تاون هال هفت زمان مناسبی نیست برای درگیرکردن خودتون با دارک الیکسیر نیست به عقیده من

اینم بگم بعضیا فکر می کنن بربر کینگ لول یکی که میگیرن یه نیروی فوق العاده بدست میارن که واقعا اینطور نیست کینگ لول یک واقعا ضعیفه و چیزی در حد 5 تا بربر لول پنجه قدرتاش خیلی ضعیف تر از یه پکای لول یکه

یا فکر می کنن اگه دارک باراک بذارن کلی استفاده می کنن ازش که اینطور نیست مینیون لول دو هم به درد شما نمی خوره چه برسه به لول یکش که همون اول میده براتون. هوگ لول یک و دو هم که من همیشه گفتم توی نطفه خفه هستن واقعا دوزار نمی ارزه هوگ لول یک و دو والکایری گولم ویچ اینا لول یکشون خیلی روتین نیستن و معمولا استفاده نمیشن توی لول یک من اتکام همیشه آرچر میشه و توی وارها معمولا فول دراگ می زنم. به هر حال توصیه می کنم زیاد عجله نکنید برای آنلاک کردنا وقتی چیزی رو آنلاک می کنید فکر میکنید خیلی چیز خاصی بدست آوردید ولی به مرور متوجه میشید داشتن بربر و آرچر و ویزارد لول پنج و بالاتر براتون خیلی جذاب تر و سودمند تره توصیه می کنم روی ویزارد سرمایه گذاری کنید ضرر نمی کنید
    کاملا تائید میشه ارمین جان

خوده من تو TH7 با جم کینگ رو زدم چون واقعا جور نمیشد !

اما الان هر هفته میتونم 2 تا نیرو با دارک اپ کنم ... کلا TH7 و TH8 جزو مزخرف ترین قسمت های این بازی هست .

از نظر من این بازی تازه از TH9 شروع میشه ... قبلش فقط صرفا برای اماده سازی نیروها و بیس هست .

البته نرید اول کار THرو 9 کنید !!

7. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

من تایید نمیکنم
    از کسایی هستم که هم تاون 7 کردم دارک استورج و دریل گرفتم پول چمع کردم بربریان کینگ خریدم الان لول سه
    اتفاقا لول بربر میره بالا تفاوت چندانی نمیکنه جز لول پنج که قابلیت جدید میده و بحثس جداست
    همین بربر کینگ رو میذارم سپر تا خود تاون حال بارها رفته باعث بردم شده
    کی میگه ضعیفه؟ اصلا مقایسش با پکا نادرسته چون پکا تو تاون هشت میدن نه هفت! ثانیا نیروی اضافس نه مثل پکا ارمی کمپ اشغال کنه
    مجانیم هست وقتی میمیره
    از این بهتر؟

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

9. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

ضمنا برای دارک اسپیل ابی رو اپ کنید ببرید بزنید رو دارک استورج هایی که 1000 به بالا دارن رقم خوبی میده

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

11. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من اصلاً به Dark Elixir دقت نمی کنم، خودش یهو جمع میشه. قبل از اینکه بیام TH8 هم King رو تونستم Level 4 کنم. امروز هم Level 5 شد.

البته یکی از خوبی های War هم همینه که Dark Elixir خوبی میده، مخصوصاً وقتی با Dragon کار میکنین، درسته که عملاً Elixir ای که خرج میکنی با اون چیزی که از بردن War گیرت میاد در میشه، اما Gold و Dark Elixir خوبی میده.

اینم Before-After ما:

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام دوستان.
    یک سوال داشتم :
    .
    .
    مـوفق باشــید.
    آسونترین راهش lightning spell بسازی و بری اتک هر کی مخرن نفتش پر بود روش بندازی ...من اینجوری کینگم رو ازاد کردم.من به دارک اکسیر میگم نفت.شبیه نفت خام سیاهه.

14. این کاربر از javad34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بهترین محدوده کاپ برای تاون هال لول 7 که بشه سکه بیشتری غارت کرد چفدر هست؟

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بهترین محدوده کاپ برای تاون هال لول 7 که بشه سکه بیشتری غارت کرد چفدر هست؟
    محدوده خاصی نداره، باید با کاپ بازی کنی، بالا/پایین کنی ببینی اون لحظه تو کاپ چند میشه بهتر غارت کرد.

17. این کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •