با سلام مجدد و تشکر از شما دوست عزیز.
L7 مثل اینکه 30 ثانیه بیشتر نمیشه باهاش فیلم گرفت درسته؟ در ضمن قیمتش رو هم بگید ممنون میشم.
بازم ممنون
با سلام مجدد و تشکر از شما دوست عزیز.
L7 مثل اینکه 30 ثانیه بیشتر نمیشه باهاش فیلم گرفت درسته؟ در ضمن قیمتش رو هم بگید ممنون میشم.
بازم ممنون
با تشکر...
البته شنیدم 5500 زیر 18 چرخ هم بره چیزیش نمیشه و گویا موتورولا حتی با یک ضربه کوچیک ال سیدیش میسوزه...
البته به حرف این فروشنده ها که نمیشه اطمینان کرد چون میخوان گوشی خودشون رو بفروشن.
موتورولا هم مثل همه وشی ها است... اگه درست بازی کنی....و کار کنی باش .. مشکلی پیش نیاد براش.... اگه ضربه واقعا محکم باشه.. خو ب مسلما...
قیمت رو بهتره.... از اینجا بگیری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد فیلم برداریش هم بهمن عزیز... گزاشتن.. مشکلی نیست....
مو فق باشین
شما بی قیمت یه نگاه بنداز...... ببین ....با تشکر...
البته شنیدم 5500 زیر 18 چرخ هم بره چیزیش نمیشه و گویا موتورولا حتی با یک ضربه کوچیک ال سیدیش میسوزه...
البته به حرف این فروشنده ها که نمیشه اطمینان کرد چون میخوان گوشی خودشون رو بفروشن
بعدش.. آیا 5500 زیبایی و ظرافت موتورولا رو داره.... میتونی باریکیشو به v3i یا l7 برسونی...
تازه با این حال واقعا موتو گوشی هاش قوی.........
یک چنین شرکتی که از همه قدیمی تره نمیاد گوشی بسازه که با یک بار افتادن نابود بشه...
همین الان که داشتم برای شما می فرستادم... از رو میز افتاد.. اما.......
لطفا به سوالم که تو صفحه ی 118 هست جواب بدین
ممنون
1- از اسکین های قدیمیم فقط moto رو نشون میده.
2- توی منوش مستر ریست رو نشون نمیده، اگه راه دیگه ای هست بگین ممنون میشم
3- اسکین رو به صورت دستی همون جوری که ریخته بودم فایل ها شو delete کردم.
فایل های مربوط به بقیه ی اسکین ها رو توی برنامه ی LeaderGL FlexEditor می بینم.
Salam..kasi nabud ye blacklist bara ma bezareh?(v3x)...albateh age bashe!!!chon shadidan lazem daram![]()
Tanx
وقتی از حالت زیپ در آوردی چی بود توش ؟
فکر نکنم باشه ...
وقتی که از حالت زیپ در می آورم .... هر چی هست jad یا jar نیست.....
اگه خودتون ببینین بهتره ولی میگم چی درونشه؛ چند تا غکس با پسوند png چندتا پوشه و چندتا فایل با پسوند mid و یک فایل با پسوند bin و دوتاپوشه که داخل یکی فایلی با پسوند mf و پوشه ی دیگر فایلهایی با پسوندclass (البته اینها برای شطرنجه است و فکر کنم داخل زیپ نرم افزار "هک با بلوتوث" هم همین چیزها باشد)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)