تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 120 از 752 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130170220620 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

این چجوریاس؟؟ به درد میخوره؟؟ تو سایتهای خارجی زده 80 دلار قیمت ایرانش چقدره ؟ تو این مایه ها چیز به درد بخوری پیدا میشه ؟؟ دسته های بغلش میخوام اهنی باشه , استفاده هم بیشتر موزیک

MDR XB700

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام .
    آقا ما امروز رفتیم ep630 بخریم که گویا تخمشو ملخ خورده بود ، منم دیگه خسته و کوفته برانکه دست خالی برنگردم ep830 رو گرفتم (45 تومن ). حالا یه سئوال (البته هر چی باشه دیگه خریدم و یرس و جو فایده ای نداره ولی برا اطلاع خودم میخوام).
    این 830 نسبت به 650 چطوریاس ؟ به نسبت اختلاف قیمتی که دارن کیفیتشم بالاتره ؟

یه روز دیر گفتی یسر . حالا چرا میخوای بفروشی ؟ راضی نبودی ازش ؟
    مشکلی که نداره از لحاظ کیفیت صدا عالیه
    راستش یه هدفون تو گوشی a4 tech گرفتم 6 هزار تومان با اون بیشتر حال میکنم!
    اول دوستم گفت بیا با این یه اهنگ گوش کن ببین چطوریه بعد دیدم خوبه رفتم یه دونه خریدم حالا میخوام اینو بفروشم

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

بله - منم شنیده ام که aurvana 2 اومده In ear اش .. اما تهران ندیده ام ... باید خودت چک کنی ..

اگه با جنس صدای کارای کریتیو راحت هستی و می پسندی که بازم کریتیو بگیر .. هیچ چیز بهتر از این نیست که جنس صدای پلیر یا هدفونت رو بپسندی ..
    اره خوبب ! راستی قیمت مدل معمولیش رو میدونی؟!
    در ضمن اگه نمایندگی داره تو پایتخت شماره یا اسم مغازه رو بگی ممنون میشم چون میخوام مطمئن باشم چون کریتیو مطمئن هستم نمایندگی داره اگه تو پایتخت باشه بهتر نبودم شماره ای چیزی بدی ممنون میشم !
    منتظرم.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این چجوریاس؟؟ به درد میخوره؟؟ تو سایتهای خارجی زده 80 دلار قیمت ایرانش چقدره ؟ تو این مایه ها چیز به درد بخوری پیدا میشه ؟؟ دسته های بغلش میخوام اهنی باشه , استفاده هم بیشتر موزیک

MDR XB700
    باید ببینی ایران گیر میاد یا نه .. اینطور مدلها رو احتمالاً کمان رایانه داشته باشه (روی وب بگردی راحت پیدا میشه سایتش) که البته یه مبلغ قابل توجهی میاد روش احتمالاً ...

بالای 100 اگه میخوای هزینه کنی، سن هایزر توصیه میشه .. اما اگه یه طراحی خاص یا یه جنس خاص مدنظرته، خب گزینه هات محدودتر میشه..

*چه سبک گوش می کنی؟
    اره خوبب ! راستی قیمت مدل معمولیش رو میدونی؟!
    در ضمن اگه نمایندگی داره تو پایتخت شماره یا اسم مغازه رو بگی ممنون میشم چون میخوام مطمئن باشم چون کریتیو مطمئن هستم نمایندگی داره اگه تو پایتخت باشه بهتر نبودم شماره ای چیزی بدی ممنون میشم !
    منتظرم.
    حدود 80 تومنه .

دیجیتال رو بپرس(88781016)

5. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

باید ببینی ایران گیر میاد یا نه .. اینطور مدلها رو احتمالاً کمان رایانه داشته باشه (روی وب بگردی راحت پیدا میشه سایتش) که البته یه مبلغ قابل توجهی میاد روش احتمالاً ...

بالای 100 اگه میخوای هزینه کنی، سن هایزر توصیه میشه .. اما اگه یه طراحی خاص یا یه جنس خاص مدنظرته، خب گزینه هات محدودتر میشه..

*چه سبک گوش می کنی؟

حدود 80 تومنه .

دیجیتال رو بپرس(88781016)
    لوووول , کمان رایانه زده 150 تومن اونوقت قیمتش تو سایتهای خارجی80 دلاره , هدفون قبلیم بااینکه 85 خریده بودمش قیمتش همین 80 دلار بود
    میخواستم باس قوی و شفافی داشته باشه توی نوشته های قبلیتون فکر میکنم گفته بودین هدفون های سونی اینجورین
    بدنه قوی هم میخوام داشته باشه که دو ماه دیگه نیام تاپیک بزنم ببگم هدفونه شکست دسته هاش اهنی باشه . گشتم همین یه مدل دسته هاش اهنی بود
    حدود 100 تا 140 تومن چیز به درد بخوری هست ؟؟ همین سن هایزر چه مدلیشو پیشنهاد میکنید شما ؟؟
    بشتر برای موزیک بعضی وقتها هم فیلم سبک هم همه چیز گوش میدم فرقی نداره , بیشتر میخوام بدنه قوی داشته باشه یه چند سالی کار کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام
    این جانب می خواستم برای کار آهنگ سازی با کیبورد یک هدفون حرفه ای بخرم بین دو مدل AKG K701 و Sennheiser HD595 تردید دارم و همچنین از قیمت SennheiserHD600 نیز در ایران بی خبرم!!!! ولی فکر کنم Sennheiser HD600 از دو مدل بالا بهتر باشد.
    بین قیمت 300 تا 400 هزار تومان چه هدفون دیگری بهم پیشنهاد میکنید که در ایران وجود داشته باشد و از این سه مدل بالا بهتر باشد؟؟؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

لوووول , کمان رایانه زده 150 تومن اونوقت قیمتش تو سایتهای خارجی80 دلاره , هدفون قبلیم بااینکه 85 خریده بودمش قیمتش همین 80 دلار بود
    میخواستم باس قوی و شفافی داشته باشه توی نوشته های قبلیتون فکر میکنم گفته بودین هدفون های سونی اینجورین
    بدنه قوی هم میخوام داشته باشه که دو ماه دیگه نیام تاپیک بزنم ببگم هدفونه شکست دسته هاش اهنی باشه . گشتم همین یه مدل دسته هاش اهنی بود
    حدود 100 تا 140 تومن چیز به درد بخوری هست ؟؟ همین سن هایزر چه مدلیشو پیشنهاد میکنید شما ؟؟
    بشتر برای موزیک بعضی وقتها هم فیلم سبک هم همه چیز گوش میدم فرقی نداره , بیشتر میخوام بدنه قوی داشته باشه یه چند سالی کار کنه
    گفتم دیگه .. قیمت های کمان رایانه اغلب بالاست ... خب یه توجیه همینه که اساساً این مدلها در ایران نیستند و طبیعتاً اینا هم که میارن سیاست شون اینه که "جنس تک رو میشه گرونتر فروخت" وگرنه واسه رضای خدا که وارد نمی کنن! (جوابیه رسمی شون رو میتونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخونی-- شهرت این بخش تا اونجا رفته!)

نه- اتفاقاً اغلب گفته ام که بین چند تا مارک معروفتر، سونی اغلب صدای متعادل تری داره که به معنای این هستش که تاکیدی روی باس نداره، باس اش خوب و صحیحه، اما اگه یه نفر دنبال باس قوی باشه و سبک هایی که باس می طلبن، کریتیو یا سن هایزر بهتره ..

شما با این بودجه مثلاً میتونی HD555 از سن هایزر رو بگیری فکر کنم (150 تومن که می ارزه) .. یا مثلاً HD485 که حدود 140 باید باشه.

9. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام
    این جانب می خواستم برای کار آهنگ سازی با کیبورد یک هدفون حرفه ای بخرم بین دو مدل AKG K701 و Sennheiser HD595 تردید دارم و همچنین از قیمت SennheiserHD600 نیز در ایران بی خبرم!!!! ولی فکر کنم Sennheiser HD600 از دو مدل بالا بهتر باشد.
    بین قیمت 300 تا 400 هزار تومان چه هدفون دیگری بهم پیشنهاد میکنید که در ایران وجود داشته باشد و از این سه مدل بالا بهتر باشد؟؟؟
    با تشکر
    من شک دارم HD600 در ایران گیر بیاد .. ضمن اینکه شما قیمت دلاری رو ملاک نگیر؛ حداقل تا اونجا که من دیده ام مثلاً 701 رو بالای 500 تومن می گفت طرف!! (رایتک - پاساژ ایران) حالا شما ایشالا ارزونتر گیرت بیاد .. اما اون 595 رو من هم 290 تومن قیمت دارم ...

بهرحال به نظر میاد 701 بهتر از 595 باشه .. ضمناً دقت کن که این هدفون های سطح بالا، به زمان کافی برای اینکه به بهترین کیفیت صوتی شون برسن نیاز دارن و اینطور نیست که همون اول کار فوق العاده باشن، زمان نیاز دارن... و ضمناً منبع قدرت کافی میخوان (آمپ) وگرنه با توان های پایین باز شاید بهترین صدا رو تولید نکنن.

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام دوستان
    شما تا حالا اسم هدفون های CERSYN به گوشتون خورده چطور مارکیه؟ ایران گیر میاد؟

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

ممنون من یه سر میزنم ... راستی ببینم ایریور چیزی هدفون داره ؟ ... دوستم یه دونه in ear گرفته بود 25 تومن از کریستال تو سایتش رفتم چیزی اصلا برای هدفون ها نبود کسی چیزی میدونه ؟ ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •