تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 120 از 278 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130170220 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

درباره ی نمایشگر که واضحه بک لایت (نور پس زمینه) در اون قسمت درست توزیع نشده وگرنه ایراد از خود صفحه ی LCD نیست. ببینید گارانتیش این مورد رو شامل میشه یا نه
    درایو نوری هم حق با شماست ولی تا وقتی درست کار میکنه اهمیتی نداره
    باتری هم متاسفانه %6 مستهلک شده. همونطور که توی صفحات قبل گفته بودیم نباید میذاشتید شارژ باتری زیر %30-20 بره چون بخشی از ظرفیت باتری هر مرتبه که این اتفاق بیفته مستهلک میشه

شما برای اینکه شبهه راجع به مدل رو بطور کامل از بین ببرید بد نیست یک عکس از زیر دستگاه که مدل و کانفیگ رو دقیق نوشته بذارید اینجا
    من تازه دیروز لپتاپ را تحویل گرفتم. نذاشتم بیاد زیر 40 درصد. همش تو برق بوده. از دیجیکالا گرفتم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

من تازه دیروز لپتاپ را تحویل گرفتم. نذاشتم بیاد زیر 40 درصد. همش تو برق بوده. از دیجیکالا گرفتم.
    به پست قبلیم چند نکته اضافه کردم.اون رو هم ببینید
    درباره ی شارژ دستگاه، یکجای کار میلنگه انگار! شما وقتی برنامه ی CPUID HWMonitor رو اجرا کردید ظرفیت شارژ دستگاه تنها %20 بوده و داره بعنوان Min نشون میده و تدریجا به %99 درصد رسیده:

3. این کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

به پست قبلیم چند نکته اضافه کردم.اون رو هم ببینید
    درباره ی شارژ دستگاه، یکجای کار میلنگه انگار! شما وقتی برنامه ی CPUID HWMonitor رو اجرا کردید ظرفیت شارژ دستگاه تنها %20 بوده و داره بعنوان Min نشون میده و تدریجا به %99 درصد رسیده:
    من وقتی اجراش کردم فول شارژ بود. 100 درصد.

داره خودمونی میشه Death Warrior's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

اتفاقا به نظر من یه تجربه متفاوته و سلیقه ایشون این رو پسندیده ... خوب رنگ مشکیش هست و چون رنگ مشکی این لپ تاپ خواهان زیادی نداره واسه همین زیاد تو وب سایت ها نیست وگرنه چیز غیرعادی نیست

در مورد اسپیکر هم مگه تو n550 نقره ای از زاویه همین عکس ها اسپیکر می بینی که تو این ببینی ؟؟؟ اون سوراخ ها فقط واسه design هست و اسپیکرهای n550 پایین touchpad کنار باتری تعبیه شدن
    باشه داداش حالا چرا میزنی

داره خودمونی میشه Acceleration's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

منم wear level باطریم 3 درصد هست .. ولی خودم که فقط توی شارژ استفاده کردم و یبار هم تا 87 درصد رفت و دوباره زدم به شارژ ، ممکنه مربوط به موقعی باشه که توی مغازه وقتی اداپتور بهش وصل بوده روش ویندوز ریختم و کار کرده ؟ البته اونموقع که باطری کار نمیکنه ؟ میکنه ؟ چون شارژ نداشت از اول

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

من وقتی اجراش کردم فول شارژ بود. 100 درصد.
    در این مورد به عدد و رقمی که ویندوز یا ابزارکها بشما اعلام می کنند نگاه نکنید. برنامه ی HWMonitor دقت بالاتری داره و نشون میده که زمان اجرا شدنش 20 درصد بوده و الانم 99 درصد هست
    منم wear level باطریم 3 درصد هست .. ولی خودم که فقط توی شارژ استفاده کردم و یبار هم تا 87 درصد رفت و دوباره زدم به شارژ ، ممکنه مربوط به موقعی باشه که توی مغازه وقتی اداپتور بهش وصل بوده روش ویندوز ریختم و کار کرده ؟ البته اونموقع که باطری کار نمیکنه ؟ میکنه ؟ چون شارژ نداشت از اول
    بعید نیست. ولی نشون از کیفیت نه چندان بالای باتری های این سری هم میتونه باشه

8. این کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

معمولا این لپ تاپا شارژ ندارن از اول ؟ چون مال من اصلا نداشت و روشن نشد بدون اداپتور

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

مثل باتری گوشی آک هست که هیچوقت خالی نیست
    بعلاوه معمولا چندین ماه از زمان تولید باتری ها میگذره و اگر توی انبار در شرایط مناسب (معمولا %70 شارژ) نگهداری نشه استهلاک خودبخودیش بالا میره

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان کسی رجیستر کرده لپ تاپشو ؟ برای من صفحه رجیستر ایسوس SSL Error میده باید چیکار کنم ؟ معمولا این ارور ها بخاطر اشتباه زمان کامپیوتر و ایناس ولی درسته نمیدونم مشکلش چیه

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

مال شماها هیچکدوم بکلایت صفحه اونجوری نبود؟ سایه دار.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •