من تازه دیروز لپتاپ را تحویل گرفتم. نذاشتم بیاد زیر 40 درصد. همش تو برق بوده. از دیجیکالا گرفتم.
من تازه دیروز لپتاپ را تحویل گرفتم. نذاشتم بیاد زیر 40 درصد. همش تو برق بوده. از دیجیکالا گرفتم.
به پست قبلیم چند نکته اضافه کردم.اون رو هم ببینید
درباره ی شارژ دستگاه، یکجای کار میلنگه انگار! شما وقتی برنامه ی CPUID HWMonitor رو اجرا کردید ظرفیت شارژ دستگاه تنها %20 بوده و داره بعنوان Min نشون میده و تدریجا به %99 درصد رسیده:
![]()
من وقتی اجراش کردم فول شارژ بود. 100 درصد.
باشه داداش حالا چرا میزنی![]()
منم wear level باطریم 3 درصد هست .. ولی خودم که فقط توی شارژ استفاده کردم و یبار هم تا 87 درصد رفت و دوباره زدم به شارژ ، ممکنه مربوط به موقعی باشه که توی مغازه وقتی اداپتور بهش وصل بوده روش ویندوز ریختم و کار کرده ؟ البته اونموقع که باطری کار نمیکنه ؟ میکنه ؟ چون شارژ نداشت از اول
در این مورد به عدد و رقمی که ویندوز یا ابزارکها بشما اعلام می کنند نگاه نکنید. برنامه ی HWMonitor دقت بالاتری داره و نشون میده که زمان اجرا شدنش 20 درصد بوده و الانم 99 درصد هست
بعید نیست. ولی نشون از کیفیت نه چندان بالای باتری های این سری هم میتونه باشه
معمولا این لپ تاپا شارژ ندارن از اول ؟ چون مال من اصلا نداشت و روشن نشد بدون اداپتور
مثل باتری گوشی آک هست که هیچوقت خالی نیست
بعلاوه معمولا چندین ماه از زمان تولید باتری ها میگذره و اگر توی انبار در شرایط مناسب (معمولا %70 شارژ) نگهداری نشه استهلاک خودبخودیش بالا میره
دوستان کسی رجیستر کرده لپ تاپشو ؟ برای من صفحه رجیستر ایسوس SSL Error میده باید چیکار کنم ؟ معمولا این ارور ها بخاطر اشتباه زمان کامپیوتر و ایناس ولی درسته نمیدونم مشکلش چیه
مال شماها هیچکدوم بکلایت صفحه اونجوری نبود؟ سایه دار.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)