تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام گزینه عامل موفقیت تیم ملی فوتبال در راه صعود به جام جهانی بود؟

راي دهنده
196. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • حمایتهای مردم و روحیه امید

55 28.06%
  • کادر فنی و بازیکنان

78 39.80%
  • فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش

22 11.22%
  • خوش اقبالی و اشتباهات داوری

105 53.57%
Multiple Choice Poll.
صفحه 120 از 218 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 2174

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

خداوکیلی ایزان سال 2006 کجا ایران امسال کجا:|
    اتفاقا من میگم امسال از 2006 خیلی بهتریم . باز میگفتید 98 مساله اش قابل تامل تر بود ...

قوچان نژاد و دژاگه (البته فوروارد بازی نمیکنه اغلب) کجا و مهاجمای 2006 (عنایتی و خطیبی و برهانی و دایی پا به سن گذاشته) کجا !
    حتی جهانبخش و انصاریفرد و خلعتبری هم بنظر من بهترند از اون مهاجمان .

الان در درون دروازه هم حرفهایی برای گفتن نداریم اما از فاجعه ای بنام میرزاپور بدتر نیستند گلرا ...

در مورد سایر پست ها هم نظر مساعدی دارم .

و کارلوس کی روش بعنوان سرمربی تیم هم وزنه ی سنگیینست برای مقایسه با برانکوی ایران 2006 ...

فقط پوئن مثب 2006 دکتر دادکان میشه در برابر این د ل ق ک الان...
    Last edited by banii; 18-05-2014 at 19:09.

2. 2 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این بختیار رحمانی هم اومد تو بجای اینکه به تا حمله ها کمک بکنه بد تر جلوی حمله های ایران رو هم میگرفت...حالم بهم خورد از بازی.همینا قراره شگفتی ساز بشن؟؟؟

4. 2 کاربر از Soroush HD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

اتفاقا من میگم امسال از 2006 خیلی بهتریم . باز میگفتید 98 مساله اش قابل تامل تر بود ...

قوچان نژاد و دژاگه (البته فوروارد بازی نمیکنه اغلب) کجا و مهاجمای 2006 (عنایتی و خطیبی و برهانی و دایی پا به سن گذاشته) کجا !

الان در درون دروازه هم حرفهایی برای گفتن نداریم اما از فاجعه ای بنام میرزاپور بدتر نیستند گلرا ...

و کارلوس کی روش بعنوان سرمربی تیم هم وزنه ی سنگیینست برای مقایسه با برانکوی ایران 2006 ...

منظورم نوع بازی تیم بود خدایی تیم برانکو با همون مهره های خیلی ضعیف تر از الان بهتر بازی میکردن
    اینکه دوستانه هستو کاری نداریم حتی بازیهای مهم هم تیم همین طور بازی میکرد و هر دفعه یه بهونه میاوردن
    کیرش اسمش بزرگه برانکو افکارش بزرگ بود...

6. 2 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

تیم 2006 از این تیم بهتر نباشه بدتر نبود . اون بالانسی که اون تیم داشت این نداره .
    مثلا الان ما یک سر زن نداریم . یکی نداریم که توپ رو روی بند کفش بازیکن سانتر کنه . یکی نداریم که حداقل دو نفر رو بتونه راحت دریبل کنه . هر چند فوتبال امروزه به کار تیمی و تاکتیک بیشتر وابسته است اما ما واقعا یک ستاره هم نداریم توی این تیم .
    هر تیمی بالاخره با توجه به بازیکنهاش تاکتیک میچینه . ولی وقتی هیچ کدوم از بازیکنها هیچ کدوم از این قابلیتها رو ندارن چه تاکتیکی میخواد پیاده بشه ؟ حفظ توپ و دریبل و پاس کوتاه که یاد ندارن . بازی فیزیکی و قدرتی و پاس های بلند و سانتر و سرزنی هم که نمیتونن .
    شما نگاه کن هر موقع خط حمله مون به یه بالانسی رسیده بهتر نتیجه گرفتیم . مثلا مثلث گوچی ، دژاگه ، جهانبخش . تازه همونم خیلی از ارکانش کمه و از اون طرف هم مسعود شجاعی یه عامل منفی حساب میشه
    دروازه بان هم انصافا اون میرزاپور هر چی که بود از این دروازه بان های فعلی بهتر بود . فقط بازی ها رو دوباره یه نگاه بندازی میبینی که دروازه بان اون موقع کجا الان کجا . خداییش تیم های ایرانی و تیم ملی جدیدا هر چی گل از تیمهای خارجی میخورن 80% به خاطر اشتباه دروازه بانه .

8. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

13

امیدوارم کیروش افسوس دعوت نکردن علی کریمی و پیام صادقیان رو نخوره ...

محتوای مخفی: علی کریمی 

10. 2 کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

تیم 2006 از این تیم بهتر نباشه بدتر نبود . اون بالانسی که اون تیم داشت این نداره .
    مثلا الان ما یک سر زن نداریم . یکی نداریم که توپ رو روی بند کفش بازیکن سانتر کنه . یکی نداریم که حداقل دو نفر رو بتونه راحت دریبل کنه . هر چند فوتبال امروزه به کار تیمی و تاکتیک بیشتر وابسته است اما ما واقعا یک ستاره هم نداریم توی این تیم .
    هر تیمی بالاخره با توجه به بازیکنهاش تاکتیک میچینه . ولی وقتی هیچ کدوم از بازیکنها هیچ کدوم از این قابلیتها رو ندارن چه تاکتیکی میخواد پیاده بشه ؟ حفظ توپ و دریبل و پاس کوتاه که یاد ندارن . بازی فیزیکی و قدرتی و پاس های بلند و سانتر و سرزنی هم که نمیتونن .
    شما نگاه کن هر موقع خط حمله مون به یه بالانسی رسیده بهتر نتیجه گرفتیم . مثلا مثلث گوچی ، دژاگه ، جهانبخش . تازه همونم خیلی از ارکانش کمه و از اون طرف هم مسعود شجاعی یه عامل منفی حساب میشه
    دروازه بان هم انصافا اون میرزاپور هر چی که بود از این دروازه بان های فعلی بهتر بود . فقط بازی ها رو دوباره یه نگاه بندازی میبینی که دروازه بان اون موقع کجا الان کجا . خداییش تیم های ایرانی و تیم ملی جدیدا هر چی گل از تیمهای خارجی میخورن 80% به خاطر اشتباه دروازه بانه .
    چرا شما قوچان نژاد رو ستاره به حساب نمیارید ؟
    بازیکنیست بسیار زیرک و موقعیت شناس
    جهانبخش هم که توی بازی تیمش مقابل آزاکس همینطور نشون داده ...
    دژاگه هم که کاملا مشخصه نسبت به سایر بازیکنان ایران فوتبال باکلاس تری داره ...

راستی اون یه بازی بود میرزاپور پاس گل داد به اون تیم مقابل
    Last edited by banii; 18-05-2014 at 22:22.

12. این کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

آقا من نتونستم بازی رو ببینم...
    البته کلیپ خلاصه بازی رو از " ورزش 3 " دانلود کردم دیدم،
    کلا بازی بدون موقعیت بود یا اون کلیپه موقعیت ها رو نذاشته بود؟؟
    .
    .
    .
    چیز عجیب تر اینکه چرا حقیقی دروازه بان بود؟؟؟ بازی کنان لژیونر اومدن تو بازی؟؟ (دژاگه، قوچان نژاد، آزمون و ...)

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

چرا شما قوچان نژاد رو ستاره به حساب نمیارید ؟
    بازیکنیست بسیار زیرک و موقعیت شناس
    جهانبخش هم که توی بازی تیمش مقابل آزاکس همینطور نشون داده ...
    دژاگه هم که کاملا مشخصه نسبت به سایر بازیکنان ایران فوتبال باکلاس تری داره ...

راستی اون یه بازی بود میرزاپور پاس گل داد به اون تیم مقابل
    خوب منم که دقیقا همین سه تا رو مثال زدم . وقتی این سه تا با هم بودن همیشه اون بالانس ایجاد شده که خودت هم اشاره کردی به ویژگیهای هر کدومشون .
    اگه این سه تا نباشن که کلا باید قید گل زدن تو جام جهانی رو هم بزنیم . چون بازیکنهای دیگه واقعا از سطح معمولی هم پایینترن . مگه یکی دوتاشون . خوشبختانه جانشین های نسبتا خوبی هم واسه این سه تا داریم . خسرو ، ازمون ، انصاری فرد .

یکی از دوستان اشاره کرد که شاید سیستم تیم ملی تو جام جهانی با 5 دفاع باشه . یعنی 3-2-5 .
    به نظرم که خیلی خوبه اگه اون سه تا مهجام جهانبخش و دژاگه و گوچی باشن و بقیه بیشتر وظیفه دفاع رو به عهده بگیرن . تاکتیک مناسبی واسه شرایطمون تو جام جهانیه .
    من حدس میزنم کی روش همین تاکتیک رو میخواد پیاده کنه منتهی توی بازی های تدارکاتی نشون نمیده .
    Last edited by Gregar; 19-05-2014 at 10:48.

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

بازي با بلاروس مشخص كرد كه هنوز براي رسيدن به آمادگي مطلوب جا براي كار هست.

از دقيقه 64 با 4 تعويضي كه انجام شد روند بازي كمي به سود ايران جلو ميرفت و اگر در اون صحنه توپ جلوي پاي جهانبخش به زمين ناهموار نميخورد و تغيير جهت نميداد يا در صحنه ديگه بختيار رحماني اجازه ميداد پاس ارسالي ازش رد بشه ميشد اميدوار بود دو گل برامون زده بشه.

اون طرف هم بلاروس موقعيت خيلي زيادي نداشت و عملاً فشار زيادي خط دفاع تيم ملي را تهديد نميكرد.

من فكر ميكنم بازيهاي بعدي با تكميل شدن بازيكن ها عملكرد بهتري داشته باشيم اما باز هم انتظار دارم در جام جهاني از نداشتن بازيهاي تداركاتي افسوس بخوريم.

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

تيم 2006 از هر نظر از الآن بهتر بوده اينو بهش شك نكنيد. مطمئن هستم اگر اون تيم با اين مربي كار ميكرد حتماً بازيهاي خوبي انجام ميداد و احتمال نتيجه گرفتنش از اين تيم خيلي بيشتر بود.

اون موقع فكر كنم دو مهره خوب تيم ملي هم مصدوم شدن عاليجنابان نيكبخت و جباري دو جوان فوق العاده بودن بودن كه اگر اونها هم بودن كه ديگه جمعشون جمع بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •