تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 120 از 269 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130170220 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

یادتون میاد همیشه می گفتم که فوتبال جزء شغل هایی هستش که هر کسی نمی تونه انجامش بده؟؟؟؟

حالا یه سوال از شما هایی دارم که می گید فوتبالیست چرا پول می گیره:

کدومتون حاضرید اینجوری بشید؟؟؟؟

محتوای مخفی: ... 

2. 7 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

یادتون میاد همیشه می گفتم که فوتبال جزء شغل هایی هستش که هر کسی نمی تونه انجامش بده؟؟؟؟

راستش به نظرم بازم با همه این مشکلات پول زیادی خرج فوتبال و فوتبالیستا میشه .

همین آقا فریدون با یک سوم و بلکه هم کمتر پولی که بابت بازیش از قطر گرفنه می تونه پاشو مثل روز اولش بکنه . احتمال اینجور مصدومیت ها هم خیلی کم هست .

من خودم سر همین فوتبال رباط صلیبیم کامل پاره شد . یک عمل ساده و سریع + 30 جلسه فیزیو تراپی مصدومیت کامل برطرف میشه خوب خرجشم اگر کمتر از 10 ملیون نباشه بیشتر هم نیست . خوب قابل مقایسه با پول های میلیاردی و شهرتی که فوتبالیستا بدست میارن نیست .

البته حرف شما کاملآ درسته و هیچکس حاضر نیست همچین بلایی سرش بیاد ولی درکل پول زیادی خرج فوتبال میشه .
    Last edited by king of the kings; 30-09-2013 at 23:58.

4. 8 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

(( پیام فرهاد مجیدی برای هواداران آبی آسیایی ))

''4 شنبه به حمایت شما نیاز داریم , یک صدا تشویق میکنیم , برای صعود به فینال آسیا . به امیده خدا و دل گرمی به شما هواداران عاشق میتوانیم آسیا را فتح خود کنیم.امیدوارم بتوانیم هواداران را راضی کنیم و خنده به لبانشان بیاریم.وعده ی ما 4 شنبه ساعت 19 ورزشگاه آزادی, برای صعود به فینال''
    '' دوستدار شما فرهاد مجیدی ''

وحید شمسایی : استقلال با مداد و خودکار به جنگ توپ و تانک می رود. کشورهای دیگر امکانات عالی دارند و ما فقط نیروی انسانی
    امیدوارم این بستر برای ورزش ایران هم فراهم شود تا باشگاه ها بتوانند نفس بکشند

----------------------------------------------------

بزرگي ادما از تعداد دشمناشون معلوم ميشه

ميخوام مثل اميرخان كه ٩٠ دقيقه ايستاده با پای عمل کرده بالاسر تيمش بود، شما هم ٩٠ دقيقه ايستاده تيمت رو تشويق كني

فیلم بازگشت رویــائی استقلال مقابل نوف باخور ازبکستان
    جام در جام باشگاههای آسیـــــــــــا 1996 - 1375 شمسی
    رفت ازبکستان : باخت 1-4 / برگشت تهران : برد 3-0
    گلها : صادق ورمزیار - عبدالصمد مرفاوی - علیرضا منصوریان
    پاس گل دوم : امیر قلعه نویی (کاپیتان و مغز متفکر آن تیم)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کره ای ها در سفر به تهران بازیکن شماره 21 خود را با خود ندارند. این بازیکن که گل دوم تیمش را در سئول مقابل استقلال به ثمر رساند و سرعت قابل توجهی هم داشت در بازی برگشت به دلیل دریافت کارت زرد دوم در آن بازی محروم است. کو یو هان بازیکن شماره 21 اف سی سئول، زننده گل دوم تیمش در سئول به استقلال در بازی رفت به دلیل محرومیت بازی برگشت مقابل استقلال را از دست داد. این بازیکن با دریافت کارت زرد در بازی رفت دو کارته شد و نتوانست دربازی برگشت تیمش را همراهی کند. به این ترتیب کره ای ها نیز یک بزرگ خواهند داشت. این بازیکن سرعت بسیار خوبی در زمان حملات تیم کره ای داشت و بارها استقلال را در خط دفاعی آزار داد. با توجه به غیبت این بازیکن در بازی برگشت آبی ها کار راحت تری پیش رو دارند.

Last edited by king of the kings; 01-10-2013 at 10:56.

6. 10 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

این مشکلات و شاید بیشتر از اینا واسه بقیه مشاغل باشه! من خوزستان زندگی میکنم، میدونین کارمند های پتروشیمی با چه خطراتی روبرو هستن؟ میدونین در سال چند نفرشون بخاطر حوادث از بین میرن؟ یا مشکلاتی واسشون پیش میاد که دیگه زندگی عادی خودشون رو ندارن؟ میدونین همین پل کابلی اهواز موقع ساختش ناظر پروژه در اثر یک اتفاق از بالا افتاد و فوت کرد؟ اونا چقدر حقوق میگیرن؟

8. 4 کاربر از Vah!d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

اميدوارم فردا روز خوبي براي ايران عزيز باشد

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: بازيکنان استقلال فردا نه عصبي مي‌شوند و نه احساسي.

امير قلعه نويي در نشست خبري پيش از بازي با اف سي سئول اظهار داشت: ما نيمه اول بازي را واگذار کرديم ولي بد بازي نکرديم و تا قبل از خوردن گل خوب کار کرديم. فکر نمي کنم تيمي در سئول اين همه فشار به حريف وارد کند. بعد از خوردن گل بازي ما احساسي شد و در بين دو نيمه به بازيکنان گفتم گل دوم را نخوريد مجددا بازي احساسي شد و تغييرات جواب نداد اما مي توانستيم گل بزنيم ولي نيمه اصلي بازي فردا است.

وي افزود: ما در گذشته بازي 4 بر يک را جبران کرده ايم و ايراني ها مي توانند اين کار را انجام دهند. اولين هدف ما اين است که گل نخوريم. تيم کره اي خوب است و خط هافبک خوبي دارد و شماره 10 و 11 آنها تاثير گذار هستند. بعد از بازگشت از سئول روي بحث رواني کار کرديم و بازيکنان شادابي خاصي در چهره شان ديده مي شود.

سرمربي استقلال در پاسخ به اين سؤال و در خصوص اينکه چوي گفته استقلال شانس آورد گل هاي بيشتري نخورد گفت: آنها از دقيقه 70 به بعد چند موقعيت گل داشتند و مربي سئول درست مي گويد حتي يک توپ را عمران زاده از روي خط در آورد و من حرف او را قبول دارم.

قلعه نويي در خصوص بازيکنان سرعتي حريف گفت: الان فوتبال براي يک نفر نيست و نظم دفاعي ما فردا بايد باهوش عمل کند. ما بايد کمترين اشتباه را داشته باشيم و فردا برنامه هاي تاکتيکي داريم و براي کل حريف برنامه داريم. که اگر ارتباط خط دفاع و هافبک آنها را قطع کنيم به هدف خود مي سيم.

وي افزود: در ليگ آسيا و ليگ برتر جوز تيم هاي هجومي بوديم اما بايد با برنامه هم باشيم. بايد هم به گل برسيم و هم گل نخوريم. يقين داشته باشيد که بازيکنان ما از لحاظ روحي در شرايط خوبي هستند و در اين يک سال و نيم بازيکنانم را اين قدر مصمم نديدم.

قلعه نويي در خصوص نقش هواداران و حمايت اهالي فوتبال گفت: از همه پيشکسوتان و جامعه فوتبال تشکر مي کنم. ديروز مصاحبه اي کردم و شايد اشتباهي شده بود آنهايي که دلشان براي فوتبال ايران مي تپد دوست دارند استقلال ببرد
    نه مثل آن گزارشگري که در جريان بازي مي گويد چرا تيم کره اي کاري انجام نمي دهد. آقاياني مثل مصطفوي و دادکان بعد از بازي تماس گرفتند و تبريک گفتند دوست دارند که ما ببريم. تماشاگران سرمايه هاي ما هستند ولي به آنها توصيه مي کنم به خاطر اخطاري که به ما داده اند همه چيز را رعايت کنند. بازيکنان ما در اين چند ماه گذشته روزهاي سختي را گذرانده اند ولي قبول کنيد تيم ما به خاطر تقويم AFC با تيمي که تازه ليگش را شروع کرده در آسيا رقابت مي کند.

وي افزود: شنيده ام بهروان به فتح الله زاده گفته تيم بايد بدنسازي مي کرد. آمار درآورده ايم از بهروان سوال مي پرسم آيا در 15 روز مي توان بدنسازي کرد. تيمي مثل استقلال که درگير ليگ قهرمانان آسيا و ليگ برتر بوده چطور مي تواند بدنسازي کند. خدا را شکر که تا اين مرحله آمده ايم و خدا کمک مي کند که فيناليست هم شويم اما خواستيم يک بازي ما را لغو کنند آيا چيز زيادي خواستيم تا همين جا هم ممنون دار تماشاگران، پيشکسوتان و هواداران هستيم و مطمئن هستيم فردا روز خوبي خواهيم داشت.

سرمربي استقلال در مورد اينکه ممکن است بازيکنان استقلال احساسي بازي کنند،گفت: اين بازيکناني که فردا بازي مي کنند همه تجربه زيادي دارند چه در ليگ و چه در آسيا . همين بيک زاده حداقل 4 قهرماني در ليگ دارد ولي بايد قبول کنيم که بازيکنان ما نبايد احساسي بازي کنند.

قلعه نويي در پاسخ به سوال خبرنگار فارس در خصوص اينکه صحبت هاي مبني بر اينکه اگر استقلال در 10 دقيقه اول گل نزند کارش سخت مي شود گفت: ما اين فشار را نياورديم که حتما 10 دقيقه اول گل بزنيم اما چون در تهران بازي مي کنيم شروع تهاجمي به نفع ما است. در هر دقيقه اي در تهران به گل برسيم به نفع ما است ولي ما به دنبال اين هستيم که فوتبال منطقي بازي کنيم و با تجربه اي که بازيکنان ما دارند عصبي نخواهند شد و احساسي بازي نخواهند کرد.

سرمربي آبي پوشان در خصوص اينکه سرمربي اف سي سئول مدعي شده بازيکنانش به راحتي مي توانند در صفحات اجتماعي باشند و آنها رحمتي و عمران زاده را بازيکنان معمولي قلمداد کردند و آيا اين رفتار آنها به نوعي تحقير استقلال و گستاخانه نبود، گفت: من دو بار به سئول رفتم و برخلاف ما آنها از فوتبال لذت مي برند. وقتي مي بريم داستان داريم و مي بازيم هم همين طور است. آنها به موقع سرکار مي روند و از زندگي لذت مي برند و به دنبال جنگ رواني هم نيستند. اين نظر آنها است که گفته اند نظم دفاعي ما خوب نبوده اما اينکه بگوييم رفتار آنها گستاخانه بوده قبول ندارم.

قلعه نويي در ارتباط با اينکه آيا تيمش در بازي فردا مي تواند از فاکتور غيرت ايراني استفاده کند، يا خير گفت: يقينا بازيکنان ما سال گذشته با شرايط سخت مالي کنار آمدند که اين خودش غيرت است. البته فقط نمي شود باغيرت گل زد و بايد با کار فني به گل برسيم. وقتي از گروه مرگ بالا آمديم نشان داديم که به بلوغ تاکتيکي رسيديم.

وي در مورد نبود تيموريان و نکونام گفت: خط هافبک ما فردا هم سرعت بيشتري دارد هم هجومي خواهد بود. اميدواريم فردا روز خوبي براي ايران عزيز باشد.

به گزارش فارس

10. 7 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

غير از شايد شما خيليا!البته چون نظر شما رو نمي دونم ميگماوضاع بعضيا واقعا به شدت بد است!همانطور كه دوستان گفتن بعضي كارا هست
    حتي اگر نشكونه و نكشه!عوارضي داره كه يك عمر هلاكت ميكنه!

پروفشنال HoseinKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

بيک‌زاده:استقلال لياقت رسيدن به فينال را دارد

هافبک تيم فوتبال استقلال گفت: نبايد به نبود تيموريان و نکونام فکر کنيم.

هاشم بيک زاده در نشست خبري پيش از بازي با اف سي سئول گفت: اميدوارم که فردا استقلال موفق شود.

به گزارش فارس،وي در پاسخ به اين سوال که آيا اين تيم توان در تيم استقلال هست که بتواند تيم کره اي را شکست دهد، اظهار داشت: با صحبت هايي که قلعه نويي بعد از بازي رفت انجام داد توانستيم خود را در شرايط روحي خوبي قرار دهيم و خود را در سطح خوب حفظ کنيم.

بيک زاده ادامه داد: همان طور که آنها توانستند دو گل به ما بزنند ما هم مي توانيم در ورزشگاه آزادي به آنها گل بزنيم. تيم ما لياقت و شايستگي رسيدن به فينال را دارد.

بيک زاده در خصوص عدم حضور تيموريان و نکونام در اين مسابقه گفت: نبايد به نبود اين دو بازيکن فکر کنيم. هر چند که آنها بازيکنان تاثيرگذاري هستند. بايد به اين فکر کنيم که بازي خوبي انجام دهيم.
    varzesh3

فريبا:استقلال مراقب ضدحملات سئول باشد

مربي پيشين تيم فوتبال استقلال اعتقاد دارد اين تيم از شانس بالايي براي صعود به فينال ليگ قهرمانان آسيا برخوردار است.

بهتاش فريبا درباره ديدار روز چهارشنبه استقلال مقابل اف‌سي سئول کره‌جنوبي اظهار داشت: شانس هميشه در ورزش فوتبال وجود دارد چون اتفاقاتي در آن رقم مي‌خورد که ممکن است به فکر کسي نرسد.

به گزارش تسنيم،وي افزود: تيم اف‌سي سئول در بازي رفت آن قدرها هم قدرتمند نشان نداد که نتوانيم به آنها گل بزنيم. در بازي رفت اشتباهات کوچک بازيکنان استقلال و بدشانسي باعث شد 2 گل از نماينده کره دريافت کنيم.

مربي پيشين استقلال با بيان اينکه استقلالي‌ها مراقب ضد حملات تيم اف‌سي سئول در بازي روز چهارشنبه باشند، تصريح کرد: بازيکنان اف‌سي سئول به هنگام ضد حمله به خوبي اضافه مي‌شوند. بازيکنان استقلال بايد هوشيار باشند و نبايد گلي دريافت کنند چون با دريافت گل عملا همه چيز تمام مي‌شود.

فريبا بار ديگر با اشاره به ديدار رفت اين 2 تيم عنوان کرد: اگر در 15 دقيقه آخر بازي رفت قلعه‌نويي مثل بازي با بوريرام بازيکني همچون حنيف عمران‌زاده را به خط حمله مي‌فرستاد و دستور ارسال توپ از کناره‌ها را مي‌داد مي‌توانستيم به تيم کره‌اي گل بزنيم. اف‌سي سئول نشان داد در ارسال از کناره‌ها و ضربات ايستگاهي ضعف دارد و بازيکنان استقلال بايد در بازي برگشت از اين مسئله استفاده کنند.

وي تاکيد کرد: از مردم مي‌خواهم روز چهارشنبه ورزشگاه آزادي را پُر کنند و 90 دقيقه تيم‌شان را تشويق کنند. به شخصه اين حس را دارم که اگر استقلال موفق به عبور از تيم اف‌سي سئول شود و به فينال ليگ قهرمانان آسيا صعود کند، شک ندارم قهرمان مي‌شود. من شانس زيادي براي صعود استقلال به فينال آسيا قائل هستم.

مربي پيشين استقلال درباره عدم حضور جواد نکونام و آندرانيک تيموريان در اين بازي به دليل محروميت گفت: اين بازيکنان براي استقلال مهر‌ه‌هاي با ارزشي هستند ولي بازيکناني چون جي لويد ساموئل و احمد جمشيديان مي توانند جانشينان خوبي براي اين 2 بازيکن باشند. شايد حکمتي وجود داشته که در بازي برگشت بيشتر بازيکنان هجومي بازي کنند.
    varzesh3.

Last edited by HoseinKing; 01-10-2013 at 15:29.

13. 6 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حرفی نداشتیم و نداریم، ما نه حقوقی میگیریم نه فعالیت تو این صفحه و باقی جاها واسه مون مزایا داره. از جیب مون خرج میکنیم واسه استقلال. هیچ منتی هم نداریم. این حرفا به گوش یکی از یازده بازیکنی که فردا با پیراهن استقلال وارد زمین میشن برسه واسه من یکی کافیه...
    دارن از گوشه و کنار ایران خودشون رو میرسونن تهران، هزار کیلومتر که چیزی نیست. واسه استقلال راه های طولانی تر رفتن. آدم میشناسم از اهواز میاد، از سراوان، از اندیمشک، شیراز
    ، اصفهان،مشهد و.....
    ما عاشق شدیم، دست خودمون نیست!
    شاید تاریخ ما رو هرگز فراموش نکنه.
    ما آدمای کم توقع و بی ادعا ؛ ما بچه های دهه 60...
    فراموش نکنین استقلال فردا مسئولیت سنگینی داره،
    حنجره هاتون رو آماده کنین!!
    فردا میریم که تا سر حد مرگ واسه استقلال فریاد بزنیم
    ....

15. 11 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

حرفی نداشتیم و نداریم، ما نه حقوقی میگیریم نه فعالیت تو این صفحه و باقی جاها واسه مون مزایا داره. از جیب مون خرج میکنیم واسه استقلال. هیچ منتی هم نداریم. این حرفا به گوش یکی از یازده بازیکنی که فردا با پیراهن استقلال وارد زمین میشن برسه واسه من یکی کافیه...
    دارن از گوشه و کنار ایران خودشون رو میرسونن تهران، هزار کیلومتر که چیزی نیست. واسه استقلال راه های طولانی تر رفتن. آدم میشناسم از اهواز میاد، از سراوان، از اندیمشک، شیراز
    ، اصفهان،مشهد و.....
    ما عاشق شدیم، دست خودمون نیست!
    شاید تاریخ ما رو هرگز فراموش نکنه.
    ما آدمای کم توقع و بی ادعا ؛ ما بچه های دهه 60...
    فراموش نکنین استقلال فردا مسئولیت سنگینی داره،
    حنجره هاتون رو آماده کنین!!
    فردا میریم که تا سر حد مرگ واسه استقلال فریاد بزنیم
    ....
    فردا میریم که تا سر حد مرگ واسه استقلال فریاد بزنیم....
    ما هم باید اندازه بازیکن های توی زمین انرژی بذاریم....
    با این همه انگیزه صعود می کنیم

17. 6 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بنظرم بازی فردا 10 دقیقه اولش از همه چی مهم تره
    نمیگم تو ده دقیقه اول گل بزنیم نه
    10 دقیقه اول هوادارا استرس بدن به بازیکنای سئول تا اخر بازی سختشونه ولی مطمئن باشین همون 10 دقیقه یه خورده تشویق کم بشه یا جو وفق مراد نباشه سئول وقت میکنه خودشو جمع کنه و ...
    همینطور تو دقایق اول بازی منظم حمله نکنیم و فقط احساسی باشه خود بازیکنای استقلال استرس میگیرن هول میکنن و 70.80 دقیقه باقی مونده طوری میشه انگار دقیقه 90 بازیه و وقت نداریم
    چیزی که خیلی میشه روش حساب کرد یه بازی منظم و تشویقه منظمه
    .
    +
    .
    امیدوارم تشویقای فردا تشویق تیم باشه
    و شاهد شنیدن جمله هایی مثل فرهاد مجیدی امیر قلعه نویی یا تشویق یک بازیکن و حاشیه سازی نباشیم
    بازیه استقلاله نه یک نفر نه یک مربی و نه حاشیه سازی

البته به جز حرفهایی که دوستمون در بالا گفت
    شما فکر میکنی کارگری که برای روزی 20 هزار تومن از سه طبقه ساختمون می افته پایین کمتر از این درد میکشه ؟
    Last edited by Hatek; 01-10-2013 at 21:26.

19. 8 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •