تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 93 هستید؟

راي دهنده
126. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تجربی

46 36.51%
  • ریاضی

58 46.03%
  • انسانی

6 4.76%
  • هنر

8 6.35%
  • سایر رشته

8 6.35%
صفحه 120 از 136 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 1353

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 93 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

خب نوشته : "
    7-انتخاب اول با انتخاب آخر از نظر اولویت نمره تفاوتی ندارد، سعی کنید اولویت شما بر اساس استعداد و علاقمندي تان، رشته و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که انتخاب می کنید، باشد."

این حرف درستیه. ولی این نمیگه شما هر کدوم قبول شدی رو میتونی بری. ببین این داره اون ذهنیتی که قبلا در مورد دانشگاه آزاد بود و درست هم بود رو توضیح میده که برای سراسری وجود نداره. ببین فرض کن در دانشگاه آزاد تو اگه مثلا برق - تهران جنوب رو بیاری در صورتی که انتخاب اولت باشه، ولی اگر انتخاب دوم بزنی و انتخاب اول رو قبول نشی و انتخاب دوم برسه به برق - تهران جنوب ، ممکنه قبول نشی ( برای همین خیلی انتخاب رشته سخت بود. باید مطمئن میبودی اولین انتخاب قبول میشی، وگرنه رفت سراغ دومی، شانست به مراتب پایین میاد و ممکنه یکی چون تو انتخاب اولش زده و رتبش هم از تو بدتر بوده قبول بشه ). البته این برای قبلا بود - تا سال 90 که کنکور آزاد مستقل بود، بعدا خبر ندارم چه جوریه. ولی سراسری اینطوری نیست. مهم نیست شما مثلا برق - دانشگاه x رو انتخاب 1 بزنید یا انتخاب 10. اگر انتخاب 1 تا 9 قبول نشدین، انتخاب 10 رو به همون اندازه شانس داری قبول بشی که اگر همون انتخاب 1 ات بود. با این تفاوت که اگر انتخاب 10 بزنی، ممکنه انتخاب 1 تا 9 یکی رو قبول بشی. خب در نتیجه بهتره انتخاب 1 تا 9 حتما حتما رشته ها و دانشگاههای بهتر رو انتخاب کنی و کار نداشته باشی رتبت چنده و به کدوم میخوره. نمیدونم تونستم بگم یا نه. ضمنا دقت کنید از انتخاب یک به بعد هر کدوم قبول شدی، همونو باید بری و جای تو تو اون دانشگاه حفظ شده، و نمیتونی تو دانشگاههای دیگه با اینکه رتبت بهش بخوره هم جا برا خودت رزرو کنی که! اونجوری که رتبه یک کنکور میزنه همه دانشگاهها، تو هر دانشگاهی جای یه نفر رو اشغال میکنه )
    ولی کلا میاد بر اساس انتخابت از انتخاب 1 شروع میکنه و میره الی آخر به ترتیب. هر انتخاب اگر قبلا رتبه های بهتر از تو پذیرفته شده باشن و جا داشته باشه تو رو هم اضافه میکنه. مثلا میبینی یکی رتبه 200 قبول نمیشه چون قبلترش یه چیز بهتر قبول شده پس جای تو رو نمیگیره، تو با 201 قبول میشی، چون انتخاب های 1 تا قبل از اون قبول نشدی، نوبتت شده.
    در کل برای انتخاب رشته، فقط رشته مورد علاقت و دانشگاههای بهتر رو زودتر بزن. آخرش بهترین نتیجه رو خواهی گرفت. البته دقت کن، رشته و دانشگاهی که نخوای رو الکی نزن. چون اگر روزانه باشه و قبول بشی، اونوقت سال بعد نمیتونی روزانه بزنی اصلا. برای همین حتی اگر دانشگاههای پایین رو میزنی، بزن در صورتی که قبول شدی دیگه نگی اه من اینو نمیخوام. موفق باشی
    Last edited by vahid-p; 03-08-2014 at 15:08.

2. این کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

منم مثل شمام

2 سال آخر تو منطقه 3 زندگی کردم و یک سال رو تو منطقه 1

حالا سهمبه منطقه 1 برام محاسبه شده
    مسلمه و درستش همینه. اگر اینجوری باشه همه یکی دو سال منطقه 3 میخونن، یه سال هم میرن منطقه سطحشون رو تقویت میکنن. کلا باید اینا رو قبلا از یه مشاور میپرسیدین نه الان.
    بین سه سال آخر دبیرستان، هر منطقه ای که قویتر و با امکاناتتر باشه، اون میشه منطقه کنکورت. تا جلو زرنگ بازی رو بگیرن

داره خودمونی میشه a.sahami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Bahar

پيش فرض

دوستان من برای سهمیه م (توو کارنامه اشتباه شده) و بعضی از درسا درخواست بررسی مجدد دادم .شما میدونید کی جواب معلوم میشه؟
    کسی نیست؟

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

خیلی بهتر از من زدی . پس چرا رتبه ات اینجوریه ؟ کشوری من شده 59000
    فقط فیزیک 70 و زبان 96 زدم . بقیه اش رو روم نمیشه بگم !!!!
    ----------------------------------------------------------------------------
    ویرایش : عربی دقیقا شدیم مثل هم . فک کنم تو هم فقط ترجمه ها رو زدی نه ؟
    عربی فقط ترجمه زدم
    چون معدلم 8 شده انقدر اوردن پایین ، بخدا موندم چی بگم 1000 میاوردن 2000 تا میاوردن پایین 3000 تا یا اصلا 5000 میاوردن پایین ولی 20000 هزار تا تو سهمیه اوردن پایین خیلی نامردیه

کسی نیست؟
    نگران نباش تا چند روز آینده خبرشو میدن
    دو سال پیش واسه یه نفر همچین مشکلی پیش اومد 2 روز دیگه باهاش تماس گرفتن حل کردن
    پیگیر باش فقط
    Last edited by A/|\IR; 03-08-2014 at 16:23.

6. 3 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه مُعین's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

انتخاب رشته مجازی سنجش هم فعال شد ... 15 تومن ... من خریدم حالا دارم باهاش بازی میکنم ... ببینم چیا میتونم بیارم ... بدلیل در اختیار داشتن تک تک کارنامه های 92 ... سنجش دقیق تر از بقیه ( مثل گزینه دو وقلمچی) عمل میکنه ...

8. این کاربر از مُعین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه a.sahami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Bahar

پيش فرض

انتخاب رشته مجازی سنجش هم فعال شد ... 15 تومن ... من خریدم حالا دارم باهاش بازی میکنم ... ببینم چیا میتونم بیارم ... بدلیل در اختیار داشتن تک تک کارنامه های 92 ... سنجش دقیق تر از بقیه ( مثل گزینه دو وقلمچی) عمل میکنه ...

سلام. دوست عزیز میخواستم بپرسم که میشه از این انتخاب رشته مجازی برای بقیه ی سهمیه ها (مثله شاهد و ...) هم استفاده کرد؟

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام. دوست عزیز میخواستم بپرسم که میشه از این انتخاب رشته مجازی برای بقیه ی سهمیه ها (مثله شاهد و ...) هم استفاده کرد؟
    دوست عزیز وقتی شماره پرونده و.. وارد کردی خودش میفهمه که شما چه منطقه و سهمیه ای هستی ... !
    برات محاسبه میکنه... میگه کجا میاری ... متاسفانه حتی نمیشه برای کسی ازش استفاده کرد فقط برای شخص هست با توجه به کارنامش ... ! و درصداش ( اختصاصی شده هست ) نسبت به سال 92 محاسبه میکنه

11. این کاربر از مُعین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

رفقا رتبه کل در سهمیه ملاکه دیگه درسته؟
    بله .. پذیرش بر اساس رتبه در سهمیه صورت میگیره ... و برخی رشته ها هم بومی و برخی هم قطبی پذیرش دارن ... ولی نه رشته های خوب. و تاپ

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

دوستان انتخاب رشته مجازی واسه دانشگاه ازاد کسی سراغ نداره؟
    دولتی رشت و زابل و مازندران فکر کنم مکانیک و عمران بیارم
    به نظرتون ازاد برم یا از اصفهان پاشم برم رشت؟
    خانواده میگن برو ازاد چون خرجش با رشت یکی در میاد و دوری از خانواده و .. هم که در نظر بگیری همین جا بمون
    به نظرتون رشت بهتره یا ازاد؟
    در ضمن ایشالا تا ارشد میخونم و فکر نمیکنم باری کار مدرک کارشناسی مهم باشه که از کجاست

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوستان انتخاب رشته مجازی واسه دانشگاه ازاد کسی سراغ نداره؟
    دولتی رشت و زابل و مازندران فکر کنم مکانیک و عمران بیارم
    به نظرتون ازاد برم یا از اصفهان پاشم برم رشت؟
    خانواده میگن برو ازاد چون خرجش با رشت یکی در میاد و دوری از خانواده و .. هم که در نظر بگیری همین جا بمون
    به نظرتون رشت بهتره یا ازاد؟
    در ضمن ایشالا تا ارشد میخونم و فکر نمیکنم باری کار مدرک کارشناسی مهم باشه که از کجاست
    اگر روزی بخوای دکترا بخونی، سراسری بهتر از آزاد هست.
    دید منفی نسبت به فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد در میان اعضای هیات علمی دانشگاه های مطرح سراسری هست و تو مصاحبه ها پوئن منفی در نظر میگیرن.
    ولی برای کسانیکه میخوان صرفا تا ارشد جلو برن، فرقی نیمکنه آزاد باشه یا سراسری چون همه چیز کنکوره.
    برای همین نمیارزه آدم مسافت دور بره و هزینه اضافی بده.

15. 3 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •