تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 120 از 332 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130170220 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

به نقل از یکی از بچه ها که بازی رو روی xbox انجام داده : البته ایشون بازی محبوبش رو fifa انتخاب کرده :
    در جواب همون بچه :

جواب 1 :
    شما که میگی دروازه بان ها بدتر شده من که داخل دمو 1 بازی کردم آورال بوفون 78 بود نویر 76 خیلی بهتر از پی اس 13 دروازه بانی میکردن داخل بازی اصلی هم وقتی ده خیا 87 هست لابد بوفون 95 و نویر 92 هست دیگه نمیشه گلشون زد بعد شما چطوری میگی دروازه بان ها بد شدن؟

در مورد آسون شدن بازی، خب شما رفتی بایرن رو گرفت میخوای سانتوس رو نبری؟

یه نکته هم بگم در مورد سختی یا آسونی بازی: هر بازی در جهان چه فوتبال چه غیر فوتبال بعد یه مدتی بازی کردن برات میشه مثل آب خوردن پس کل بازی ها اینطوریه نه فقط پی اس

یه نکته دیگه هم هست اونم اینه که این دمو 1 یا دمو 2 حدود 1 یا 2 ماه پیش ساخته شدن که الان در اختیار شما هستن و ممکنه اشکالاتی داشته باشن
    بازی اصلی اکثر این اشکالات درست میشه

==========
    جواب 2 :

جالبه دوست عزیزمون میگن با پرتقال و کریس رونالدو نتونستن به ایتالیا گل بزنن اونوقت میگن عکس العمل دروازبان ها ضعیف شده!!

بعد بازی دوم با بایرن به سانتوس گل زدن!! خب این که دیگه کاملا مشخصه... شاهکاری انجام ندادن... در واقعیت هم قطعا بایرن میتونه چهار پنج تا به سانتوس بزنه...

بدون هیچ تردیدی دروازبان ها خیلی طبیعی شدن و هیچ حرفی واسه گفتن نذاشتن...

2. 10 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shahrooz1222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

بله درسته اگه gk ضعیف شدن چرا گل نزدی با کریس رونالدو ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

تحلیل یه بنده خدای دیگه : البته یکم غلط املایی و جمله بندی داره اما متوجه میشید چی میگه

امروز در خدمتتون هستیم با تحلیلی بر پرو اوییولیشن ساکر 2014
    کلا 13 رو فراموش کنید
    فوتبال واقعی هم اینهمه واقعی نیست
    فیس ها بسیار خوب بود فقط ذفاع من یو رافائل بسیار بسیار زشت بود
    اصلا مثل خودش نبود رونی هم زیاد مثل خودش نبود
    دروازبانی
    عاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااالی
    اصلا گل نمیخورند بخصوص دخئا یک نکته جال هم این است که حتما وقتی شوت میزنند شما باید این دکمه پسا رو بزنید
    نزی نمیپره
    پاس ها خیلی خوب شده
    یک توصیه هم میکنم اصلا به اورال ها نگاه نکنید
    مثلا واران اورالش 81 بود ولی در حد 95 بازی میکرد عالی و بی نظیر حتی یک بار هم 4بازیکن منو دریبل کرد
    هوش مصنوعی بسیار بالا رفته اصلا پشت محوطه جریمه بهتا ازاد نمیدن
    اگر بازیکنی که باهاش ازاد میزنی اورال ضربه ازادش خوب نباشه اون نقطه ها درست نمیشن هی شیطونی میکنن
    در هنگام بازیهای ملی سرود ملی تیم میزبان خونده میشه
    جو ورزشگاه خارق العاده است
    گزارش گر هیچ تعغییر نکرده
    4بازی کردم
    بایرن0من یو 0 - پرتقال 0اسپانیا0-ایتالیا0فرانسه0-المان 0پرتقال2 (من المان بودم)
    در بازی که با اسپانیا داشتم کریس اصلا خوب نبود خیلی عصبانی شدم اما در بازی اخری که در مقابل پرتقال بودم
    دیدم کریس خیلی خوب است و حتی 2گل بهم زد و متوجه شدم من بازیم خوب نیست خخخخخ
    یک سیستم جدید داره بازی احساسا ت بازیکن که قابل روشن و خاموش شدن است
    در هر لحظه از بازی که باشی استارت بزنی درصد مالکیت توپ +نتیجه+زننده گل هارو میگه
    در کل این 3بازیکن عااالی بودن
    1.بوفون2.کریک.3بنزما.دخئا5.رو الدو 6.اوزیل7.بالوتلی8.فن بویتن9.اینیستا
    در مورد بنزما باید بگم حتی بیشتر از کریس دریبل مزد هالی بود عالی تقریبا میتونم بگم بهترین بازیکن سوکر امثال است
    کوچکترین اشتباه منجر به گل خوردن شما میشه
    بازی بسیار خوب شده پرسهای شدید تیم حریف در میانه میدان
    البته نمیدونم دفاع من یو کی بود ویدیچ نبود خیلی افتضاح بود راحت جا میموند فکر کنم همین جوون موونا بودن
    کلورلی بد نبود کریک پرسهای شدید میکرد
    خیلی طبیعی شده عالی عالی
    اوزیل پاسهای بسیار دقیقی میده
    پیرلو پاسهای بسیار بلند و زیبائی میده
    اما یکی از عجیبترین اشکالات این بازی رونالدو است که تاپ اسپیدش 87 است
    و پنالتیش85
    ضربه ازاد 90 سر زنی 92
    ریبری هم خوب بود ولی در حد بنزما نبود بنزما عااااااالی بود ریبری زیاد جالب نبود
    فن پرسی خوب دریبل کاری میکرد
    رونی هم بد نبود اما در من یو فقدان یک بازیساز احساس میشد در ضمن فلینی در من یو نبود در دمو گوستاوو هم در بایرن بود
    داوری هم خیلی خوب بود عالی قضاوت میکرد
    د
    وستان دو نکته دیپگر روهم باید اضافه کنمرنگ چمن در فصلهای متفاوت فرق میکنه
    2.اورال کاسیاس 95 است نه 85
    Last edited by Eblis 2011; 11-09-2013 at 14:48.

5. 7 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

خوب نقل و انتقالات انجام میشه در نسخه اصلی و قدرتا فرق میکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه emad_rowan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دقیقا کی میتونیم نسخه اصلی بازی رو بازی کنیم؟
    چه حالی بده توی ورزشگاه الترافورد رئال و منچستر
    خیلی مشتاقم ببینم رئال چجوریه مخصوصا کریس

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

فک کنم 29 شهریور میاد تو بازار یه چند روز بعد ایران

9. 2 کاربر از shahrooz1222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام برو بکس حدود 3 ساعت با این دمو ور رفتم واقعا نمیشه به طور قطع نظر داد شاید مرور زمان باعث بشه عادت کنیم ولی من در نگاه اول و کلی بازی رو اصلا نمیتونم تائید کنم حداقل با این گیم پلی نمیشه یه بازی رو در روی جوانمردانه انجام داد توپ گیری و انیمیشن های حاصل از توپ گیری که کاملا ما رو برمیگردونه به دوران دبستان و نبردهایی که 4 - 5 تا کلاس سوم ابتدایی برای گرفتن توپ جمع میشدن دور توپ و توپ رو لگدمالی می کردن که بلکه توپ رو بگیرن واقعا صحنه بسیار کمدی ایجاد میشه ...
    مشکل بعدی که امیدوارم فقط به دمو بودن مرتبط باشه فریم ریت بازی هست که با تجربه ای که پارسال این موقع از دموی 2013 داشتم این امیدواری رو میده که مشکل فریم ریت مربوط به دمو باشه کاملا به خاطر دارم پارسال هم دموی 2013 به همین شکل بود ولی وای اگه بخواد خروجی نهایی همین فریم باشه یعنی رسما باید خدافظ کونامی کنیم دسته جمعی ولی نگران این نیستم چون دمو هست و این احتمال هست که روی کنسول این ایراد طبیعی باشه
    گیم پلی هم تفاوت کرده اما نمی تونم بگم بهتر شده یا بدتر هرکس ممکنه بنا به سلیقه خودش این تغییر رو به فال نیک بگیره یا برعکس مثلا همسایه مغازه ام که شدیدا PES خور هست وقتی داشت نگاه میکرد به بازی و گیم پلی تقریباً داشت بالا میاورد و گفت که این اصلا براش نمی تونه قابل تحمل باشه...
    چند وقت پیش یه صحبت هایی بود از سوی مسئولین کونامی که فیفا از روی PES کپی می کنه وقتی خودتون فیفا های قبلی رو بازی کرده باشید و این PES 2014 رو ببینید متوجه میشید که این PES هست که توی چند سال اخیر تا می تونه از جز گرفته تا کل سعی می کنه عناصر فیفا رو کپی پیست کنه روی پروژه اش و اگه آرم PES 2014 رو بردارید از صفحه شاید واسه بیننده شبهه بشه که این فیفا 06 هست که گرافیکش رو دستکاری کردن البته گرافیک بازی هم تعریفی نداره چهره ها و شکل و شمایل صورت بازیکنان و استایل اونها اصلا مناسب نسل حاضر نیست یه جورایی آدم یاد بازی هری پاتر و محفل ققنوس می افته که بازی سال 2005 هست من شخصا امیدوارم نسخه نهایی بازی مشکلات بازی برطرف بشه نمیشه از AFC Champions League و تیم های ایرانی حاضر در بازی و گزارشگر عربی و این جور چیزا گذشت شدیدا اصرار دارم که بتونم بازی رو هضم کنم و بازی کنم تا ساعاتی دیگه دموی فیفا 14 رو هم بازی می کنم که طبیعتا نقدم رو از اون بازی می ذارم توی تاپیک خودش.. همیشه این دموها که میاد موجی از نا امیدی همه فن های هر دو بازی رو فرامی گیره

11. 14 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

آرمین جان ممنون از نقد منصفانه ات ... ولی بعد از خوندن نقدت حسابی پنچر شدم و یه جورایی ناامید

باز هم امسال باید یه PEs داغون رو بازی کنیم؟ همونطور که گفتی شاید مثلا بازی با سلیقه ی من جور در بیاد ، اما نکاتی که اشاره کردی به کل

من رو از بازی ناامید کرد ، یعنی میخوای بگی تو این وقت کم باقیمونده ، میخوان چقدر تو بازی دست ببرن و مشکلات رو رفع کنن؟

13. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مهدی جان اصلا نگران نباش همه این نا امیدی ها مربوط به دمو هست الان سال هاست که با دیدن دمو من شخصا نا امید می شم این کاملا طبیعی هست نگران نباش و بالطبع هر گیمری به سبک گیمی که اون رو انجام میده عادت می کنه در مورد گرافیک هم نظرات ممکنه متفاوت باشه من شکل کلی بصری 2013 رو بیتر تائید می کنم رنگ بازی خیلی تند هست و از طرفی استیل بازیکنان مشکل داره اصلا نمی تونم هضم کنم چطوری از فاکس انجین این اومده بیرون البته این رو هم بگم من کنسول رو آوردم مغازه و مانیتورم 19 ال سی دی هست باید شب ببرم خونه تست کنم روی مانیتور فول اچ دی و HDMI خور... کنسول 80 درصد کیفیتش به مانیتورش هست... مانیتور درست باشه بهترین کیفیت گرافیکی رو میشه دید و من شب یه کامپایر می کنم.. در کل نگران نباشید گیم پلی بدک هم نیست فقط تغییراتش زیاده دیگه یه مقدار تغییراتش زیادتر از اونی هست که انتظار می رفت بیشتر المان های بازی بالکل عوض شده اصلا حرکت نوت مگ حذف شده چنج کردن بازیمنان با آنالوگ راست حذف شده ظاهرا شوت فاینس کن فیکون شده اصلا یه جور دیگه شده مثل سابق نیست اصلا گیم اسپید رو برداشتن که نمی دونم این به خاطر دمو هست یا نه اگه کاملا گیم اسپید رو برداشته باشن که فاجعه مطلق هست بازیکنان مثل پله حرکت می کنن قلب آدم از گلوش میاد بیرون تا می خواد کنترل کنه بازیکنارو با این وضعیت!

15. 7 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

آرمین جان ، شما اگه فرصت کردی امشب چند دست بازی رو تو خونه انجام بده ، فقط خوب دقت کن و حواست فقط به بازی باشه

بعد ، یه نقد دیگه از بازی انجام بده تا ببینیم اوضاع چطور پیش میره !

پ ن : الان نصف بچه های PEs باز سکته ی ناقص رو زدن به فکر قلب ما هم باش

17. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •