تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 120 از 146 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 1452

نام تاپيک: راهنمای خرید ابزارهای نجومی: تلسکوپ, دوربین دوچشمی و ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    البته بستگی داره از کجای آسمونه این زمان. دور قطب سرعت کمتره و استوای سماوی بیشترین سرعت.
    اما در کل فکر میکنم حداکثر یکی دو ثانیه میتونید نور دهی کنید. بعید میدونم ستاره ای ثبت شه . با سمت ارتفاعی عکاسی طولانی مدت شدنی نیست.
    آقا بابک اگه صفحه ی 106 همین تاپیکو یه نگاهی بندازین بد نیست قبلا هم مزاحمتون شده بودم
    آخه از یکی شنیده بودم که 8 اینچی ها نور دهیشون زیاده و نیاز به زمان نور دهی زیاد ندارند
    راستی هنوز اون نیوتونی 150 میلیمتریتونو دارین که با EQ3 مچش کرده بودین و به منم همونو پیشنهاد کرده بودین بگیرم

با همون پایه نیوتونی 150 میلیمتری بگیرم یا 8 اینچی
    مرسی

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

خب پست قبلی کامله تقریبا.
    با دابسونی نمیتونید عکس بگیرید جز از ماه و سایارت پر نور. اما برای رصد بهترین گزینه است. جدا از اینکه میتونید فعلا و الان دابسونی رو بگیرد بعد ها برای یه پایه استوایی خوب بگیرید و عکاسی کنید.
    اما با 6 استوایی خودم میتونید عکس های ابتدایی و ساده بگیرید از اجرام عمقی متعارف آسمان. هر چند توی صفحه 106 گفتم که به روش هایی میتونید عکس های خوبی بگیرید باهاش اما چون زحمت زیاد و شانس خوب میخواد ترجیح میدم نظرم رو تغیر بدم. میتونید باهاش عکس بگیرید اما نه خارق العاده ( مگه اینکه شدیدترین شکل زحمت بکشید) . البته برای شروع و تمرین خیلی خوبه اما انتظار بالایی نداشته باشید.

من اگر انتخاب کننده باشم و الان بخوام یه تلسکوپ بگیرم به قصد رصد ترجیح میدم دابسونی بگیرم.

این یه عکس معمولی از کهشکان اندرومدا. همچین عکس هایی رو راحت میشه گرفت با این اپتیک

3. 5 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خب پست قبلی کامله تقریبا.
    با دابسونی نمیتونید عکس بگیرید جز از ماه و سایارت پر نور. اما برای رصد بهترین گزینه است. جدا از اینکه میتونید فعلا و الان دابسونی رو بگیرد بعد ها برای یه پایه استوایی خوب بگیرید و عکاسی کنید.
    اما با 6 استوایی خودم میتونید عکس های ابتدایی و ساده بگیرید از اجرام عمقی متعارف آسمان. هر چند توی صفحه 106 گفتم که به روش هایی میتونید عکس های خوبی بگیرید باهاش اما چون زحمت زیاد و شانس خوب میخواد ترجیح میدم نظرم رو تغیر بدم. میتونید باهاش عکس بگیرید اما نه خارق العاده ( مگه اینکه شدیدترین شکل زحمت بکشید) . البته برای شروع و تمرین خیلی خوبه اما انتظار بالایی نداشته باشید.

من اگر انتخاب کننده باشم و الان بخوام یه تلسکوپ بگیرم به قصد رصد ترجیح میدم دابسونی بگیرم.
    حالا سوالم اینه که نیوتونی 150 میلیمتری بگیرم یا دابستونی 8 اینچی برای شروع که بعد ها هم یه پایه خوب بگیرم برای عکاسی

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

داب 8 بگیرید .

6. 2 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام استاد گرامی من میخواستم یه تلسکوپ بخرم که هم بتونم باهاش تو طبیعت کار کنم هم تو رصد که جابجاییش راحت باشه کیفیت تصویرش خیلی واسم مهمه بزرگنماییشم خوب باشه تا 200 برابر خودم بین 120 لوله کوتاه و ماکستوف 127 موندم میخواستم راهنماییم کنید کدومش کیفیت تصویرش بهتره و میشه هر دو کار رو باهاش انجام داد لطفا توضیح بدید .پایه مناسب چی خوبه بگیرم البته زیاد گرون نباشه .ایا عکاسی هم میشه با اینها کرد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

من تا کی باید منتظر باشم کسی نیست راهنمایی کنه

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام.چند تا سوال داشتم سوال اول: برای اینکه از خونه بشه ستاره ها رو دید فقط تلسکوپ کافیه؟ قیمت یک تلسکوپ، جنس متوسط تا خوب چنده؟

سوال دوم : کسی اینجا از تلسکوپ دست ساز استفاده کرده؟ کیفیتش چطوره؟ ممنون
    Last edited by Iloveu-ALL; 27-01-2013 at 15:41.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

اقا بابک کجاااااایییییی؟

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    مجید گرامی شکستی های با فاصله کانونی کوتاه چندان عملکرد مناسبی در بزرگنمایی بالا ندارن. من صد در صد بین این دو گزینه ماکستوف رو انتخاب میکنم. میدان دید ماکستوف ها کمه یه مقدار. یه چشمی میدان دید باز براش بگیرید خیلی نتیجه بهتر میشه.
    ماکستوف یکی از کم خطا ترین تلسکوپ هاست. اما به هر حال هر تلسکوپی در بزرگنمایی بالا دچار افت نور و کیفیت تصویر میشه. راه حل هم افزایش قطر دهانه است. اگر دسترسی دارید مثل دوست بالایی پیشنهاد میدم در زمان خرید اپتیک رو حتما تست کنید.
    یه نکته: دید افقی بد ترین دید ممکنه. نور از پر غبار ترین و غلیظ ترین لایه جو باید عبور کنه تا به شمکا برسه. جدا از توانایی تلسکوپ شما به هوای مناسب هم نیاز دارید. اگر هوای آلوده داشته باشیم تلسکوپ هم آلودگی هوا رو نشون میده.

12. 3 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

14

سلام بابک جان
    پستهای قبلی رو مطالعه کردم.اما قیمتها خیلی زیاد شدن من یه 70 شکستی
    sky
    دارم میخوام یک تلسکوپ قویتر تهیه کنم. بین دو انتخاب مردد موندم .اول لوله تلسکوپ ( یک ملیون تومن )bk 1201 sky watcher با پایه az3 که خودم دارم با تلسکوپ شکستی(یک ملیون و پانصد تومن) astro master 90 eq
    و برای عکاسی بین ماکستف کاسگرین (یک ملیون و پانصد) 127با پایه
    eq3 ,و بازتابی bkp15075 sky watcher با پایه eq3 یک ملیون و سیصد تومن
    و بازتابی power seeker 127 eq به قیمت نهصد هزار تومن
    کدوم رو انتخاب کنم.از هر گروه یکی ضمنا بودجه من یک ملیون و پانصد است.

در ضمن اگر نظری غیر از اینها دارید ممنون میشم بگید استاد .
    Last edited by stalker_k; 11-03-2013 at 13:15. دليل: غلط املایی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •