سلام دوستان جایی نیست که انواع گوشی های pocket pc رو معرفی کرده باشه؟!!!!!
سلام دوستان جایی نیست که انواع گوشی های pocket pc رو معرفی کرده باشه؟!!!!!
شما نمایندگی چه شهری رو میخوای؟؟ اصفهان یکی از نمایدنگی هاش رو کامپیوتر افرا گرفته... نزدیک هتل کوثر
سلام
کسی کرک برنامه پاکت براش ورژن 1 رو نداره. یا جدیدترش
ممنون .
اگه کسی نیست جواب بده...........÷س چرا تاپیک می زنید؟
لطفا کمک کنید گوشی لمسی با قیمت 300000
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من اول تصمیم داشتم Atom Life بگیرم ولی چون GPS نداشت نظرم عوض شد، حالا بعد از کلی جستجو به HTC P3600 و Asus P535 رسیدم، از دوستان کسی هست که با این دو تا کار کرده باشه؟
خودم از HTC P3600 خیلی خوشم اومده اما CPU Samsung 400MHz هست ولی اون یکی Intel 520MHz ، حالا میخواستم بدونم تفاوت بین Samsung و Intel چقدره؟ جایی هست اینا رو باهم مقایسه کرده باشن؟
توی کامپیوتر intel خیلی معتبر تره ولی توی ppc نمیدونم... ولی مطمئن باش samsung هم خیلی معتبره و کارش درسته....
باید بگم که اینتل واقعا بهتره ...
اخه قبلا سی پی یو های پاکتها رو اینتا میزد اما قراردادش دیگه تومو شد و از پارسال سامسونگ میزنه .... سامسونگها هم بد نیستن ولی اینتل که یه برند خیلی معتبره و سامسونگ هنوز جاداره تا بشه در موردش نظر داد.
من بیشتر میخوام بدونم که باید 400 مگاهرتزی سامسونگ رو با 400 مگاهرتزی اینتل مقایسه کرد ؟ یا اینکه ممکنه یه 400 مگاهرتزی سامسونگ سریعتر از 520 مگاهرتزی اینتل باشه؟
سلام دوستان.
مي خواستم بدونم سي پس يو i-mate jamin در چه هديه و اگه يه مقايسه برام انجام بدين خيلي خيلي ممنون ميشم.
البته توي كار رو مي گم آخه شنيدم سي پي يو كا جم كه 400 هست نسبت به جمين ضعيف تر عمل مي كنه.
كلا نظرتون درباره جمين چيه.
خيلي ممنون مي شم اگه راهنماييم كنيد.
با تشكر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)