مبارک باشه دوست عزیز...
به عنوان کسی که از MSIا استفاده کرده ؟! نظر کلیت راجع بش چیه ؟!؟ از نظر ساپورت و.. خوب بود ؟
هارد 4540ت هم اگه اینجوری باشه که نوشتی ( 7200 ) خیلی خوبه .. چرخش برات بچرخه![]()
مبارک باشه دوست عزیز...
به عنوان کسی که از MSIا استفاده کرده ؟! نظر کلیت راجع بش چیه ؟!؟ از نظر ساپورت و.. خوب بود ؟
هارد 4540ت هم اگه اینجوری باشه که نوشتی ( 7200 ) خیلی خوبه .. چرخش برات بچرخه![]()
سلام
گاهی اوقات صدای غژ غژ هاردش روی اعصاب آدم میره .
برای شما هم همینطوره ؟
دیفراگمنت کردید شما ؟
بهتر نشده ؟
سلام بنده تا بحال صدای هاردو نشنیدم اما روزای اولی که خریدم دیفراگ کردم کل هاردو ..
دوستان سلام ...
این برنامه رو به کسانی که تازه این لب تاپ رو خریداری کردن یا اینکه کلا با نصب درایور ها و برنامه های مورد نیاز مشکل دارند پیشنهاد میکنم :
همانطور که در عکس زیر مشاهده میکنید ؛ 1. برنامه ابتدا مدل نوت بوک شما و سپس نوع ویندوزی که ازش استفاده میکنید و در نهایت زبان مورد نظر را به طور خودکار شناسایی میکند ( قسمت 1 مشخص شده در تصویر )
2. سپس پک های موردنیاز سیستمون رو با توجه به اولویت ها ، ورژن های ، دسته بندی و حجم هاشون براتون مشخص میکند ( قسمت 2 مشخص شده در تصویر )
3. در نهایت شما هر کدوم از پک ها رو که بخواین انتخاب میکنید و برنامه آنها رو به طور اتوماتیک دانلود و نصب می نماید .. ( قسمت 3 در تصویر ) ( به عنوان مثال من بایوس رو برای دانلود گذاشتم و میبینید که به صورت کامل هم دانلود شده )
در تصویر پایین میتوانید جزئیات پک های مشخص شده را هم ببینید و هر کدام رو که خواستین انتخاب کنید ... ( تصویر بالا گام دوم )
در این تصویر یه سری جزییات هم مشخصه .. مثلا در ستونی که با 1 مشخص شده ( Avaalaible Softpaqs) برنامه هایی هستند که اصلا روی سیستم نصب نیستند و میتونید اونها رو نصب کنید
اما در ستون دو برنامه هایی هستند که شما اونا رو دارین اما شاید نیاز به بروز رسانی داشته باشند .
قبلا ریخته بودم این نرم افزارو، اما اینقدر طول میده please wait while hp...this my take few min
یه ربع واستادم نیومد.
درود بر تو،
دوستان سفارش دادن 4540s واسشون تهیه کنم مونده بودم با نصب نسبتا پر دردسر درایورها چه کنم!
یعنی نتونستی ازش استفاده کنی؟؟ نکنه بعد که منم میخوام استفاده کنم گیر کند!؟؟
اره قبول دارم واسه ما که عجولیم کمی کلافه کننده س .. البته به سرعت نت بستگی داره اما واسه من 3 الی نهایتا 5 دقیقه طول میکشید ...
دوست عزیز نگران نباش .. همین طور که گفتین کمی دردسر داره اما درایورها رو به طرق مختلف میتونید دانلود و نصب کنید ..
از برنامه ای که گفتم میتونید استفاده کنید .
همچنین از برنامه HP Support Assissant هم میتونید استفاده کنید . ( اینم برنامه ی خوبیه و یکی از کاربرداش برای چک و آپدیت درایورهاست )
همچنین به صورت دستی میتونید درایورهای مورد نیازتون را از سایت اچ پی دانلود کنید و نصب نمایید .
درنهایت اگر با گارانتی مادیران تهیه بفرمایید یک DVD حاوی تمام درایورها تو باکس لب تاپ موجوده که میتونه مفید باشه ...
با این اوصاف جای نگرانی برای راه اندازی درایورهای این لب تاپ نیست ....![]()
اقا این aida بعضی موقع ها دمای gpu amd رو نشون نمیده بعضی موقع ها هم میده(اکثرا موقع بازی یا نرم افزارای گرافیکی) یعنی من این مشکلو دارم شما هم ایا این مشکلو دارین.هر وقت دما رو نشون بده تو قسمت display هم amd 7000 sr با مشخصات کاملش هست هر وقت دما یا سنسور gpu نباشه نشون نمیده.چرا؟؟؟
![]()
اطلاع رسانی !!!
ورژن 13.10 درایور کارت گرافیک AMD
(AMD رو جو گرفته هی درایور میده بیرون)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)