تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 120 از 328 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130170220 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

با اومدن فرزند به کانون خانواده فکر کنم این خیانت ها هم کمتر بشه ...
    در ضمن زیبایی هم از نظر هرکسی ممکنه متفاوت باشه...
    به نظر من هم ازدواج سنتی با تحقیقات کامل و شناخت قطعی خانواده و اطرافیان شخص مورد نظر با فرض تطابق افکار طرفین و پسندیدن ویژگی های ظاهری بهترین روش ازدواج در جامعه کنونی ما است...

همه جور آدم داریم :

دختر کم توقع/پرتوقع
    دختر باحجاب/بیحجاب
    افاده ای/غیر افاده ای
    بی زبون /پررو
    باکمالات/هرزه
    نداشتن دوست پسر تاکنون/پسرباز هفت خط
    .
    .
    .

کدومش رو می پسندی؟برو دنبال همون ...
    Last edited by M A S 0 U D; 02-09-2013 at 17:50.

2. این کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

همه جور آدم داریم = دختر کم توقع/پرتوقع --- دختر باحجاب/بیحجاب --- افاده ای/غیر افاده ای --- بی زبون /پررو --- باکمالات/هرزه --- نداشتن دوست پسر تاکنون/پسرباز هفت خط
    .

کدومش رو می پسندی؟برو دنبال همون ...
    میشه بگی اینارو چطوری میشه از هم تمیز داد؟

4. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

با اومدن فرزند به کانون خانواده فکر کنم این خیانت ها هم کمتر بشه ...
    بدترین و اشتباهترین نظر سنتی که هزارن بچه رو بدبخت و فلک زده کرده با وارد شدن به یه خانواده مشکلدار و متلاشی که بهترین حالتش اینه بشن فرزند طلاق

اتفاقا تجربه و امار کاملا ثابت میکنه با ورود فرزند وضعیت خیلی بدتر میشه در خوشبینانه ترین حالت بعد از چند سال تحمل منجر به طلاق بشه و در بدترین حالت یه خانواده پر از نفرت و مشکل و دعوا سر یه بچه معصوم هوار میشه

6. 14 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

میشه بگی اینارو چطوری میشه از هم تمیز داد؟
    یه چیزایی که تو همون نگاه اول ادم پی میبره طرف چکارست ... ولی خب باید پرس و جو کنی دیگه ... از همسایه هاشون - از همکلاسی هاش - وضعیت اصل و نسب خانواده -- نوع پوشش و جاهایی که میره - با کیا میگرده - بیشتر تو خونست یا همیشه آرایش کرده تو خیابونا وله - بخصوص دربیار با کسی رابطه دوستی داشته یا نه -- تحصیلاتش و ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

یه چیزایی که تو همون نگاه اول ادم پی میبره طرف چکارست ... ولی خب باید پرس و جو کنی دیگه ... از همسایه هاشون - از همکلاسی هاش - وضعیت اصل و نسب خانواده -- نوع پوشش و جاهایی که میره - با کیا میگرده - بیشتر تو خونست یا همیشه آرایش کرده تو خیابونا وله - بخصوص دربیار با کسی رابطه دوستی داشته یا نه -- تحصیلاتش و ...
    شما فکر میکنی با این چیزا میشه فهمید؟

با نگاه اول میتونی بفهمی طرف چیکارس؟ به نظرم تا زمانی که حتی در دوران نامزدی باشن خودشون رو نشون نمیدن ! تو این مدت سعی در پوشیدن معایب دارن و اصلا نمیشه تشخیص داد ! علتشم که

مشخصه ! بعد که کارتموم شد و رفتن زیر یه سقف ، به مرور زمان خود واقعیشون رو نشون میدن !

حالا شاید بگی پس باید چیکار کرد ؟ برمیگردم به صحبت اول من که در مورد شانس بود! شانس مهمترین عامل در ازدواج !

9. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

شما فکر میکنی با این چیزا میشه فهمید؟

با نگاه اول میتونی بفهمی طرف چیکارس؟ به نظرم تا زمانی که حتی در دوران نامزدی باشن خودشون رو نشون نمیدن ! تو این مدت سعی در پوشیدن معایب دارن و اصلا نمیشه تشخیص داد ! علتشم که

مشخصه ! بعد که کارتموم شد و رفتن زیر یه سقف ، به مرور زمان خود واقعیشون رو نشون میدن !

حالا شاید بگی پس باید چیکار کرد ؟ برمیگردم به صحبت اول من که در مورد شانس بود! شانس مهمترین عامل در ازدواج !
    من گفتم یه چیزایی نه همه شو ... بقیش و که تو ادامش توضیح دادم و خب اگه وقت بزاریم و این کارا رو انجام بدیم خیلی چیزاش مشخص میشه ...

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

درسته تو سیستم مدرن محدودیتی وجود نداره ولی آیا در عمل انجام میشه؟ من که ندیدم. نهایتش شماره دوست دخترش رو میده به یکی دیگه ببینه بهش خیانت میکنه یا نه؟ که این هم اصلا درست نیست. شما نمی تونی کسی رو به سمت یه قضیه حل بدی بعدش بگه چرا رفت سمت اون قضیه.

این هزار ساعتی که شما میگید واقعا تو ازواج مدرن اتفاق میوفته؟ واقعا دختر و پسر با هم مهمونی میرن؟ (قطعا مهمونی با پارتی فرق میکنه) تو مشکلات زندگی با هم هستن؟ قطعا نه فقط تو خوشیا با هم هستن.
    بله سیستمی که تو غرب هست از این نظر خیلی خوبه چون با هم مهمونی میرن و با فامیل و خانواده همدیگه اشنا میشن با هم زیر یه سقف زندگی میکنن و طعم مشکلات زندگی رو میچشن. و تقریبا تو هر شرایطی رفتار همدیگه رو میبینن و بعد از چند سال در مورد ازدواج تصمیم میگیرن.
    ولی همچین چیزی رو تو ایران شاهد نیستیم.

درسته ازدواج سنتی هیچ تضمینی درباره صداقت نمیده ولی تو ازدواج سنتی به شکل سفت و سخت تحقیق میشه از همکار ها همسایه ها فامیل. این همه آدم متفقا نمی تونن دروغ بگن.

دخالت قبل از ازدواج یا بعد از ازدواج؟

بعد از ازدواج به نظر من فرقی نمیکنه چون در هر صورت خانواده دختر و پسرشون رو رها نمی کنن به امان خدا.

به نظر من خیلی تجربه های خوبی دارن. سرد و گرم روزگار رو چشیدن صد تا ازدواج دیگه دیده.
    در دنیا که ازدواج مدرن هست، بله. هزار ساعت اتفاق می افته و در ایران (همونطور که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم گفتم و فکر می کنم شما نخونده باشید که دارید این مطالب رو الان میگید) ممکن نیست چون جامعه آماده چنین پدیده ای نیست. پیشنهاد می کنم اون پست رو بخونید.

تحقیق از همکار و همسایه و فامیل شاید 200 سال قبل مفید بود که 1. همه آدم ها تا حد خیلی زیادی مثل هم بودن و 2. این افراد مستقیما با اون شخص در ارتباط بودن. در دنیای امروز و شرایط فعلی چنین تحقیقی هیچ چیزی رو درباره شخص به بقیه نمی ده، من نه از فامیل و همسایه ام شناخت کافی دارم و نه اونها از من. به علاوه فامیل و همسایه روانشناس و کارشناس نیستند و دیدشون منطقی و صحیح نیست.

+

نسل های قبلی ما سرد و گرم روزگار خودشون رو چشیدن، تجربیات خودشون رو داشتن که هیچ کدومش قابل تعمیم به دنیای امروز و افراد و سطح انتظارات انسان های امروز نیستند. باز هم این حرف شاید 500 سال گذشته صحیح بود چون تفاوت بین نسل قدیم و جدید بسیار بسیار اندک بود، الان ما در مرحله عبور از دنیا و اجتماع کلاسیک و ورود به دنیای مدرن هستیم.

همون یه بار ازدواج رو هم ما نکردیم. ما هر چی کارشناس هم دیدیم ازدواج سنتی رو ارجح می دونن
    کارشناسان ایران / سیستم ازدواج سنتی ایران سیستم ارجح ازدواج در دنیا نیست همونطور که عقاید و باورهای ما عقاید اکثریت نیست، فرهنگ ما فرهنگ اکثریت نیست و رسم و رسوم ما هم رسم و رسوم اکثریت نیست. اتفاقا این سیستم غربی در این 200 سال تبدیل به سیستم مدرن و ارجح دنیا شده و الان در آمریکا، اروپا، آمریکای جنوبی و حتی شرق آسیا جای روال سنتی که خودشون داشتند رو گرفته. خاورمیانه فعلا در این سیستم قدیمی و عقب افتاده مونده و با تعصب درجا می زنه و در شرایطی که دنیا و انسان ها مدرن شدن راه حل ها رو در رسم و رسومات 1000 سال گذشته جست و جو می کنه و حتی در خاورمیانه هم کشورهایی مثل ترکیه این روال رو تا حد زیادی کنار گذاشتند.

دلیل موفقیتش هم چند مورد بسیار ساده است:

* این سیستم حقوق زن ها رو بهشون می ده.
    * این سیستم فضای دقیق و ایده آلی رو برای شناخت مناسب از طرفین فراهم می کنه.
    * این سیستم شرایط پدید آوردن خانواده هسته ای ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که حالت ایده آل زندگی افراد و پرورش نسل بعد هست رو فراهم می کنه و دقیقا در تضاد هست با چیزی که ما در رسوماتمون داریم یعنی Extended family جایی که عمه و خاله و دایی و پدربزرگ و مادربزرگ و خان دایی و عمه ملوک و ... همه در همه مسائل خانواده در حال دخالت هستند.
    * این سیستم نقش شانس رو در موفقیت و عدم موفقیت تا بیشترین حد کمرنگ می کنه.

در کنار دلایل دیگه. کمی فکر کنید چرا این سیستم مورد تایید کامل جامعه روانشناسی دنیاست و الان تقریبا همه دنیا، از جمله همه کشورهای توسعه یافته و مرفه، رو در بر گرفته و تبدیل به سیستم غالب شده و روال سنتی که داشتند (که در خیلی جاها کاملا مشابه روال سنتی ما بوده) کنار گذاشته شده.

بدترین و اشتباهترین نظر سنتی که هزارن بچه رو بدبخت و فلک زده کرده با وارد شدن به یه خانواده مشکلدار و متلاشی که بهترین حالتش اینه بشن فرزند طلاق

اتفاقا تجربه و امار کاملا ثابت میکنه با ورود فرزند وضعیت خیلی بدتر میشه در خوشبینانه ترین حالت بعد از چند سال تحمل منجر به طلاق بشه و در بدترین حالت یه خانواده پر از نفرت و مشکل و دعوا سر یه بچه معصوم هوار میشه
    این هم دقیقا یک مثال از زمانی است که به تجربه نسل های قبل و رسم و رسوماتمون گوش کنیم که "بچه همه چیز رو خوب می کنه" و همه یافته های دنیای روانشناسی و صدها و هزاران تحقیق علمی رو دور میریزیم که همه با اتفاق نظر میگن بچه همیشه شرایط رو بطور بسیار محسوس بدتر می کنه.

12. 9 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

در ازدواج مدرن حداکثر ساعات کنار هم بودن برای شناخت قبل ازدواج چقدره ؟ آیا این دوره کنترل شدست؟ اگه این وسط یه بلایی سر دختر بیاد تکلیف چیه؟
    Last edited by M A S 0 U D; 02-09-2013 at 18:41.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

در ازدواج مدرن حداکثر ساعات کنار هم بودن برای شناخت قبل ازدواج چقدره ؟ آیا این دوره کنترل شدست؟
    حداکثری وجود نداره، هرچقدر که نیاز باشه. معمولا اکثر آشنایی ها حداکثر بعد از 9 ماه تا 1 سال که شناختشون به اندازه کافی می رسه نتیجه مشخص هست (مثبت یا منفی).

چه کنترلی؟ آخه مگه میشه وقتی یک خانواده به دختر و پسر اونقدر اعتماد ندارن که بدون کنترل بهشون اجازه آشنایی و ارتباط بدن، ولی اعتماد داشته باشن اونها تصمیم صحیح و مناسب رو درباره ازدواجشون بگیرن؟

این رفتار و طرز فکر هستن که با دنیای قرن 21 سازگار نیستن. بی اعتمادی خانواده به فرزندانشون برای یک آشنایی ساده اون هم با قصد ازدواج و بعد انتظار تصمیم صحیح و منطقی و احترام به والدین و ... داشتن. جوون ها عقل و فکر دارن که وقتی میخوان با جنس مخالف آشنا بشن از خودشون مراقبت کنن، حریم خودشون (همونطور که خودشون برای خودشون تعریف می کنند) رو حفظ کنن، با آگاهی این آشنایی رو به حدی برسونن که به شناخت مناسب برای ازدواج همراه باشه و از والیدنشون هم مشورت و کمک (نه اجازه!) می گیرن.

پدر و مادری که فکر می کنن فرزندشون آماده ازدواج است، نمی تونن همزمان بگن اعتماد ندارن که فرزندشون عقل و آگاهی لازم برای یه صحبت با جنس مخالف رو داشته باشه که این کار بخواد فقط در محیط کنترل شده صورت بگیره.

اگه این وسط یه بلایی سر دختر بیاد تکلیف چیه؟
    چه بلایی سر دختر بیاد آخه؟ آقاهه می خورتش؟

15. 10 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

من گفتم یه چیزایی نه همه شو ... بقیش و که تو ادامش توضیح دادم و خب اگه وقت بزاریم و این کارا رو انجام بدیم خیلی چیزاش مشخص میشه ...
    چطوری مشخص میشه!!؟

وقتی طرف برات فیلم بازی کنه و تظاهر کنه شما چطوری میخوای تشخیص بدی؟

با حرفای همسایه شما میتونید اعتماد کنید ، یا دوست های اون دختر ، یا حتی نوع پوشش !؟

چه بسا کسایی رو دیدم که چادر به سر میکنن و از صد تا مانتویی داغون ترن !

کسی که بیشتر خونس آدم خوبیه و کسی که مدام بیرونه آدم بد؟

با این معیارها میخوای تشخیص بدی؟

من که معتقدم تو این دوره زمونه ی گرگ بازار ، اصلا نمیشه به این راحتی ها تمیز داد !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •